Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 13:01:23
|
|
|
|
danery
|
a noemaa,pauza od rada na ,ne totalna apstinencija,hjuj,skoro smo 3 mjeseca bili na suhom,a da je sve bilo kako tako u redu,bome bi i godinu bez "majstorisanja" odrapili dakle,može keks,al na eks
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 13:12:46
|
|
|
|
Jupiter
|
Pozdraf curke! Danas mi je tek 3 dpt. Nisam planirala raditi test prije 11 dpt. Betu vadim 29tog. Ako ne dođe prije.. Nekako sam se nadala da ću imati i smrzlica pa ako ovo ne uspije da ne moram odmah na bockanje...ali što je tu je. Strumfeta mirovanje i duphastoni će pomoći. Vidjet ćeš da su tvoje mrve vrlo borbene ♡♡♡ Snjeguljice javi nam se!!!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 13:35:38
|
|
|
|
irchy85
|
Zdravo cure evo mene nakon nekog vremena Vidim imamo nove trudilice,dobro nam dosle i sto prije otisle Lourdess jako mi je zao drzi se curo Ja sam ok,malo me ubile ove vrucine iako sam jedva docekala sunce.MM i ja mozda pocetkom 7 mj odemo na more no to je jos daleko Jucer me bolio trbuh kao da cu dobiti imla sam osjecaj kao da cu procuriti,neznam kaj bi to bilo Sve u svemu curama koje uskoro piske drzim fige
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 13:57:23
|
|
|
|
perlica55
|
Noema, koristim 600 mg progrsterona, tak da bila trudna il ne, jaaakooo je mala vjerojatnost za do prekida terapije... Sutra ćemo sve znati, javim oko 8 rezultat... Jupiter, misli pozitivno, ja navijam za visoku betu Iskreno, postupak mi je bio kao pjesma, upravo zbog nekakve "sigurnosti" da imamo zamrznutih embrija.... Irchy, zaboravila ti na RR... Gdje nam je daxy?????
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 14:02:25
|
|
|
|
LourdessPadme
|
Ej curke moje da vam se malo javim Nisan bila od volje pisat po forumu jer mi je ova situacija pala teze nego sve one proplakane menge i negativni testovi. Jucer su me hospitalizirali nakon sto su potvrdili postojanje 2 tvorbe na ljevom jajniku. Jedna je zuto tjelo,druga je ocito moja nesudjena bebica. Izgleda da je zapela u jajovodu. Bilo je govora inekciji koja izaziva spontani al mi je valjda beta prevelika da se to ukloni na takav nacin. Tako da ce me sutra ujutro laparoskopski operirat. Najgore je jutros bilo kad su me pregledavali i trazili otkucaje srca ploda. Teski uzas, drago mi je da nisu nista culi ni oni ni ja . Eto toliko od mene,hvala vam na utjesi i ljepim rjecima ♥️ perlice navijam za tebe sutra Grlim vas sve
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 14:19:14
|
|
|
|
perlica55
|
Lourdess mila, jako sam tužna Nitko na svijetu ne zaslužuje tako nešto... Budi hrabra, brzo nam ozdravi, pa se vrati na forum kad budeš mogla
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 14:46:17
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Jupiter ostavili su me samo na utrogestanima 3* 2.jel to isto
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 15:06:38
|
|
|
|
hipo
|
Lourdess Ne mogu prestat mislit na tebe i sve tvoje muke Nadam se da ćeš sutra ujutro bit prva na redu tako da što manje čekaš i da će operacija proć u najboljem mogućem redu. Želim ti brz oporavak i da se osoblje bolnice lijepo ponaša prema tebi! perlice sretno sutra, nek ti zasja trudiličko sunce i nek dođe kraj trudiličkim mukama, a nek počmu slatke trudničke muke (al samo slatke one druge nećemo)! štrumfeta jesi malo bolje? jel moraš na neku kontrolu? irchy mene je prije pozitivne bete isto bolio trbuh i bolio me cijeli drugi mjesec u trudnoći. Navodno je to skroz normalno i uobičajeno, tako da te bolove nemoj odma pripisat vještici. Šanse su 50-50% Jupiter Navijam da se tvoja mrvica udomaćila i da će 29.06. donjet neke super vijesti!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 15:24:52
|
|
|
|
lidac0605
|
Lourdess, ne znam kaj drugo da velim... Štrumfice,miruj,stavljaj Utriće i bit će sve 5! Perlice,sutra da si odma na raportu na zimskima
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 15:33:47
|
|
|
|
anastasija0702
|
Noemaa to o čajevima sam čitala na klokanicu. Ja sam uzela danas stolisnik pa ga miješam sa vrkutom. Smijem li stolisnik zbog štitnjače? Planiram i matičnu mliječ. Da i meni je plan zatrudnuti, ne mogu više onaj stres na poslu podnositi. Idem u 7 mj na GO opet tjedan dana - mislila sam negdi otić ali sad se pitam bi li bili bolje ostat doma i u akciju..
