Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 8:02:13
|
|
|
|
danery
|
jutroooo ja došla vidjet ima li koja ,a vi se uspavale kod mene radno,majstori gadno liče na izeta i dinu,a i provale su u tom rangu,pa mi ne stigne biti dosadno samo me moj blesvai muž sekira i pili,te de pazi kako rade,te ovo,te ono,jel na mm sve,jel lupaju po njegovom dragocjenom brodskom podu,jel ovo,ono.....tralalaa goremi s njim objašnjavat se nego imat kordon molera i zidara u kući a sad,gibam na kontrolu,pa da vidimo što kaže ginić....od sekiracije sam se sva osula,sve me čoa i frče u stomaku
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 8:15:33
|
|
|
|
hipo
|
danerysretno na pregledu! javi sto je rekao gin. MM je isto živa pilana kad su radovi u pitanju, a o ljubavi prema zidovima i laminatu da ne govorim
< Poruku je uredio hipo -- 17.6.2015 8:16:07 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 8:26:49
|
|
|
|
anastasija0702
|
Danery sretno na pregledu ! MM je živa flegma po pitanju svega a mene je to znalo izluđivati. Kad god su radovi po kući on lagano klizne a ja sa maistorima. Sićam se kad smo rušili zid od dnevnoga a šporkice, kamenja a pod uništen kasnije ajmeee a ja sama s maistorima. Idem piti vrkutu - čini se da stvarno djeluje na ciklus. Ne, nisam ga uspila nagovoriti na jonasa..Držat ćemo se obične O ovaj mjesec. E, da vad pitam: kako se rješavate stresa na poslu i što mislite koliko to utječe? Pitam jer radim s ljudima u shopping centru jako stresan posao. Radim i vikende i blagdane navečer do 10 (dođem doma oko 11) a stres na poslu je prestrašan što mobing što pritisak sa svih strana. Razmišljala sam da radim doma jogu koju pozu samo za stres al ne znam hoću li stizati. Što vi radite i kako se rješavate stresa? Meni je problem što toliko radim da jednostavno samo na posao stignem misliti a plodne dane odradim i to je to.
< Poruku je uredio anastasija0702 -- 17.6.2015 8:33:38 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 8:29:04
|
|
|
|
bubulu
|
jutro cure Test negativan , prva jutarnja, rezultat negativan u onom roku 3 do 5 minuta očitavanja. Kasnije nakon 10-15 minuta opet sjena ko jučer, sad sam čitala da je to evaporacijska linija... Ako će mi kasnit ponovit ću test drugi tjedan... ah, šta sad... očito sam sve umislila...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 9:03:34
|
|
|
|
chrna
|
bubulu žao mi je ako i dalje misliš da bi moglo biti, idi izvaditi betu . Tako ćeš bit najsigurnija. E ovak , daxy i ostale cure, koje ste čitale kako me kuma zaje...a , sa njenim "doniranjem js meni, do toga kaj bu ona imala treće prije mene" , do xy gluposti koje mi je govorila u vezi mog problema, uostalom tolko mi je neki dan tlak digla jer je zaključila da sam si ja sama kriva za svoje policistične jajnike, i tako svašta nešto, da nejdem u dubiozu baš toliko , naime ja sam njoj bila kuma na svadbi, i njezinoj kćeri na krštenju, u ponedjeljak sam bila kod njih na 5 rođendanu od male , i sve je bilo oke, pričali , zezali se ali sam joj prigovorila na to kak se ponaša prema meni, i zamolila ju da me više ništa ne ispituje oko mpo jer nema sluha za mene, i moje promjene raspoloženja, i ds ak nema niš pametno za reć da bolje sa,šuti. I u utorak se ja probudila oko podne, i gle čuda , izbio mi jacmenac na oku. Odmah sam znala da je trudna, treći put. Ja nju nazovem i reko jesi ti trudna, pita ona kak znaš, reko imam jacmenac eto tak znam, i da trudna je 6 tjedna . ... Fakat joj želim svu sreću, ali nema pojma kako me povrijedila . Općenito , oko svega .. . Eto sad mi je lakše kad sam nekome ispričala kaj me muči .
