|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
16.10.2015 11:38:27   
perlica55
Pozdrav proljetnim od zimske user posted image
Uletila sam vas pozdraviti svih, a posebno moje stare trudilice user posted image
Chrna draga, vjerujem da te strah, al miruj, ne mrdaj iz kreveta i
redovito koristi terapiju!!! Važno da je krvarenje stalo, bude i smeđarenje..
Snjeguljice, uživaj na BO... Nek 22. bude sve kak treba user posted image
Noema, samo ti papaj user posted image
Papučice, jako mi je žao kaj prolaziš taj grozan stres..
Čitala sam nedavno tvoj post i veliku razliku između UZVa i ZM...
Možda da odeš na hitnu i čuješ njihovo mišljenje (budu te primili
na bilo kojoj hitnoj gin), il nekog drugog gina, privatno npr...
Drži se hrabro, vjerujem da budeš nakon prestanka terapije
prokrvarila user posted image
Ostale curke, mazite male bušice i čuvajte se user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 16.10.2015 11:42:35 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 226
16.10.2015 11:54:07   
danery
chrna,ja sam u 12.tjednu sad user posted image stići ćeš me,samo polako user posted image već sam ja rekla,što mene ne bi netko zafrkavao ako može,kako mene moja user posted image cima,tako će i tebe tvoja dok ne osijedimo obje i budemo gebise trebale user posted image

kaže i moj doc-te bebe koje u startu zezaju,to kad se ukorijeni,ne izlazi nego silom user posted image

perlica,kako je na dijeti?mene evo mm ubi da nešto skuham što može pojesti,pa sam smutila juhu sa griz noklama,njoke i saftić od juhe ogd gljiva i pancete user posted image udavi se čovjek user posted image

krećem kuhati ručak i zamanta mi se,pita on što mi je,kažem ja ma vrti mi se....

čuješ mudraca.AHA,OK.....AJD ONDA POŽURI SKUHAT RUČAK DOK SE NISI ONESVIJESTILA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 227
16.10.2015 11:58:57   
perlica55
Danery, budeš dobila po turu user posted image
Jao kak bi sada malo špeka papala... Na dijeti je užas teški..
Ne jedem:sol, meso, ribu, jaja, sir, niti suhomesnate proizvode,
al još uvijek imam proklete bjelančevine u urinu... user posted image
Ne pitaj kaj jedem... Tijesto mi na uši izlazi user posted image

Požuri se s kuhanjem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 228
16.10.2015 12:03:46   
danery
isss,šta s kuhanjem,već smo pojeli user posted image user posted image baš mi je dobro došlo,nekako mi slabunjavo,izgleda tlak u podrum sišao user posted image

uff,o tijestu ne smijem ni mislit,onih 11 dana u bolnici sam na njemu živjela,svoje sam skroz zivkala da i zdjelicu tijesta donesu da ne krepam od gladi user posted image još kad bi baba poslala pola kile sira uz to user posted image

< Poruku je uredio danery -- 16.10.2015 12:06:59 >

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 229
16.10.2015 12:34:28   
missy 01
da se i ja checkiram za dans..
Nadam se da nam je Papučica ok i da će skoro javiti.user posted image
Što se tiče tekućine, ja ujutro normalno popijem kavu s dosta mlijeka, dok sam popodnevnu maknula. Osim vode paše mi jako i čaj od mente.
U utorak idem na prvi pregled i nikako ne mogu dočekati. Svi pričate o trbušićima, meni se još ne pozna i zapravo nitko ne zna osim mm i mene. Pretpostavljam da sam j u grupi najmanje trudna (prema mom računanju trebala bi roditiuser posted image početkom lipnja.

Zanima me koliko vas je na nekoj terapiji za štitnjaču i koliko često se kontrolirate. Ja pijem Euthyrox svako jutro već 6 godina.Čekam potvrdu gin pa ću se naručiti kod end. U prvoj user posted image sam išla 1X mjesečno na vađenje krvi i prema tome mi je određivana terapija. Zadnji puta sam vadila TSH u rujnu i bio je niži nego ikad (1, 23- idealno za zatrudnitiuser posted image . Toliko od meneuser posted image user posted image ).

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 230
16.10.2015 13:00:00   
danery
IZVORNA PORUKA: danery

pregledi:

trudnica 1983 19.10.
noemaa, tweety,chrna,missy20.10.
papučica 21.10.
snjeguljica 22.10.
mutilica 30.10.
lejla mo 4.11.
danery 13.11.

