|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
17.10.2015 19:21:16   
papučica
Draga daneryi i ostale trudnice,
ne želim ni jednog momenta da ste tužne i da se vaši dani remete zbog mene. Ljudsko je da vam je žao ali pazi te se i čuvaj te se. Izbjegavat treba sve negativno .

Čuvaj te se, biću ja dobro.user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 251
17.10.2015 19:25:04   
danery
ma papučice,nisam ništa loše mislila,nego mi došlo teško kao da se meni dogodilo....a znam koliko dugo neke cure čekaju i žele user posted image ,pa kad se pojavi,eto ti sreće,straha,brige.....sve je to normalno.....
i većina nas je u jednom trenutku sličan post napisala i javila neke tužne vijesti....

drži se ti nama user posted image user posted image user posted image

što kaže mutilica,hrabro dalje user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 252
17.10.2015 19:27:18   
mutilica
Danery bas sam gledala na vijestima-dobro vas zabijelilo bome. I mene je potreslo i podsjetilo na to kako sam ja to prozivjela i prezivjela!
Ja sam uzasno danas,pretjerala sam sa svim!! Prvo sam isla u kupovinu jutros(trazila tajica) pa isla na vikendicu i onda smo otisli jest u restoran pa sam istresla salatu na sebe user posted image ajme sramoteuser posted image srecom imala vesticu pa je obukla da se ne sramotim dok jedem,onda sam se nazderala toliko da evo od 4 jaucem i imam proljev da izvines user posted image

Kako si ti?

Nakon 4 godine cekamo rodu ˘

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 253
17.10.2015 19:32:04   
danery
user posted image user posted image user posted image ti ko mm letaš,ha user posted image

e bože svašta.....ja evokopam po kutijici kesten pirea,majke ti,kao da iskopavam neki fosil iz leda,tolko je tvrdo user posted image user posted image

mm bulji u filmi masira mi stopala user posted image tipična subota navečer user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 254
17.10.2015 20:14:31   
mutilica
Ej pa od pocetka trudnoce stalno imam proljev malo malo user posted image ovo je za poluditi

Meni je tipicni dan svaki dan user posted image kad prode ovo bit ce rupa na trosjedu koliko sam uparkirana na njega

Ti stalno nesto papis user posted image koliko vaga pokazuje + ?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 255
17.10.2015 20:19:49   
danery
uff,i moja kutna već krater ima,mislim da ćemo tražiti novu uskoro user posted image

e bome,koliko ja papa,ništa nisam u + user posted image valjda polako nakupljam one izgubljene 3 kile dok sam vegetirala i povraćala....a sad ne jedem baš slatko i paštete,nareske i sl...više voća,povrća,juhice,kruh tako-tako....tu i tamo krempitu ili kao sad kesten...baš mi se smanjio fond hrane koja me privlači da bi jela....

zasad sam na 78,5 kg,a sa 89 ostala user posted image

šta tvoja vaga kaže?

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 256
17.10.2015 20:27:44   
mutilica
Sa 89 ostala user posted image ? Mislis sa 79? user posted image

Ja se krecem od 70-72 stalno,valjda zbog praznjenja i nepraznjenja varira tako sta li?! Sa 70 ostala user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 257
17.10.2015 20:29:31   
danery
hahahh,sa 80,tipkam u mraku pa napamet user posted image
al viš ti matematike,ha,sa 89,pa minus 3,sigurno nisi znala da je to manje od 80 user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 258
17.10.2015 20:45:13   
papučica
Ma znam danery da nisi ništa mislila loše, nego mi žao da na ružno mislite ipak vam trebaju veselije teme.

Pozdravljam vas sve.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 259
17.10.2015 21:42:22   
noemaa
PApucice,zao mi je.user posted image a ovo sto si opisala...ko da sebe citam prije par mjeseci. Isto sam imala cudan neki osjecaj i eto spontanog. Dalinam savjet 2 mj pauziranja pa opet hop na bebu. I nakon 6mj.se opet primilo. Mislim da je u toj prici dobro sto se ipak primilo, pa nema razloga da se za koji mjesec opet primi kako treba ovaj put!!! Od srca ti to zelim!!!

