Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 10.3.2015 8:41:06
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej cure gdje ste? Jel vas popuštaju mućnine? Evo mi ušli u 12 tjedan i zasad se dobro osjećam,tu i tamo me samo navečer malo mućnina uhvati ali ništa strašno. Donat još nisam kupila Malo mi bude ok,pa se onda opet muke.Danas moram do trgovine pa možda se sjetim
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 10.3.2015 11:41:31
|
|
|
|
Sunshine28
|
mene je malo mucnina pustala, ali i dalje mi je jako tesko naci nesto sto mi se jede...sve mi se gadi tako gladujem pa mi je jos vise muka...uh! ali ja sam tek u 9. tjednu tako da se moram pomiriti da ce biti ovako jos neko vrijeme... dobro je sto su moji bolovi skoro pa nestali...jos me zna malo zatezati i tu i tako osjetim pritisak u maternci ali to je nista naspram situacije od zadnja dva tjedna Bumbi ja pijem zbog grceva magneziji 300 direkt (onaj iz vrecice), svako jutro tu jednu vrecicu istresem na jezik i odmah pravac wc, a ako ne odmah, na taj magenziji popijem jednu kavicu i zapalim jednu i onada sigurica tak da mi Donat za sada ne treba jer jos netko pusi osim mene? ja sam sa Em prvih 6 mjeseci 2-3 dnevno i onda prestala, ali sam ponovno pocela nakon poroda, isto 2-3 dnevno prvih godinu dana, a kada sam pocela raditi oko 7-8....sada kako sam kod kuce zapalim tu jednu ujutro i mozda jos jednu navecer ako mi ne bude muka....
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 11.3.2015 8:54:05
|
|
|
|
BUMBI
|
Snny super što su ti grčevi prestali nadam se da će i mučnine uskoro Pijem i ja taj Magnezij,ali ne više svaki dan,ali nista od toga kod mene Ja ne pušim pa ti nemam šta pametnog za reći Endless sretan rođendan
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 11.3.2015 9:52:52
|
|
|
|
Atina282
|
cure evo i mene, bila sam u bolnici od nedjelje, jučer me pustili prehladila sam se i neka upala mokraćnih kanala,al nije ništa opasno, moram mirovat i biti u toplome. gotovo da me više i ne boli i sad mi je žao što nisam prije pristala ostati u bolnici, jer da nisam ostala ne bi ozdravila nema šanse. sada mi je bolje, još malo i kao nova sam sada smo u 12.tj. i u utorak idem na 4D jedva čekam mučnine hvala Bogu nemam više
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 12.3.2015 8:46:32
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro Atina ti ipak bila u bolnici...super da je sve ok i da su te brzo pustili A već ideš na 4D?Ja mislm da sam ja s L išla kasnije,ne tako rano
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 12.3.2015 10:33:47
|
|
|
|
Atina282
|
ja mislim da ću sad svaki pregled ići na 4D do poroda. nema pravila kada se treba početi ići, nego sve ovisi o tome kada majka odluči.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 12.3.2015 12:39:21
|
|
|
|
Sunshine28
|
O Boze Atina, na kraju bolnica... ajde neka je prosla i da je sve ok..... meni je Em bolesna pa nikako do kompa...temp., upala grla...uz to mm puno radi, meni muka STALNOOOOO!!!!GRRRRRR! poludit cu vise... tak da mi je ovih dana malo stresno.... hmmm 4D, nisam isla u prvoj trudnoci, mislim da necu ici ni u ovoj...ne znam ni sama zasto....
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.3.2015 8:49:27
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj,Sunny baš mi je žao što je Em bolesna Nadam se da će brzo ozdraviti
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.3.2015 10:02:35
|
|
|
|
tihicka
|
Bokić...ja više naginjem zimi ali.... 15.11. bi trebao biti termin i toliko sam uzbuđena da sam se morala prijaviti ovdje. Ovo nam je treća ali kao da je prva Još nisam bila kod dokice....gužva joj je a ja radim i mogu jedino popodne tako da sam naručena tek 10.04. Najradije bi drugi tj otišla privatno jer taj tj kad je Uskrs idemo na put u Njem. pa bi htjela znati da je za sada sve ok. Dal da idem ili da čekam kod svoje dokice????
