Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 10:56:40
|
|
|
|
papučica
|
Hvala ti Chrna, upravu si i ja ću sačekati 16 pa šta bude, možda procuri kako je do sad bilo ili je ovo menga. Malo me buni što me grudi bole, al baš bole valjda nije neki poremećaj kojeg ću ja najvjerovatnije izazvati sa svojom glavom
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 11:12:57
|
|
|
|
noemaa
|
Mali andeo,i tebi sretan rrrrr uz ostvarenje svoje Chrna,ti uzivas i gustas...neka i to cudo jos stigne ak misli stic. Hipo,jako ti tm romantican Perlice,i ja pocela malo racionalnije. Lidac,ako mi otvorimo proljetne,barem cemo bit susjede. Ni to ne bi bilo lose Jupiter,sretno,najsretnije sutra!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 11:18:25
|
|
|
|
lidac0605
|
Noema,morat ćemo se nać na pola puta malo na zimskim malo na proljetnim
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 11:33:39
|
|
|
|
anastasija0702
|
Hvala na odgovorima poći ću u pon ako do tada ne dođe u Sunce jer ovi mi je sve sumnjivo. Sad me migrena uhvatila od sunca valjda. Malo sam se pripala ovog iscjetka. Nemam M bolove al nekako kao da imam osijećaj da lagano krvaruckam i dole sam nekako sva osjetljiva iznutra. Brinem se ako je test negazivan što je onda pak ovo. Ne boli me ništa mislim da nije upala a onda sama sebi kažem glupa li si gledaj činjenice nek tinej test sto puta pokazao negativno ako nisi dobila M i još imaš te sumnjive iscjetke nešto nije normalno..
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 11:33:53
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Moja M. došla... Sretno, cure, u pohodu na Mah-mah od mene...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 11:36:22
|
|
|
|
LourdessPadme
|
snjeguljice
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 11:44:49
|
|
|
|
noemaa
|
Snjeguljice . Ali sigurno cemo otvoriti proljetne. Pa sanjala nas je hipo!!! Znas ono: iza svake zime,proljece stize.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 12:01:17
|
|
|
|
lidac0605
|
baš bezveze Snješkice...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 12:36:58
|
|
|
|
perlica55
|
Kisice, da draga, još sam tu Kak si ti? Slušaju li klinci??? Uživaj Papucice, sačekaj dan pa piški testić, sretno U drugoj fazi ciklusa zbog porasta progesterona je normalno da cicke bole... Noema, uvijek sam za racionalno razmišljanje, koja korist od lažne nade?! Sretno Snjeguljice žao mi je zbog .. Lidac i Lourdess, uživajte na zimskim, kao sreće da vam se pridružim Idem kuhati nešto, a volja ravna 0...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 13:48:47
|
|
|
|
Barbika86
|
Bok curke, hvala na brizi. Nitko nije stradao osim auta. Moj je morao na ravnanje lima jer mi je ženska udubila stražnji dio kod kotača sa suvozačeve strane. Nitko nije sjedio na suvozačevoj pa nije ništa bilo. Jedino što mi je krivo što je osiguranje reklo da sam ja kriva jer sam išla sa sporedne na glavnu. Malo sam se nasekirala jer je ona jurcala i mene udarila i znam da nije bilo nikog na glavnoj kad sam prelazila na glavnu ulicu. Al eto to je to. Voljela bi da je sve iza nas al evo i ovaj tjedan ludnica i samo loše stvari ( od bratićeve supruge mama umrla, gužva na poslu, i sl.). A moja gin. kaže da trebam smanjiti stres ako mislim biti . Samo ne znam kako jer se stalno nešto događa. Curke kako vi izdržavate sve,a da ne pokleknete jer nemam snage. MM je napokon došao s terena i mislila sam da će sve biti napokon OK i da će biti tu. Očito još trebamo čekati. Znam da vas ima puno koje pokušavate godinama al izluđuje me to što je s nama sve fizički OK a nema . Curke koje nisu dobile , nadam se da neće ni stići i da će biti . Sve vas ljubim i nadam se da ćete ubrzo biti na listi trudnica. Moja je bila 06.06., i slijedeća je 05.07.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 14:22:10
|
|
|
|
papučica
|
Perlice, hvala ti na odgovoru. Vjeruj da sve što sam duže u ovom iškekivanju sve manje znam. Nešto više nisam sigurna u svoje mišljenje jer iz mjeseca u mjesec sve nove situacije. Eto pet godina sam čekala svoju djevojčicu, pisala u rokovnik, vodila dnevnik i sad s vremena na vrijeme pročitam nigdje nema ove situacije. Sad se četiri godine borim i neznanje me ovlada al hajde imate vi drage trudilice da vratimo snagu jedna drugoj.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 14:48:39
|
|
|
|
anastasija0702
|
Snjeguljice glavu gore - ja kad dobijem kažem sebi ovo je zadnja prije i tako svaki mj i ne nerviram se. Ja lipo danas stavila uložak ako dođe i lipo slavim dv. Antu na fešti. Nadam se da ćemo svi uskoro ugledat puuuuuuuno ... Ja bi jedan mali plavi ako Bog da..
