|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2015.
13.6.2015 10:56:40   
papučica
Hvala ti Chrna, upravu si i ja ću sačekati 16 pa šta bude, možda procuri kako je do sad bilo ili je ovo menga.
Malo me buni što me grudi bole, al baš bole valjda nije neki poremećaj kojeg ću ja najvjerovatnije izazvati sa svojom glavomuser posted image

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 451
13.6.2015 11:12:57   
noemaa
Mali andeo,i tebi sretan rrrrr uz ostvarenje svojeuser posted image
user posted image
Chrna,ti uzivas i gustas...neka i to cudouser posted image jos stigne ak misli stic.
Hipo,jako ti tm romanticanuser posted image
Perlice,i ja pocela malo racionalnije.user posted image
Lidac,ako mi otvorimo proljetne,barem cemo bit susjede. Ni to ne bi bilo loseuser posted image
Jupiter,sretno,najsretnije sutra!!!!user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 452
13.6.2015 11:18:25   
lidac0605
Noema,morat ćemo se nać na pola puta user posted image malo na zimskim malo na proljetnim user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 453
13.6.2015 11:33:39   
anastasija0702
Hvala na odgovorima poći ću u pon ako do tada ne dođe u Sunce jer ovi mi je sve sumnjivo. Sad me migrena uhvatila od sunca valjda. Malo sam se pripala ovog iscjetka. Nemam M bolove al nekako kao da imam osijećaj da lagano krvaruckam i dole sam nekako sva osjetljiva iznutra. Brinem se ako je test negazivan što je onda pak ovo. Ne boli me ništa mislim da nije upala a onda sama sebi kažem glupa li si gledaj činjenice nek tinej test sto puta pokazao negativno ako nisi dobila M i još imaš te sumnjive iscjetke nešto nije normalno..

Neposredna veza do poruke: 454
13.6.2015 11:33:53   
Snjeguljica_83
Moja M. došla...user posted image

Sretno, cure, u pohodu na user posted image

Mah-mah od mene...user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 455
13.6.2015 11:36:22   
LourdessPadme
snjeguljice user posted image user posted image user posted image

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 456
13.6.2015 11:44:49   
noemaa
Snjeguljiceuser posted image . Ali sigurno cemo otvoriti proljetne. Pa sanjala nas je hipo!!! Znas ono: iza svake zime,proljece stize.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 457
13.6.2015 12:01:17   
lidac0605
user posted image baš bezveze Snješkice...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 458
13.6.2015 12:36:58   
perlica55
Kisice, da draga, još sam tu user posted image
Kak si ti? Slušaju li klinci??? Uživaj user posted image
Papucice, sačekaj dan user posted image pa piški testić, sretno user posted image
U drugoj fazi ciklusa zbog porasta progesterona je normalno da cicke bole...
Noema, uvijek sam za racionalno razmišljanje, koja korist od lažne nade?!
Sretno user posted image
Snjeguljice žao mi je zbog user posted image ..
Lidac i Lourdess, uživajte na zimskim, kao sreće da vam se pridružim user posted image
Idem kuhati nešto, a volja ravna 0...

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 459
13.6.2015 13:48:47   
Barbika86
Bok curke,

hvala na brizi. Nitko nije stradao osim auta. Moj je morao na ravnanje lima jer mi je ženska udubila stražnji dio kod kotača sa suvozačeve strane. Nitko nije sjedio na suvozačevoj pa nije ništa bilo. Jedino što mi je krivo što je osiguranje reklo da sam ja kriva jer sam išla sa sporedne na glavnu. Malo sam se nasekirala jer je ona jurcala i mene udarila i znam da nije bilo nikog na glavnoj kad sam prelazila na glavnu ulicu. Al eto to je to. Voljela bi da je sve iza nas al evo i ovaj tjedan ludnica i samo loše stvari ( od bratićeve supruge mama umrla, gužva na poslu, i sl.). A moja gin. kaže da trebam smanjiti stres ako mislim biti user posted image . Samo ne znam kako jer se stalno nešto događa.