Mamina mazaa ?
maja89 ?
glow ?

< Poruku je uredio danery -- 16.10.2015 13:01:01 >

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 231
16.10.2015 14:29:15   
trudnica1983
pozz

evo da se i ja javim za danas. sutra me nema, idem na jednodnevni izlet sa zborom (pivan u zboru), misto izleta je iznenađenje, samo znam da se ide preko granice, pretpostavljam negdi u Bosnu. kod mene sve o.k., digla nalaze KG (A -), KKS ću danas ako stignem, a urino u pon taman prije pregleda. inače, u pon mi je u 18.40 pregled, iza toga iman zbor, pa ako se ne javim kad dođem doma (oko 10) javim se u uto.

nadam se da nam je s papučicom sve o.k.

mutilice, tko ti vodi user posted image ? ja sam kod Karelovića, on će mi i carski napravit.

p.s. trbušćić se polako nazire user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio trudnica1983 -- 16.10.2015 14:34:11 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 232
16.10.2015 14:48:59   
mutilica
Chrna lezi i cekaj uzv,nema krvi nema straha!

Perlice zao mi je zbog glupih bjelancevina

Missy polako ima vremena za trblu user posted image

Trudnice dr. Petrovic mi vodi
Ja cu morat kod neurologa trazit da napise da ne mogu prirodnim putem roditi (imam discusherniju...)

< Poruku je uredio mutilica -- 16.10.2015 14:51:32 >

Nakon 4 godine cekamo rodu ˘

(Odgovor članu trudnica1983)
Neposredna veza do poruke: 233
16.10.2015 15:50:09   
chrna
E curke, čula sam se sa svojim mpo doktorima, rekli mi da mirujem i da mogu doć u ponedjeljak na uzv. Tako da mislim da ću i ic u ponedjeljak, nadam se da neću trebat prije. Sad mi je nekaj smeđe, tamno smeđe i imam ugruške. Niš me ne boli, zalijepila sam se doslovno za krevet, i nadam se da moja mrvica i dalje kuca i raste.
Nalazi koje sam vadila kks urin itd.svi su uredni.

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 234
16.10.2015 16:18:20   
trudnica1983
mutilice, i ja se moram javit svom neurologu, upravo sam ga pitala kada da dođem na kontrolu. (krajem 2007.sam imala lagani moždani koji je prošao bez posljedica, ali 1 put godišnje idem na eeg i kontrole. ne moram ništa od terapije pit, ukinut mi je cardiopirin otprilike misec dana prije nego sam ostala trudna s josipom)

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 235
16.10.2015 16:27:30   
hipo
Chrna drzi mi se! Od srca ti zelim da mrvica raste i razvija se i da ce to smedzuljenje prestat zabrinjavat i uznemiravat te.
Drzim fige da vrijeme do ponedjeljka prodje brzo i bezbrizno i da se javis s lijepim vijestima!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu trudnica1983)
Neposredna veza do poruke: 236
16.10.2015 20:00:18   
noemaa
missy, danery, ja pijem eutirokse. sad mi je s 25 povećana na 50 jer mi je tsh narastao na 3.8, a zadnji put, prije 6 mj.bio ispod 2.43. rekli mi isto da ću dolaziti svaki mjesec na preglede, naravno, nakon vađenja krvi.

curke, je li ok. piti kavu od cikorije u trudnoći? negdje sam čitala da da, a negdje da ne. a ja je volim, i baš mi paše.user posted image

papučice, nadam se da si dobro!!!

chrna, mirovanje, knjige, filmići i uživaj, mrva je dobro. user posted image

mutilice
, što je discuhernija?

trudnice, user posted image za trbuščić.

moj se nazire samo kad nešto pojedem. bilo što sitnog da stavim unutra, eto ga. nek sam on raste...

cure, ste čule za anomaly scan test? navodno dođe oko 900 kn, u zg se radi. ne kužim koja je razlika između njega i harmony ili nifty testa, osim što je ogromna razlika u cijeni - 5000 kn???

