Pumba
|
Pa jeli to moguće?!?! Draga moja prijateljice Perlice!!! Iskrene čestitke tebi i tvom mužiću od srca želim ja i moja dva dečka. Nisam bila tu na raji vec neko vrijeme, ma i dulje od toga, sigurno 3-4 mjeseca. I danas me cijeli dan nesto vuče da pođem, sve mi nesto ne da mira. I uđem ja na odbrojavanje za srpanj i prvo što tražim su moje stare trudilice Daxy, Perlica, Eternity, Snjeguljica, Hippo, Winkica, tintin, bebac24, ikaaa, Pinky... Za neke od njih znam da vec imaju bebice, neke su ponosne trudnice a neke jos trudilice. Uglavnom tražim tvoje ime, i tražim i ne vidim!!!!! I mislim si, daj luda Pumba vec je 01:00h i dijete ti ne da mira ni po danu ni po noci, i umorna si i nenaspavana i ne vidis nikog klinca. Onda opet tražim i listam i dođem do posta gdje pise 6+1 srce kuca!!! I rasplačem se ko mala beba, evo jos ne mogu k sebi doci od sreće, od ushićenja, skoro se osjećam kao i onog dana kad sam svoj + ugledala. Mila moja nemam rijeci. PRE PRE PRESRETNA sam za tebe. Neka ti sve prođe najljepše moguće. Vidim da ste u postupku i da ste u Cito isli i da je Dr Poljak imao svoje ruke u svemu. I neka je. Vidis da je sve moguće. Vidis da nema odustajanja. Vidis da je sve ono prije bilo vrijedno, i suze, i čekanje i brige i injekcije, i grafovi i testovi. Ma sve!!! Ajme luda sam. Oprostite mi drage ostale trudilice sto sam cijeli post tu išarala sa mojom čestitkom ali znam kroz sto svaka od vas prolazi jer sam i ja bila na vašem mjestu i brisala suze sa lice 3 godine i čekala i iščekivala svaku vašu novost i + kao svoj. I onda prvi dan proljeća prošle godine najljepši pogled na dvije crtice ikad!!! Evo ga ovdje kraj mene, spava, najljepši poklon na svijetu, predivan dječak od sad vec skoro 8 mj, živahan, guguce, smije se najljepšim osmjehom ikada, papa siku jos uvijek, ali i sve ostalo pomalo. Obožavan je sa svih strana a najveća je maza ikada. Ljudi moji dočekati ćete i vi to, svaka od vas, čvrsto vjerujem u to. Samo naprijed, samo pozitivno, ludo se volite i vjerujte. Oprostite mi, uhvatila me žuta minuta. Tipkam s mobitela (sad znate koliko sam blesava) - ovoliko euforije davno nisam osjetila (ne kontam na mog sinčića s kojim svaki dan bude ludo euforičan i predivan). Ljubim vas sve po redu, a vama mojim "starim" prijateljicama znate sto želim i mislim na vas sve makar nisam ovdje onoliko koliko bi htjela ili trebala biti. Perlice TRUDNICE čuvaj se, čuvaj to malo srčeko koje kuća ispod tvoga, odmaraj maksimalno i sve ce biti onako kako treba - SAVRŠENO!!!!! Laka vam noc svima!