|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
18.10.2015 21:53:34   
danery
ma kakvo napadanje user posted image tupimo isto,al ja još nadodam kako mi je bilo user posted image

ono,did šumom,a baba drumom.... user posted image

nego,ak se ''oš fajtat,samo reci,da mi mm sklepa neki outfit,kad već on plaši po avliji....što ne bi i ja tu user posted image

kak si danas?

ja evo spremila curu na spavanje,pripremila sve za sutra,napomenula mužu jedno 5x damalu upiše na engleski sutra,ako on to zapamti,snijeg će padat....

< Poruku je uredio danery -- 18.10.2015 21:54:00 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 276
18.10.2015 22:00:44   
noemaa
Hahaha... Ako on to zapamti nakon 5puta...user posted image ima da mu skenirano budeuser posted image

Snjeguljice,ema ponosno siri lijepu vijestuser posted image moj jos ne kuzi premda sam mu rekla da je beba unutra kad se htio nositi...

Ostale trudne mame,jeste rekle svojim klincima? Nam je svima ovo 2.user posted image ili?

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 277
18.10.2015 22:05:34   
danery
mah....on je kratke pameti ko zlatna ribica,zato ja još susjedu zamolim da mi pročita oglase i upiše malu ako štogod treba user posted image snađi se,druže user posted image

sjetila sam te se kako kažeš da već veće hlače trebaš,iskopala neke rifle trudničke,baš će mi dobro doći ovih dana....nije da se nešto modiram,lajsam po kući u pidžami i majici,al....

sutra mi dolazi prijateljica,isto user posted image ,pa će bit babinjak user posted image

moja je cura rekla prabaki da će dobit bracu,moš mislit fešte user posted image sad saaamo čekam kad dođe sa nekim kalendarom iz ''47.i stane nabrajati imena user posted image

< Poruku je uredio danery -- 18.10.2015 22:07:25 >

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 278
19.10.2015 9:29:01   
mutilica
Jutro user posted image moj mali zna od prvog dana,ljubi mi stomak,stalno trazi slicice sa uzv da gleda,govori kad ces roditi bebu...

Chrna je danas na uzv,cekamo user posted image

< Poruku je uredio mutilica -- 19.10.2015 9:30:08 >

Nakon 4 godine cekamo rodu ˘

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 279
19.10.2015 9:53:13   
chrna
ej curke, jutro. meni je sve stalo, i smeđe i sve, krv je stala još onaj dan kad sam na hitnoj bila, zaljepila sam se doma za krevet, i mogu vam reć da mi se to uopće ne sviđa user posted image , počela me kičma boljeti od silnog ležanja, više sama nenam kak bi ležala i na koju stranu se okrenula, no dobro sve za user posted image
evo još malo i idem na uzv, držite fige da je sve dobro. uplašena sam toliko da se ne sijećam dal sam ikada bila toliko u strahu.....
jedina pozitivna stvar koj vidi je ta da me apsolutno ništta nigdje ne boli..... cijelo vrijeme sam s moba, i glupo se osjecam, samo svoje jadikovke tu pišem, al evo danas mi dlazi laptop koji je bio na posudbi, pa ću vas napokon popratit i vidjeti di je šta i kaj ima novoga. molim vas nemojte mi zamjeriti.....i još jednom držite fige! u pol 12 moram bit na uzv..... javiim sve

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 280
19.10.2015 10:23:04   
Snjeguljica_83
Jutro/dan!user posted image

Chrna, sretno na uzv. Držim fige da sve bude u redu.user posted image Drago mi je što je krvarenje i smeđarenje stalo.user posted image

Meni je danas tlak koma...user posted image Inače imam nizak/niži. Ovo vrijeme mi ne ide u prilog. Vani se nebo spojilo sa zemljom, sivilo, kiša, ciklona i hPa su me priljepili za horizontalu. Jedva sam se ustala s kreveta, ne mogu hodati. Soba mi se puno puta već okrenula od jutros... Pijem jednu kavu i to samo ujutro, ali morala sam si skuhati sada još par gutljaja, malo slađu, da malo dođem sebi. Za sada je mrvicu bolje...

Kako se vi osjećate?

Jedva čekam sutrašnji dan i nastavak tjedna. Ako prognostičari nisu puno pogriješili, očekuje nas obilje sunca i bura. Ali suuuuuunceeeeeeeeeeeee!!!user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 281
19.10.2015 10:38:52   
danery
chrna,sretnoooo user posted image

jutar,snješka user posted image ja sam kao i ti nikako danas,mislim isto tlak da je krkavela....trebala sam kod frizerke,kad sam ustala,brzo sam zaključila da danas nikud ne idem....poooospana sam,a sad mi treba doći prijateljica,isto je user posted image ,ajme bit će pitanja 1001 user posted image ako ne zaspem ženi pred nosom,dobro je prošla user posted image
bit će i meni lonac kave pod nos,nema druge....

....mini gospa....