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 9:04:17
|
|
|
|
hipo
|
Bubulu žao mi je radi evaporacijske chrna zeznuta je ta tvoja kuma nije ti lako s njom, ja bi ju stavila u kaznu i ignorirala. Tako mi je sad s puno ljudi, Ne treba mi nikakav stres i njihove gluposti, samo ih stavljam u kaznu i ne idem na kave i druženja s njima, ko im je kriv-oni sami
< Poruku je uredio hipo -- 17.6.2015 9:07:24 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 9:08:32
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure, evo Vilic, žao mi je kaj te nema češće na raji Sretno od srca na inseminaciji, javim nam visoku betu Bubulu, sačekaj dan da ti kasni menga, pa ponovi testić. Imala sam jednom evaporacijsku, pa znam kak ti je Papučice, sretno s testom Daxery, nek pregled prođe po PS-u, javi nam obvezno... Daxy mila, niš od tvoje ... Kak si??? Pozdrav trudnicama i trudilicama, imam nekakve sastanke, pa se javim kasnije
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 9:10:34
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,žene Bubulu,žao mi je radi minusa ... Danery,sretno na pregledu,javi kaj su ti rekli . A di nam je opet Daxy Perliceeeee,preksutra je tvoj dan...ne priznam nikakve najave pmsa,to sve mogu bit i simptomi trudnoće,mene trbuh i sad boli svaih par dana ko da ću dobit,a u početku me frkalo stalno...bit će .I točka. Moram danas pizzu ispeć slavljeniku za roćkas,sad se upravo slavi u vrtiću,a posle se častimo doma...Jedva čekam da ga dopelja muž doma,da vidi svoj poklon,dobio je veliki paket Legića i kilu gumenih bombona(ovisnik ),znam da će bit oduševljen,lud je za Legićima... Mene ubi noćas pišanje ...još sam za večeru jela juhu...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 9:40:02
|
|
|
|
danery
|
dakle ne može kompliciranije ekipa za očevid nije dovezla vrata iako u ponudi piše da će oni,prozor se već 2 tjedna vozika iz zg za os,a gdje je,pitaj boga..... a moj gin je na bolovanju,pa sad moram jašiti na drugi kraj grada kod kokoške koja me nije htjela primiti kad moi se pokazao ,nego mi 'ladno rekla ma to ne mora biti ,to može biti svašta,neću vas gledati,čekajte svog doktora.... danas mi kao završava bolovanje po propisanom,ali mene još sve probada i boli,koma se osjećam,i moš mislit kako će mi produžit.... jest da imam slobodnih dana i to sam pisala na poslu,ali očekuju me da se nakon mjesec dana izbivanja i "pojmaneimanja" kakvo je stanje javim natrag jer imam slobodan dan i vodim sa kolegicom 25 djece na nastup...i onda sam opet fraj,jelte....a tamo bude koma gužva.... pa luuuuuuda saaaaaaaam
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 9:49:43
|
|
|
|
chrna
|
b]]danery ako je bila tako bezobrazna prema tebi ta ginekologica, a tebi i dalje nije dobro ona tebi MORA produzit bolovanje. Ako nece htjet reci da ces ju kazenno prijavit cl 181 kz-a, i da vidiš, pisat ce ti bolovanje koliko god hoćeš. Jwr da ju prijaviš, i bude kriva ode licenca lapaapa i ona je onda u bamani. Inače je ja nebi tako nikada, ali nepravdaboli, i da je tako prema meni netko bio, daklw bez rrazmišljanja bi tako napravila.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 11:22:52
|
|
|
|
Kazimira
|
bubuluuu baš mi je žao.... lidac sretan još jednom frajeru ročkas danery baš koma kaj se sve zakompliciralo, drži se...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 11:38:53
|
|
|
|
buba m
|
Bubulu, žao mi je... Chrna, uf, zahebana ti je kuma... Recimo da ti je ko trudnica poslala ječmenac, eh, mora da si ju jako uvrijedila svojom iskrenošću, ee kakva je bila njena reakcija kad si joj rekla? Ja ko trudnica sam bila diiiiiivna, bez njurganja, stresa i ljutnje prema ikome... I nikome nisam poslala ječmenac jer ne želim nikome ništa rúžno i bolno, pa čak ni ječmenac chrna, ječmenac si dobila od propuha ili klime... I tako
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 12:12:36
|
|
|
|
perlica55
|
Danery, nadam se zbilja da će G imati razumjevanja da ti produži BO još malo A za majstore nemam riječi, kad bi plaćali penale, drgačija bi bila zbilja. Lidac, priznala il ne, bolan trbuh je tu , još tri dana do testića, ak ne krene ranije... Chrna, ljude kao što je tvoja kuma sam davnih dana odj**** iz života, tak da ne mogu niti zamislit kako možeš slušati gluposti koje priča... Odoh na gablec, gladna sam ko lav
