Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Gdje najčešće kupujete potrepštine za bebe? 12.7.2015 23:15:38
|
|
|
|
Ela28
|
U Mulleru dosta često jer su povoljniji a i u Dm-u ponekad i obavezno kad je u Kozmu 30% na sve za bebe
|
|
|
|
RE: Gdje najčešće kupujete potrepštine za bebe? 12.7.2015 23:23:39
|
|
|
|
SILVA123
|
Ispričavam se Adminu, vidi se da sam početnica pa sam stavila temu u krivu grupu... budem naučila pravila :-) Ja sam prije u Kozmo češće išla ali mi se i tamo, kao i u Bipi, par puta dogodilo da se cijene nisu podudarale na blagajni i na polici. Poslala sam im mail, nešto su odgovorili i ispričali se ali bzv. Kad kupim više toga, i ne primjeti se pa se pitam koliko su me puta tako preveslali. :-(
|
|
|
|
RE: Gdje najčešće kupujete potrepštine za bebe? 12.7.2015 23:49:00
|
|
|
|
zima1995
|
Obzirom da nemam ni DM a posebno Muller tako blizu, kupujem u Kozmu, ali obavezno čekam akciju -30%. I jako sam zadovoljna. Jest da muž ode ujutro odmah u 8 za svaki slučaj, ali sve kupimo što nam treba jako povoljno
|
|
|
|
RE: Gdje najčešće kupujete potrepštine za bebe? 13.7.2015 9:53:36
|
|
|
|
perlica55
|
A da budete tolko fer, pa teme o djeci otvarate na tom forumu, a ne na forumu gdje se žene bore dobiti
|
|
RE: Gdje najčešće kupujete potrepštine za bebe? 15.7.2015 0:19:40
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
Dm
|
|
|
|
RE: Gdje najčešće kupujete potrepštine za bebe? 15.7.2015 9:53:21
|
|
|
|
vandax
|
Kod mene ima samo Kozmo, al se uskoro planira Bipa otvoriti pa ćemo vidjeti. U Kozmu su česte akcije -30% pa se stvarno isplati. Još ako imam neki extra popust odlično
|
|
|
|
RE: Gdje najčešće kupujete potrepštine za bebe? 15.7.2015 21:37:28
|
|
|
|
mirjana1703
|
Kada su moje cure bile bebe u mome gradu nije bilo još dm-a te sam sve što mi je za njih trebalo kupovala u konzumu ili kozmu. Ponekada sam znala otiči do susjednoga grada do dm-a ali rijetko kada u nabavku potrebština za moje curke.
|
|
|
|
RE: Gdje najčešće kupujete potrepštine za bebe? 15.7.2015 22:11:31
|
|
|
|
SILVA123
|
Perlica55, odmah sam se gore u postu ispricala, pocetnica sampa sam krivo kliknula zbog neznanja, nije bilo namjerno. Oprosti.
|
|
|
|
RE: Gdje najčešće kupujete potrepštine za bebe? 16.7.2015 15:59:17
|
|
|
|
daxy
|
Otvorite novu temu na pravom PDFu. Ova ide pod ključ.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!