|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
14.5.2015 9:18:47   
katy1503
Jutro!!!!
Danas nisam imala nista pametnog za napisatiuser posted image
Šala mala ...

Kod mene sve super,gledam kako se nebo u Zagrebu mijenja u tamno i nadam se da nece pasti kiša jer moram poslovno do centra...
ali kako god...

Hipo - neka i mi možemo preko reda user posted image , nadam se da ce štitnjača biti pod kontrolom ...
a gdje su nam cure sa jučerašnjih pregledauser posted image

sunshine, endless - sretno danas, uzivajte u pogledima na svoje bebace....

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 751
14.5.2015 10:53:56   
Sunshine28
jutro user posted image sta cu kada ja mogu na komp tek nakon sto odradim sve duznosti sa Em user posted image
od prvog dana sam stvorila skoro cijelodnevnu rutinu, onako spontano, i sada je zbog toga zivot svima laksi, ali me fascinira kako i bez gledanja na sat uvijek sve nekako bude u isto vrijeme, unutar par minuta...
stvaranja rutine sa bebom/djetetom je najbolji savjet koji sam primila kao novopecena majka pa evo prilike da ga podjelim sa prvi put mamicama user posted image

ja moram prijaviti da sam sinoc prvi put stvarno osjetila da se user posted image mice, onako, kao da mi ribica pliva u stomaku....zadnja dva tjedna znam osjetiti nesto, ali nisam bila sigurna je li to beba ili crijevauser posted image ali eto, sada sam sigurna user posted image

katy moj pregled je sutra, jedva cekam...uplasila me je Atina sa ovim otvaranjem pa samo molim boga da mi gin kaze kako je sve ok...

inace malo sam razocarana....nadala sam se lijepom oblacom i kisnom danu nakon cijele noci nevremena, kada ono, sunce i opet vrucina....uh! inace ja mrzim ljeto...od uvijek tesko podnosim vrucine, ne volim se suncati i tak to...kada temp. tri dana za redom prijede 25 samo sanjam o jeseni i zimi user posted image totalno sam zimski tip - ono Bozic i snijeg user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 752
14.5.2015 12:04:08   
hipo
katy, u centru još nema kiše, samo dođi user posted image sad je iznad mene srkoz sunčano, bez oblačka user posted image

sunshine, super što možeš osjetitit bebu!!! uživaj, nek ti se lijepo i redovno javlja!
Vidiš ja obožavam vrućinu, čak i kad sam bila na terenu i vani između 30 i 40 meni je to sve ok, ja suprotno tome ne mogu podnjet hladnoću, ne mogu ništa raditi ako se i zabundam, ko da sam invalid, a ako moram raditi vani po zimi samo se ukipim i skroz sam neupotrebljiva. Tako da ja jedva čekam da zagrije. Koliko se sjećam ljetnih terena u Osijeku, tamo po ljeti zna bit baš jako sparno i vruće, nadam se da će ti ovo ljeto pirkati vjetar da te barem malo rashladi.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 753
14.5.2015 12:29:41   
Sunshine28
ma hipo ako je pravo vruce ljeto u osijeku je zadnjih 4-5 godina prava koma, sunce bude toliko jako da vec u pola 8 ujutro ne mozes izdrzati, tako je bilo kada je Em bila beba, sjecam se od vrucine se ona probudi u pola 6, u pola 7 krenemo u setnju i za pola sata izgorim....poslijepodneva su jos gora, +30 u hladu normala, kada sjede sparina, ne moze se disati, a najgori su dani kada se sparina otegne i preko noci....23h, a vani zrak stoji i vruce...horor...
sreca pa smo zbog moje mrznje prema ljetu u potpunosti klimatizirani, i u prizemlju i na katu, tak da ti se ja zabarikadiram i nikuda...doduse od kako imam Em to je teze jer ona, kao i svako dijete hoce van, njoj vrijeme nista ne znaci...ali pricekamo vecer...
meni ti vrucina ne odgovara ni zbog migrene...tak da...

I + G = E & L

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 754
14.5.2015 21:42:22   
BUMBI
Vecer cure
Ne javlja se Atina,nadam se da je sve ok

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 755
15.5.2015 7:30:11   
katy1503
Jutro cure!
Kisno je svanulo ali je petak pa je sve boljeuser posted image
NAdam se da ce nam se Atina uskoro javitiuser posted image , stvarno se nadam da je sve ok...

i ja brojim sitno, jedva cekam da vidim dal je i koliko narasla,svako jutro se pozdravimo, naljepša loptica na svijetuuser posted image

Pozdrav svimauser posted image

p.s. evo Hipo javljam se da ne brinesuser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 756
15.5.2015 8:41:55   
hipo

user posted image PREGLEDI: user posted image

SVIBANJuser posted image

endless DANAS 15.05.
Sunshine DANAS 15.05.
katy PONEDJELJAK 18.05. i 28.05.
Missy SRIJEDA 27.05.
Nirvana ČETVRTAK 28.05.

