Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 8.5.2015 15:56:11
|
|
|
|
noemaa
|
Ostatak posta (s moba sam pa znate vec...) Jupiter,evo,bravo za ff nek ti se uskoro desi i plusic. Mi idemo sad svekicima. Ahme kako sam umorna,miceku ilazi zub pa nismo spavali noc.danas po suncu hodala par sati,koma sam. Samo cekam krevet i odmor.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 8.5.2015 18:48:50
|
|
|
|
Anoniman
|
dakle....meni kasni
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 8.5.2015 21:40:53
|
|
|
|
perlica55
|
Kome kasni
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 8.5.2015 22:57:56
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: chrna - 08.05. Barbika86 - 09.05. lidac0605 - 14.05. mali andeo - 15.05. daxy - 17.05. Snjeguljica_83 - 17.05. noemaa - 19.05. buba m - 25.05. perlica55 - 25.05. irchy85 - 26.05.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 8.5.2015 22:58:53
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf Jupiter - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 8.5.2015 23:01:13
|
|
|
|
buba m
|
Hahahaha, a jeste mi smiješne, tko je to anoniman? Cure moje hvala vam na zagrljajima, vi ste moje superjunakinje Bracu su opet mrcvarili sa pretragama, ali je bio pun volje i nade da ce otkriti pa ga je valjda to držalo, nakon utednog nalaza CT-a su ga pustili doma, sa apaurinima. Provjerili su mu sve na sta su sumnjali, nisu našli ništa. U ponedjeljak ide na magnetsku rezonancu i još neku pretragu. Ja se sve bojim da je neki psihički poremećaj u pitanju, psihosomatsko nešto, jer tata nam ima dijagnosticiran i poremećaj licnosti i shizofreniju i PTSP...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 8.5.2015 23:08:17
|
|
|
|
daxy
|
Večer curke. Meni ne kasni. buba drž se. Nadam se da će burazu otkrit problem i liječit ga. Sve vas . Laku noć.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 9.5.2015 8:17:44
|
|
|
|
buba m
|
Dobro jutro curke, opet mi je grafić nekako čudan, A jučer sam osjetila tako neobičnu bol u maternici, koja je bila kao trud koji traje 10 minuta! Danas mi je tempica malo niža, a ja mislila bit će viša...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 9.5.2015 9:26:46
|
|
|
|
hipo
|
Jutro! Koja suša s plusevima Sad kad krenete bit će žestoko!!! Buba zao mi je sto sve to prolazite, nadam se da ce prava dijagnoza doci sto prije tako da se brat moze kvalitetno i pravovremeno lijeciti. Sretno! Jupiter, strumfeta, kako pikanje i pregledi, ima li novosti, u kojoj ste fazi? daxy ima da ti u lipnju zakasni, taman tamo za moj rodjendan noema to ti imas neku tehniku nepriznavanja stvarnosti? O bila, akcija dobro tempirana, zasto ne bi upalilo? Budem te po turu! Pa neces valjda snjeguljicu ostavit na cjedilu vilic kako si, jel odmaras? tajci kako si nam ti? curke ko zna kako nam je anamiha trebala bi rodit sada nekad u svibnju? Umorilo me nabadat po mobitelu, koga nisam pozdravila saljem grupni pozdrav!
< Poruku je uredio hipo -- 9.5.2015 9:28:32 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 9.5.2015 12:23:56
|
|
|
|
Jupiter
|
Dobar dan! Sad i mene zanima tko je " anoniman" daj da bar kasni sa pravim razlogom!! Ff je super, baš me zanima kako će to funkcionirati uz ivf. U ponedjeljak je 1 fm i onda svaki drugi dan u Rijeku. Ne vjerujem da će biti nekih konkretnih novosti, vjerojatno će mi reći, kao i inače, da vidi dosta folikula ali da su još mali. Kod mene je to malo produženo, iako se sve skratilo upotrebom clomifena. Danas uzimam zadnju cc tabletu i od njih imam baš lijepa probadanja u jajniku, lijevi pogotovo :) Jučer mi je frendica, koja je uspjela iz 2 stimulir ivf, poslala fotku svojeg 3mjesecnog trbuha, kojeg inače ne bi bilo da nije tone duphastona :) naime, imala je u prvom tromjesečju operaciju zbog hiperstimulacije i kao šlag na tortu, hematom koji je prokrvario prilikom prvog sexa :/ Srećom, jučerašnjom slikom je potvrdila da je sve u najboljem redu uz blagoslov duphastona :) :)
< Poruku je uredio Jupiter -- 9.5.2015 12:27:26 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 9.5.2015 13:20:41
|
|
|
|
perlica55
|
Dan curke Anaonimna nam diže živce, hajde ime na sunce Hipo, anamiha se ne javlja na odbrojavanje nikako... Nadam se da još sitno broji do poroda. Nek joj je sa srećom Jupiter za frednicu, nek uživa, zaslužila je nakon svega Tebi sretno s f-metrijom.. Buba, budite u akciji i dalje, skočiti će BT ne brini.... Daxy, još koji dan pilula i čekaš mengu... Nek brzo stigne, da možete u nove pobjede... Kod mene obilan EW iscjedak, čekam da se javi jajnik.... Idemo na vikendicu malo roštiljati s frendovima... Uživajte cure...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 9.5.2015 15:41:12
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Anonimna kakve su to provokacije!? Zašto si unijela nemir u našu malu zajednicu?
