Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 8:12:28
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: chrna - 08.05. lidac0605 - 14.05. mali andeo - 15.05. daxy - 17.05. Snjeguljica_83 - 17.05. noemaa - 19.05. buba m - 25.05. perlica55 - 25.05. irchy85 - 26.05.
< Poruku je uredio daxy -- 11.5.2015 10:23:37 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 8:13:18
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf Jupiter - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 8:16:32
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Barbika, žao mi je zbog ... Idući ciklus umori TM, i nadajmo se da ćeš nam prijaviti Irchy, joj ne znam kaj bi rekla za grafić, zadnja dva dana ti je jako niska BT,m po meni možda i nije bila O Nisam sigurna, možda netko veli nešto drugo... Mene pika lijevi jajnik, baš jako ....
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 8:39:01
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro, cure! Evo kavica! Ja bih najradije popila vrč kave jer bila sam budna od 2 do 3 sata. Najprije me probudile E. jer se češala i odem na wc, vratim se i onda me presjekla oštra bol, odmah ispod pupka. Kao da mi je netko zarinuo nož u trbuh i vrti, vrti... To mi se dogodilo prije godinu dana, ako se sjećate? Isto po noći. Nisam se micala, znala sam da će mi to pomoći, kao i onda. Popila sam vode sa šećerom, u protivnom počnem histerizirati jer me hvata nesvjestica.... Koji je to vrag bio?!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 8:40:41
|
|
|
|
mali andeo
|
dobro jutro evo mene napokon da se malo javim...Oprostite na neredovitom javljanju, ali ovaj ritam me ubija... MM je ovaj vikend bio na sportskim igrama,pa posao ,pa mala sve na meni... a nisam navikla biti bez njegove pomoći...jer sve dijelmo barbika žao mi je radi irchy neznam kaj da ti velim za graf hipo ,daxy ,perlica ,noema ,snjeguljice i ostale cure kako ste ? evo moj graf vam se sve govori.... čekam i onda se bacamo na pretrage .... za sad simptoma nemam...ni za trudnoću ,a ni za M.... vidjet ćemo....ali moramo ovaj mjesec imati bar jednu
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 10:22:45
|
|
|
|
daxy
|
Jutro,curke. Danas imam puno posla. Ako sve uspijem obavit javim se popodne,ako ne onda vam tipkam večeras.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 11:36:48
|
|
|
|
irchy85
|
Jutro cure Snjeguljice i meni se nesto slicno desilo prosle godine,tako me bolio trbuh,uzas jedan mislila sam da cu morati na hitnu ali je prestalo nakon pola sata,moguce da je pukla cista neznam kaj bi drugo bilo Zbunjola sam oko svog grafa isto kao i vi,al ff mi je dobro oznacio O jer sam tad imala i iscjedak i nije me pikao jedan jajnik nego oba izmjenicno,jedino me zbunio ovaj nagli pad tempice 4 dpo,nadam se da je ovo moj sretan mjesec
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 11:58:39
|
|
|
|
Jupiter
|
Pozdrav cure! Evo mene iz Rijeke i iznenađenje! Folikul je već na 17mm! Svi smo ostali paf! Ima i drugih malo manjih, i najmanjih, nije rekao točan broj već da si danas dajem stopericu i u srijedu punkcija. Uh uh! I ćete znati, bila sam i odmah do svoje gin, ali tako je loše upoznata sa tim stvarima. Znam da imam pravo na slobodan dan, kad je punkcija ali koja oznaka ide za poslje transfera? Ona kaže da za ivf imam 7 dana bolovanja. Kako ste vi došle do 14 dana ? Da joj znam sugerirati. Ili da to pokušam srediti već u Rijeci? Mislim, da napišu nešto kao strogo mirovanje?
