Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 17.5.2015 8:49:14
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Lidac,cestitam,super je to beta
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 17.5.2015 9:04:01
|
|
|
|
lidac0605
|
Štrumfetice,sad i ti moraš nastaviti niz ...samo odmaraj i čuvaj mrvice
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 17.5.2015 10:59:29
|
|
|
|
hipo
|
Jupiter zao mi je sto je tako ispalo ovaj put. Drago mi je da ces u slijedecem pokusaju dobit malo drugaciju terapiju. Nek to bude dobitna kombinacija! Samo budi i dalje pozitivna!!!! Lidac ta napuhnutost... strava, na dane mi bude tako jos uvijek. Je l sutra ides isto u Sunce? Btw jesu li obnovili i otvorili Sunce na Jarunu? To mi je blizu, ona lokacija na Trnju mijevan ruke pa idem u Breyer ako hocu da mi je nesto brzo gotovo. Vidim da su u modi štrajkovi s BT!?!?! Irchy jos malo!!! temperatura se dobro drzi!!! Strumfeta daxy vidim da je jos nema grrrr, nadam se da ce skoro!!!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 17.5.2015 13:08:41
|
|
|
|
lidac0605
|
Ništa još na Jarunu,idem u Trnje,da idem i sutra,pa ću im reć da mi odma naprave i tsh,kad me već pikaju...a ja ti inače idem kod endokrinologa u Sunce,već 8 god,i taj moj je nekad bio na Jarunu,al su ga prebacili u Trnje,pa sam i ja morala za njim Inače sam tam njihov pacijent,imam i njihovu policu,al mi je isto daleko potezat iz Samobora u Trnje...a kaj mogu,kad sam se naučila liječit na finom mjestu Šalim se,ne nego jednostavno vjerujem samo svom endokrinologu koji me spasio prije 8 god i doveo do skoro potpunog zdravlja danas,ne bi od njega nikud...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 17.5.2015 13:37:12
|
|
|
|
irchy85
|
Je hipo tempica se drzi al voljela bih da je ipak malo visa FF mi je naznacio da bih trebala dobiti 21.05 a ne 26.05,to vjerovatno zbog rane O,ma dobro nadam se da cu je tek docekati za 9 mj Odoh na posao
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 17.5.2015 15:17:34
|
|
|
|
perlica55
|
Dan curke, kak ste mi? Štrumfeta, ti budeš za našom Lidac na zimske bebe otišla za 10-ak dana Irchy dal je moguće da ti je O bila 13dc
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 17.5.2015 15:50:07
|
|
|
|
Nejra_
|
pocetkom ovog mjeseca sam imala odnose i vec nakon 6 dana sam pocela osjecati neke simtome kao sto su bolna prsa, bolovi u donjem dijelu stomaka i krstima. trebam dobiti 24.5 pa me zanima da li je rano da uradim test sada, ili da cekam do M
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 17.5.2015 16:56:44
|
|
|
|
perlica55
|
Nejra, rano je za test, sačekaj dan kad trebaš dobiti mengu, pa Piški... Sretno
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 17.5.2015 20:58:43
|
|
|
|
noemaa
|
curke,evo i mene konačno. vidim, štrumfeta, da smo u navijanju za tvoje mrve! nek ase oštro uhvate jupiter, nek ta nova kombinacija bude dobitna! pozitivno i dalje! bravo irchy, želim ti da ti tempica ostane visoka i sretno piškenje testića. da nam uljepšaš ovaj mjesec! daxy, hoće li više gospođa? čim ju lijepo zamoliš, sjeti se mene hipo, lidac, baš ste fora s tim simptomima i uživajte u svojim mrvama. i ja bihhhhhhhh i ja očekujem svoju pa da se nakon nje bacimo na posao kako treba. nadam se tome jaaaaaaako. pusa svima, malac zove
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 17.5.2015 23:45:25
|
|
|
|
irchy85
|
Perlice prema svim simptomima dobro mi je oznacio O imala sam klasicno probadanje u jajnicima i vodenasti iscijedak,poslije O mi je nastupio bijeli kremasti icjedak koji imam jos i sada u velikim kolicinama Idem pavati sutra ranoooo ustajem,mislim da ce mi i tempica bit niza jer necu moci odspavati dovoljno sati :( ah vidjeti cu ujutro Cure gdje nam je buba???