< Poruku je uredio anastasija0702 -- 13.6.2015 14:49:42 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 15:01:04
|
|
|
|
Jupiter
|
Ma samo jedan mali ispravak, ne sutra nego u ponedjeljak. Žao mi je ako sam krivo napisala ali moram vam reći da ne mislite sutra kako vam ne želim niš reći. Snjeguljice žao mi je
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 15:10:41
|
|
|
|
Jupiter
|
Di nam je Daxy?? Nije te valjda posao zaokupirao toliko, ak je, mijenjaj to pod hitno! A ako je muž, onda imaš opravdanje ma šalim se ja, samo mi je čudno kad te nema... Barbika kad te krene, krene te..tako je i sa izbjegavanjem stresa. Caka je u tome da sve te dnevne situacije i ljude sa negativom ne doživljavaš na osobnoj razini, da to ne ide ravno kroz tebe. Ti sve to i vidiš i čuješ ali te ne dira. Kao da si treća strana. Ne hvalim se da pali uvijek ali čim se sjetim, to i primjenim. Hvala svima koji misle na mene. I ja razmišljam o vama ♡♡♡ Sve redom
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 16:46:50
|
|
|
|
noemaa
|
Jupiter,slazem se s tvojom teorijom trece strane. Barbika,koliko mozes,pokusaj ju primijeniti da tibude mrvu lakse. Anastasia,imas pravo.i meni ova m koja stize za dan-dva,bit ce zadnja. A sad odoh na more. Sve vas grlim.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 16:59:18
|
|
|
|
lidac0605
|
Jupiter,a kad ćeš znat kak je prošla oplodnja?Sutra oli niš prije ponedjeljka,dok ne dođeš tam! Noema,baš ti zavidim..i ja bi malo namočila nogice po ovoj vrućini
< Poruku je uredio lidac0605 -- 13.6.2015 17:00:59 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 17:41:36
|
|
|
|
Jupiter
|
U kbc Rijeka ništa više ne javljaju telefonom..desilo se par puta da kažu da je sve ok, dijele se a kad dođeš, ono šipak. Pa još gore. Znači moramo otići tamo i na licu mjesta saznati..okret kući ili transfer.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 18:47:19
|
|
|
|
anastasija0702
|
Evo samo da vam javim ipak došla al čudno mi je sve ovaj mjesec od kašnjenja do tog početka sa iscjetkom. Ništa sad viditi ću koliko će trajati hoće li biti normanog trajanja 7 dana ili ne. Za sada onda ništa od vađenja bete. Jel vi uzimatr kakve vitamine? Šti biste mi preporučile? Možda ne bi bilo loše da počnem uzimati što nokti su mi jako loši dr mi je preporučila selen kalcij i cink.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 21:52:48
|
|
|
|
bubulu
|
Hej Hipo i Mali andeo sretan vam rockas , puno zdravlja,srece i vam zelim! Snjeguljice kako cure kazu ta je zadnja , Anastasija to i za tebe vrijedi Ja gustam u vikendu, malo vas nabrzaka škicnem, pozdravim i Izbjegavam tehnologiju vikendom mah mah
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 21:56:55
|
|
|
|
Jupiter
|
Anastasija žao mi ja ako je došla Što se vitamina tiče, ne kraju ispada da je najbolje jesti što više sezonskog voća i povrća. Baš sam čitala neku studiju o tome kako to voće i povrće u sebi sadrži sve što nam treba za taj dio god doba. No kako smo mi uvijek nevjerne Tome, ja sam jedan period uzimala sve redom ali nije pomoglo. Sad uzimam Folicin, folnu, i to smo jer sam uspjela nagovoriti gin da ne moram i to kupovati. Drugo mi ne da ništa :) Stavit ćemo te na listu sa nama pa da zajedno odbrojavamo do
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 13.6.2015 22:15:28
|
|
|
|
noemaa
|
Anastasija,neka je zadnja u iducih godinu dana! Jupiter,nek ti ri ovaj put donese osmijeh Bubulu,imas pravo. Vikend je za uzivanje,a ne tehnologiju. Mene opet boli uho. Mislim da je to od klime u autu. Svima laku noiiiic!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 7:37:17
|
|
|
|
papučica
|
Dobro jutro svima, ja evo završavam smjenu još malo i idem kući, samo da vas pozdravim. Kod mene još uvijek smeđi iscjedak,malo, baš me izluđuje al hajde kako sam rekla još malo ću sačekati pa gin. Sigurno je od klomifena, hormoni sa rastrcali na sve strane. Kad se je tek pojavila mislila sam e to je to, međutim od svega me grudi bole i leđe, nemam onaj instikt da je trudnoća, šta da se radi, biće kako bude. Uglavnom, javit ću se.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 7:38:08
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,trudilice i trudnice Anastasija,žao mi je zbog ...al ajd nek je već došla ak je mislila,da možeš u nove pobjede . Jupiter,sretno sutra,dao Bog da su obje oplođene i čekaju mamicu . Daxy,opet si nestala Perlice,trudničice,još 5 dana pa ćeš k meni na zimske . Ostale curke,dobro jutro,uživajte u današnjem danu i ne zaboravite domaću zadaću
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 9:09:28
|
|
|
|
danery
|
jutro,cure....vi se već razišle... vidim da su neke stigle,uffff!! meni što više vremena prolazi,sve mi je teže,šizim,grozno postajem nervozna,sve mi muka više od ovog svega.... još sam se sva osula sitnim bijelim prištićima,mislim da je od hormona .....tek se priviknem na jedno stanje,sad opet 101 promjena i prilagodba novom... čekam phd,ali sve mi se čini da nam ništa neće otkriti razmišljam o pretragama,što sve obaviti,pogotovo kad čujem xy priča o spontanima i sl.,heparinima,trombofilijama...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 9:17:19
|
|
|
|
Kazimira
|
Dobro jutro drage moje Sretan rođendan curkama ( bila sam u Slavoniji i s moba nisam niš mogla)...neka vam se sve želje ispune Veliki bljak za glupe ....idemo naprijed... Javim se navečer...klinci su divlji... Pusa i veliki svim trudilicama i trudnicama
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!