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.3.2015 10:04:16
|
|
|
|
tihicka
|
Kako da si složim potpis?
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.3.2015 18:23:38
|
|
|
|
Sunshine28
|
tihicka dobro dosla! samo ti ostalni kod nas, pa 11. mjesec je jesenski potpis, avatar i sve ostalo uredujes u gornjem boksu "moja ringeraja".... nego ostale cure, gdje ste? kako ste? Alex, endlesss, katy?
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.3.2015 18:27:48
|
|
|
|
Sunshine28
|
BUMBI - 24.09. Atina282 - 27.09. katy1503 - 09.10 endless - 19.10. Sunshine28 - 20.10. mirelll - 31.10. Alex62 - 01.11. tihicka - 15.11.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.3.2015 23:44:22
|
|
|
|
winkica
|
Evo mile moje...one koje me se jako dobro sjecaju..BUMBI, SUNČI..ja napokon docekala i taj dan Evo napredujemo kroz mucnine prema 10. tjednu i nadam se da ce sto prije prestati. Slatke su to muke ali ponekad i ne toliko slatke :)
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 14.3.2015 8:06:36
|
|
|
|
BUMBI
|
Tihicka dobrodosla hej winkice napokon se i ti javila Bas sam bila sretna kad sam vidjela da si trudna Javljaj nam se cesce.Napisi kad ti je termin da Sunny uredi listu
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 14.3.2015 11:19:07
|
|
|
|
Sunshine28
|
ej winkice! kakva se ovdje opaka ekipa okuplja! ajde napisi datum pa da te stavimo na listu...mislim da smo nas dvije tu negdje...ja sam sutra punih 9. tjedana, odnosno u pon. ulazimo u 10. pricaj, kako ste na kraju uspjeli? ja sam danas onako, cudno, malo uplaseno zapravo....probudila sam se bez mucnine, nista me ne boli pa sam sva u frci da mozda nesto nije uredu...kazu ako ti do 12. tjedna naglo prestanu simptomi trudnoce koji su bili izrazeni da to nije dobro e bas sam nepodnosiljiva....uvijek nadem razlog za kukanje!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 14.3.2015 13:28:17
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj Sunny bas si luda Stalno u nekim brigama,opusti se i uzivaj,bit ce sve ok.Kad ides opet na pregled?Jesi nasla papir s krvnom grupom? Ja jos nisam isla u bolnicu,a mozda mi trebala,neznam ni koliko se taj nalaz ceka.Vidjet cu mozda sad ovaj tjedan odem. E da winkice kako ste na kraju uspjeli?Nisi nista rekla
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 15.3.2015 23:04:57
|
|
|
|
daxy
|
katy sretan ti rođendan! Ostalima
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 16.3.2015 12:43:43
|
|
|
|
BUMBI
|
Katy sretan rodjendan Cure gdje ste?Jel bila koja na pregledu? Sunny jel Em ozdravila? Mi smo dobro,jucer i danas osjetim malo kao neko probadanje,al nista jako i pripisujem to sirenju maternice
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 16.3.2015 15:56:56
|
|
|
|
tihicka
|
hvala vam na dobrodošlici! ja idem na prvi pregled u petak popodne i baš sam uzbuđena
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 16.3.2015 17:46:04
|
|
|
|
Atina282
|
cure ja sutra poslijepodne idem na pregled javim vam sve
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 17.3.2015 11:30:21
|
|
|
|
Sunshine28
|
ej cure.... drzim fige za preglede! Bumbi kako si ti? jer te jos probada? meni vise ne boli onako jako, ali me zna probosti tu i tamo, isto pripisujem sirenju maternice... Em je ajmo reci ozdravila, ali balavi jos po kuci.... i dalje mi je muka.... ajmo anketa - sto mislite da ju trbuhu? cura ili decko? a sto si prizeljkujete?
