Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 8:28:53
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: noemaa - 20.04. Tajci66 - 20.04. Vilić zuba - 20.04. daxy - 22.04. sandra84 - 23.04. buba m - 26.04. irchy85 - 26.04.
< Poruku je uredio daxy -- 17.4.2015 19:24:22 >
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 8:29:25
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 9:10:24
|
|
|
|
mali andeo
|
jutro cure evo ja sam danas ko duh,ubi me moja jednostavno sam bez snage... snjeguljice ajde pišni nam barem ti jedan mali a zatim neka ti se daxy pridruži... noemaa ti sad nakon ove krečeš u odbrojavanje ? neka ti je sretno... doki sorry nisam ti čestitala na ,neka bude školski... angela ajde neka je došla,a kad se primite posla ,neka se ne mučite dugo za svoj lidac a šta da ti kažem...žao mi je zbog sandra kako je kod tebe,ajde i ti se pridruži našim curkama da nam sve prijavite idem ručak spremat...a neda mi se,najrradije bi se zavukla u krevet i nebi se danas iz njega izvukla.... a još sam popodnevna jjjeeaa,još drugi tjedan odradim i godišnji može početi....a k tome idu i plodni dani, ma ima nade bit će hopa cupa
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 9:33:31
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Nakon što smo moju nadu dobro nahranili, M. je došla, kukavički kao uvijek. I dokazala da i uz stabilnu BT, bez ikakvog pada, može doći... Stoga, po nebrojeni put, graf nakon O ne znači skoro ništa.
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 9:43:59
|
|
|
|
chrna
|
Jutro curke! Moja folikulometeija gotova. I lijevi i desni jajnik puno sitnih folikula tako da sam dobila danas, sutra i prekosutra gonale u ponedjeljak ponovno uzv. Rekla sam dr.da sam pila 4 klomifena dnevno i rekao mi je da sam njega došla pitat dal da pijem 4 klomifena da bi mi definitivno i on dao da pijem 4. No dobro, sad kaj je tu je. Žurim doma, skuhati dečku ručak jer ribica radi popodne a jutros je došao iz noćne. Javim se kasnije
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 11:05:04
|
|
|
|
sandra84
|
Mali andjeo bas mi je zao :-((((.. Kod mene je stanje kao da cu svaki tren dobit i mirim se sa tom cinjenicom. Boli me vec tjedan dana kao da cu dobit pogotovo ujutro kad trpim u wc..sise bole al znale su i jacenema vena nema tamnih aerola ma nista tako da ne nadam se vec planiram ic po klomifene :-)
< Poruku je uredio sandra84 -- 17.4.2015 11:06:53 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 11:36:58
|
|
|
|
hipo
|
snjeguljice pa ne mogu vjerovat!!! sandrasandra, odi po klomiće za svaki slučaj, lako ih poslije vratiš kad bude pa ti neće trebat. Mene je isto bolilo prije i to više puta i nekad jako. Sa svim drugim simptomima se ne zamaraj. Sve ti to može bit i Ja sam prve simptome dobila nekih tjedan do deset dana nakon izostanka menstruacije. Prije toga samo grčevi kao pred mengu, a imam ih i dan danas. Nemo se bedirat, kako bude. mali andeo super je kad se poklope godišnji i plodni dani!!!! uživancija!!!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 12:31:39
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, prokleti spotting, *ebem mu sve po spisku Snjeguljice, kaj da velim Chrna, super, za folikule, nadam se da je endo fini... Mali andeo, nadam se da će bol popustiti, drži se... Ja idem na ispiranje mozga, držite fige
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 13:08:37
|
|
|
|
daxy
|
mali andeo,snjeguljice baš mi je žao. sandra ne gubi nadu. Curke jel imate vi problema s učitavanjem grafova?
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 13:09:54
|
|
|
|
noemaa
|
Snjeguljice, ali nadam se da cemo zajedno odbrojit svibanj kako treba i kako zelimo! Kad nam je vec hipo pobjegla Maliandeo,pa nema bolje kombinacije od go+plodni dani Daxy...grrr spotting... Sandra,sta bude,bit ce,ali ne kloni duhom,bar ovdje na rr postoje cure dokazi kako se cuda zaista dogadaju Ja sams moba pa se tipkamo kasnije...
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 13:19:05
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Daxy žao mi je zbog spottinga, ma joj, mogu misliti kako te gnjavi i koliko ti ga je mrsko vidjeti... Hvala, cure, ali eto, što je tu je.... Još ćemo se MPO gin. i ja družiti... Nismo se dovoljno upoznale. Noema ajmo zajedno po pravu !!!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 13:27:09
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: TRAVANJ noema 21.04. hormoni štitnjače perlica i dragi biljezi za HEP i HIV perlica krvna grupa i Rh faktor SVIBANJ mali andeo spolni hormoni Spermiogrami TRAVANJ perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: TRAVANJ daxy 20.04. MPO konzultacije mali andeo 24.04. gin UZV noema 27.04. endokrinolog noema gin perlica endokrinolog Čekamo nalaze: SRPANJ snjeguljica papa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke TRAVANJ chrna treći AIH: FOLIKULOMETRIJA 20.04. sandra prvi AIH čekamo betu daxy nam čeka svoj drugi AIH SVIBANJ/LIPANJ vilić zuba ide na prvi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 14:14:07
|
|
|
|
lidac0605
|
Bok,cure Evo ja se zbudila nakon noćne,pa reko da vidim stanje,a ono.... Snješkice,žao mi je...a niš,drugi mjesec će onda da pišamo... Daxy,žao mi je zbog spottinga Sandra 84,niš ti ti simptomi ne znače...to sve može bit i i Hipice,trudničice...nikak da ti se još koja pridruži u slatkim mukama... Ja sutra opet radim cijeli dan ...danas me križa rasturaju,trbuh povremeno i boli me međunožje,s vanjske strane,tak je uvijek bilo kod moje prave -mrzim to,ko da sam 3 dana jahala ,već sam zaboravila na te tegobe,pod pilulama niš ne boli...A i gospođa se raspištoljila sa curenjem...sam nek curi,bu prije i otišla,nadam se na bar godinu dana...
