Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 30.5.2015 10:32:46
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. noemaa vidim akcija je pala! FF uzima u obzir prosjek temperature u prvom djelu ciklusa,a mislim (čitaj gorovo sam sigurna) da uzima u obzir i prošle cikluse. Al jaaako mu je bitan iscjedak,kao i LH trakice. Ako nemaš označen plodni iscjedak na grafu u 99% slučajeva će ti O označit isprekidanom linijom. snjeguljice i tebi za ove X! perlice jel odmaraš? irchy pretrpi marulju i sretno u novoj rundi!
< Poruku je uredio daxy -- 30.5.2015 10:35:14 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 30.5.2015 10:34:09
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: daxy - 08.06. mali andeo - 08.06. chrna- 09.06. Snjeguljica_83 - 13.06. noemaa - 16.06. bubulu - 17.06. buba m - 18.06. perlica55 - 18.06. irchy85 - 23.06. Kazimira - 23.06. Jupiter - 28.06.
< Poruku je uredio daxy -- 30.5.2015 10:41:37 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 30.5.2015 10:34:11
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf Jupiter - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 30.5.2015 10:37:20
|
|
|
|
buba m
|
Evo sam da vam javim da je moj datum 18.06. Poooozdraaaav!!!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 30.5.2015 10:39:12
|
|
|
|
danery
|
jutar,cure što radite dobroga?ja srčem kavu,nekako mi ,al ajd.... mala hopsa kod bake,mm negdje zdimio,a ja škicam mail i ostalo.... ima li kakvih novosti,akcija ,nisam detaljno čitala
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 30.5.2015 10:44:04
|
|
|
|
daxy
|
buba evo te na listi! Ima li kakvih novosti za brata? Kako je on? danery pijem kavu,ljenčarim i čekam da me koja trudnica pospe prašinom.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 30.5.2015 11:02:38
|
|
|
|
danery
|
jel ti ova poznata nemren drugu prikeljit....
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 30.5.2015 11:57:12
|
|
|
|
irchy85
|
Uh popila sam marulju pomjesala sam ju sa vrkutom,budem popodne popila jos jednu salicu Nisam nigdje nasla post,jel se strumfeta javila sa beticom ili ne?
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 30.5.2015 12:56:09
|
|
|
|
noemaa
|
Ok.,jer vidim da mi je ff stavio da ce mi O ovaj mjesec biti 16dc,a meni je uglavnom 15dc,jednom i 17,pa me zanimalo zasto je sad oznacio kao da ce bit u uto,16dc. Ircchy,marulja je gadna,ali ja si ju napravim pa ju pijuckam tijekom dana mic po mic.ili je izmijesam s vrkutom. Ma nije bitno,samo da pomogne!!!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 30.5.2015 13:21:12
|
|
|
|
daxy
|
IZVORNA PORUKA: danery jel ti ova poznata nemren drugu prikeljit.... Može i ova. noemaa nisam te shvatila dobro prvi put. FF ti označi predviđen dan O po prosjeku iz prošlih ciklusa. Meni je na početku znao zazelenit po 3 dana,a sada uglavnom zazeleni jedan. To ti on uzme prosjek svih ciklusa,odnosno ovulacija pa izračuna.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 30.5.2015 14:32:49
|
|
|
|
noemaa
|
E,daxy, to sam pitala,sad si me shvatila sad ti samo jedan zelen? Meni jedan zelen,tri zuta. E,jos jedno pitanje: jutros mi lh trakica pokazala liniju rozu,mislim da nije dovoljno debela za O,ali nije ni tanka. Da radim popodne jos jednu probu ili sutra?
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 30.5.2015 14:40:20
|
|
|
|
noemaa
|
Ispravak: Obrnute boje, tri zelene,jedna zuta, za O. P.s. perliceeeee,kupas li se???
< Poruku je uredio noemaa -- 30.5.2015 14:42:41 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 30.5.2015 15:09:39
|
|
|
|
perlica55
|
Hej cure Daxy kak si danas? Noema za akciju, samo tako nastavite Irchy i meni je marulja bila fujjj... Jedva bi se prisilila popiti ju... Buba kakvo je stanje? Nek si nam došla na listu To je sve kaj sam upamtila... More je hladno, samo sam prošetala, ne bi mogla plivati... Pozdrav svima
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 30.5.2015 16:22:21
|
|
|
|
Jupiter
|
IZVORNA PORUKA: irchy85 Nisam nigdje nasla post,jel se strumfeta javila sa beticom ili ne? IZVORNA PORUKA: štrumfeta1 Beta 625. Sritna san al ne bi cestitke jos,znate ishod zadnjeg ivf-a
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 30.5.2015 16:32:48
|
|
|
|
Jupiter
|
Dan cure! Nadam se da ste dobro i da uživate u ovom predivnom vremenu! ♡♥♡ Meni je na žalost radno i sutra ali u trgovini je to normalna stvar. Danas sam počela sa klomifenom ali i sa ciklom i anasom u nadi da će pomoći. Počela sam i sa folnom, Folicin ili tako nekako se zovu tablete. Moram razmišljati da sam sve bliže tom blaženom cilju ♡♡♡
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 30.5.2015 18:27:37
|
|
|
|
noemaa
|
jupiter, bravo za optimizam, zaista si iznimna žena vjerujem u tvoj potpis u potpunosti vidim i da si se opskrbila svim supomoćnim namirnicama. ubaci još i kavu od cikorije kako vi pišete iscjedak kad npr.ujutro imate W, a popodne E?
