Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 20.4.2015 17:10:30
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: Vilić zuba - 20.04. sandra84 - 23.04. buba m - 26.04. irchy85 - 26.04.
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 20.4.2015 17:11:06
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 20.4.2015 17:16:10
|
|
|
|
daxy
|
Pozdrav. Evo ukratko ja sam jaaaako zadovoljna doktorom. Jako je ljubazan,profesionalan,detaljan i uz to zafrkant. Najbolje konzultacije ikad! Ovaj ciklus sam na kontracepciji,sljedeći u prirodnjaku AIH. Detalje tipkam večeras.
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 20.4.2015 18:08:25
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, žao mi je kaj nisi odmah uskočila u prirodni AIH... Važno da je dr odlična i da imate ratni plan za idući ciklus Gibam na trening, pozdrav curke
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 20.4.2015 20:55:48
|
|
|
|
daxy
|
Večer... vilić držim fige. Drago mi je da si se bar malo javila. sandra jako mi je žao zbog negativne bete. chrna žao mi je što je tako ispalo. Al moraš gledat prema naprijed i nadat se najboljem ishodu. To tako ide. Imaš taj jedan folikul,sad položi sve nade u njega,pa šta bude. Ako ne uspije o tome ćeš mislit tada! noemaa za ! Sad ćeš ti nama odlepršat na trudnićki dio foruma. lidac bravo za akciju! perlice nadam se da je trening bio kvalitetan,treba bit u formi za seksonu! Evo,neću na dugo i na široku,napisat ću vam najbitnije s konzultacija. Inače konzultirali smo se pola sata. Doktor je jako temeljit i pazi na svaki detalj. Stvarno jedan veeeliki mu dajem. Dakle,potvrđen mi je PCOS (ovo je 3.doktor koji mi daje istu dijagnozu!). Nije klasični PCOS,al poremećaj ovulacije definitivno imam. Kaže da se to vidi iz hormonskog statusa. Ako pamtite imala sam povišene neke vrijednosti na zadnjem nalazu. Zbog tog disbalansa ovaj ciklus ćemo na mirovanje. Radimo tzv. supresiju. Sljedeći bi se hormoni trebali malo izbalansirat,pa ćemo na AIH. Trebam ovaj ciklus popit kontracepciju i doć sljedeći ciklus 8. dan na folikulometriju. Moram ponovo izvadit TSH,al u njihovom laboratoriju jer mi ovi nalazi ne vride. Oni u KBCu imaju standardiziranu metodu,pa ćemo vidit. Al kaže da mi je TSH visok,možda me stave na terapiju. Klomifen,kaže više ni u ludilu. To su mi zadaci za sada. Jako sam umorna. Tipkamo se sutra.
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 21.4.2015 8:09:30
|
|
|
|
perlica55
|
Jutroooooo spavalice, ustajte Daxy, super za MPO gin, nek idući AIH bude dobitni Vilić kak si?? Ima li simptomića??? Navijam Noema, dal si išla na pikanje za TSH?? Kak je klinac?? Snjeguljice, ideš li i ovaj ciklus na TO?? Pozdrav svima
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 21.4.2015 8:51:19
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. Lip je danas dan. Uživajte koliko možete. Mene čeka puno posla,pa vam se javim večeras.
