Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 7:42:27
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curkeeee Noema,ti zbilja rano raniš ...još malo i tvoj datum je tuuuuu Snjeguljice,jesi pišnula test ili si ipak odoljela ...držim fige za debeli .Graf ti fino izgleda,makar iza ovog Daxyinog više niš u to ne vjerujem . Jupiter,di si?Kak napreduješ? Chrna,kaj je s ? Kazić,jel si redovna u svojim domaćim zadaćama ? Daxy,dođi ... Hipo,sretno danas na uzv,lijepo se podruži tih par minuta sa bebuškom Danery,kak si ti? Perlice,trudničice,a kako si mi ti ?Kolko nakon tih injekcija moraš čekat do vađenja bete?
< Poruku je uredio lidac0605 -- 11.6.2015 7:46:44 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 8:52:41
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure, ja bi samo Utrići će me ukopati... Daxy, javi nam kak si, brinemo Snjeguljice, gdje si????????? ima li Lidac, oko 20.06. ću piškit testić, pa ću ovisno o tom vaditi betu... Hipo, sretno na pregledu
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 9:11:10
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutroooooooo! Odoljela sam testu. Našla sam zalihe strpljivosti u sebi, ne znam kako ni gdje. Sretno na pregledu, Hipo
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 9:18:38
|
|
|
|
perlica55
|
Hajde nas nemoj zaj******
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 9:23:23
|
|
|
|
lidac0605
|
A kad onda bude piškenje? Cure,poklonim vam ako koja hoće,imam još nekih 10ak komada ovulacijskih trakica i nekih 6-7 testova na trudnoću osjetljivosti 10 mIU sa e-baya.Javite na pp adresu koja hoće .
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 9:38:53
|
|
|
|
daxy
|
Pozdrav,curke. Ja sam vam bolje. Onaj dan sam bila koma. Jučer dolazila sebi... Danas počela radit. Imam novo radno mjesto. Pokušat ću povatat što sam propustila.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 9:48:03
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: perlica55 Hajde nas nemoj zaj******
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 9:48:08
|
|
|
|
lidac0605
|
Evo nam Daxyce !!! Welcome back...idemo dalje,nema predaje
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 10:12:30
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: LourdessPadme -ponosna daxy - 08.06. chrna- 09.06. Snjeguljica_83 - 13.06. noemaa - 16.06. bubulu - 17.06. buba m - 18.06. perlica55 - 20.06. irchy85 - 23.06. Kazimira - 23.06. Jupiter - 24.06.
< Poruku je uredio daxy -- 11.6.2015 13:21:44 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 10:14:08
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf Jupiter - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 10:45:15
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice znaš da smo nestrpljive... Nemoj najavljivati testić kad ga nećeš piškiti Baš si neka... Daxy javi seeeee
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 10:47:15
|
|
|
|
daxy
|
Najprije da čestitam Lourdess! Stvarno mi je drago zbog tebe! Nek sve prođe u redu! Želim ti školsku trudnoću i što bezbolniji porod! Drago mi je da si nam se javila. mali andeo žao mi je zbog gadure. lidac drago mi je zbog tvoje bebice! Ovo ostalo sam preletila....
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 10:59:10
|
|
|
|
bubulu
|
Hej hou svima Daxy drago mi je za novi posao, možda te malo zaokupi pa te iznenadi , nema predaje nikad pa ni tad. Hipo sretno na pregledu, uživaj u pogledu na ekran Lidac škampić ti je ,mazi bušu i šalji prašinu, meni prema Jarunu ..hvala Lourdess čestitke na trudnoći, neka ti sve prođe mirno Meni ipak ništa od onog posla, i dalje sam jedna od nezaposlenih... ah.. što reći koju posluhu porati ... Neću o simptomima jer ih nemam, osim onih psihičke prirode . Šutim i ne razmišljam o ničem još tjedan dana a onda kud puklo da puklo... Sve vas i pozdravljam
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 11:19:20
|
|
|
|
buba m
|
Bila sam na plaži, ali meni je more još uvijek hladno za kupanje, tako da nisam ni guzu umočila, samo noge i fino sam se posunčala sad bi najrađe legla spavati!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 11:40:44
|
|
|
|
danery
|
ola lidac,dobro sam,hvala na pitanju,konačno prestala krvaruckat pustile me i mučnine odavno,pa sad sve podnosim što u jednu ruku nije dobro za moj šlaufek,jes' da se pripremamo za ljetovanje,al ne moram glumiti bovu jer tamanim sve što dohvatim,jel tak da sam se malo smontirala na neku dijeticu....dok mogu kako hoću....imam još par dana bolovanja i slobodnih,pa ću odmarati do kraja mjeseca skoro.... mm se veseli moru,ali bome me pitao bi li se usudila još jednom pokušati ?!? za tipa koji je skoro 5 godina tupio da ne bi više djece ginekolog mi rekao da pričekamo bar 2-3 mj.,dotada bi radili briseve i sve preglede koje eventualno treba....a onda,kako bude.....ostalo mi folne,željeza,vitamina,nema čega nema,žao mi šiknuti,a neće mi štetiti,pa trgnem svaki dan ponešto....i tak kak ste vi druge cure,vidim daxy dobila premještaj? buba m,čekaš da se voda zgrije ja jedva čekam malo van na sunce kako spada,protuflam po dvorištu na par minuta,i to je to....
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 12:16:22
|
|
|
|
lidac0605
|
A valjda je čovjeku već sjelo da bu došla prinova,a onda je neslavno završilo ...pa da,naravno,zakaj ne bi opet pokušali,pa ne bu ti Bejb ostala sama?! Meni maloprije stigla nova perilica/sušilica od Elektroluxa,kupio mi mužić ..Pere 9 kg,suši 7...a ja sad hopsim oko nje ko malo dijete .Ehhh,kaj nas babe veseli,za ne povjerovat ... Kupio i ormar(komodu) za bebu ...idem nekaj skuhat sad..