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 17.3.2015 12:51:33
|
|
|
|
BUMBI
|
Atina cekamo izvjestaj s pregleda Sunny super sto je Em ozdravila,proci ce i nosic uskoro. ne probada me,to bilo samo onda Ja mislim da ce opet biti decko,ali mi svi prizeljkujemo curicu Brat i imena vec smislja,ali to cemo kad saznamo spol. Jel vi imate vec i neka imena u planu?Nasa su za decka za sada samo Matej,a za curicu je veci popis :Lara,Sara,Lucija i Nika(skoro sve D predlozio,mama samo jedno,a tata josnije dobio rijec )
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 17.3.2015 15:25:54
|
|
|
|
hipo
|
Bok cure, nadam se da ću vam se kroz koji tjedan pridružiti ako s mrvom bude sve ok. Sada čekam prvi UZV, a vrijeme stoji i stoji, samo što ne ide unazad Kako izgleda to kad vas probada, jel to jako, lagano, povremeno? Mene danas počelo nešto lagano bockat, onako po par puta ubode pa prođe.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 17.3.2015 18:29:24
|
|
|
|
Sunshine28
|
evo ti kod nas hipo ovo sto mene probada zna biti blago, a bome zna biti i kao da me netko nozem posjekao, bas jako....ali malo prilegnem, smirim se i prodje...skoroz dok prolazi, odnosno dok bol nije trajna i povecava se (i naravno nema krvarenja) ta se bol pripisuje raztezanju maternice, kao normlano....samo mene nekada ta jako zaboli da mi je nevjerojatno da je to normalno...ali eto, svi kazu da je.... mi "znamo" da je u trbuhu cura, zelimo jos jednu curu i skoro smo sigurni da ce na kraju ispasti tako a sto se imena tice ja sam i prije nego sam ostala trudna rekla mm da ovoga puta nema nikavog kompromisa, ako bude curica zvat ce se - Saša, i točka! Prvu curicu smo htjeli nazvati Sunčica, to je bila bas odluka sve vrijeme sto smo se mucili da zatrudnimo i onda su nam svi kada sam pstaal trudna počeli soliti pamet, da kakvo je to ime, da nece znati reci kako se zove dok ne krene u skolu, pa jos i nase prezime bas i ne ide uz to ime i tako....mi odustali i kao nesto se dogovaraili jer smo htjeli da nam se sviđa oboma, ali to je bilo tesko i na kraju od Sunčice ispala Ema.....milijun puta sam pozalila....da samo vidite moju curu, ma sa kilometar bi sve rekle da se zove Sunčica, rođena je za to ime - mala, plava, kovrcava, nasmijana..... e, zato ovoga puta nema rasprave!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 17.3.2015 21:14:12
|
|
|
|
BUMBI
|
Hipo dobrodosla nam Brzo ce i taj prvi pregled,iako je njega najgore docekati i najduze traje Jel kod tebe mogucnost 2 bebice?Mislim da sam tako vidjela Sto se tice probadanja neznam kako bi to opisala,Sunny je dobro objasnila. Sunny vidim vi i spol vec znate a i ime a ako slucajno bude decko,jel imate ime? To je najgore kad ti drugi govore za ime,a vidim Em bi bila bas slatka mala Suncica nama ce vjerovatno D odluciti za odluciti.Mm ni za njih dvojicu nije nesta predlagao,ja sam predlozila a on odabrao,a za L je D isto odabrao... Danas sam D prijateljici kuovala poklon za rodjendan i jedva odabrala,sve mi je supee.Gdje ce mi biti kraj ako bude curica Atina gdje si?Kako je proslo na pregledu?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!