Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 19.10.2015 12:26:01
|
|
|
|
Sunshine28
|
evo da se i ja javim....danas mi je termin stvarno bi voljela da sam ga docekala obzirom da sam jos uvijek pod dojmom prijevremenog poroda, bolnice i svega... ali sto se moze.... rez jos uvijek gnjavi i zateze ali postaje bolje iz dana u dan.... nirvana cestitam tek sam sada vidjela! namucila si se...ali neka ste sada oboje dobro nemojte mi zamjeriti sto ne pratim bas....jednostavno sam rijetko na kompu....nije da nemam vremena, vec se jednostvno jos uvijek osjecam kao da sam u nekom balonu.... moja L je super, napreduje odlicno...samo su ju uhvatili grcevi prije par dana, i sve ju vise muce....ali sta da se radi, to spada u "sluzbu"..... endless sretno! dozivjela si termin! nemoj misliti kako je to nevazno! sretnpo i ostalima koje ste na redu! drzim fige!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 19.10.2015 12:47:07
|
|
|
|
hipo
|
KONAČNI OMJER CURE:DEČKI - 7:7 BUMBI - 2.09. STIGLA ANA! Atina282 - 21.09. STIGAO DAVID! Sunshine28 - 25.09. STIGLA LEDA! missy2011 - 04.10. STIGLA MIA! ivona - 05.10. katy1503 - 27.09. STIGLA KATJA! nirvana777 - 13.10. STIGAO LEON! ruzmarin222 - 13.10. endless - 18.10. bocika - 23.10. muky - 30.10. Alex62 - 01.11. hipo - 5.11. bebica2 - 14.11. leptirica111 - 30.11. luce2008 - 16.12.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 19.10.2015 12:48:38
|
|
|
|
hipo
|
Sunshine zao mi je sto te gnjavi rez, al mi je drago da osjećaš pozitivne pomake. Super da l napreduje, drzim fige da grcevi prodju i da ju ne muce!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 19.10.2015 18:31:44
|
|
|
|
katy1503
|
Nirvana,cestitke na bebacu!!!! Sad samo polako,sve ce sjesti na svoje mjesto.... Hipo,odmaraj i javi kako je proslo s stitnjacom... Ovo vrijeme je ubitacno!!!! Mi smo jucer navrsili puna 3 tjedna!!!!! Nazalost zbog vremena,samo smo jednom bili u kratkoj setnji a nadamo se da ce ipak biti bolje vrijeme.... Ja se osjecam sve bolje i bolje,malena spava po noci,aktivnija je preko dana sto je super.... Nadamo se da ce tako i ostati.... Pusa svima i tipkamo se
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 19.10.2015 19:21:55
|
|
|
|
hipo
|
Katy, super sto je beba mirna po noci! Vec tri tjedna, kad je to prije proslo! Stitnjaca je ok, Tsh je 1,75, ne moze bolje!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 19.10.2015 20:40:25
|
|
|
|
noemaa
|
evo me, skoknuh pozdraviti svoje stare trudilice. kako su dragi ovu trudnički forumi, jel? hipić, prestrašan ti je trbuh - tebe nema, ali bome trbuh je na mjestu. jesi ti to možda trudna? kad ti je termin? sad vrlo brzo po tom malom trbuščiću, jelda? nek ti je sve školski do kraja!!! katy, ti već rodila? ajme, nisam u toku! čestitke, draga! nek ti je bebač samo zdrav, zdrav, zdrav!!! curica ili dečko? ime? (gle mene radoznale babe ) sunshine... i ti si već s bebicom želim ti svu sreću svijeta!!! uživajte curke, zaslužile ste
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 20.10.2015 8:42:27
|
|
|
|
hipo
|
Jutro! Noema, jesi vidila, super skembica Endless se nije prijavila,mozda je rodila? Bocika kako si, brojis sitno? Jucer mi je beba cijeli dan bila toliko zivahna da sam mislila da ce iskocit van. Valjda se izmorila jer me do jutra pustila da spavam ko top. Samo dva puta pi-pi. Idem prosetat dok nema kise i do mesara pseudošarmera po neku mesinu.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 20.10.2015 9:27:31
|
|
|
|
bocika
|
Super pupo hipo! Da ne javlja se endles sigurno se nesto odvija i kod nje ili se vec i porodila. Moja beba od nedjelje pokusava izaci na pupak. To vise nije normalno sta radi. Ja stalno imam neke neredovne kontrakcije i bolove. Jos 3 dana pa show pocinje. Vidjet cemo kolioo ce trajati dok ne zavrsi. Moram proznati da sam prilicno nervozna.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 20.10.2015 11:00:53
|
|
|
|
Sunshine28
|