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 13:20:06
|
|
|
|
hipo
|
Jupiter, ovo sam iskopala: http://www.roda.hr/article/read/najdulje-trajanje-bolovanja skraćeno: N97 Ženska neplodnost do 14 dana N97.0 Ženska neplodnost povezana s anovulacijom (izostankom) do 5 dana N98 Komplikacije povezane s umjetnom oplodnjom do 21 dan
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 14:56:29
|
|
|
|
noemaa
|
Curke, pozdrav! Ovdje jejaaako vruce,uskoro cemo na more akp nastave ovakve temp. Meni stizu pristevi,tak da se nadam gdi i onda u ozbiljno akcijanje. Lidac,ne znam kako tm ima energije, da moj zna da pikiram tocno plodne dane, bio bimujos veci presing. Irchy,zelim ti da je to impl.,alu cini mi se kao da sam negdje citala da ne bi smjelo ispod crte ic ni impl. Ali cuda se katkad dogadaju,a uvjerile smo se i da ffnije bas prepouzdan.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 14:59:59
|
|
|
|
noemaa
|
Maliandeo, lijepo je da sve dijelite ti i tm. Ajd,nek gda dode sto prije ak vec mora pa u nove pobjede. Mene boli glava,jedva spavala tak da opet nis od tempice. Nema veze. Kolegica mi danas objavila da je trudna. Pa se nadam da ce svoju prasinu bacit i na mene,a ja na sve vas Jupiter,si sto razaznala oko bolovanja?
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 16:09:11
|
|
|
|
buba m
|
Dobar dan cure moje, evo iskreno ovaj ciklus baš i ne bi volila da zatrudnim ali ako budem trudnjača svakako ću se razveseliti Ovaj ciklus ne želim jer ne znam šta će biti sa bratom, koji mi je kolega na poslu, a naći radnika je nemoguće koje mišane emocije, htjela bi a ne bi
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 20:04:56
|
|
|
|
danery
|
Evo da se ja javim,ja sam ona anonimka od neki dan :) dakle u petak 3 prugasta testa,sad krenula neka vrtoglavica,pomalo mucnina,al bit ce to jos veselije....samo se nadam da ce ovaj puta proci bez duphastona i lezanja u stavu mirno skoro 9 mjeseci :/ moji hepi,sad cekam pregled jer je doc na bolovanju,a zamjenu nikako uhvatiti.....al ajd,eto,plusic je tu... :) Vama cure zelim sto brze i vece crtice i plusice :) Moj je dosao potpuno nenadano,ali neka njega :)
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 21:33:39
|
|
|
|
BUMBI
|
Aaaa,Danery pa cestitam [sm=bravo.gif
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 21:48:32
|
|
|
|
noemaa
|
Buba, znas kako se kaze,katkad kolikogod mi nesto zeljeli,zivot napravi najbolje pa makar nam se u tom trenu cini drukcije. Ja ti zelim da ti se sve kockice lijepo posloze i da sve bude dobro s buducom bebom i tvojima.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 21:51:27
|
|
|
|
daxy
|
Večer,curke. buba sve utječe na BT,pa i stres koji sad proživljavaš. Ne brigaj se oko toga. hipo s tvoje tipkovnice u Božje oči. Nek bude tebi za poklon da ja popišam ! jupiter drago mi je da je s frendicom sve u redu. Super za veeeliki folikul! Nek ti gin da bolovanje na N97 (do 14 dana),nitko ne kaže da moraš iskoristit cijelo bolovanje. A imaš pravo do 21 dan (u slučaju komplikacija). perlice nek si se izguštala s frendovima. Ja jako volim takva drženja. lidac još 3 dana! barbika žao mi je zbog . Al drago mi je da ćete imat priliku više akcijat! snjeguljice kako ste samo poredali ove X X X na grafu! noema dogovoreno. Ja te čekam u lipnju. I nema zabušavanja! irchy sve je moguće. Ima jaaako čudnih grafova na FFu. Al stvarno je teško gatat iz grafova,kako sam već jednom rekla da znam ishod iz grafovaili simptoma prodavala bih svoje usluge. snjeguljice stvarno ti ne znam što bi to moglo biti. mene isto nekad čudno probode,al ne tako jako. mali andeo nije još gotovo. denery čestitam! I sretno! Ja popijem još 2 pilulice i onda čekam . Sise su mi ogromne i bolne. Zapisala sam se za UZV dojki. Malo sam se prestravila kad sam nakon menstruaciju mislila da sam napipala nešto. Kasnije sam provjeravala i nema ništa. Ne znam kako mi se to pričinilo. Tipkamo se ujutro.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 22:31:38
|
|
|
|
buba m
|
Ja sam si iz zafrkancije išla provjeriti da li u cikama imam još mlijeka, rezultat je sljedeći: iz desne mi je kapnula kapljica žućkaste boje i ta me sisa probada povremeno jučer i danas a iz lijeve je kapnula kapljica plavičaste boje, zezamo se da je iz desne vrhnje a iz lijeve mlijeko 0,5% mm Prestala sam dojiti u veljači koliko se ja sjećam ...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 22:45:49
