|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 26.10.2015 10:50:22
|
|
|
|
hipo
|
baš mi je drago da se tu možemo okupit!!! katy slažem se,ts nedolaskom, treba da se uhvati ritam, pogotovo s prvim. Već sam mojima i njegovima rekla da zaborave da će doć odma. Moji su poslušni al sveki si umišlja da je ona neophodna, ne kužim kako jer žena jedva hoda i skuha, doma joj muž nosi veš sušit, ide u dućan i sl. i onda bi ona meni trebala nešto pomoć još ću imat posla oko nje želim ti od srca da ti svekac i sveki odu što prije doma. SRetno kod pedijatra. Javi kkao je bilo! kazimira kujžim ovo za mobilnost, zapravo, pitam se što je to, pogotovo u krevetu, nekad se bacakam ko riba na suhom dok pokušavam preokrenut se s škembuljkom. on ima neku svoju logiku kretanja i gravitaciju ja u jednu, on u drugu stranu danery baš je fora kad se čovjek naspava. Ja noćas isto jesam, ne znam kojim čudom. Legla u 12, piškenje u 4, i spavanje od 7 ipo. To bi me zadovoljilo i prije trudnoće a ovo šta sam spavala, je bilo čvrsto, bez nekih čudnih snova i bebinog rave partiya di mi razbija rebra, jetru i sl. Ispisala sam cijeli papir za muža s uputama šta radit one dane dok sam u bolnici, šta donjet tj. di mu je vrećica sa stvarima za malu, upozorenje da prestane nosit košulje jer mu ih neće imat tko peglat šta i kako očistit. Budem mu dala popis kad me ostavi u bolnici Ja sam vam jako uzbuđena i jedva čekam primit svoju bebicu, o drugome neću razmišljat, oće li bolit i kako će težak bit oporavak od carskog. Neko se oporavi brže, neko sporije, svakakve sam priče čula i svatko je od nas različit. Bit će mi kako bude, nema smisla da se nerviram i brinem unaprijed. Muž će bit tjedan dana doma, kad dođem iz bolnice, nakupio je hrpu prekovremenih tak oda će i nakon tih tjedan dana bit malo na poslu, malo doma. Frizer pun kuhane papice, kad vidim da smo pri kraju, budem zvala mamu i tatu da dođu. Onda pauza i odmor od njih pa onda diplomatsko ugošćavanje sveki (ne mogu doć oboje jer imamu živine pa svekac mora bit dole, ako šogi nije isl). Sad mi garant neće proć post.
|