noemaa
|
perlice, strašno, strašno ti želim ispunjenje tvojih nada!!! tempica ide prema gore, a i simptoma ima brdo, kažeš. neću ti previše nade sad ufuravati, jer znam da voliš raciomozak.... ali..... jupiter, mudra priča. i ja vjerujem u to. samo što je čovjek nestrpljiv od želje i neizvjesnosti. ali da ide sve u svoje vrijeme, i svako zlo za neko dobro - to da. anastasia, je li ti ikad tako kasnila ? ajd, ako ti bude kasnila još koji dan, odi stvarno po beticu. lidac, ne očeujem puno, viš da mi se tempica spušta, a simptoma ni s. no, kao što rekoh, sve ima svoje zašto. vjerojatno robica mog miceka mora prvo bebaču moje seke i onda treba biti koji mjesec razlike da ju ona opet proslijedi meni. tako sam si ja to obrazložila. svejedno, hvala na podršci! snjeguljice, kako si ti? simptomi? daxy, nisi se utopila u poslu? kako teče prilagodba? e, jesi pričala s kojim G? kako se tumači ta velika tempica? baš mi nije jasno hipo, tražiš imena, priznaj? google je tvoj lourdess, super je betica... ma bit će sve dobro, uživaj!!! buba, a ti? tvoji simptomi od jučer? ja danas bila na terenu i neki tamošnji čuvar redar, što li, zapodjene priču sa mnom i ne znam ni kako smo došli do te teme, a on - sad odmah drugo dijete, što prije, već ti je 35, ne čekaj, bla, bla, bal... sve vam je jasno. uffffffffffff. sad odoh se malo pomazit s mm. uživajteee, laku noć svimaaaaaa!!!
< Poruku je uredio noemaa -- 12.6.2015 22:54:46 >