noemaa
|
evo nas, prebačene ovdje. nek nam travanj zaista bude sunčan hipo, mala opaska, kod endice idem 27.4., ne 24.4. opet sam zaboravla reći, jesu saznali tvoji starčeki i njegovi za ? i, žao mi je što nisi stigla čuti srčeko zbog gužve, ali razmišljaj na način da je bitno da je ono konačno u tebi i da kuca!!! čut ćeš ga kad-tad!!! snjeguljice, kako oko? da nije propuh? ili alergija? mene jako svrbe kad su mi dani alergije. a knjige su ti baš za tvoje dane strasti i lova na tm tina, čim pročitah - sve ste uz mene i bebicu, već mi je došao osmijeh na usta tina, samo miruj i slušaj doktore. otkantaj svaki napor i sve gluposti ovog svijeta, sad je bitna samo bebočka što ti je doktorica rekla za betu? moguće da su ? lidach, pa to pikanje janika, to bi ti mogla biti O, ne misliš tako? bubic, vidim grafić. šta kažeš, hoćemo nas dvije ipak si prepisivati? nek ti bude da ja od tebe (dakle, ti ovaj ciklus na redu, i onda ga ja na kraju mjeseca prepišem ). daxy, ajde, nek ćevapi budu lutrija uživaj u bosni i putu. i ja bihhhh vrati se preporođena, odmorena... a da ćeš nam falit, u to ne sumnjaj vilic, tajci, chrna, irchy, perlice, mali andeo i svim drugim trudilicama laka noć....