Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 19.9.2015 13:54:58
|
|
|
|
bocika
|
Ti si kao i ja otprilike visoka ali je beba manja bila
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 19.9.2015 15:03:21
|
|
|
|
luce 2008
|
Zna li tko dal su sjele komolikacije??Malo bi shopingirala da nejdem uzalud u grad
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 19.9.2015 19:54:28
|
|
|
|
BUMBI
|
Luce super sto ti je drugi porod bio tako brz Ja sa negdje oko 175cm visoka,a A je sad bila 3280 i 50cm i rodjena u 37tjednu.Decki na termin rodjeni bili 4 kg i 53cm tako da bi oli ona sigurni bila blizu 4 kg dq je dosla do termina
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 19.9.2015 20:00:30
|
|
|
|
luce 2008
|
uuu bumbi ti si visoka.a i djeca su ti se velika rodila.i ja sam rodila oba dvoji 3 tj.prije. Ali david je bio msli 2850 i 47.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 19.9.2015 21:13:04
|
|
|
|
bocika
|
Sto kaze luce bumbi tebe ima ipak koji cm vise. Ja sam 1,69 a mali bio 5,2 kg tjedan ranije rodjen. Sad me cisto strah kolika ce biti beba.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 19.9.2015 21:46:11
|
|
|
|
luce 2008
|
bocika.5.2kg. Boze dragi.teeska beba
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 19.9.2015 22:47:14
|
|
|
|
bocika
|
Ma kakva beba nije to nikad ni bio s tom velicinom
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 20.9.2015 8:05:05
|
|
|
|
nirvana777
|
Luce, u Varaždinu ti 4d rade samo u Suncu koliko ja znam.... i košta 550 kn bez ikakvih popusta. Ja sam kupila na Ponudi dana za 249 kn u Zagrebu kod dr. Đurića, i prezadovoljna sam bila. Odličan doktor, strpljiv, lijepo objasni, dobiš fotke i snimku u toj cijeni. Isplati se! Mislim da još nisu pustili novce, valjda će biti uskoro. Bocika, baš nemaš sreće.. stalno neki problemi. Držimo fige da što prije prođu !
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 20.9.2015 8:39:04
|
|
|
|
hipo
|
Budna od prije 7, grrrrr Probudio me san, jucer isli odlucit se za kolica a kako gledam sve te vijesti o izbjeglicama i madjarskoj vojsci na granic Sanjala sam da mi kolica imaju neki maskirni dizajn i držač za kalašnjikov. Uzas! Danas od 17-21 je veliki popust u West gate-u. Za ljubitelje Cartersa, onaj u King Crossu je jucer zatvoren bez obavijesti sta se dogadja, onaj u Cityju (zapad) radu, u West gate-uje obavijest da ga skoro otvaraju.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 20.9.2015 9:09:50
|
|
|
|
Sunshine28
|
Ej...kod mene i dalje bez vece promjene....ali dobra vijest je da bi me mogi poroditi srijedu/cetvrtak....tako mi je doktorica rekla...drzite mi fige da bude tako... To bo bilo 36 i pol tjedana...samo drzim fige da beba bude 2.500 i vise... Injekcije za razvoj pluca sam dobila kada sam prvi put ostala u bolnici..
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 20.9.2015 9:24:17
|
|
|
|
hipo
|
Sunshine, navijamo svi za tebe, da sve bude u najboljem redu! Sretno!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 20.9.2015 10:01:42
|
|
|
|
luce 2008
|
ooo hipo koji snovi.i ja imam lude snove.o smrti Sunshine drzim fige da te porode cim prije da ides doma svojoj Em
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 20.9.2015 10:37:50
|
|
|
|
bocika
|
Sunshine i ja se nadam da ce biti u srijedu da se rijesis.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 20.9.2015 11:06:14
|
|
|
|
BUMBI
|
Hipo vidim imas ruzne snove. Za koja kolica ste se odlucili ako jeste? Sunny nadam se da ce biti sve ok.A sta kazu na uzv kolika je beba(iako ni to nije tocno uvijek).A ti si vec dobila tu inekciju za razvijanje pluca. A jel opasno za bebu cekati 37 tjedan ili? Kako je Em?Jel ide u vrtic?