Curke kako vi izdržavate sve,a da ne pokleknete jer nemam snage. MM je napokon došao s terena i mislila sam da će sve biti napokon OK i da će user posted image biti tu. Očito još trebamo čekati. Znam da vas ima puno koje pokušavate godinama al izluđuje me to što je s nama sve fizički OK a nema user posted image .

Curke koje nisu dobile user posted image , nadam se da neće ni stići i da će biti user posted image . Sve vas ljubim i nadam se da ćete ubrzo biti na listi trudnica.

Moja user posted image je bila 06.06., i slijedeća je 05.07.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 460
13.6.2015 14:22:10   
papučica
Perlice, hvala ti na odgovoru. Vjeruj da sve što sam duže u ovom iškekivanju sve manje znam. Nešto više nisam sigurna u svoje mišljenje jer iz mjeseca u mjesec sve nove situacije.
Eto pet godina sam čekala svoju djevojčicu, pisala u rokovnik, vodila dnevnik i sad s vremena na vrijeme pročitam nigdje nema ove situacije. Sad se četiri godine borim i neznanje me ovlada al hajde imate vi
drage trudilice da vratimo snagu jedna drugoj.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 461
13.6.2015 14:48:39   
anastasija0702
Snjeguljice glavu gore - ja kad dobijem kažem sebi ovo je zadnja prije user posted image i tako svaki mj i ne nerviram se.
Ja lipo danas stavila uložak ako dođe i lipo slavim dv. Antu na fešti.
Nadam se da ćemo svi uskoro ugledat puuuuuuuno user posted image ...
Ja bi jedan mali plavi user posted image ako Bog da..

< Poruku je uredio anastasija0702 -- 13.6.2015 14:49:42 >

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 462
13.6.2015 15:01:04   
Jupiter
Ma samo jedan mali ispravak, ne sutra nego u ponedjeljak. Žao mi je ako sam krivo napisala ali moram vam reći da ne mislite sutra kako vam ne želim niš reći.

Snjeguljice user posted image user posted image žao mi je

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu anastasija0702)
Neposredna veza do poruke: 463
13.6.2015 15:10:41   
Jupiter
Di nam je Daxy?? Nije te valjda posao zaokupirao toliko, ak je, mijenjaj to pod hitno! A ako je muž, onda imaš opravdanjeuser posted image
ma šalim se ja, samo mi je čudno kad te nema...

Barbika kad te krene, krene te..tako je i sa izbjegavanjem stresa. Caka je u tome da sve te dnevne situacije i ljude sa negativom ne doživljavaš na osobnoj razini, da to ne ide ravno kroz tebe. Ti sve to i vidiš i čuješ ali te ne dira. Kao da si treća strana. Ne hvalim se da pali uvijek ali čim se sjetim, to i primjenim.

Hvala svima koji misle na mene. I ja razmišljam o vama ♡♡♡
Sve redom user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 464
13.6.2015 16:46:50   
noemaa
Jupiter,slazem se s tvojom teorijom trece strane.user posted image
Barbika,koliko mozes,pokusaj ju primijeniti da tibude mrvu lakse.
Anastasia,imas pravo.i meni ova m koja stize za dan-dva,bit ce zadnja.user posted image
A sad odoh na more. Sve vas grlim.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 465
13.6.2015 16:59:18   
lidac0605
Jupiter,a kad ćeš znat kak je prošla oplodnja?Sutra oli niš prije ponedjeljka,dok ne dođeš tam!

Noema,baš ti zavidim..i ja bi malo namočila nogice po ovoj vrućini user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 13.6.2015 17:00:59 >

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 466
13.6.2015 17:41:36   
Jupiter
U kbc Rijeka ništa više ne javljaju telefonom..desilo se par puta da kažu da je sve ok, dijele se a kad dođeš, ono šipak. Pa još gore. Znači moramo otići tamo i na licu mjesta saznati..okret kući ili transfer.