hipo super ti je stomak, a i linija! bravo! meni je nakon poroda otislo 10kg samo od sebe (ili prije od zivcanluka ), ali ostalo mi je bome jos 10 trudnickih, i jos jedno 6-7 sto sam natukla prosle zime prije trudnoce...jos si dajem mjesec dana oporavka i onda na dijetu! katy super za bebicu i spavanje....nije ni nasa L losa, dok nisu krenuli grcevi imali smo samo jedno nocno hranjenje i za to smo ju morali buditi! sada se probudi svaka 3-5 sati, kada "potrosi" obrok uhvate ju grcevi i probudi se sirota...ali ajde, proci ce i to....nadam se brze nego kod Em koja je grceve imala dok 4. mjeseca!!!! mene pere migrena uzas jedan, ali HB ne dojim pa sam se prikljucila na svoje ljekove i uzivam endless nadam se da je krenulo, a tebi bocika da ce krenuti uskoro!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.10.2015 8:33:16
|
|
|
|
bocika
|
Sunshine ne brini se otici ce kilice i same. Hipo super za hormone. Jesmo nesto utihnule nitko se ne javlja. Endles se sigurno porodila dok je nema. Ja sam jucer bila u bolnici na pregledu nije mi bilo dobro ujutro sam i povratila. Omisljala sam se da li da idem ili ne. Na kraju sam otisla da bi mi rekli da mi nije nista da sam samo prehladjena. A na moj upit hoce li me pregledati vaginalno sam dobila odgovor da to nije relevantan pregled ????? Pada i dosla sam jer me zub boli na ginekologiju da me pregledaju. Joj samo da se porodim i da zavrsim s budalama za vijeke vjekova. Ali pozitivno je to sto se jedna babica sjetila da mi uzme brisna neki streptokok, to je sigurno ono sto se ovdhe spominjalo. Uglavnom ja sam kao slomljena nadam se da cu na kraju imati snage da se porodim. I kicma me opet boli jedva hodam ne mogu stati dobro na lijevu nogu. Dodijala sam sama sebi koliko kukakam ovu trudnocu. Mogu misliti kako je mojoj okolini.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.10.2015 9:02:58
|
|
|
|
hipo
|
Bocika, pa bas ti je cudnovata ta ekipa. Drzim fige da nema streptokoka, da to smo tu soominjale, to je bitno da bude negativno za vaginalni porod da ga beba ne dobije, nama toliko ne smeta, pa ako ga imas daju ti antibiotik. Ne znam bas detalje. aj bar su ti taj bris uzeli. Pa ne mogu vjerovat da su takvi, ja mislila u Svicarskoj stima sve glatko. Sunshine, budes ti kile sredila bez brige. Glavno da si ti doma sa svojim curama. Zelim ti da se sto brze do kraja oporavis imda grcici malenoj prodju. Spavala sam do 4 ok, onda me udarila neka glavobolja. Vrtila sam se ko riba na suhom sat vremena pa preselila na kauc i zaspala, onda me tamo naso muz i pokrio. Ne kuzi on da je meni vruce od hormona, pa sam se sad probudila mokra. Inace smo jednako zimogrozni i lako se dogovorimomoko pokrivanja, radijatora i sl, pa mu je sad ovo cudno. Ostavio mi je kave pa sad pokusavam doc sebi. Budem popodne opet malo ospavala, a sad vjetrim stan jer ga nema. Jucer sam se bila setat po kvartu i umorilo me, a moram malo na zrak. Danas cu se drzat balkona. Ima zraka i tamo Uf sto ne volim kad sam ovako trula. Ako nista drugo jucer sam napekla puretine pa moram samo salatu slozit za rucak.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.10.2015 9:43:51
|
|
|
|
endless
|
Curke, dobro jutro :D Jos sam u komadu :P Jucer sam isla na pregled i ajde, prst otvorena, plodna voda mlijecna. Danas jos mirujem doma, a za sutra su rekli da dodem pa cu vjerojatno ostati u bolnici jer je termin bio u nedjelju... ne boli me nista osim zdjelice, makar sam nocas jako lose spavala, utroba me boljela i piskit sam trcala i dodem i piskim par kapljica... uglavnom, neke naznake za porod jesu tu, ako se u petak nista ne rjesi, vjerojatno cu cekati do ponedjeljka jer koliko sam saznala, gospoda tijekom vikenda ne obavljaju pretrage, osim ako sama budem "spremna". I tako. Vidjet cemo. Ljubim vas sve pa se tipkamo!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.10.2015 10:01:25
|
|
|
|
leptirica111
|
Pozz curke hipo kak si mršava mrzim te hahaha i ja misla da ih je pola rodilo već xd meni sutra dođe nalaz za taj streptokok daj bože da je neg. Ionak se poroda bojim ko da prvi put idem xd mi jučer kupili 3u1 kolica još i novu posteljinu za kindac plus baldahin i time je službeno kupovina za bebu gotova sad mu govorim od sinoć Ajde mali mos van sada vidi lijepih stvari koje te čekaju xd q znam da je prerano još hihi Javim vam ovih dana termin za uzv /trudnicku
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.10.2015 14:01:05
|
|
|
|
bocika
|