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 282
19.10.2015 10:57:59   
trudnica1983
jutro user posted image

moj mali isto zna, odma smo mu rekli i prvih par dana je bila naša tajna. zapravo, ja sam posumnjala kad me iz čista mira počeo ljubiti u drob. user posted image

i meni je nizak tlak, još ovo tmurno vrime. prošli put mi je bija 90/60(zato mi i paše slano), isto je bilo tmurno, puhalo jugo i padala kiša. baš me zanima koliki će danas biti. inače, ekipa oko mene se počela igrati prognozera, a zanimljivo je to da su doslovno svi prognozirali - curicu user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 283
19.10.2015 13:50:35   
chrna
Evo mene curke. S bebicom je sve oke, u srijedu moram doć u bolnicu na bolničko liječenje tj.raditi pretrage za trudnicki šećer, naime šećer mi je 5.2 normalno je do 6 ali veli doktor da je kod trudnica normalni šećer do 5, tako da me čeka ili dijeta ili inzulin, u srijedu je prijem u bolnicu a navodno će mi u četvrtak početi sa mjerenjem tog nečega, svaka 3 sata navodno?? Nemam pojma, baš sam zbunjena al dobro je bitno da je bebica oke

(Odgovor članu trudnica1983)
Neposredna veza do poruke: 284
19.10.2015 14:10:26   
hipo
Chrna bravo za bebicu, jako mi je drago.
Zao mi je sto moras boraviti u bolnici, al bolje da te imaju na oku i vode racuna nego da su slampavi i povrsni pa da nesto ne bude dobro.
Vjerujem da ce se ekipa iz Vg dobro pobrinut za mrvicu i tebe i da ce sve bit ok!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 285
19.10.2015 14:15:45   
mutilica
chrna user posted image user posted image super za bebu,proci ce i ta tlaka sa bolnicom user posted image

Dali je itko dobio uputnicu za Rh i krvnu sliku za u dnevnu bolnicu?? I zasto?

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 286
19.10.2015 14:31:43   
missy 01
Dan curke!
Chrna drago mi je da je sve u redu s bebicom, samo naprijed tako user posted image
Moj maleni isto draga i ljubi trbuh navečer, ali još je premali da skuži. Kaže da želi vidjet user posted image , neka mu ju izvadim i pokažemuser posted image
Ne govorimo mu previše, jer ipak tek sutra idem prvi puta na službeni pregled. Bojim se, ali samo pozitiva, nadam se da će biti sve ok.
Čujemo seuser posted image

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 287
19.10.2015 15:44:13   
papučica
Drage trudnice,
zelim da vas pozdravim i kako vidim sve ste dobro hvala Bogu.
Htjela sam da vam se javi.Jutros sam bila na UZ sve je uredu nemoram na kiretazu, jako sam sretna. Gin kaze dva mjeseca pauze i opet u akciju. Danas sam bila jako uplasena, sta ce biti ali eto sve je na kraju super. Jako sam se bojala kiretaze nisam nikad imala iskustvo stim a cula sam da jako boli a prag boli mi je nula.

Uglavnom, dobro sam fizicki, a psihicki cu se oporaviti uz svoju curicu i MM.

Eto zelim vam sretno ,trbuscici neka vam rastu,da budete sretne i na kraju da radotite svoje proljetne bebice i uzivate.

(Odgovor članu missy 01)
Neposredna veza do poruke: 288
19.10.2015 16:11:29   
lidac0605
Chrna,upravo sam to prošla prije tjedan dana u Vinogradskoj...vadit će ti šećer i morat ćeš davat urin na šećer svaka 3 sata kroz 24 sata...krećeš u 6 ujutro i zadnje vađenje ti je iduće jutro u 3 ujutro...
Ostale proljetnice pozdrav!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 289
19.10.2015 19:17:45   
Snjeguljica_83
Chrna user posted image za user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 290
19.10.2015 20:35:18   
noemaa
chrna, lijepe vijesti user posted image a to za mirovanje - ajme, ne tuguj. ja sam odmirovala na kauču prvu user posted image . ispreve mi je bilo bezveze, kao jadna ja, što me snašlo.. a kasnije sam se bome lijepo ufurala: knjige, filmići, muž koji kuha, sprema, pere user posted image user posted image user posted image treba to iskoristiti user posted image a za ogtt - uobi8čajena kontrola, i ja sam ju radila kao što je lidac opisala...

