Jupiter
|
Dobro jutro! Hvala na potpori cure! Vadila bih ja danas ali tek pop mogu doći do uputnice, tako da...tek sutra. Nema veze, neće bit neke razlike. Radila sam one testove koje sam dobila od naše drage Lidach , tako da ne vjerujem da lažu jer piše da su 10ui osjetljivosti. Već sam ih 3 potrošila jer prvi je imao evaporacijsku crtu, koju vidiš kad je pod posebnim kutom ili kad je žarulja iza testa, drugi dan sam upotrijebila 2 u istom urinu i jedan je bio čist koji suza a drugi je opet imao istu takvu crtu kao dan prije. Tako da ću ja biti jedna od onih baksuza koja nikako ne može pobjeći od takvih testova, pogotovo jer tražim nevidljive crte i umišljam svašta.. Da nisam radila test, rekla bih da sam trudna jer temperatura mi se baš sviđa i grudi me svaki dan bole a noću me ta bol, neko stezanje u njima i probudi. Tako i noćas. I velike su, baš bih voljela da ovakve ostanu...I da, prošarane su venama koje vidim i dolje i gore do ramena...pa eto, vjeruj ti simptomima...žalosno je kako se i naše tijelo i um znaju poigrati sa nama... Perlice, nisam prestala sa terapijom, jutros sam vidjela da sam zaboravila označiti. Hvala na potpori. Još koliko radiš? Svaka ti čast! Noema, hvala draga, ali ovim trenucima shvatiš da je biti hrabar jedina opcija. Ne mogu zamisliti da odustanem samo tako..drago mi je da je sve oko kod tebe. Daxy, već smo se zabrinule a ti na sto strana... Nadam se da će se stvari posložiti, pogotovo na poslu tako da imaš više vremena za sebe i tm. Snjeguljice, vibriram za tebe, javi kako napreduje fm! Lidach, uz svu tvoju dobru volju i namjeru nije bilo suđeno. Zahtjevna je to neka beba, još i bira kad će doći :) Hipo, napisala sam odg gore, bit će bolje. Znači put na jug vas čeka..želim da uživaš maksimalno a da ne bude onako vruće kao prošlih dana i da more ostane ovako toplo :) Ako sam i ja sada koga izostavila, znate već kad i same pišete da nije namjerno. Sve vas grlim!