|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
15.10.2015 20:11:22   
endless
Curke, jel ima kakvih novosti kod vas? Kod mene jos uvijek nista.. :)

Gabriel 03.04.2013.
Marija Evelyn 24.10.2015.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1976
15.10.2015 21:10:34   
bocika
Hehe hipo tako znaci user posted image muljas

Endless nikakvih novosti osim sto danas mogu konju rep iscupat kako se dobro osjecam. Ni 8masina, ni kupovina,ni vecernje pospremanje i prenosenje namjestaja me nije slomilo. Sve mi je to malo sumnjivo. Otkud mi snaga.
E j.... sam 100 puta malan stan. Uvijek prenosim negdje nesto, stvaram novo mjesto za neki drugi dio namjestaja. Sad smo komodu za previjanje prenijeli u spavacu, jer ne mogumalom po noci i po danu kad spava ulaziti u sobu s bebom i buditi ga. Pa onda moram iz spavace iznijetidruge stvati i onda nemam gdje s njima i tako stalno u krug. A veci stan je toliko skup da mi ne pada na pamet ici u njega.

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 1977
16.10.2015 8:29:21   
bocika
Jutro cure. Ja dezurna od prije 7 sati nos zacepljen totalno nisam mogla duze spavati.

Ali nemaveze svejedno sam raspolozena. Danas mi dolazi mama i bit ce kod mene jedno 3 mjeseca. Prvi put kad sam rodila nisam imala nikog svog uz sebe i bilo mi je jako tesko jos me uhvatio i baby blues prva 2 tjedna. A ujedno je to bio najduzi period da nisam isla kuci u bosnu. Necu ni sada ici dugo ali sad i ne zurim nesto specijalno kad ce ona biti kod mene i ne da mi se odmah za bozic ici s malom bebom dole. Jedino sto sestru i njenu djecu necu dugo vidjetii ali sva sreca postoji skype.

Endles jesi jos u komadu? E ja ko nekim cudom izlijecena. Bas se dobro osjecam. Moram danas peglati vec i pomoci muzu da kucu ocisti.

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1978
16.10.2015 10:31:14   
endless
Jutro curke, sad vec i dan :)
Kod mene i dalje sve po starom. Koga god sretnem, pitaju kad ja planiram rodit :P eee reko, ko ce ga znat ;)
Izgleda da smo mi trudnice dosle na svoje, i ja se jucer a i jutros osjecam znatno bolje :) jucer mi je sogi dosla pomoc prozore oprat na kuci. Sad sam vec pocela izmisljati poslove :D dosadno mi je, sincina mi je vec 5 dana kod tate, i bas mi fali :/ navikla sam da je stalno samnom i da sve radimo skupa, ali sam zato ovih dana dooobro napunila baterije i naspavala se i cekam... curka ima jos 2 dana. Ako se nista ne dogodi, u ponedjeljak opet u dnevnu bolnicu pa cemo vidjeti sto dalje. Sto mislite, jel ce me ostavit u bolnici? Kako to ide u slucajevima da se termin prode? Jer sumnjam da ce se ista promjeniti u narednih par dana pa cisto da se psihicki pripremim sto me ceka :D

Gabriel 03.04.2013.

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1979
16.10.2015 15:30:38   
leptirica111
End less ja se nadam da nebum prešla termin ovaj put. .
svaki dan morala dolazit na pregled i ctg -.-
Onda su se smilovali i ostavili me u predradaoni. I ujutro u 10 počeli indukciju
a ja niti pol prsta otvorena xd
gelovi pa gelovi pa drip itd joj kad se sjetim user posted image

20.06.2011 Damjan
...čekamo bracu. ...

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 1980
16.10.2015 16:24:54   
hipo
Ej zenske kako ste mi?

Mi sinoc spavali fino, samo me tri puta probudili napadi vrucine i jednom piskenje.
Bas sam se dobro naspavala.
I stala kisa, da bude bolje! Ja kvocam radi te kise jer mi je depresivno, a kako je tek ljudima koji su u poplavljenim podrucjima. Svake godine uzas s tim poplavama.

Nadam se da su sve trudnice dobro zbrinute i na suhom i toplom.

Vidim da se bebe ne daju i nece van.
Kad krenu bit ce jedna za drugom.
Bocika uzivaj s mamom, moja jedva ceka doc. Bit ce mi drago, al znam da ce me malo izludit. Lako muzu, on ce se otic odmorit na posao od guzve doma.
Navikli muz i ja na nasu mirnu idilu, pa kad se u 60 kvadrata naseli rodbina, boli gl

Isla sam malo u setnju, trajala je pol sata, a radi se o udaljenosti za koju mi inace treba 10 minuta. Koja baba!!!user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu leptirica111)
Neposredna veza do poruke: 1981
16.10.2015 18:56:42   
bocika
Leptirice nemoj me plasiti da je bilo tako strasno! Mene to ceka u petak ako se bebac ne odluci prije.