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 12:12:39
|
|
|
|
Jupiter
|
Chrna kako se samo potrefilo da dobiješ jecmenac a ona stvarno trudna! I eto nam potvrde o toj " tradiciji" dijeljenja jecmenaca od strane trudnica...pa ti ne vjeruj :) iako mi je stvarno žao da je takva i da nema pojma koliko je sretna, nasmijala si me ovom pričom :) Tvoje vrijeme tek dolazi, jer posebna beba čeka pravi tajming ♡♡♡ To vrijedi i za tebe Bubulu ! To što test nije pokazao ne znači da je 100% u pravu. Nada traje do samog kraja! ♡ Perlice kako je danas stanje sa simptomima? Uzimaš li i ti utriće? Kako ih kombiniras sa poslom? Meni je jutros, iako sam ostala ležati još sat vremena, iscurilo skoro pa cijela loptica...dođe mi da začepim sa tamponom Lidac ti valjda ko klima radiš, ne moraš ni puno piti već iz zraka vlagu izvlačiš Baš sam čitala o tome i zašto se trudnici počne piskiti bas kad legne.. Danery Chrna ti je dobro rekla. Ali kod dokt opće prakse možeš dobiti i do 3mj, samo kažeš da psiha u banani i da ne možeš takva na job. Daxy javiii see :) Makar da kukas malo, ovdje je i onako ispovjedaonica A osuda nema :) Mislimo na tebe ♡♡♡ Hajde cure moje, vrijeme je da popunimo ovaj mjesec sa plusićima! !!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 12:17:19
|
|
|
|
perlica55
|
Kod nas u obitelji kad netko ima jačmenac, veli se da je netko nama blizak trudan Jupiter, ne sekiraj se kaj Utrići cure, ležala il ne, uvijek će jedan dio iscuriti, tak mi je MPO G reko, ono kaj treba, ostane gdje treba Simptomi: samo mi se spava, piškim, boli me trbuh kao da će menga juče krenuti i bole me cice, al nisu napuhane kak su bile prvih dana Utrića...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 12:26:32
|
|
|
|
chrna
|
buba ma nije propuhu, a nije niti klima. No dobro, proći će . To je samo moja zločesta kuma . Kad ja budem i ja ću njoj poslat jedan, a možda i dva Jupiter Aj da sam bar nekoga nasmijala , kako si ti ? perlice i ja bi ju najrađe otkantala iz svog života al kaj se nje i njenih bedastoća i "savjeta" i propovijedi tiče ja ti imam jednu flašu od pola litre u koju točim te njene gluposti i nebuloze, ali ju ne praznim. Ima još jako malo do vrha i da bude puna. A kad je puna, jednostavno se sve razlije , i onda može zaboraviti na mene za vijeke vjekova . Eto takva sam ti ja. Kako si ti? ? Ja maloprije pričala s kliniku , sutra počinjem sa duphastonima 10 dana 2x1 da mi stigne vještica, 30.06. Idem na kliniku po lijekove, i onda čekam vješticu i onda valjda sljede pikalice, folikulometeija, punkcija i transfer ako Bog da. Cure moje pojma nemate kako me frka. Najviše zbog mojih policističnih jajnika i jako jako velikog straha od hiperstimulacije
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 12:38:01
|
|
|
|
hipo
|
Jupiter što se tiče ječmenaca: dobila ja neku ogromnu čokoladu od kolegice jer sam joj pomogla kad je bila neka frka panika na poslu. Čokolada je stajala na registratoru na stolu nekih mjesec ipo dana jer nisam htjela jest - tad mi je bila muka od čokolade pa me bilo strah počet jest. I sad još se bojim Uglavnom, kolega koji obožava čokoalde je svaki dan dolazio i njurgao da će proć rok, da kakav je to način da se čoksa ne pojede...i onda sam to otvorila da ga više ne slušam pa su svi jeli osim mene....i naravno da sam mu to tri tjedna svaki dan prigovarala onda je došo s ječmencem.....pa je trčao kupit čokoladu....pa se ječmenac povuko naravno slučajnost sve skupa al smo se dobro nasmijali chrna vjerujem ti da te frka. Ne znam što da ti kažem da ti pomognem Vjerujem da doktori znaju dobro tvoju dijagnozu pa će poduzet mjere opreza da ne dođe do hiperstimulacije. Ako će ti bit lakše ti kod preuzimanja ljekova to njima još jednom pripomeni i još jednom razgovaraj s doktorom. Držim fige da bude sve ok!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 12:46:29
|
|
|
|
chrna
|
Hvala hipo sutra počinjem s duphastonom, i dalje se nadam da mi vještica neće uopće doć ! 25 ćemo ipak malo zapaliti na more , 29 se vratiti pa ćemo onda dalje razmišljati..... Valjda bu sve oke !