< Poruku je uredio irchy85 -- 17.5.2015 23:47:04 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 18.5.2015 0:23:06
|
|
|
|
Saraxx22
|
Pozdrav drage dame! Unaprijed se ispričavam sto ovdje pisem o ovoj temi, ali vidjela sam da su tu najsvježiji postovi, a meni treba bas hitan odgovor. Naime, imam 23 godine i ja i moj decko smo se odlučili za bebicu. Nikad nismo koristili nikakvu kontracepciju, a snošaj u mene prakticirali smo nekoliko puta netom prije menstruacije, nijedan put nisam ostala trudna, jer su to navodno neplodni dani. Ovaj put za nezaštićeni odnos odlučili smo se 3,4 dana nakon završetka menstruacije. Mislite li da je u tom periodu moguce zatrudnjeti? Inace, ciklusi su mi totalno neredoviti i menstruacija mi ponekad kasni 7-10 dana, tako da nikad neznam tocno kada cu dobiti. Ispričavam se na dužem postu, i da zaključim svoje pitanje; dakle da li je moguća trudnoca nekoliko dana iza mjesečnice i jel neka od vas imala takvo iskustvo? Hvala na odgovoru i jos jednom isprike znog mozda krivog topic-a.. :*
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 18.5.2015 7:09:10
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Sarax, nitko od nas ti ne može reći dal ste imali odnose kad treba... Ak želite bebu, jedini savjet je da nakon menge imate redovite odnose, svaka 2/3 dana, budući imaš neredovite cikluse...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 18.5.2015 7:09:33
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Evo kave za početak radnog tjedna..... Jupiter, žao mi je zbog neuspješnog IVF-a......... Držim fige za sljedeći.... Noema, čekamo te da ozbiljno prioneš poslu! Daxy, vidim da je došla M.! Eto, sad smo joj se odradovele, idemo u novi pokušaj! Što se tiče onih x-ića na prošlom grafu, baš su super izgledali, samo je bilo uzalud. Moramo napraviti copy-paste, nema druge... Hipo, ima tu grafolomaca pa ne možemo updatati stanje. Mali andeo, kako si ti? Drago mi je zbog vaših urednih nalaza! Koji je sad sljedeći korak?
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 18.5.2015 7:10:20 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 18.5.2015 8:31:21
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curice Ja sam štošta već obavila...najbitnije je da je moja beta danas 1248!!!! TSH 1,38 ...sve 5+!Jako sam sretna,moram još endokrinologa svog nazvat i javit mu TSH,da vidim kad opet da vadim i jel će mijenjat dozu Euthyroxa pošto će sad potražnja organizma rasti.. Pusa svima,tipkamo se kasnije,moram u vrtić,otvorit bolovanje i još giniću sa betom!!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 18.5.2015 8:36:49
|
|
|
|
Jupiter
|
Hvala cure na potpori ♡♡♡ Dva dana odmora mi je super došlo. Još uvijek osjećam bol od punkcije ali valjda je to normalno, strumfeta kako je kod tebe? Irchy jedva čekam sutra da nam javiš Lidach i tvoje duplanje očekujem ♡♡♡ A sve ostale, čekalice, brojalice želim što i sebi :) :) Danas rad, red i disciplina... bemti posao...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 18.5.2015 8:46:30
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, draga, super za .. Od srca ti želim uspješan AIH i visoku betu, pa da seliš s ovog foruma napokon Mali andeo fino za uredne nalaze Kolki ti je LH i FSH??? Lidach, super je beta i TSH, sretno dalje Jupiter, nek si nam malo bolje... Da ti idući postupak donese nakon punooo čekanja Štrumfeta, javi nam kak si?? I pitanje, dal dan nakon aspiracije jajnih stanica i dan nakon ET-a, ako žena radi uredski posao, može (kaj se boli tiče) ići na posao??? Ja nikako, al nikako nakon postupka ne bi voljela biti doma .. Nadam se iskreno da ću biti sposobna ići na posao.. Buba, nadam se da je sve ok, javi nam se kad uhvatiš vremena..