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 260
17.10.2015 22:50:26   
missy 01
Drage moje,ja sam danas bila na jednom prelijepom hodočašću u Austriji i sada sam ispunjenja, ali krepana. Nakon puno vožnje u busu me boli trbuh, a i iscjedak mi je pojačan pa se bojim neke upale.
I kako to biva mm i maleni su danas dok ja putujem otišli na dežurnu pedijatriju jer mali ima temp i boli ga trbuh. Tako da Snjeguljice znam kako ti je. Navodno vladaju neke entero viroze.

Papučica, žao mi je i želim ti svu sreću svijeta

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 261
17.10.2015 23:14:34   
papučica
HVALA NOEMAA I MISSY na poršci. Želim vam da uživate u svojim lijepim danima i naljepšim što vas čekajuuser posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 262
17.10.2015 23:17:16   
papučica
progutala sam slovo, Hvala vam na podršci

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 263
18.10.2015 7:13:04   
Snjeguljica_83
Jutro!

Papučice
, užasno mi je žao.... user posted image Nađi snagu u sebi, najviše radi svoje kćeri... Djeca sve osjete. Ona su utjeha, ali i snaga. Novi pokušaji će pričekati i urodit će blagoslovljenim plodom, sigurna sam.

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 264
18.10.2015 7:36:46   
noemaa
Jutro,cure!!!user posted image user posted image user posted image

Sta je ovo,kisa padala nocu... A ja pustila vani robu da se susi...
Sad se rastezem po krevetu. Ne da mi se ustati... Maleni i mm doruckuju - bas u tisini, skoro ih ni ne cujem.
Ja sam jucer istrazivala testove na down sindrom i trisomije. Ali ne kuzim razliku izmedu kombiniranog probira i harmony testa,osim u ogromnoj razlici u cijeni. Uopce ne kuzim razliku.user posted image

Danas imam zensko druzenje s kolegicama s posla. Bas smo si ekipa tak da znam da ce nambiti fino.user posted image

Kako ste vi? Danery, sto papas danasuser posted image ?
Mutilica, ODMARAS?
Trudnice,ti?
Missy, sad ispunjena mirom nema nis drugo nego uzivancija i odmoruser posted image
Snjeguljice,ste priopcili emi,promaknulo mi?
Sve vas pozdravljam...user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 265
18.10.2015 9:12:56   
danery
jutro user posted image

recimo da sam se naspavala,ovaj moj zakonski je jutros imao krš i lom po predsoblu i kuhinji u 6...spremao se gos'n za airsoft turnir,pa dok je oribao zube,otresao četkicu mlateći njomeo lavabo,ubacio ju izdaleka u čašu....onda rondanje,šuškanje,grijanje kruha,mlijeka,šta još sve ne....do 7 user posted image
probudio sve u kući,eno sad sve 3 nabadamo okolo,a niš s ničim.....
pa mislim,daj,ako ideš,obuci se,odi usput kupiti burek i jogurt u pekaru i najedi se usput dok pokupiš ekipu,a ne tu mackati kruhić,medić,pekmezić i kuhati kakao user posted image

noemaa,ja se ohrabrila probati kruh s maslacem i medom,zapelo mi već kako je slatko user posted image

a da ja promijenim nick u papalina ili požderuh kad me već zezate user posted image user posted image

napisala sam ti već na prethodnoj stranici o testovima,al evo opet:kombinirani probir je invazivan i potencijalno opasan jer se vade krv i amnionska tekućina iz tvog stomaka,a nalaze čekaš do mjesec dana,ovi novi iz krvi su puno bezopasniji i brži....

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 266
18.10.2015 10:13:50   
danery
mutilice,konačno sam uspjela stavit sličicu sa 4d,eno u albumu,al neće mi sad stavit link user posted image mah.....koga zanima,e nek tražiiiii user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 267
18.10.2015 10:37:43   
mutilica
Noema ja sam do 10 spavala user posted image i jos bi da me nije zvono na vratima probudilo! Ustala sam se i skoro rokla u nesvjest,nikad me u zivotu nije ovako zamantalo!