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 14:20:00
|
|
|
|
lidac0605
|
Daxy,meni se normalno otvaraju grafovi Jedva čekam idući mjesec,ima da bude plusića ko proljetne kiše...meni taman valjda budu plodni dani oko roćkasa(6.5.),ima da dobijem najbolji poklon od muža ...i ja idem na godišnji-30.4. jeeeedvaa čeeeekaaaam
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 14:43:44
|
|
|
|
noemaa
|
Daxy,i ja normalno otvaram. Lidac,super lijep ti je potpis
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 14:49:13
|
|
|
|
sandra84
|
Hvala cure na podrsci puno to znaci :-) znam da ima svakakvih prica i sa i bez simptoma al kao i vecina nas pomislim pa nisam ja te srece da bude iz prve ;-) Uhvati me na trenutke pesimizam, pa optimizam izmjesa se svega u danu. Al jos malo pa cemo sve znat. Ic cu u pon vadit betu tad mi je 14 dan pa javim rezultate cim ih dobijem :-)..taman u busu idem kuci sa posla..pisemo se :-)
< Poruku je uredio sandra84 -- 17.4.2015 14:50:26 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 14:50:03
|
|
|
|
lidac0605
|
Ajde,Noema i ti procuri više pa idemo sve skupa učuture u idući mjesec al ćemo imat muscul fiber od hopsenja,ne znaš koja bolje,
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 15:43:35
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy ni ja s moba ne vidim grafove ni juče ni danas.... Vidim samo dio, ticker i 2 cm grafića, ne BT Gibam domeka, pozz curke...
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 19:22:43
|
|
|
|
daxy
|
Hvala vam,curke. Da mi nema vas ne znam tko bi se još ljutio na moj spoting. Ja,kao i perlica s mobitela vidim samo ticker i cenat grafa. lidac mene je prije bolila pubična kost. Počela sam spavat s jastukom između nogu i evo već par godina ni traga od boli. sandra navijam da u ponediljak bude 100tka!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 19:59:12
|
|
|
|
perlica55
|
Hipo HEP, HIV, uredni kod oboje... KG riješena... Endica odgođena do daljnjeg, jer je G zadovoljan visinom TSH... Ako možeš s-gram bude početkom svibnja
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 20:06:16
|
|
|
|
noemaa
|
perlice, koji lijepi nalazi i vijesti! koliki ti je tsh? lidac, ma ja se slažem s tobom, uskoro zajedno u novo odbrojavanje nakon kojeg mora biti grupna sezona daxy, mene ta pubična zna često boljeti, nakon poroda je počleo. jesi kad kazala to G? ja rekla i G i općoj, ali nisu me baš doživjele. sandra, samo pozitivno, samo pozitivn!!! tajci, di si nam? kako si? tvoj datum se bliži... postoji li nada? vilic, također, nema teee
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 20:30:01
|
|
|
|
Tajci66
|
Bok cure. Oprostite ni sto ne pisem. Shvatila sam da sam postala ovisna o RR i to mi je jako zaokupljalo misli. Posto sam se pokusala opustit i ne mislit stalno kolko je moguce na trudnocu, morala sam malo "ohladit". Pratila sam vas i pratim vas i dalje. Zao mi je zbog svih i neuspjeha. Svaki ciklus smo korak blize cilju . Noemma ne znam dal ima kakvih simptoma. Cicke su mi jako teske kad skinem grudnjak i boluckaju, nista drugo. Necu se zavaravat s nicim, samo cekam da vidim sta ce se dogodit. Oprostite sto se nisam javljala
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 17.4.2015 23:09:48
|
|
|
|
perlica55
|
Noema draga, TSH mi je 1,1 (ref vrijednosti 0,4-3,6) Tajcy mi navijamo za javi nam obvezno kakvo je stanje... Vilic nam nema zadnjih dana, javi seee Noć cure
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 18.4.2015 9:11:21
|
|
|
|
nutella2009
|
Jutro curke .. Snjeguljice i ostale curke kojima je došla prokletnica žao mi je novi mjesec nova nada Htjela sam Vas samo pozdraviti i zaželjeti ugodan vikend da mi se opustite i uživate koliko možete pa i napunite baterije za novi tjedan ... daxy, perlice i ostale nenabrojene curke šaljem Vam puno hipo trudnjačo moja tebi šaljem da mi dobiješ koju kilu
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 18.4.2015 10:30:21
|
|
|
|
sandra84
|
Jutro cure kako ste mi? Imam jedno pitanjce jel ste vi koje ste koristili utrice dobili ii gljivice? Mene bas napale i to obilno. :-(...nisam ih imala godinama i zar je moguce da sam tako reagirala na te puste tablete?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!