< Poruku je uredio anastasija0702 -- 18.6.2015 15:35:29 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 15:53:12
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: štrumfeta1 - ponosna chrna- 09.06. bubulu - 17.06. buba m - 18.06. perlica55 - 20.06. irchy85 - 23.06. Kazimira - 23.06. Jupiter - 24.06.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 15:53:41
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf Jupiter - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 16:07:37
|
|
|
|
daxy
|
Dan curke. Izgubila sam post,pa ću kratko. štrumfeta čuvaj se. Srce mi je stalo na sekundu dok sam čitala tvoj post. Bitno da ste dobro. jupiter navijam za tebe! perlice čekam tvoj ujutro! Tipkamo se...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 16:18:07
|
|
|
|
anastasija0702
|
Imam par pitanja ako netko zna: 1. Koje biljke mogu uzimati uz eutoroks koji pijem za hipotireozu -vrkutu, stolisnik , marulju? 2. Kako bi mi savjetovale da ih pijem - samo marulju do O ili sve tri do O a nakon O samo vrkuta i stolisnik? 3. Sad sam skužila da su mi zadnja tri ciklusa trajala po 34 dana a O mi bude 18.-19. Dan. Da li je normalno da traje ciklus tako dugo? 4. Evo još jedno pitanje što savjetujete seks svaki drugi dan, svaki dan u razdoblju plodnih ili apstinirati do pojave lh crtice?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 17:00:14
|
|
|
|
Jupiter
|
Anastasija ja ti mogu odgovoriti samo na zadnje pitanje. Znači sex 2 čak do 3 dana kako bi spermiji bili što kvalitetniji. Primjer : mm ima mrvu lošiji spermiogram ali kad apstinira 3 dana nalaz je u granicama normale. Zadnji put, tj ovaj, nije 3 dana nego je prošao 1 dan i nalaz je bio KATASTROFA. Dijagnoza oligoastenozoospermija. Naravno im to nije priznao već kad sam vidjela nalaz, na kraju, sam ostala u šoku. I onda mi je priznao da je zaboravio na apstinenciju ( aha, mos si mislit, ti muški). Uglavnom, ako je nalaz inače predobar, možete i svaki dan ali ako ne znaš onda je bolje svaki drugi. Lourdess draga, drži nam se! Da sve prođe u najboljem mogućem redu! Irchy navijam da su sve to tegobe zbog T !!! Dabogda ne dobila , bar sljedećih 9 mj ako ne i više, dok dojis ;) To isto želim i tebi Perlice !!! Daj da i tu kod tebe svane jednom pa da plačemo od sreće! Strumfeta utrogestani su još bolji, imaju veću dozu progesterona. Ali mirovanje je ključno. Daxy obožavam, pod navodnicima, kad mi kilometarska poruka ode, i nema je nigdje i ne znam više ni što sam pisala...e sad sam razvila tehniku kopiranja pa ako i ode, copy paste, I to je to...neće me više zaje... Koji su planovi za dalje kod vas? Još uvijek ne mogu vjerovati koliko dugo ti je trajao ovaj drugi dio ciklusa..pravo mučenje :( Hipo bez tvojeg trudnickog navijanja ništa ne bi bilo isto! :) ♡♡♡
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 17:21:13
|
|
|
|
irchy85
|
Perlice nisam vas zaboravila,samo sam malo odmorila od RR Jupiter nebih se zalila da nedode Jel moguce da je to bila bol od implantacije,tako me jedino znalo boliti kad bi stigla ,prvi dan mi je znao biti uzas
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 18:00:16