LIPANJuser posted image

bumbi PONEDJELJAK 08.06.
hipo ČETVRTAK 11.06.
atina
ruzmarin

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 757
15.5.2015 8:45:30   
hipo
endless i Sunshine, sretno cure danas, javite nam se nakon pregleda, kada idete, kroz jutro ili popodne?

atina i ruzmarin user posted image nadam se da je sve ok! javite nam, brinemo! user posted image

katy ti još malo, tj u ponedjeljak ideš na pregled, nek ti vikend brzo prođe!!!! hvala što si se javila user posted image navukla si me na svoje ranojutarnje javljanje pa mi fali kad te nema user posted image

bumbi kako si ti? jesu djeca dobro?

Baš sam lijepo spavala s ovom kišurinom noćas, još da sam jutros mogla ostat spavat....al zato je sutra subotaaaa!!!user posted image user posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 758
15.5.2015 9:08:36   
nirvana777
Cure, sretno na pregledima user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 759
15.5.2015 9:23:09   
BUMBI
Jutro ,evo i mene na prozivkuuser posted image
Kod nas zahladilo i kisa pada.Ja se uhvatila spremanja,a D pise zadacu,a L gleda crtane.
Cure sretno danas na pregledimauser posted image Kad idete?
Mi smo jucer narucili novu kutnuuser posted image Trebala bi doci kroz 30 dana pa onda polako krecemo s radovimauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu nirvana777)
Neposredna veza do poruke: 760
15.5.2015 11:59:11   
Sunshine28
Evo cure ja upravo cekam pregled...narucena u podne..
Uh...nisam bas raspolozena za vaginalni ali sta cu, danas nemam izbora....

Sto se mene tice danas konacno lijep dan, jedva sam docekala malo kise!

Bumbi sretno sa radovima, kod nas je stalo, tip za zbukanje nam se uopce ne javlja a ne mozemo naci drugoga....grrrrrr......

Endless sretno danas! :)

I + G = E & L

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 761
15.5.2015 12:05:14   
katy1503
sunshine, sretno- javi se kad stignes - vjerujem da ce sve biti okuser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

Neposredna veza do poruke: 762
15.5.2015 13:09:45   
BUMBI
Dobra si Sunny,pregled u podne a ti minutu prije krecesuser posted image
Sretno i javi se cim uspijes
endless javi nam se i ti.
Atina me sad opet malo brine sto se ne javljauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 763
15.5.2015 13:21:39   
hipo
Bit će da nam je Sunshine pisala iz čekaone, mogla je i iz ordinacije, da imamo live prijenos user posted image da znamo odmah jel bebica ok!user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 764
15.5.2015 18:22:42   
Sunshine28
da iz cekaone sam pisala user posted image

a ono, nisam otvorena, sto je dobro, ali posteljica mi je skroz dolje, na samom vratu maternice sto bas nije idealno, sada bi kao trebala jos vise stediti se i mirovati da slucajno ne bi prokrvarila - sto se događa kada je situacija ovakva, ali ja se pitam kakouser posted image ....ne mogu ja ignoririrati cinjenicu da imam vec jedno dijete, niti traziti od svojih roditelja da su po cijele dane kod mene user posted image mm puno radi, njegovi su na moru cijelu ljeto, a i da nisu njima su favoriti djeca od mm brata..
tak da....
pokusat cu, ali ne mogu ja tu puno toga psim se nadati da ce biti sve ok....
uglavnom do 26. tjedna posteljica bi se trebala povuci prema gore, ali ako ne onda mi jos jedan carski 100 posto ne gine, jeeeeeuser posted image

ah....ako nista drugo barem znam zato toliko i konstantno piskim....

I + G = E & L

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 765
15.5.2015 18:59:06   
hipo
Sunshine u kojem si sada tjednu tj. koliko tjedana jos moras mirovati?
Nadam se da ces biti dobro, ti i beba!!!user posted image user posted image user posted image
Koma sto ti muz puno mora biti na poslu-moj je isto takav "slucaj" a vrlo cesto taj posao nosi doma user posted image
cuj barem su ti roditelji blizu, nek ti pomognu koliko mogu, nasi su 400 km daleko,user posted image brat i sestra isto tako.

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 766
16.5.2015 11:33:25   
Sunshine28
hipo nemam pojma dokle mirovanje user posted image valjda dok se šposteljica ne pomakne prema gore a to bi tebalo do 26. tjedna, a ja sam tek u 19. tjednu....
opet me narucila na vaginalni za 3 tjedna, kaze mozda vec slijedeci put situacija bude bolje pa cu se nadati tome, sta mi drugo preostaje....mozes mi upisati pregled za 5.6.

endless, Atina?? kako je kod vas?

