noemaa
|
snjeguljice, već ti je 10dc?!? kako vrijeme leti!!! nisam par dana škicala ff-e, i sad očekivala da će biti 5.,6.dc, a vidi... već ozbiljna seksona je u pitanju da, za papuče si najbolje odabrala. tako sam ja bila kupovala one za navlačenje, pa teško idu, pa ajde broj veći, pa ispadale. nakon 2 dana mi je teta u vrtiću rekla da bi bilo lijepo da kupimo nove papučice jer ovako samo ima problema. tako da te jeftinije su bile skuplje, bačen novac za dva dana jahanja ove markice, skuplje, znam mu kupiti i broj veći (da mu duže traju), a čičak sve sredi, nema ispadanja!!! nymeria, sretno, jesi li još u krevetu?!? diži se, ženo, tvoj dan d je chrna, draga, ne ojačavaj... ti GO nam nisu suđeni (dobro, perlica je bila iznimka ). i ja sam na GO dobila bila, a sva se bila nadala, a onda mjesec iza toga...eto ga!! dakle, nije kraj, dok tTI ne kažeš da je kraj! drži se! lidac, pa u kojem ste tjednu/mjesecu? leti li to vrijeme zaista prebrzo, ili ipak imaš bliziće? mene boli grlo, kao da su mi se nadule žlijezde. sad moram ispitati što mogu koristiti u ovom stanju, da ne bih nešto zezla. sutra ću kod G prenbaručiti se za termin. sestra me stavila u 9 tt (tek sam neki dan brojala), a lijepo sam čula doktoricu kad joj je naglasila obavezno u 7tt. daxy, nema te, fališ... nadam se da je sve u redu. čuvaj se.