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 13:00:19
|
|
|
|
buba m
|
Meni ovaj mjesec od simptoma pms su mi prisutni samo lagana nervoza, što pripisujem vremenu i luđačko čišćenje kuhinje i ostatka životnog prostora (došle mi nećakinje pa se igraju s mićim, a ja dobila priliku da očistim kuću) Kad smo kod praznovjerja meni neki dan u dućanu palo kilo riže na pod i rasula se riža po podu, pa sam se sjetila praznovjerja moje bivše podstanarke koja mi je rekla da kad se ženi prospe riža to znači da je trudna a da stvar bude bolja, dva dana nakon toga mi se opet prosula riža kad sam otvarala novi paketić riže kod kuće, a baš sam pazila kako otvaram!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 13:25:26
|
|
|
|
danery
|
nek sam se ja požalila evo prozor se montira sve u 16,a dežurna produžila bolovanje za tjedan dana mora da sam bila poprilično glasna kad sam psovala i doktore i majstore onak sebi u brk i mužu na telefon,pa se sve rješava ko dlanom o dlan hvala za savjet o prijavi,al ja nisam baš taj tip,vjerojatno jer mi još nikad nije tako prigorilo,a bome nedaj bože i da se dogodi nekako više volim riješiti makar uz kompromis ako ne već kako bi trebalo....
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 13:29:31
|
|
|
|
danery
|
buba m,ima se riže na bacanje,ha sljedeći put kad budete prašili vilama,bolje prikeljite kilu riže razbacanu,bit će ko u priči kad smo kod klope.....ja si zdimstala 2 tikvice,pol cvjetače i mrkuv,zalila vrhnjem,šlagom i jajem,zapekla i davim se uz kiflice u ručku koliko malo slatkog vrhnja promijeni okus....e da sam sad još ,sigurno ne bi ni primirisala klopi na ovaj način
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 15:51:33
|
|
|
|
anastasija0702
|
Ja evo taman ručala, laganini. Ajme Bože što je lipo na godišnjem biti i sve pomalo raditi. Nema žurbe, nema stresa i baš sam sva sretna jer imam vremena za sve. Doduše baca me u depru hrpa robe što se samo gomila na sidalici.. Morala bi poradit danas na tome. A zamislite koja sam pegula -kako mi je kasnio prošli tj nisam bila na kupanju Sad ovaj tjedan mi je M (traje mi po tjedan dana - sad malo manje zbog vrkute) i stat će u subotu a tad imamo neki obiteljski ručak povodom M rođendana. Računam da se možda u nedilju okupam ako bude lipo vrime... A od seksa ni S. Što mislite o uzimanju matične mliječi jel to kome pomoglo?
< Poruku je uredio anastasija0702 -- 17.6.2015 15:59:26 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 15:57:44
|
|
|
|
perlica55
|
Trudilice: LourdessPadme - ponosna štrumfeta1 - ponosna daxy - 08.06. chrna- 09.06. bubulu - 17.06. buba m - 18.06. perlica55 - 20.06. irchy85 - 23.06. Kazimira - 23.06. Jupiter - 24.06.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 17.6.2015 16:01:10
|
|
|
|
perlica55
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf Jupiter - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!