noemaa
|
ma mislim da perlica ima još koji dan više do testića, jel, perlice? buba, morska ženo, a neće u more!!! bubulu, koma za neposao. ali držim fige da upali nešto, ili job ili pa onda nakon tog prvog ispunjenja želje, ona druga. hipo, čestitam na hipici! bma glavno da je zdrava, zdrava, zdrava.... sad se možete baciti na čeprkanje imena daxy, kakav ti je novi posao, skužila sam da baš nisi najazdovoljnija? nadam se da ćeš se super snaći. lourdess, držim sve prste svijeta da ti sutra bude sve u redu. javi nam se. s lijepim vijestima, obavezno snjeguljice, pa imaš ti još koji dan za čekanje, tamo iza subote.... znate da sam guglala, i evo, baš se sjetila daxy, piše da ako nakon 25 dana temp ostaje visoka, da se imamo čemu nadati, ali taj 25 dc je ključan. ako nakon njega tempica ide nizbrdo, onda nema trudnoće u principu. svejedno, kako bilo, snježice, navijam za tvoj lidac, bravo za tm, neka, dobro si ga istrenirala anastasia, welcome! kad moraš ne/dobit ? ja sanjala da mi pala tempica na 36.3, tako da niš od a s tim da sam proročica za snove, kao i vi ostale, uostalom ne nadam se previše ovaj mjesec. mada zrno nade uvijek kulja, znate i same. ali šta bude, bude. sve u svoje vrijeme sve ostale grlim, chrna, kazimira, mali andeo, irchy, vilic...?