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 21.4.2015 9:03:24
|
|
|
|
hipo
|
Jutro! daxy jako mi se sviđa tvoj doktor noema i snjeguljice cijelu noć ste mi se muvale u snovima i to obe trudne Vilić drago mi je da si se javila, držim fige da ne dođe. buba pevaljka, naša, di si? ne mjeriš ni temperaturu više? ako si tako opuštenija, to je ok, nek vještica ne dođe! irchy još koji dan za izdržat, nadam se da neće doć!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 21.4.2015 9:06:48
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: TRAVANJ noema DANAS 21.04. hormoni štitnjače daxy TSH SVIBANJ mali andeo spolni hormoni Spermiogrami SVIBANJ perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: TRAVANJ mali andeo 24.04. gin UZV noema 27.04. endokrinolog noema gin Čekamo nalaze: SRPANJ snjeguljica papa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke TRAVANJ chrna treći AIH: FOLIKULOMETRIJA 22.04. SVIBANJ/LIPANJ vilić zuba ide na prvi AIH daxy drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 21.4.2015 9:22:35
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Daxy, za konzultacije i finog doktora,držim fige da bude plodonosno Noema,nadam se da je malac bolje Ostalim curkama ,uživajte u današnjem lijepom danu!!! Ja za tjedan dana idem na godišnji-još 5 smjena-već odbrojavam ...ima da urodi plodom Ja sam u nedoumici...dajte mi recite,pošto ja to nisam nikad ni koristila,kad da počnem piškit te lh trakice,imam ih 30...ne mogu još realno znat kad otprilike bude ovulacija sad iza tih pilula.Sad ovaj prvi ciklus je bio 33 dana,s ovulacijom na 21.dan,a inače su moji ciklusi bili na 27 dana i ovulacija negdje oko 13.dana Jel da krenem odma sad svaki dan po jednu piškit ili kak?
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 21.4.2015 9:27:35
|
|
|
|
hipo
|
Lidac, ja bi krenula s LH trakicama kad bi krenuo i iscjedak, on mi je nekad trajao 2 a nekad 7 dana. Bolje počni ranije da ti ne pobjegne O. Kad bi krenula rano, a bila bi skroz negativna, znala sam onda svaki drugi dan dok ne počme tamnit pa bi onda svaki dan. Trebalo mi je par ciklusa da skužim kako reagiram na njih i one na mene Ovisi opet je li ti paše osjetljivost trakica koje imaš. Sretno!!!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 21.4.2015 9:28:55
|
|
|
|
noemaa
|
jutrooo! da, i mene kao i lidac zanima kad da počnem piškiti trakice lidac,perlice, hvala na pitanju, malac je danas bolje i proći će bez antibiotika jučer sam mu miksala neke prirodne napitke za kašalj pa valjda i to pomaže... ali nisam stigla na pikanje jer sam morala s njim pedici u to vrijeme. budem sutra išla na pikanje!!!. e, ti si pila terapiju na dan pikanja, perlice? daxy, drago mi je da je sve prošlo kako smo i navijale za tsh mi je žao, ali nije to nerješiv problem, a to je najbitnije!!!! hipooooo, tvoj san je opasno dobar!!!! samo ti sanjaj takve snove i dalje vilic, navijam!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 21.4.2015 9:32:06
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Jutro svima Noema,sritno,da nalaz bude odlican! Sandra,zao mi je zbog bete,drzi se. Daxy,super za doktora,koliki ti je tsh,nisam vidila da si napisala Pozdrav
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 21.4.2015 9:34:20
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Noema,znam da je pitanje za perlicu Al da,pijes terapiju na dan pikanja
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 21.4.2015 9:44:57
|
|
|
|
perlica55
|
Noema, da, terapiju sam uzela prije pikanja.. Sretnooo Lidac, mislim da bi mogla krenuti piškiti od 10/11dc.. Piški popodne, jer LH hormon raste kako dan odmiče.. Kod mene je nekoliko puta bila jedva vidljiva testna linija, a već sutra bi bila jača od kontrolne.. Tak da nema pravila, da će ti testna linija postepeno tamnit.. Prvi ciklus budeš najviše trakica potrošila.. kasnije sam kao i hipo, kad bi počeo iscjedak W il EW, krenula si pipi, jer mi iscjedak uvijek krene bare, 3/4 dana prije O.. Sretnooo Štrumfeta, kad krećeš s novom terapijom?? Dal dr. P radi samo kroz jutro za konzultacije ili radi i popodne, ak možda znaš
< Poruku je uredio perlica55 -- 21.4.2015 9:45:16 >
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 21.4.2015 9:51:16
|
|
|
|
hipo
|
noema, terapiju obavezno uvijek uzeti!. Kontrola se radi da se vidi kako ti odgovara terapija, pa je logično da je i na dan kontrole uzmeš. Uvijek je uzimaš, što god da radiš. Čak su mi rekli da je uzmem i ujutro prije operacije s malo vode. Uvijek. To ti dođe ko udisat zrak. Trebamo te tabletice jako.