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 237
16.10.2015 20:19:28   
mutilica
Noemaa discus hernija je napuknuce diskova kicme,istrosenost diskova...
Ja ne volim te nikakve testove,jednostavno necu da razmisljam o tome! Znam curu kojoj su savjetovali da pobaci zbog navodnog Down sindroma a na kraju curica skroz ok

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 238
16.10.2015 22:07:35   
danery
pa da se i ja javim sa izvješćem user posted image
dakle sve je super,svi prsti na broju,osnovna oprema je na mjestu,a bome imamo i dodatnu-kako sam i mislila,dečko je user posted image

mm se sav pravio važan kad je vidio privjesak,al kao nije mu bitno,nego ispituje a bubrezi,a srce,a ovo,ono....i šuti za getribu...a doktorica nakon 5 min više nije izdržala,pa pita a niste vidjeli još štogod user posted image crkla sam od smijeha....

meni nebitno što je,glavno da je sve ok i da nema vidljivih malformacija,koliko se u ovom tjednu vidi,sve je kako treba biti....

i dalje imam hematom,1x3 cm,al neki plosnati,koji ne smeta ni bebi ni meni,ili će iscuriti ili se resorbirati,samo da pijem duphastone i dalje....

pitala za moju slavnu klanac-ranu,škicnula doktorica,veli iss,pa to će samo pomoći pri porodu kako je ostalo otvoreno,ali da se nakon poroda svakako pobrinu da to poprave i vrate na mjesto.....pod općom anestezijom,nadam se....

pita mm mogu li bar sirota u šetnju ili u kino,kaže doktorica mogu pomalo.... sve dok se ne naprežem.....procvao mm ko japanska trešnja u proljeće.....kad doda ona ALI NIŠTA OD ODNOSA,a moja trešnja procvjetala PUFF! u sekundi ocvala i oćelavila user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio danery -- 16.10.2015 22:13:42 >

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 239
16.10.2015 22:12:21   
danery
noemaa,za anomaly scan:ja sam išla sa curicom,a ići ću i sada...to je ajmo reći konačan test što se tiče kompletnog stanja djeteta,znači morfologija,sva mjerenja,protoci krvi kroz posteljicu mjereni color dopplerom....

razlika ti je što je ovo uzv,a oni su testovi iz krvi,u rangu sa amniocentezom,ali bez rizika za user posted image i user posted image ,i brže su gotovi....

e sad,kako kaže doktorica,ni oni nisu potpuna garancija da se i pri porodu ili u kasnijoj dobi djeteta ne mogu javiti neki sindromi koji se jednostavno javljaju kada dijete dođe u određene godine....tako da.....ja stajem kod toga,pa kako bude....

rade se do 22.tt...

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 240
17.10.2015 7:30:11   
Snjeguljica_83
Jutro, proljetnice!user posted image

Bile ste tihe unazad par dana, ali zato ste jučer sve nadoknadile.... i to ne dobrim vijestima... Jako mi je teško čitati... Papučice i Chrna....user posted image Papučice, nadam se da si dobro, da je mrvica dobro, javi nam se,user posted image

Chrna, miruj, znam da si zabrinuta, tko ne bio bio?! Ne možeš protiv psihe, naročito što ništa ne radiš, preostaje ti samo misliti i razmišljati.... Bit će sve dobro. user posted image

Uhvatim se i sama kako razmišljam. Daleko je još pregled, ali se i bliži. Kako će biti....user posted image Osjećam se dobro, mučnine nemam nikakve, jedino me tu i tamo malo bole križa, a umor me svlada u 21 h. Ali baš me napadne i moram ići spavati, nema druge. Htjela sam gledati BB, ali nema te sile. Pročitala sam priču za laku noć i user posted image

Moja Ema je bolesna. Jučer je imala povišenu temp. pa nije išla u vrtić, Preko dana je bila ok, sa smanjenim apetitom, da bi navečer i noćas imala opet temp. Barem spava mirno... Jučer je bilo toliko lijepo vrijeme popodne, da smo morale izaći van... Koji gušt.....user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 17.10.2015 7:34:14 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 241
17.10.2015 8:45:51   
lidac0605
Danery,čestitam na dečku user posted image user posted image
Glavno da je sve ok user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 242
17.10.2015 9:08:28   
danery
tenkju,lidac user posted image

dobro,gdje ste,pospanke?viend je,ne smije se duže od 7 spavat user posted image

mene neka šmrcavica uhvatilauser posted image jučer smo pokisli dok smo kod doktorice preko cesteprešli,takav prolom oblaka je bio user posted image
ofkors da nisam tamo mogla posušiti kosu,dok smo došli kući,zaboravila ja na to,i sinoć malo glava zabolila,jutros surla začepljena....

nakrkala sam se citrofitom,trebalo bi već sutra biti bolje user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 243
17.10.2015 9:11:58   
mutilica
danery user posted image za decka user posted image a klanac rana user posted image user posted image

Ostale user posted image uzivajte u ovom bljak danu nekako,probajte bar!