< Poruku je uredio perlica55 -- 18.5.2015 8:47:18 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 18.5.2015 9:27:06
|
|
|
|
hipo
|
Lidac super za beturinu!!!!!! daxy nek je došla, nadam se da ne gnjavi. Sretno na pregledu i dogovoru!!!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 18.5.2015 9:44:25
|
|
|
|
lidac0605
|
Evo mene,u prolazu idem oko pol 11 u Samobor kod gin,pa da vidim kaj ima i da velim koji sam je seljo-pa ja opće nisam znala da se sad više opće ne treba ić kod doktora opće prakse kad ideš na komplikacije,da to sve sad piše ginekolog i doznake i sve(sad mi je rekla moja doktorica)... Još ću sad morat pitat za tu papirologiju za isplatu plaće prek HZZO pa pribavit te prosjeke i sve do kraja mjeseca... Daxy,navijam za uspješni postupak !! Ajmo,curke,pa neću valjda na zimskim bebama pričat sama sa sobom ?!Ajde,na posel
< Poruku je uredio lidac0605 -- 18.5.2015 9:45:35 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 18.5.2015 10:20:15
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: lidac0605 - 14.05. - ponosna bubulu - 19.05. noemaa - 19.05. buba m - 25.05. perlica55 - 25.05. irchy85 - 26.05.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 18.5.2015 10:21:16
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf Jupiter - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 18.5.2015 12:08:38
|
|
|
|
lidac0605
|
Veli ginićka UZV za tjedan dana,26.5.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 18.5.2015 12:11:44
|
|
|
|
daxy
|
Pozdrav curke. noema nadam se da ćete TM i ti nekako na zelenu granu oko tog akcijanja za . jupiter žao mi je što se JS nisu oplodile. Ja sam mislila da se nešto grozno dogodilo ne vezano za postupak poslije tvog prvog posta. lidac lijepa je beta! Uživaj! irchy lijepo se BT drži! Navijam! bubulu strpi se još maaalo! mali andeo nadam se da će se gin malo prisjetit što je učio u školi,pa da će te poslati stručnjaku jer mu je mišljenje jadno. štrumfeta lijepo mi se odmori i pripremi na 9 mjeseci slatkih muka. snjeguljice samo ti copy/paseaj akcije iz prošlog ciklusa! Hoćemo opet skupa odbrojavat? perlice kad budeš u postupku procijenit ćeš sama koliko si sposobna radit. Čitala sam dosta iskustava i neke su se vratile radit dan nakon transfera,dok su druge do bete bile na BO. Sve je to na kraju individualno. Ja ti želim što manje boli,pa da se brzo vratiš na posao. hipo ne gnjavi me . Dočekala sam ju,kao što već znate! Sad samo da dogovorim f-metriju i možemo početi!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 18.5.2015 12:29:55
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Daxy može, odbrojavat ćemo zajedno! (ako sve bude u redu, a bit će ) E da, ni moja M. nije uopće neobična, obzirom na okolnosti ciklusa. Jedva čekam sutra i bacim to s grbače.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 18.5.2015 12:32:41 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 18.5.2015 12:48:27
|
|
|
|
danery
|
ola ja sam danas dospjela na pregled,točno 6.tj.,srce se još ne vidi,ali sve ostalo je ok....jest da tlak imam ko glista na sunjari,al ajd za 3 tj.opet uzv.... jedino sam dobila opet duphastone jer sam imala malo sukrvice za vikend,pa je doc odmah otvorio bolovanje i prepisao lijekove.....al ajd,navikla sam na to već,iako sam se ponadala da ću bez njih možda proći.... bar mi nije muka zasad čak sam i novu trudničku s nekim šarenim čarapama i štucnama dobila
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 18.5.2015 14:22:00
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga lidach iskrene čestitke na prekrasnoj beti! Povremeno bacim oko dal ima koja nova trudnica i baš si me ugodno iznenadila. Držim fige da sve bude pravo školski. Danery i tebi iskrene čestitke! Kako ste mi vi ostale drage trudilice? Puno vas sve pozdravljam i nadam se da ćete ubrzo maziti veeeelike buše. Mi smo dobro (ako se netko pita ). Već je 7 mjeseci iza nas i ne znam kad je to proletilo. Ne stižem puno na net jer je M jako ovisan o meni i ne mogu iz prostorije a da ne plače za mnom. Bit ću tu malo aktivnija kad se vratim na posao, ali i za to postoji šansa da će biti kasnije jer imamo neke uvjete da ostanem duže s njim doma, no to ćemo još vidjeti. Evo, već moram ići. Pusamo vas sve!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!