|
|
|
|
Jupiter
|
Znači još jedan plusić ovaj mjesec!!!!! Danery Čestitam od srca!!! Hvala vam puno, jutros u rijeku popodne radila i evo maloprije došla. U srijedu ću se dogovoriti sa gin i reći joj za te šifre. Znam da joj to automatski izbaci... I baš sam danas ponosna na sebe :) ja, koja se grooozim injekcija sam si sama dala štopericu :) hehe, trebale ste vidjeti taj usporeni film! E sad je samo da ne pukne prije vremena. Čitala sam da je ibuprofen dobar za odgađanje ovulacije, tko zna ima li istine u tome... Ej, baš si mislim, koliko je tu faktora potrebno za uspjeh, sve same " stepenice", prvo folikul da ne pukne, pa da budu dobri, pa da se oplode, pa da se dijele, pa da se primi i u konačnici izdrži 8-9 mj... Oprostite na toliko " pa " . Sad mi se toliko toga mota po glavi.. Znači, u srijedu 13tog (hvala bogu nije petak ) ću znati detalje. I kakvi su i koliko ih je i kad je transfer. Ako bude sve ok. E jesam se raspisala... Hvala još jednom!!!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 22:49:52
|
|
|
|
perlica55
|
Danery, čestitam na Daxy, nema te na RR, tj. nema te kao inače Nek što prije krene, da možete u nove pobjede Ne Buba, tebi su te kapljice ostatak od dojenja, al je frendica povremeno imala sitnu kapljicu iz dojke, na kraju joj je prolaktin bio preko 2000, a uzrok mikroadenom na hipofizi... Uzima terapiju i sada je sve ok Cure koje ste odavno na odbrojavanju, dal ste kontrolirale OGT + inzulinsku rezistenciju uz obradu neplodnosti??? Srela sam dr op pr, pa mi veli dal smo sve nalaze napravili, pa me pita kakav mi je ovaj nalaz... Nitko nikad mi nije to spomenuo, ni G ni MPO G, a ona veli da bi i to trebala prekontrolirati
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 11.5.2015 23:31:58
|
|
|
|
Jupiter
|
Perlica, sad prvi put čujem za to. Pa baš odoh na internet da malo proučim, evo ovdje piše nešto o tome http://www.poliklinika-sinteza.hr/pcos Uglavnom se svodi na pcos. Cure koje imaju pcos imaju veće izglede da " poberu" još 100 s*anja
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 12.5.2015 1:13:28
|
|
|
|
lidac0605
|
Aaaaaa,Danery,kućo stara,pa čestitam na plusiću Ako Bog da,opet ćemo skupa odbrojavat ... Ja sam na poslu,bljak...već mi te noćne stvarno idu na živce... Od simptoma niš posebno...neki pritisak u križima,povremeni grčići u trbuhu,i užasna nesanica zadnjih jedno 5 dana,probudim se tipa u 4 i ne mogu više spavat.Nekak imam osjećaj da bumo se malo još morali potrudit za ... Pusa svima od noćne smjene!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 12.5.2015 8:11:55
|
|
|
|
mali andeo
|
jutro cure evo da vam prijavim svoju lukovu,glupu koja je došla bez ijednog simptoma ,skroz uranila danery čestitam na neka bude mirna i školska trudnoća... drage navijam za sve vas....
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 12.5.2015 8:29:37
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Lidac, znači da je bila mirna noć, kad si imala vremena za RR... Nek, tak i treba Mali andeo, žao mi je zbog .. Uopće ne znam kaj da ti velim... Snjeguljice si bila na UZV Mene uhvatila prehlada curi mi nos i boli grlo
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 12.5.2015 9:01:26
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Perlice bila sam. Opet je bio drugi doktor. Noema bio je dr. Z. Ugodan čovjek, stvarno. Nalaz: anehogena fuziformna struktura 58x28 mm ispunjena hipoehogenim sadržajem tankih pregrada. Desni ovarij normalne veličine, redne teksture, iza uterusa prisutna slobodna tekućina. Preporuča se ponoviti uzv pregled neposredno iza predstojećeg menstruacijskog krvarenja. Do daljnjega ne mjerim BT. FF-u ne vjerujem ni crno ispod noktiju. Čekam gospodičnuM i radujem joj se. Mislim da nema smisla da sam na listi, ali kako odluči administratorica.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 12.5.2015 9:06:02
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice, žao mi je Nadam se da će ti cista nestati s ... Slušaj kaj ti G veli i odmah nakon menge odi na uzv.. Sretan rođendan tvojoj curi
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!