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 244
17.10.2015 9:15:00   
danery
user posted image user posted image mutilice.....klanac na sutjesci user posted image

ma nakon poroda mi se rana raspala,zagnojilo se sve bilo,rašilo,nisu mogli ponovo sašiti jer je bilo grozno stanje,a skrpao me peruvijalni balzam....skoro 2 mj. sam se oporavljala,a kako su me rezali,tako je srasla jedna strana odvojeno od svega,pa eto....imam otvoren portal user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 245
17.10.2015 9:52:19   
papučica
Drage moje trudnice,

danery, noemaa, snjeguljica, trudnica, i sve sve ostale što ste pitale za mene i dale mi podršku.

Odmah poslije smjene javila sam se svom gin jer se liječim privatno. Sve sam mu ispričala a on me posjetio šta mi je prethodno rekao. S obzirom da mi je bila velika razlika od ZM i UZ skoro 4 sedmice da nije dobro. U koliko počnem da krvarim da mu se javim . Javila sam se popila 4 dabrostona ali sam opet krvarila. Rekao mi je da prestanem piti svu terapiju. Od prije tri dana sam počela dobijati grčeve i bolove u stomaku i ponovo krvarenje. Prekjučer sam ležala kod kuće i krenula sam u WC u tom momenu mi je samo dole nešto krenulo. Ja sam se stisla i od straha sam dole pritisla s rukom. Otrčala sam u WC i imala što da vidim . Oprostite na opisu, dole je počelo da izlazi , jako razvučeno, ugrušak veliki i krv. Muža sam odmah zvala, gin takođe, imala sam spontani, nije se mogao zaustaviti. Plod je bio manji nego što je trebao,tijelo ga je prepoznalo i odbacilo.

To veče sam na sav glas plakala, nisam se mogla smiriti, bila sam luda...
A onda uveče nisam dugo zaspala, kad zaspim probudim se i plačem...
Sutra dan bila sam malo bolja jer moram zbog svoje curice koja me mita: mama je si li to plakala , a ja kao i sve naravno kažem joj, nisam nego sam se umivlala da skinem šminku user posted image
Prazna sam u duši, jako prazna,.Čula sam se sa gin rekao mi je da dođem utorak na kontrolu.

Poslije svega, molim Boga da je sve izašlo i da ne moram na kiretažu. Moja duša dugo neće biti oporavljena jer nisam mlda da imam još puno vremena za drugu bebu ali ću se boriti.
Jedino što me tješi je, bolje je da se sad to desilo nego kasnije ,jer od samog starta nije bilo dobro i nešto je u meni govorilo da nisam potuno sretna. Ali biće bolje, moram vjerovati jer to želim

E dosta sad, neću vas više opterećavati samo vam želim urednu trudnoću i da ste sve dobro a ja ću se boriti ponovo i nada se još jenoj bebici.

Opet mi se valja seliti u odbrojavanje a mislila sam da je moja priča tamo završena.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 246
17.10.2015 10:38:04   
danery
o papučice moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

strašno mi je žao,a tako sam se nadala da će biti dobro user posted image

drži se,budi hrabra,plači kad ti se plače,podijeli tugu,grli tm i curicu....

želim ti sreću u ponovnom odbrojavanju kada budeš spremna na to...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 247
17.10.2015 13:30:43   
papučica
Hvala danery na podršci. Želim ti sve najbolje.

Trenutno se osjećam , krivom a znam da nisam kriva , nemoćnom ,ali proći će kao što i sve prođe. Doći ću ja vama u odbrojavanje user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 248
17.10.2015 19:04:29   
mutilica
Papucice zao mi je! Sad budi jaka,znam da je tesko user posted image sad se cuvaj ipak je to spontani,priusti si oporavak i fizicki i psihicki pa opet na odbrojavanje

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 249
17.10.2015 19:09:04   
danery
ola,mutilice,kako si?

ja sam danas sva neka rastresena,moram priznati da me zdrmalo ovo sa papučicom user posted image

kud je i vrijeme nikakvo,kod nas je padala kišurina i led u jednom navratu da se na ulicu jedva vidjelo....

pospana sam,a ne mogu spavati,večerali smo,mm kupio kesten pire pa čekam da se malo otpusti....mala je kod bake na spavanju...

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!