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 31.5.2015 7:00:29
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Danas pijem još savršeniju kavu od one jučer.... Druga vrsta, ma čudo jedno! Noema, ja upisujem iscjedak koji je "dominantan" Znači, ako ti je W prešao u E tijekom dana, slobodno upiši E! Zar, ne, cure? Što se tiče marulje, naravno da je vrkuta okusom puno bolja i ugodnija, ali ni marulja mi nije bila teška za piti. Mislim, gorka je, ali da se izdržati. Najgore je kad je tek progutaš, onda se osjeti ona gorčina, koja u idućih 5 sekundi polako jenjava i to je to!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 31.5.2015 7:02:11 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 31.5.2015 7:31:58
|
|
|
|
noemaa
|
Dobro jutro,cureee! Snjeguljice,evo promijenih. jucer sam osjecala bol kao pms,ono mreskanje. Bo. Bilo bi mi cudno dami vec za jucer oznaci O. nadam se danasnjoj akciji,kako god. Snjeg,vi ste zasluzili odmor i ubiranje plodova.
< Poruku je uredio noemaa -- 31.5.2015 7:37:16 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 31.5.2015 7:42:32
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. noemaa ako ni si sigurna u LH bolje je ponovit. Da,meni bude samo jedan dan označen za (moguću) O. Ako imaš 2 vrste iscjedka u dan pišeš onaj plodni,a ako imaš W i E,uvik piši E. Tako kaže FF. Ja sam ko prava štreberica pročitala sve one mailove što mi je FF slak kad sam se tek registrirala. perlice kod mene sve isto. Grudi nabrekle i osjetljive uz one ostale simptome. Ne mogu ništa izgatat,pa me pomalo plaši da nije uspilo. jupiter i ja udaram po cikli i ananasu! Probudila se prije 7 i nisam mogla više spavat. Izmjerila BT i sad guštam u kavici i gledam s prozora kako je lip dan.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 31.5.2015 8:11:10
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Ajde,bar nisam jedini ranoranioc ...ja se krenula budit od 4,pa u 5,pa 6,pa 10 do 7...ovo mi dijete ne da spavat od početka Vidim Snjeguljica je u opasnoj akciji,Noema ne zabušavat Daxy,čekaj,još je prerano da bi nekaj osjetila...bude sad to sve 5 kad su vas ovak ulovili na paf Jupiter,sretno sa postupkom Kod nas oblačno ,onak bljakavo...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 31.5.2015 8:11:17
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure, evo u ja ustala davnih dana Noema cure su sve objasnile Snjeguljice pohvale za akciju, navijam za Jupiter vjerujem da je grozno raditi vikendom, al kaj se mora, mora se... Daxy, nemoj ni gatati, misli pozitivno.. ja vjerujem da bude debeli Pa mora biti, inseminacija na idealnu veličinu, akcija u prije i nakon, ma navijam najjače Uživajte cure, tipkam kad stignem.. mrzim pisati s moba...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 31.5.2015 8:13:12
|
|
|
|
lidac0605
|
Perlice,vidim na tebe fino djeluje morski zrak,akcije ko u priči
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 31.5.2015 13:33:35
|
|
|
|
bubulu
|
Hej hou cure 😊 vidim puno ste pisale, a najbitnije puno ste akcijale 😆, sam tak nastavite... Ja malo u viksi bila s muzem, pa onda doma stalno nes pa kumovi dosli, stalno nekaj a trebalo je i akcijat u meduvremenu zato malo stekam s forumom i tipkanjem... Gustam jos malo u dvoristu pa treba ic pizzu radit za rucak uzivaajte,budite pozdravljene i vrijedne 😉
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 31.5.2015 14:03:36
|
|
|
|
noemaa
|
Bubulu,akcija na 1.mjestu,tek onda rr Perlice,tebi najbolje da sve plodne dane ostanete na jugu Daxy,ne bediraj se. A zapravo,i te promjene raspolozenja mogu bitivsimptomi. Perlica je lijepo zakljucila sto i kako vezano za tebe.ovo je dobitan aih Lidac,dat cu sve od sebe i veceras. Premda je mm super volje,tak da se necu morat puno ni trudit. Nadam se.al ti samo salji i dalje prasine
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 31.5.2015 14:09:45
|
|
|
|
noemaa
|
I jos nesto: jucer lh pokazala vidljivucrtu,al ne jaku. Danas nikakvu. Smatra li se jucer pik onda?ili sam trebala prekjucer raditi?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!