|
|
|
|
perlica55
|
Cure hvala vam svima od srca na podršci i dobrim vibrama, rezultat javim oko 8, jer ne radim sutra Lidac, ako test bude pozitivan, čeka me još beta i uzv, pa imaj razumijevanja Anastasija za čajeve ne znam, meni si vrkuta/marulja skratile ciklus, pokušaj si sama iskombinirati kaj ti paše. Tvoj M ima sada uredan nalaz???? Ak da, u akciju možete kad hoćete ... Hipooo mazi debelu bušu čitala sam da ti se javlja bebica, uživajte Daxy, fale mi tvoji postovi Idemo s frendovima na večeru, pa se idem spremiti... Pozdravljam vas do sutra...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 18:28:21
|
|
|
|
anastasija0702
|
Jupiter hvała na odgovoru. Perlice, za M nalaz iskreno ne znam. Zadnji koji je radio prošla je ja mislim godina dana ako ne i više bio je normo. Nakon toga jedno vrime nisam htjela zbog posla jer sam čekala da me prime nakon 3 god i nakon toga smo se pustili ako uspije uspije al sad više nije ako uspije nego baš moram se uhvatiti toga. Evo navršila sam 29 a nisam još rodila. Bit ću stara mama šmrc.. a ja bi bar 3-4 djece.
< Poruku je uredio anastasija0702 -- 18.6.2015 18:29:17 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 19:55:38
|
|
|
|
lidac0605
|
Ma znam,Perlice,al moram malo zekat...podizat raspoloženje Ja sam sutra u 8 na položaju ...nemoj da se ne javiš odma
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 21:33:22
|
|
|
|
anastasija0702
|
Perlice držim ti fige za . Ja glupača izmješala vrkutu, marulju i stolisnik tek onda skužila da nisam marulju smila... Sad ću morati kupiti još vrkute, možda i stolisnika za od O do M. Kako nemam volje vratit se u pon na posao... ajmee da mi je jedan mali bebač da odmaram doma. Još se danas i pitur pojavio kojeg čekam evo 2 tjedna ( kao farbat će mi dok sam na Go da to riješim) a ono tek pon kad ja počinjem rintati.... Bila bi ga najrađe kad je rekao da može u sub a mi u sub slavimo rođ od mog M - nismo još stigli s obitelji proslaviti.Kažem ja sub nam nikako ne odgovara. Planiram praviti tortu s jagodama a sad ko za vraga nema jagoda nigdi
< Poruku je uredio anastasija0702 -- 18.6.2015 21:37:55 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 18.6.2015 22:01:42
|
|
|
|
noemaa
|
Anastasia,ja rodila u 33.oj,a ovdi ima i starijih prvotrudnica. Svestignes jos. Dvaput po dvoje nek se ulove i tvoj san je rijesen. Perlice draga,izuzetno ti puno zelim sutrasnji plusic. Cure,svima laku nooocic!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 19.6.2015 7:01:49
|
|
|
|
hipo
|
Lourdess saljem ti bezbroj zagrljaja!!! Perlice zelim ti da popiskis najdeblji plus! Buba sta ima kod tebe?
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 19.6.2015 7:13:06
|
|
|
|
anastasija0702
|
Perlice, čekamo rezultat! Ma ja sam sigurna da je Go go Perlica! Go go Perlica! Evo ja se digla, popila čajeve i idem zubaru. Držim fige svima koje još nisu dobile
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 19.6.2015 7:38:44
|
|
|
|
danery
|
AJMEEEEEEEEEE KOJA SUPER VIJEST,ČESTITAM!!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!