papučice, neka ti ta dva mjeseca prošibaju, a onda idući put bude dobitni user posted image

missy, sretno suta i javi nam kako je prošlo user posted image

mutilica, ja sam dobila rh i kompletnu krvnu sliku. niti ne pitam zašto, moja G je detaljna tako da joj vjerujem - ne želi išta baciti u slučajnost. malo bockanja... ali kao da je to problem za našu bebicu, jel? user posted image

trudnica
, ja si i sama prognoziram curicu jer više lijepih imena za dečko (da nam se obima sviđaju) nemamouser posted image

danery,
kako je prošlo na babinjaku? user posted image

snjeguljice
, kako si? mučnine? izležavanja? user posted image

ja sutra na uzv u bolnicu, taj je kao bolji nego kod G pa ćwmo vidjeti. nadam se samo dobrome i ničemu više. user posted image

curke, ugodna vam noć i ostanite sve dobro!!!user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 291
19.10.2015 21:27:08   
danery
user posted image user posted image za tebe i user posted image ,chrna user posted image

joj,noemaa,bome babinjak potrajao,mogu ti reći da sam umorna jer prošlu noć nisam baš nešto spavala,a frendica došla u 10,a otišla u 3 popodne....

još kad se mala vratila iz vrtića,navalila da nam netko dođe ili da nekud idemo,pa nas je mm povezao usput do druge prijateljice u grad na druženje....curice se izigrale,mi se naklafrale i dobro je prošao dan...al da mi je dosta,e dosta je user posted image

< Poruku je uredio danery -- 19.10.2015 21:28:06 >

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 292
20.10.2015 7:42:47   
danery
jutro user posted image
ne znam za vas,al ja se nekako danas ne dam iz kreveta,budna od 6 i dalje se fino ušuškana ne mrdam....a vani ziiiimaaaa,vjetar brije ajme,preko puta mi tramvajska stanica i na njoj 3 jarbola za zastave,samo što ne odlete skup s njima user posted image

moram danas po doznake kod doca,i duphastona mi nestaje,trošim ko bombone user posted image

osim toga i ugovor za curu moram ići potpisati,sjetio se mm upisati ju na engleski user posted image

i takoooo....

kak ste vi?

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 293
20.10.2015 8:23:20   
mutilica
Jutro user posted image

missy sretno danas

chrna user posted image

Noemaa ma mucilo mde zasto pise dnevna bolnica na uputnici

Danery ja sam rekla muzu kad prestanem piti tablete da se hocu naspavati,skupiti snage za 2-3 godine nespavanja user posted image sad kasno legnem jer cekam da popijem tabletu pa onda rano se ustanem da je popijem,8 sati mi nije uopce dovoljno da se naspavam.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 294
20.10.2015 8:31:32   
danery
joj,mene navečer nekad ubi to dok dočekam zadnju,kljucam ko kokoš do 10,pogotovo ako ovako rano ujutro budem budna....ako zaspem kad moji odu,još nekako,ali ovako.....bah...

sreća pa preko dana mogu otkunjat koji sat user posted image

idem kuhat kavu,jesi za user posted image user posted image user posted image

susjed mi poslao na fejs recept za šampite,namjerno me zeza svako malo sa slatkim jer zna da ne mogu primirisat skoro ništa takvo....baš je neki user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 295
20.10.2015 9:02:05   
mutilica
Evo ja pijemuser posted image evo i tebi user posted image
Gadi ti se slatko? mmmm ja bi toga stalno

Listu draga postavi da se znamo snaci tko kad i sta user posted image

< Poruku je uredio mutilica -- 20.10.2015 9:03:39 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 296
20.10.2015 9:05:34   
danery
ma kakvi user posted image
jedino krempita iz mlinara prođe,ona je neka nit slatka nit bljutava,pa ajde....i onaj kesten pire sam ogulila od šlaga pa popasla neku većer,bome mi i on bio posladak....al ajd...

najviše mogu voća jesti,to mi je umjesto slatkoga user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 297
20.10.2015 9:10:08   
danery
pregledi:

noemaa, tweety,missy 20.10.
snjeguljica 22.10.
mutilica 30.10.

lejla mo 4.11.
danery 13.11.

Mamina mazaa ?
maja89 ?
glow ?

< Poruku je uredio danery -- 20.10.2015 9:11:31 >

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 298
20.10.2015 9:11:53   
trudnica1983
jutro user posted image

bila jučer na pregledu, sve je u redu. i nosim jednog malog dječaka. user posted image i sve ću ih zeznut, jer su mi doslovno svi prognozirali curicu. toliko o prognozama user posted image . ime je već odavno odlučeno - Luka, iako bi mm htio Matej. a Josipova reakcija je bila - mama, a ja sam htio seku, jer mi je glupo da su 2 brata (dite 4 godine). tko zna,odakle mu takvo razmišljanje, možda zato šta oko nas svi imaju sinove. doslovno. slijedeći pregled mi je 17.11.za sada pozz i čujemo se

< Poruku je uredio trudnica1983 -- 20.10.2015 9:13:12 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 299
20.10.2015 9:18:49   
danery
termini naših user posted image :

glow 21.3.2016.
lejla mo 1.4.2016.
twitty 4.4.2016.
trudnica 1983 5.4.2018. user posted image
maja 8917.4.2016.
danery 2.5.2016. user posted image
Pchelitza 13.5.2016.
noemaa 16.5.2016.
mutilica 24.5.2016.

< Poruku je uredio danery -- 20.10.2015 9:19:37 >

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!