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 9.5.2015 15:42:09 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 9.5.2015 15:50:29
|
|
|
|
noemaa
|
Perlice,odlican teren u tebe za akciju Buba,zelim brzo poboljsanje zdravlja tvom braci i nek dalje ide sve dobro.drzite se,volite se i vjerujte u sretan ishod. Bas kaoi jupiter,odlican je tvoj potpis. Daxy,jos malo pa da nam krenes sa sexonom,a onda i pozdravom da ti kasni Hipo,odmaras? A di su nam tajci,vilic? Svima lijep pozdravcic
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 9.5.2015 16:16:55
|
|
|
|
hipo
|
Mozda onoj neimenovanoj kasni bus ili tramvaj Noema malo odmaram, malo cistim po kuci, subotnji ritual Za danas gotovo ,sutra peglanje, a veceras masaza
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 9.5.2015 19:37:51
|
|
|
|
lidac0605
|
Bok,curke Ja danas cijeli dan u poslu,sutra počinjem radit(radim cijeli dan ),pa sam detaljnije čistila,kćer mi danas ide u klub van slavit rođendan pa sam sva živčana,moramo ić po nju u pol 3,to ću sterat muža jer kak ću izmjerit u pol 6 bazalnu ak se dignem -nek ide on Ja sam danas napuhnuta ko žaba,imam trbuh ko loptu,a inače ga nemam opće,bole me križa od jučer,onak ko neki pritisak i malo onak ko pred mengu...ko će još dočekat taj 14. Želim vam ugodan ostatak vikenda,moj će bit radni! Pusa svima
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 9.5.2015 19:57:28
|
|
|
|
Barbika86
|
Bok cure, Lidach sretan rođendan sa zakašnjenjem Crna žao mi je. Svi smo uz tebe i nadam se da ćeš ukoro naći snage za dalje. Evo da javim da je moja stigla. Više sreće drugi put. Sve vas ljubim. Kod mene nema novosti. Osim što će MM biti sad češće doma pa ćemo sad imati više šanse za . Idem se tušnit nakon radne akcije kod mojih i roštiljanja.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 9.5.2015 22:35:21
|
|
|
|
noemaa
|
Barbika,zelim ti da iskoristite u akcijiovo vrijeme bivanja tm doma i da urodi plodom. Lidach,ljubomorna sam na vase ceste akcije (otkud vam toliko energije), a i na grafic koj lijepo ide u visine znaju li ti klinci da zelite jos jednu bebu? Ajde,nek ti za 6 dana bude osmijeh na licu.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 10.5.2015 7:06:50
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Barbika, žao mi je zbog Bitno da će ti muž biti sada više na raspolaganju... Noema, odmaram od silnog akcijanja, da..... Zanima me gdje je tvoja BT!? Zabušavaš, ha? Nisi dobila štrikalicu pa vršiš neki bojkot? Ajde, rekle smo da ćemo skupa odbrojavati... Perlice, uživaj u vikendu i vikendici! Hipo, tko te masirao? Profesionalac ili muž? Lidac, gotov GO... Budi vrijedna! Među nama ima mama, a danas je jedan poseban dan. Zato, sretan Majčin dan!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 10.5.2015 10:02:27
|
|
|
|
hipo
|
Trudilicama koje su mame zelim sretan Majcin dan, a drugim trudilicama zelim da postanu mame do slijedeceg praznika svih mama!!! Snjeguljice ipak moja maserka radi i s trudnicama pa mi je to super, bilo bi mi tlaka ic kod nekog drugog. Noema snjeguljica ti je sve dobro izbrojala
< Poruku je uredio hipo -- 10.5.2015 10:05:47 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 10.5.2015 12:46:01
|
|
|
|
noemaa
|
Opasne ste,nema sta. Moja tempica zabusava jer micek se bori sa zubicima pa smo prekjucer bili budni skoro cijelu noc,tak da nis od toga.a jucerkod svekica. A i ne ocekujem nis tak da mi nije napeto,sto god vi tvrdile. budem ja s daxy odbrojavalavec iduci ciklus i onda budemo obje
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 10.5.2015 12:47:47
|
|
|
|
noemaa
|
Nastavak.... Snjeguljice,ti moras otvorit sezonu bebzonu Ali da mi ne prigovarate jako,evo jutros uspjeh izmjeriti. A sad odoh jer me glava boli, sinusi me ulovili. Pusa svima
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 10.5.2015 16:26:13
|
|
|
|
lidac0605
|
Joj,Noema,te akcije su pod mus-hoćeš-nećeš,danas moraš hahaha...kad šefica(ja) veli da je danas akcija,onda je akcija,haha! Sretan vam Majčin dan,onima koje nisu da što prije postanu.Meni je moj junior u vrtiću napravio čestitku,a teta je napisala:"Draga mama,ti si moja ljubav,ti si moja sreća,svakog dana veća!Sve dok sunce sja,voljet ću te ja!Tvoj L...." A mama se,naravno,rasplakala...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 10.5.2015 16:29:22
|
|
|
|
lidac0605
|
Moji klinci znaju da bi mi htjeli još jedno dijete,al ne znaju da je to sad aktuelno
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 10.5.2015 20:56:31
|
|
|
|
perlica55
|
Hej curke, evo nas doma. ... Fino smo se odmorili Nisam niš čitala, uletila sam samo mamama zaželiti sretan majčin dan 💐 Tipkam sutra
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 10.5.2015 23:34:47
|
|
|
|
irchy85
|
Dobra vecer cure,zelim vam pozeljeti Sretan majcin dan Neka iskusne trudilice bace oko na moj grafic da mi daju svoje misljenje,jeli moguce da mi je pad temp zbog implantacije il sam zabrijala? Pusice svimaaaaa
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!