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 12:27:52
|
|
|
|
bubulu
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 Meni maloprije stigla nova perilica/sušilica od Elektroluxa,kupio mi mužić ..Pere 9 kg,suši 7...a ja sad hopsim oko nje ko malo dijete .Ehhh,kaj nas babe veseli,za ne povjerovat ... Kupio i ormar(komodu) za bebu ...idem nekaj skuhat sad.. za tm, mislim da buš zadovoljna sa elektoluxom, imam ja njihovu sušilicu i nemam ni jedan prigovor na nju ,izvrsna je.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 13:17:41
|
|
|
|
hipo
|
Drage moje trudilice! Danas smo budući tata i ja išli gledat hoćemo li dobit hipića ili hipicu i izgleda da će bit mala hipica Ne znam što mi je veći dojam ostavilo, to što je dr. imao puno vremena (a ona obična državna ordinacija) za nas i gledao je sve dugo i detaljno ili teleći pogled mog muža koji prvi put gleda trudnički uzv i niša mu nije jasno On je siroče bio oduševljen toliko da je 10 minuta poslije šutio i bio zbunjen i oduševljen s nekim smrznutim osmjehom na faci da ga nisam mogla prestat gledat :-) Onda kad se osvijestio je počeo nabacivat imena Cura je duplo veća od prošlog puta, izležava se nekako i migolji rukama i nešto prčka po licu Siroti muž jedva da je išta skužio na UZV-u jer se cura jako mrdala pa mu skoro ništa nije bilo jasno On je zujio 5 minuta u ekran s otvorenim ustima Lidac obožavam te perilice/sušilice velikog kapaciteta. Preporodila sam se od kad imam tu ogromnu, uguram u nju i cijeli poplun i osušim ga (ovaj od bračnog kreveta, ogromni). I puno rjeđe perem, a mogu mislit koliko tebi znači jer ste velika obitelj. Bravo za muža i za komodicu za bebu!!! danery super da je stalo krvaruckanje i što je muž zagrijan za prinovu! Želim ti brz oporavak i da prinova što prije stigne! snjeguljice moja, sve mi je jasno, kad budeš spremna za piškenje, piški, bravo za strpljenje! bubulu nadam se da ćeš brzo naći posao. Mene je nezaposlenost baš nanervirala daxy drago mi je da si bolje! Nakon pregleda sam si priuštila masažicu - ko da sam bila na godišnjem, baš me lijepo opustila! Idem dat sebi i mini hipici jest! POzdrav!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 13:43:27
|
|
|
|
bubulu
|
aaaa hipicaaa, joj super, čestitam, čestitam. Ah čuj hipo, već sam se navikla bit doma , na dane mi je jako teško, na dane manje...a sad sam se nekako i pomirila s tim, pogotovo jer se nadam da bum skoro , a onda me pogotovo nebu niko zaposlio, a nit ću tražit posao onda... Probat ću si za to vrijeme rješit neki đob da me čeka nakon porodiljnog, ak treba i veze ću potezat ko i sav pošten narod ,šta drugo mi preostaje, osim da će taj period trudnoće mužu bit ok na njegovom poslu,da nebu nekih iznenađenja ili kašnjenja plaće. Joj baš mi je drago za curicu , jesi imala neku malu željicu u vezi spola?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 14:12:10
|
|
|
|
lidac0605
|
Hipo,čestitam nek je sve ok i mala pišulja na putu!!! Ne moram ni reć da i ja sanjam o pišuljici nakon tolko muškića ,više ih je stvarno dosta ! A muž... ...čekaj tek kad ga vidiš iza poroda ,moj je reko posle da je prvo sjedio vani ispred rodilišta i veli sve babe su ga pitale jel mu dobro(valjda je bil zelen ),a veli došel je k sebi kod Vodovodne i skužil da je ovo sve propješačil od Vinogradske !Veli da mu je samo išlo po glavi-fala Bogu da nisam žensko ...a jesu oni smiješni
< Poruku je uredio lidac0605 -- 11.6.2015 14:14:47 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 14:19:48
|
|
|
|
perlica55
|
Hipo čestitam vam na , nek je i tata uživao na pregledu Danery, odmorite malo kak vam je G reko, pa onda svim snagama u akciju za Lidac, po zimi me spasi per/sušilica, iako volim da mi je roba na zraku, jesen/zimu ne znam kak bi bez sušilice... Ma preselit ću i ja jednog dana u Dalmaciju, pa mi 300 dana neće biti potrebna sušilica Svaka čast za TM Gibam doma, nema glavešina u firmi, pa sam si dala oduška...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 14:22:11
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo Snjeguljica je predosjećala da je u pitanju Hipica, ali sam i navijala! Prezadovoljna sam, hahaha! Bravo, čestitke ponosnim roditeljima!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 17:44:15
|
|
|
|
LourdessPadme
|
za mali Hipicu Perlice sitno brojis do drzim palceve tebi i snjeguljici koja nece piski testic daxy kako si se snasla na novom radnom mjestu? sad ce nase stare trudilice poceti piskiti velike plusice mi cekamo prvi pregled sutra popodne i molimo se da bude sve u redu puno vas grlim sve i sta ste me stavili na listu
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 17:50:16
|
|
|
|
anastasija0702
|
Pozdrav svima Please dodajte i mene na listu - zadnji m bio 8.5. Još čekam..
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 18:09:02
|
|
|
|
perlica55
|
Lourdess, ma kaj sitno brojim... Brojim do idućeg petka, posijedit ću do tada Vidim da nas hkajo škica, javi se... Anastasija dobro došla
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!