Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 16.7.2015 21:05:24
|
|
|
|
mirjana1703
|
Nisam, ali da želim i da sam trudna, bojala bih kosu. Mislim da to nije opasno u trudnoći, bez obzira što babe kažu
|
|
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 16.7.2015 21:32:06
|
|
|
|
zima1995
|
Nisam, za svaki slučaj. Nije da sam nešto praznovjerna, ali je lako moguće da je štetno za bebicu u prvim mjesecima trudnoće. Ne znam, ja nisam. Mogla sam izdržati tih 9 mj. sve za dobrobit svoje bebice
|
|
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 17.7.2015 0:08:32
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
jesam,s nekom biljnom farbom iz ljekarne
|
|
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 17.7.2015 11:02:41
|
|
|
|
keyt
|
Zanimljivo je kako smo skloni paziti što unosimo u organizam, pritom zanemarujući kožu koja je naš najveći organ. Boja za kosu, osim što se nanosi na kosu, nanosi se i na tjeme, dakle na kožu i ulazi u organizam, htjeli mi to priznati ili ne. Isto je i s kremama, lakovima za nokte... Ne ulazim u to je li štetno za bebu, korisno sigurno nije, ali sigurno je da nije riječ o bapskim pričama.
El nam je stigla 25. 7. 2012. u 19:07
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!