Danery jadan muz,vec vidim ceka ga jezikova juha kad dode kuci user posted image
Slikicu sam vec skicnula user posted image prava muskarcina user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 268
18.10.2015 10:45:29   
danery
ma,ako ne pogine tamo pod paljbom,kod kuće je fasovao user posted image

jutros je ajde ličio na muško,inače imaju verzije padobranci ss divizije,partizani,domobrani,i ine strine,tako da često lajsa po avliji umotan u obojke i opanke i sa kacigom iz 2.svjetskog,jadni naši baba i deda,svaki put kad se tako obuče za fajt,oni imaju flashback u neku bitku za selski štagalj iz '43. user posted image user posted image

dobro pa ga netko od njih nije umlatio motikom takvog zamumuljenog user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 269
18.10.2015 10:57:39   
mutilica
Hahahah user posted image muskarci djecaci i njihove igrice

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 270
18.10.2015 12:08:34   
noemaa
napisala sam ti već na prethodnoj stranici o testovima,al evo opet:kombinirani probir je invazivan i potencijalno opasan jer se vade krv i amnionska tekućina iz tvog stomaka,a nalaze čekaš do mjesec dana,ovi novi iz krvi su puno bezopasniji i brži....

ombinirani probir je invazivan i potencijalno opasan jer se vade krv i amnionska tekućina iz tvog stomaka,a nalaze čekaš do mjesec dana

danery, mislim da nije tako. frendica radila kombinirani u breyer poliklinici, i samo je vadila krv!!! nikakva amnionska tekućina. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 271
18.10.2015 12:11:10   
noemaa
a sad drugi dio: kakav je to hobi tm, danery? zvuči zanimljivo user posted image

mutilica, to zvono baš te prenilo iz sna user posted image još tako rano user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 272
18.10.2015 12:44:46   
Snjeguljica_83
Noema, nisam trebala priopćiti Emi jer je i sama vidjela test onaj dan kad sam ga napravila. user posted image Šutila je sve do jučer, jučer je razvezala jezik pred mojima.user posted image Ali dobro, već su lagano znali....user posted image

A tvoj klinac zna za prinovu? Kako je to prihvatio?

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 273
18.10.2015 15:19:05   
danery

IZVORNA PORUKA: noemaa

ombinirani probir je invazivan i potencijalno opasan jer se vade krv i amnionska tekućina iz tvog stomaka,a nalaze čekaš do mjesec dana

danery, mislim da nije tako. frendica radila kombinirani u breyer poliklinici, i samo je vadila krv!!! nikakva amnionska tekućina. user posted image

pa ja sam ti napisala kako sam ja išla,a ne mora svatko na amnio...prvo testovi iz krvi da se vide postotci rizika za pojedine sindrome,a onda dalje ako se štogod pokaže iz njih...

ja sam radila krvne testove u 1.user posted image u osječkoj bolnici,svi su bili ok,međutim na uzv se pokazalo da nije oki onda su me prema tome slali na amnio...
u 2.user posted image radila testove probira iz krvi kod harni u zg,sve bilo ok,uzv potvrdio da je u redu,pa dalje nisam išla....

sad isto tako....

no ajd da se ne ponavljamo,kakav god budeš radila,vjerujem da će sve bit ok user posted image

a mm i hobi.....bavi se airsoftom,dakle kuća,podrum zakrčeni vojnom opremom,tj.replikama,garderobom,šljemovima,samo mi u dvorištu fali impro mitraljesko gnijezdo i stražarski toranj s bodljikavom žicom i ugođaj bi bio potpun... user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 274
18.10.2015 21:03:10   
noemaa
ma ne, danery, nisam te mislila napadati, nego mislim da si poniješala amnioc. s krvnim testovima. jer, zar nije amnioc.invazivna, a krvni testovi poput kombiniranog probira, harmony itd.nisu invazivni? i tu ja ne vidim razliku između tih krvnih testova (osim u cijeni). za amniocintezu mi je jasno što je...
s obzirom da sam iznad 35 god, trebala bih se za nešto od toga odlučiti, pa bih radije izbjegla amnioc., i prihvatila neki od krvnih testova, no teško mi se odlučiti za koji jer mi svi se čine istim... kužiš?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!