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 21.4.2015 9:59:47
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Perlice draga,nisan ti sigurna.znan da je prije radija i popodne,al u zadnje vrime sam uvik isla ujutro.imas broj? Cekan pa onda krecen s tabletama.kad cete vi
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 21.4.2015 10:30:34
|
|
|
|
lidac0605
|
Ko ga šiša,ja ću krenut popodne,ima ih dosta,pa ću pišat svaki dan do ovulacije...jel treba stalno u otprilike isto vrijeme piškit? Osjetljivost im je 20mlU
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 21.4.2015 10:44:25
|
|
|
|
perlica55
|
Štrumfeta, joj morati ću nazvati pa upitati, nama baš i ne odgovara jutro.. Budem vidjela kad ćemo i što.. Uskoro Lidac, da, u približno isto vrijeme... Sretnoo
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 21.4.2015 11:37:54
|
|
|
|
irchy85
|
Dobar dan trudilice Zao mi je zbog i -,sljedeci mjesec bacajte se u akciju 5mj mora biti nas sretan mjesec Ja vam nemogu ni opisati koliko sam umorna,u podne me zna uloviti spavanje taman kad bi se trebala za posao spremati,nemogu reci da se ne naspavam preko noci jednostavno mi se cijelo vrijeme spava.Bilo bi nice da je to jedan od slatkih simptoma ali ne zelim se unaprijed nadati daleko je jos 26 Uzivajte mi u lijepom suncanom danu saljem vam veliku pusu :*
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 21.4.2015 12:47:37
|
|
|
|
noemaa
|
noemaa user posted image user posted image user posted image za user posted image ! Sad ćeš ti nama odlepršat na trudnićki dio foruma. user posted image user posted image pozlatile ti se riječi
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 21.4.2015 15:50:49
|
|
|
|
buba m
|
Curkeeeeee, dobar daaaan!!! Da vam se javim, imali smo gažu u subotu, u nedjelju smo duže spavali pa nisam htjela mjeriti tempicu. pàaaa smo u nedjelju imali lazy sunday, roštilj i izležavanje na suncu, satraniiiii! u ponedjeljak ujutro sam morala ranije na posao, pa rekoh si nema veze, s tim da nisam nit dobro spavala jer mi se malecki prehladio pa je njurgav jer ga peku grlo i nos... I još za mjerenje danas, jednostavno sam htjela spavati, da mi nije prošla ovulacija bi se potrudila da mjerim tempicu, međutim O je zabilježena i obilježena pa sam se raspustila. Cure jel ima šta pluseva? Ja nisam u toku... I da moj se datum pomaknuo, samo moram provjeriti ff kad mi je...
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 21.4.2015 21:09:12
|
|
|
|
daxy
|
Večer,cure. Ja sam tako umorna,da neću duljit. Neko je pita za moj TSH? Po toj ELISA metodi je bio 5,4. Al moram vadit u labu KBC po standardnoj metodi. Vidit ćemo koliki će bit onda. Tipkamo se sutra. Sutra mi je laganini dan.
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 7:52:18
|
|
|
|
perlica55
|
napišem post i izbaci me, grrr Jutro cure Noema sretno s pikanjem Daxy, fino ponovi TSH, jer je dosta visok po ovom mjerenju, nadam se da će u MPO klinici biti uredan nalaz Vilic, javi kakvo je stanje, navijam za sutra Gdje je Snjeguljica
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 8:35:40
|
|
|
|
buba m
|
Dobro jutro drage trudilice, ff kaže da je moj datum 29.4. Molim ispravak
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!