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 1982
16.10.2015 20:58:17   
leptirica111
Haha a kad mali nijr htio van nikako xd
al tih 8h je prošlo ka sta i sve drugo prođe is sve ostalo je povijest user posted image
Al ipak je sad put utaban jelte nadam se da bracu nebumo tjerali van isto xd

20.06.2011 Damjan
...čekamo bracu. ...

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1983
16.10.2015 23:46:57   
bocika
Ako je 8 sati odmah pristajem. Kod mene je bilo duplo vise prvi put. Ali kao sto di rekla sad je put utaban. 😆

(Odgovor članu leptirica111)
Neposredna veza do poruke: 1984
17.10.2015 16:21:26   
hipo
Bok cure, sta se radi?
Ja sam danas jddva rucala rj. sjedila za stolom, skemba mi ne da pristupit stoluuser posted image
Bas mi je nekako trbuh otezao, cijeli dan dahcem ko da nosim u brdo vrecu cementa.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1985
17.10.2015 17:10:43   
bocika
Hipo i ja sam danas vise nikakva nego nekakva. I vrijeme ruzno kisa pada. Stigla sjedalica za auto isli jutros po nju. Meni stomak sjedi u krilu user posted image

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 1986
18.10.2015 13:27:36   
endless
Zene :D !
Kakva je ovo tisina nastala :D
Meni je evo danas termin. I ne dogada se nista :D sutra ujutro u dnevnu bolnicu iiii... onda cemo vidjeti :) ako me ostave u bolnici... bit ce to beskrajno iscekivanje :/ i ovako smo svi napeti i samo cekamo, a kako ce tek biti dok odem u bolnicu...
Ima li kakvih novosti kod vas?

Gabriel 03.04.2013.

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1987
18.10.2015 13:27:44   
hipo
bocika super za autosjedalicu. Mi smo našu uzeli pred nekih mjesec dana, budemo još i isofix (nismo odjednom da malo rasporedimo trošak). To ćemo sad ovih dana.
Tu je počela isto depresija od vremena, već je neko vrijeme tako, mene to ubija u pojam. Nekad tjednima nema sunca. user posted image
A stomak ima neke opake namjere, ko da se žuri dostić koljena.

Sutra imam dejt s patronažnom. Jučer smo navršili 35 tjedana. Ovo zadnje tromjesječje mi nekako juri. Zadnjih tjedan dana ne mogu izgurat dan ako ne odspavam po pol sata na kauču, 2-3 puta.
Noćas sam čak dobro spavala, i jutros sve do 9! To je noć za pamćenje user posted image
Sigurno se neće ponovit tako skoro.
Moram ić vadit hormone štitnjače da vidim jel nova terapija spustila TSH, pa javit endici.

Nadam se da nam je Atinin mali David bolje.

Čudim se samoj sebi što visim na ovom forumu. Stalno izbacuje, ne da se logirat, nemoguć je!!!!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1988
18.10.2015 13:30:10   
hipo
Ej endless, evo smo tipkale u isti čas. Baš se pitam oće li koja nova beba.
Znači sutra će bit nekih novosti možda s tobom! Vjerujem ti da ste napeti! SRetno sutra!!! Javi vijesti, što su rekli!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1989
18.10.2015 14:21:53   
bocika
Endless ja mislila ti vec u bolnici ne javljas se. Sretano ti sutra. Ako te ostave da brzo budes gotova.

Hipo mi nismo kupovali isofix ni za prvo dijete. Prva sjedalica mi nije bila bas dobra. Sad sam se malo bolje informirala i kupila jednu sto je jednako sigurna i bez isofixa.

Kod nas kisa ne prestaje depresija prava.

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 1990
18.10.2015 16:20:16   
bocika
Jel ima neka od vas boschovu perilicu ili susilicu? Nasla sam dobre a ne znam nikog tko ih ima.