Neposredna veza do poruke: 467
13.6.2015 18:47:19   
anastasija0702
Evo samo da vam javim ipak došla user posted image al čudno mi je sve ovaj mjesec od kašnjenja do tog početka sa iscjetkom. Ništa sad viditi ću koliko će trajati hoće li biti normanog trajanja 7 dana ili ne. Za sada onda ništa od vađenja bete.
Jel vi uzimatr kakve vitamine? Šti biste mi preporučile? Možda ne bi bilo loše da počnem uzimati što nokti su mi jako loši dr mi je preporučila selen kalcij i cink.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 468
13.6.2015 21:52:48   
bubulu
Hej user posted image
Hipo i Mali andeo sretan vam rockas user posted image user posted image , puno zdravlja,srece i user posted image vam zelim!
Snjeguljice user posted image kako cure kazu ta je zadnja user posted image ,
Anastasija to i za tebe vrijedi user posted image

Ja gustam u vikendu, malo vas nabrzaka škicnem, pozdravim i user posted image Izbjegavam tehnologiju vikendom user posted image
mah mah

Neposredna veza do poruke: 469
13.6.2015 21:56:55   
Jupiter
Anastasija žao mi ja ako je došla user posted image
Što se vitamina tiče, ne kraju ispada da je najbolje jesti što više sezonskog voća i povrća. Baš sam čitala neku studiju o tome kako to voće i povrće u sebi sadrži sve što nam treba za taj dio god doba. No kako smo mi uvijek nevjerne Tome, ja sam jedan period uzimala sve redom ali nije pomoglo. Sad uzimam Folicin, folnu, i to smo jer sam uspjela nagovoriti gin da ne moram i to kupovati. Drugo mi ne da ništa :)
Stavit ćemo te na listu sa nama pa da zajedno odbrojavamo do user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 470
13.6.2015 22:15:28   
noemaa
Anastasija,neka je zadnja u iducih godinu dana!
Jupiter,nek ti ri ovaj put donese osmijehuser posted image
Bubulu,imas pravo. Vikend je za uzivanje,a ne tehnologiju.user posted image
Mene opet boli uho. Mislim da je to od klime u autu.user posted image
Svima laku noiiiic!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 471
14.6.2015 7:37:17   
papučica
Dobro jutro svima, ja evo završavam smjenu još malo i idem kući, samo da vas pozdravim.
Kod mene još uvijek smeđi iscjedak,malo, baš me izluđuje al hajde kako sam rekla još malo ću sačekati pa gin. Sigurno je od klomifena, hormoni sa rastrcali na sve strane.

Kad se je tek pojavila mislila sam e to je to, međutim od svega me grudi bole i leđe, nemam onaj instikt da je trudnoća, šta da se radi, biće kako bude.
Uglavnom, javit ću se.

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 472
14.6.2015 7:38:08   
lidac0605
Jutro,trudilice i trudnice user posted image

Anastasija,žao mi je zbog user posted image ...al ajd nek je već došla ak je mislila,da možeš u nove pobjede user posted image .

Jupiter,sretno sutra,dao Bog da su obje oplođene i čekaju mamicu user posted image .

Daxy,opet si nestala user posted image

Perlice,trudničice,još 5 dana user posted image user posted image user posted image pa ćeš k meni na zimske user posted image .

Ostale curke,dobro jutro,uživajte u današnjem danu i ne zaboravite domaću zadaću user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 473
14.6.2015 9:09:28   
danery
jutro,cure....vi se već razišle...

vidim da su neke user posted image stigle,uffff!!

meni što više vremena prolazi,sve mi je teže,šizim,grozno postajem nervozna,sve mi muka više od ovog svega....
još sam se sva osula sitnim bijelim prištićima,mislim da je od hormonauser posted image .....tek se priviknem na jedno stanje,sad opet 101 promjena i prilagodba novom...
čekam phd,ali sve mi se čini da nam ništa neće otkriti user posted image
razmišljam o pretragama,što sve obaviti,pogotovo kad čujem xy priča o spontanima i sl.,heparinima,trombofilijama...user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 474
14.6.2015 9:17:19   
Kazimira
Dobro jutro drage moje user posted image

Sretan rođendan curkama ( bila sam u Slavoniji i s moba nisam niš mogla)...neka vam se sve želje ispune user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliki bljak za glupeuser posted image ....idemo naprijed...user posted image

Javim se navečer...klinci su divlji...

Pusa i veliki user posted image  svim trudilicama i trudnicama user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!