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 20.9.2015 11:15:14
|
|
|
|
muky
|
Hehe! Ako izguramo, bit ce mali skorpion :-) Meni je 26.10. rođendan ;-)
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 20.9.2015 12:28:59
|
|
|
|
nirvana777
|
Ooo, pa to je onda najbolji poklon eh onda iz prve ruke znaš kak smo krasni horoskopski znak
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 20.9.2015 18:22:30
|
|
|
|
Atina282
|
drage moje nisam čitala vaše poruke, došla sam se na brzake javiti... u petak sam ostala u bolnici, imam trudove i krvavi iscjedak,ali se ne otvaram, trenutno sam otvorena 3 prsta, dobila sam nekakvu injekciju za otvaranje,ali ništa jer su me "predrogirali" a tabletama protiv otvaranja i infuzijom danas sam inzistirala da me puste doma jer tako s laganim trudovima mogu i doma čekati da počne "za pravo"....sutra opet idem na pregled...od kako sam došla kući bolovi su sve jači, imam grčeve u preponama, bol kao pred menstruaciju, leđa me ubijaju,ali to još nije to...ako ovako nastavi mislim da ću najkasnije prekosutra držati svoje dijete u rukama puno pozdrava od mene
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 20.9.2015 18:45:34
|
|
|
|
luce 2008
|
bok atina .mi smo bile zabrinute di si. Znaci sad si kod kuce??.mislile smo da si siigurno vec rodila. Dugo to traje.zelim ti puno srece i malo muke na porodu.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 20.9.2015 20:47:30
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj Atina ti se isto mucis s krajem trudnoce Super sto su te pustili kuci.Al mislim da ces ti uskoro roditi.Prikopcat ce oni tebe na drip ako ne krene nista samo od sebe i da vidis...
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 20.9.2015 21:12:21
|
|
|
|
bocika
|
Atina sretko i drzim palceve da bude sto prije i sto bezbolnije.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 20.9.2015 22:03:29
|
|
|
|
hipo
|
Sunshine, jos malo, pa ces vidjet svoju mrvicu Atina, bad si se namucila i ti nadam se da ces i ti sto prije dobit u ruke. Zelim vam brz oporavak i jednoj i drugoj! Bumbi, susjeda nam je nudila kosaru al nismo mogli nigdje nac samo konstrukciju ili samo sa sportskim dijelom. Pa smo na kraju uzeli Mutcy Ego boja Winter Sky i Maxi Cosy Pebble autosjedalicu. ne da mi kopirat linkove. Bilo 15% popusta ovaj vikend pa smo to iskorstili. Nisam htjela tako svijetlo, al na kraju nisam mogla odolit Moram pohvalit MM koji se jako angazirao oko kupovine.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.9.2015 17:17:20
|
|
|
|
nirvana777
|
Sretno Atina Luce, danas je bio izmjenjeni raspored u trudničkoj pa svakako nazovi prije ko ti radi. Ja bila danas kod Kolenka i neke mlade smeđokose doktorice. Oboje su zakon. Ali mi izludilo ono kaj sam doživjela - bila sam na CTG-u sat i pol Prvo sam bila 1 sat a sestra je otišla nekamo i u aparatu je nestalo papira pa nije bilježio , lijevi kuk me toliko bolio od ležanja da su mi suze išle. Kad je došla sestra, i rekla da moramo ponovno snimiti, inzistirala sam da me pusti da se prošećem jer doslovce nisam više mogla. Onda sam išla ponovno, i ovaj put aparat nije ispisivao. Onda je konačno proradio A da ne spominjem da me MM vani čekao. Eh onda su mi na pregledu počeli spominjati carski ( pa si mislim WTF??? - mali je okrenuti prema dolje) , šećer, bakterije i još čuda neviđena pa sam bila skroz luda. Uzeli su neke briseve i sutra imam cjelodnevni boravak u bolnici na odjelu jer moram obaviti sve one kontrole koje do sad nisam - štitnjaču, šećer, itd. A ko šećer na kraju, pomaknuli su mi termin na 17.10. jer je kao beba manja. I ajde ti onda budi normalan. Uff...
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.9.2015 19:00:03
|
|
|
|
luce 2008
|
o boze nirvana stvarno si imala los dan. Sretno sutra u bolnici.budem prije ja isla vidjet tko kad radi. A kad ti je bio do sad termin?? kolika je beba??
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.9.2015 19:11:57
|
|
|
|
nirvana777
|
Hvala Luce. 09.10. mi se vodi termin cijelu trudnoću. Ne znam kaj sad glume. Danas mi nisu radili UZV, sutra budu. Prošli pon je i težinom i mjerama odgovarao 37 tjednu, a sad su oni našli papir od 06.03. kad je po UZV-u beba bila 10 dana mlađa...i po tome računaju! Fora je u tome kaj je on to "nadoknadio" još u 8 mjesecu. Ako je prije tjedan dana bio 2800 onda je sad sigurno preko 3 kg. Baš me zanima.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.9.2015 19:20:32
|
|
|
|
luce 2008
|
pa da to je najnirmalnija tezina bebe.neznam kaj glume. I od kud se sjete sad na kraju secer kontrolirat Samo kompliciraju.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!