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 16.5.2015 11:35:22 >

I + G = E & L

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 767
16.5.2015 13:29:56   
BUMBI
Sunny nadam se da neces bas toliko morati mirovati i da ce biti sve ok.Meni ti je isto s L na jednom pregledu rekla da je nisko i rekla mi da samo pripazim s naprezanjem i saginjanjem(pa je mm usisavaouser posted image )na slijedecem pregledu bilo ok.
Ja jutros s D bila malo u shopinguuser posted image On si je svasta kupio,a L sam kupila.gacica i potkosulja,sad kad zatopli krecemo s odvikavanjem od pelena.U C&A sad za vikend imate 25% na sveuser posted image Kupuju kao ludi,kao da jr besplatno.
Uzela i za L kremu za suncanje tj.sprej od La roche posay,imaju danas 30% na njihove proizvodeuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 768
16.5.2015 16:26:21   
hipo

SVIBANJuser posted image

katy PONEDJELJAK 18.05. i 28.05.
Missy SRIJEDA 27.05.
Nirvana ČETVRTAK 28.05.

LIPANJuser posted image

Sunshine PETAK 05.06.
bumbi PONEDJELJAK 08.06.
hipo ČETVRTAK 11.06.
atina
ruzmarin
endless

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 769
17.5.2015 9:43:30   
bocika
Jutro drage moje!
Radujem se sa svima vama kojima je dobro i suosjecam sa svima kojima je lose. Nije me bilo jedno vrijeme nisam bas dobro. Mislim da mi prije odgovarala neka tema depresija u trudnoci od bilo koje druge. Taman kad sam pocela prihvacati sestrinu smrt (umrla je pocetkom 12. mjeseca) i kad sam skinula crninu umre mi tata prije 10 dana iznenada. Imao je rak i 10 dana prije smrti mu stignu ti markeri da nema vise rak a on umre od mozdanog. Ja zivim u svicarskoj a oni u bosni. Nikad mi nije bilo teze vratiti se nego jucer. Mama mi istala sama a slijepa je. Imam jednu sestru zivii blizu njih to me tjesi ali mama nece da ide zivjeti kod nje hoce da ostane kod kuce. Uz sve to imam problema u trudnoci stalno me nesto boli. Sad se bol prebacila na kicmu ne mogu skoro ni hodati kako treba malo sepam. Ma ne znam ni sama sta je ovo sve. Eto sad sam vas malo zagnjavila nadam se da ne zamjerate.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 770
17.5.2015 10:12:58   
hipo
Bocika, ajme draga pa sta ti se sve izdogadjalo... pa to je prestrasno da se sve izdogadja jednom covjeku.user posted image user posted image Jako mi je zao zbog svegauser posted image
A sto te tocno boli u trbuhu? Maternica, crijeva, ligamenti? Meni za ledja pomaze lagana masaza, ako smijes na masazu, probaj, opusta jako.
Nadam se da ti se vise nista lose nece dogodit, ne bi bilo fer, pretpila si dovoljno za cijeli zivot u tih par mjeseci. Nek ti se dalje dogadjaju samo lijepe stvari, a beba nek bude zdrava i trudnoca uredna.
Ako ti je lakše jadat nam se, samo nam pisi, tu smo za tebe!

< Poruku je uredio hipo -- 17.5.2015 10:14:18 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 771
18.5.2015 6:53:42   
katy1503
Jutro!!!!

Sunshine, biti ce sve ok,samo budi pozitivna i pripazi malo na saginjanje i tome slicno ...Nadam se da ce na sljedecem pregledu biti bolje ...
Bocika - žao mi je radi svega sto se dogodilo, neka ti tvoja beba bude utjeha i cuvajte se..

Moj pregled konacno stigao! danas popodne sam narucenauser posted image
Nocas cijeli dan sanjam da ju gledam na ultrazvuku i da ima nebesko plave oči, haha - zamislite na ultrazvuku se to vidi.. user posted image
Bas sam je poželjela vidjetiuser posted image
Trbuh mi na očigled postaje zaobljeniji,i da debljam se user posted image

Neka vam je svima lijep dan!!!user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 772
18.5.2015 8:34:13   
nirvana777
Katy, sretno na pregledu ! Uživaj u pogledu user posted image

Bocika, baš mi je žao što imaš toliko stresnu trudnoću, nadam se da će nadalje sve biti ok.. user posted image

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 773
18.5.2015 8:51:10   
hipo

SVIBANJuser posted image

katy DANAS 18.05.
Missy SRIJEDA 27.05.
Nirvana ČETVRTAK 28.05.
katy ČETVRTAK 28.05.

LIPANJuser posted image

Sunshine PETAK 05.06.
bumbi PONEDJELJAK 08.06.
hipo ČETVRTAK 11.06.
atina
ruzmarin
endless

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 774
18.5.2015 9:00:34   
hipo
Jutro! Nadam se da ste mi dobro i da vas ništa ne boli!

E što taj vikend ne traje malo duže user posted image jučer sam baš lijepi otisak sebe ostavila na krevetu od izležavanja user posted image

katy dobar ti je san, sigurno je izgledalo uvjerljivo, čudni su ti naši snovi i glave što sve mogu smislituser posted image

Idem radit da mi brže prođe dan na poslu user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!