Leptirice super za kupovinu! Endles ja sam mislila da si ti vec gotova. Znaci isti dan u petak idemo. Nadam se za obje da ce biti brzo gotovo. Zapravo vjerujem da kod tebe hoce kad si se vec pocela otvarati. Za mene boga pitaj kad pojma nemam kakvo je stanje dole ko da sam trudna u 14. stoljecu.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.10.2015 17:59:11
|
|
|
|
luce 2008
|
jao bocika stvarno je strasno biti u neznanju.mozda si vec otvorena 5prstiju Endles sretno i tebi bilooo Leptirica nikud se ne zuri mi smo zadnje na redu. Ja se osjecam ko tenk. Nemogu ni pet minuta hodati da ne moram na wc.uuzzzzasss.poludit cu. Tako mi sila dođe da nemogu ni hodat.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.10.2015 19:46:31
|
|
|
|
bocika
|
Luce iz tvojih usta u bozje usi! Ako bude cervix spreman bit ce mi lakse u petak brzd ce ici. A do petka sam jos u neznanju tada me moraju pregledati
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.10.2015 20:18:28
|
|
|
|
hipo
|
Endles, bebi kao da se ne da van. Drzim fige da ne cekas jos dugo i da porod bude sto laksi. Leptirice, sretno s nalazom, javi jel sve ok. Super sto ste spremni za bebu. Bocika, znaci u petak bi mogli nesto izgatat iz cerviksa? Luce, ja se isto osjecam ko tenk. A kad se dignem ujutro, nisam odmorna nego ko da me netko pretuko. A piskenje... Ne spominji....utrostrucila sam potrosnju wc papira. Dobro da kotlic ima onu opciju za pustit malo vode. Beba danas skace po mjehuru i cerviksu. Kako me zdimila u cerviks, jaukala sam pet minuta.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.10.2015 20:38:18
|
|
|
|
bocika
|
Hipo nadam se da ce izgatati. Ja sam vecerss oplakala sta je beba radila koliko je gurala i u stomaku i dole valjda u cerviks.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.10.2015 20:42:41
|
|
|
|
hipo
|
Skroz te kuzim, nekad boli za poludit. Mene danas pritisak toliko boli da mi se place.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.10.2015 22:38:51
|
|
|
|
mutilica
|
Dosla da cirnem koliko vas je jos u komadu Nece van kod nekih i gotovo To "dolje" sto vas boli je otvaranje zelim vam puno srece
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 22.10.2015 8:00:30
|
|
|
|
bocika
|
Jutro cure. Mene jucer uhvatla tuga sto moram malog ostaviti jer nisam jos nikad i otisla u kupatilo da se isplacem. Dosao on zamnom i pogledao me onako ozbiljno i rastuzio se i kaze on meni. Mama nemoj biti tuzna i poceo mi brisati suze,e tek tad kad me nije ukinulo. Pa me zagrli isve govori mama nemoj biti tuzna. Eto jasam jos danas kod kuce.sutra u 7:30 moram biti ubolnici. Sva sreca pa ce on spavati kad budem odlazila inace ne znam kako bih jspjela otici.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 22.10.2015 9:47:56
|
|
|
|
hipo
|
Bocika, dezim fige da budes sto krace u bolnici da ta rzdvojenost traje sto krace. Mene sinoc sveki zvala u 10 navecer. Taman da mi digne tlak. Zaspala sam tek u 3. Nekim cudom od 3-9 sam spavala u komadu bez piskenja. Jutos me nekim cudom nista ne boli pa idem malo prosetat da se ne ugljivim.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 22.10.2015 11:27:17
|
|
|
|
bocika
|
Hvala hipo. Sta ti je pametovala? Ja danas nastojim sto vise srediti kod kuce da manje imam kad se vratim.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 22.10.2015 11:39:53
|
|
|
|
Sunshine28
|
bocika ma jaci su ti nasi mali nego sto mislis... moja Em je stvarno bila hrabra dok sam bila u bolnici i to dobrih 7 do 10 dana, nije ni kod kuce pravila problem, stalno je pricala mama ce doci kuci sa sekom, dolazila mi u posjet i bas tako kao tvoj mali tjesila mene - nemoj mama biti tuzna... ali jbg....nakon 10 dana se sirota slomila i pocela plakati i govoriti mi da dodem kuci i "mama nikada nece doci, ona zivi u bolnici", ma koma ali, kazem, dobrih 7 do 10 dana bez problema... obzirom da si ti u terminu vjerujem da neces biti u bolnici dugo kao ja pa da nece ni biti problema moram vam priznati kada slusam vase trudnicke tegobe hvata me nostalgija za trbuhom jos uvijek mi je jako zao sto nisam docekla termin i kod kuce, sa mm i Em, u miru docekala porod... a sta ces...zivot...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!