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1991
18.10.2015 17:59:55   
hipo
Mi smo je imali 11godina, kombinacija susilice i perilice , stroj je bio zakon, tek je u zadnjoj godini zivota imala par kvarova.
Bili bi opet uzeli Bosch al mi ne bi stala tj. Novi modeli imaju velika vrata pogotovo aparati za vecu kilazu pa smo uzeli Samsung s direct drive motorom isto pere i susi.
Ok je al mi je bosch bolji aparat.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1992
18.10.2015 22:04:23   
bocika
Bas ti hvala hipo. Mislim da cu kupiti bosch. Perilica ima garanciju 10 god a susilica 5. Nemam ni ja puno mjesta ali cu ih namontirati jednu na drugu.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1993
18.10.2015 23:44:55   
hipo
Meni je su svi njihovi aparati super, imamo i frizider, a jedva cekam prikopcat sudjericu, ceka spremna user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1994
19.10.2015 8:43:52   
luce 2008
jutro cure.user posted image
Endles sretno danas.pa sta bude...
Uzasan dan depresivannn.ja pijem kavu od 7 sati.od kad je sin otisao u skolu.sad se probudila i lucija..
Moja beba je jaako aktivna.ima jake udarce.voljela bi ici na 4d ultrazvuk..vidjet cemo..

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1995
19.10.2015 8:49:56   
nirvana777
Dobro jutro curke user posted image

Evo hvatam malo vremena da se javim, nisam vas zaboravila nego jednostavno ne stignem na net. Tek smo u sub izašli iz bolnice jer je mali dobio laganu žuticu, ali sad mu je bolje.

Mislim da sam uspjela pohvatati da nitko nije poslije mene rodio? Svakoj još uvijek držim fige! user posted image

Evo samo "ukratko" o sretnom događaju:

Znači dođem ja prošli pon ujutro na ctg, već su me lagani trudovi frkali ali samo u leđima tj. križima, uopće ne u maternici pa sam mislila da sam se u nedjelju preforsirala s spremanjem. Uglavnom, to je išlo svakih cca 20 min, cure u čekaoni su me samo gledale kak se meškoljim user posted image

Na samom ctg-u je bila skoro ravna crta! Uopće ih nije očitavao. Tek sam na pregledu rekla doktorici da mislim da se nešt događa, a ona je rekla "otvoreni ste 3 prsta. Rađaona?" Rekoh - može.

Nakon priprema su mi u 14 h prikopčali drip, kao da to sve kraće traje i da trudovi budu jači.

Dobila sam i 2 doze antibiotika za bhsb, i hvala Bogu mali nije pokupio streptokokuser posted image

Prva doza protiv bolova mi je samo skratila trudove, a druga ni to . Preživjela i 2 kateterizacije mokraćnog mjehura. user posted image

Uglavnom, navečer sam bila full otvorena a mali nije sam izlazio pa su mi pojačavali drip- ali bez rezultata. Trudovi su išli bez pauze, do 127 na ctg-u, a ja sam skoro potrgala onaj stalak za infuziju LOL... Oko 1 u noći im je već bilo čudno pa smo iz boxa otišli na indukcijski stol tiskati. Nakon epiziotomije, tiskanja trbuha i ostalog, rodio se mali Leon - koji jadan nije mogao sam van jer je pupčana bila prekratka. Voila!

Nadam se da vas nisam prestašila user posted image

Istina je da sve zaboraviš kad vidiš bebu, ali da boli ko sam vrag- boli.

Sad smo to iskustvo spremili duboku u ladicu, i uživamo u svakom danu user posted image

Hipić, vidim da smo na tvojoj listi pod krivim datumom user posted image

(Odgovor članu luce 2008)
Neposredna veza do poruke: 1996
19.10.2015 8:57:29   
bocika
Luce i kod mene vrijeme katastrofa. Kisa.

Ja se probudila u 4:30 i 2 sata nisam mogla zaspati sad sam kao vampir.

Nirvana drago mi je da si spremila u ladicu i da uzivas u svom bebacu. Zasluzili ste.

(Odgovor članu nirvana777)
Neposredna veza do poruke: 1997
19.10.2015 9:33:36   
hipo
I opet kisa.user posted image

Nirvana bome si se namucila. Zelim ti brz oporavak. Koji je pravi datum?

Jucer sam cijeli dan ostavljala rupe na kaucu. Kaze muz da se potrudim da bude ravnomjernouser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1998
19.10.2015 10:47:18   
nirvana777
13.10. user posted image

hvala cure user posted image user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1999
19.10.2015 12:11:19   
hipo
Nirvana, ispravim datum kad se docepam kompa.

Jutros mi je bila patronazna. Jaaaaako simpa teta, bas kakvu bi pozeljela, pricale smo oko sat vremena, osjecam se puno mirnije.
Bas je neka ugodna osoba, nije jedna od onih koji pametuju tipa samo ona zna najbolje, voli saslusat i nenametljivo savjetovat.

Bocnuli me za stitnjacu, sad cekam taxi da me odvede doma pa rucak.

Endless mislim na tebe, sretno na pregledu!

Glupa kisa prestani padaaaat!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu nirvana777)
Neposredna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!