|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
24.10.2015 22:32:32   
bocika
E sad da vam ispricam. U petak ujutro prva tableta i nista se ne dogadja, poslije podne druga i malo imam kontrakcije ali nista ucinkovito. E al zato sinoc oko 10 sati poludi mi maternica i trudovi bez pauze koji nikakav ucinak nisu imali. Smire mk trudove i dajj protiv bolova i za smirenje i ja padnem j neki trans zaspim odmah ali sam lose spavala. Ipak budim se ujutro s nadom u bolji rehultat prebleda, medjjtkm cerviks i dalje 2 cm i dva prsta otvorena. Slijedi jos jedna tableta i stimuliranje cerviksa nakon cega maternica opet ludi i u nekih dva sata crviks se smanjuje na 0.5 cm i dva prsta i dalje. Bolovi jako jaki opet smkrivanje trudova a time i rezultata. Malo prije podne pocinjem krvariti i to jako. U pola tri nalaz nepromijenjen. Pala odluka na probijanje vodenjaka. To obavljamo u 3sata i nakon toga trudovi ludjacki! U 15:45 6 cm otvoena ali ipak trazim epiduralnu, jr vise ne mogu izdrzati bolove, ali muz i babica j dogovoru i odugovlace nekih15-20 min. U medjuvremenu tj. Oko 16:45 otvorena 10 cm i pocinjem tiskati. 16:28 beba stigla. Jos uvijek ne mogu vjerovati kojom brzinom se sve odigralo.

Luka im 3960g i 52 cm. Puno manji od brata ali to sam i htjela postici ranijim porodom. Popucala sam ali nije strasno izgleda jer mogu sjediti i hodati. Cak sam iz radjaone direkt u tus isla.

Eto tako smo mk prosli.

Hvala na cestitkama.

Endless drzim ti palceve.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2051
24.10.2015 22:38:02   
BUMBI
Bocika cestitamuser posted image user posted image
Dosta si se namucila al bitno da je sada sve iza tebe...
Nemojte zamjeriti sto se ne javljam bas,nemam vremena nas a stvarno neznam zastouser posted image Jos mi je i L cijeli tjedan bolestanuser posted image
Nadam se da je i Endless sad vec rodila.

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 2052
24.10.2015 23:23:25   
bocika
Eh da zab sam reci da se izgubio moj nalaz od onog streptokoka pa su mijucer radili novi i imam tu zivinu. Dobila sam penicilin a njega promatraju svakih 4-6 sati. user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2053
24.10.2015 23:30:18   
leptirica111
Čestitam bocika user posted image
jao koliko trudova i muke user posted image
odma me jeza hvata i strah al tješim se da tako mora biti
ajde bude i endless sada valjda user posted image ja i luce čekamo
još neko vrijeme hihi

20.06.2011 Damjan
...čekamo bracu. ...

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 2054
25.10.2015 6:41:05   
endless
Cureee :)
Bocika cestitam :D !!!
Evo i moja Marija Evelyn je odlucila (napokon, 6 dana iza termina :P ) da joj je vrijeme!
Jucer u 10.32 je stigla moja princeza!
U petak, u 23 sata, puknuo vodenjak. U 00 u radaonu s mojim trudovima. Bili su jaki ali ne dovoljno jaki za otvaranje. Cijelu noc smo se mucile, tek ujutro u pola 9 dobila drip, otvorila se, beba je bila jako visoko pa mi je doktor pripomogo i polomio rebra :D
Curka je 3700 teska i 49 duga, prava mala buhtla :D makar je procjenjena tezina bila 3100 ali eto, uspjele smo :) nisam sivana, nisam rezana, tako da sam vec jucer i hodala i nju nosila i sve super. Jedino sto sam svom snagom stisnula bebu na izgonu jer mi je vec bilo dosta i bila sam na rezervi sa snagom, pa sam dobila petehije, i cura nesto malo. Jutros su vec manje vidljive :D i tako...mi smo vam super, moja gica mala je izjelica prava, nadohranjuju ju, ali ona jos i sisa pa bljuckamo non stop :D ako sve bude dobro, u utorak idemo doma :) ! Puse od nas!

Gabriel 03.04.2013.
Marija Evelyn 24.10.2015.

(Odgovor članu leptirica111)
Neposredna veza do poruke: 2055
25.10.2015 9:05:11   
hipo
Endless, cestitam na curici!

Doruckujem, pa lagano spremanje za pregled u bolnici.
Mala je sinoc do dva ipo tulumarila i protestirala ako bi samo pokusala zaspat na lijevom boku.
Dobro da se maknuo sat danas pa sam imala sat ekstra za spavanje ujutro.
Jucer smo kupili podlogu za prematanje i tata je odabrao kompletic za izlazak iz bolnice.
Bila sam ostavila nesto njene posteljine tako da mogu napunit masinh i danas to moram ispeglat.
Muz se na kraju toliko ufurao da sam ga morala odgovarat od daljnjeg sopinga. Stvarno imam dosta te robe od necaka, htjela sam da ima nesto od nas za izlazak i naslikavanje taj dan. Od jednog kompletica je na kraju kupio dva i jedan kombinezon. A sve kao nece on tamo ulazit, ne zna on sta bebi treba. Onda sam mu doma drzala tecaj kako se bebu oblaci. user posted image
Jos da to ispeglam i slozim mu da donese kad nas dodje pokupit i to je to.

Pritisak mi je dole sve veci, za sad ne osijecam nikakve bolove pa to valjda samo ona juri dole. Nadam se da ce izdrzat jos deset dana.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 2056
25.10.2015 9:26:04   
bocika
Endless cestitam! Da ste mi dobro obje! Cudi me da ti je tako dugo trajalo a drugo dijete. Ja sam jos uvijek u soku koliko je bilo brzo kod mene. Sutra poslije podne ,ozemo kuci ako mali nije pokupio infekt od mene.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2057
25.10.2015 13:20:46   
hipo
Samo kratko pa se javim detaljnije jednom s kompjutera.
U bolnicu idem onaj drugi pon, carski dan nakon toga.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 2058
25.10.2015 13:24:51   
lidac0605
Hipo,stiže curkaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2059
25.10.2015 13:30:24   
hipo
Lidac, izgleda da stize. Za prst sam otvorena pa me valjda zato par dana ranije narucio nego sto smo prije pricali.
Idem nesyo skuhat dok sam jos u komadu. Imam u kuhinji stolac na kotace pa se vozam na njemu. Stajanje mi je koma.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 2060
25.10.2015 14:25:08   
luce 2008
Bravo endles i cute.ide to vama.vrijedi se malo pomuciti za bebu koju ugledate.
Leptirica nama jos nije vrijeme.ali kad to sve citam neka nervoza me hvatauser posted image
Jooj.kako cu ja to opet.kao da mi je prvi put.
Imam nekakvo neugodno probadanje u rodnici.ima neko iskustva s tim.??.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2061
25.10.2015 14:44:42   
leptirica111
Bravo hipo još maloo user posted image
luce ja svakim danom sve manje spremna xd
jedva čekam sri.jer je puno prošlo od zadnjeg pregleda
a ta probadanja osjetim skoro svaki danuser posted image
Jučer me u preponama grcilo da sam zvijezde vidila :0

20.06.2011 Damjan
...čekamo bracu. ...

(Odgovor članu luce 2008)
Neposredna veza do poruke: 2062
25.10.2015 16:12:03   
luce 2008
qli ta probadanja su bas nutra negdje u rodnici.i tebi?

Neposredna veza do poruke: 2063
25.10.2015 16:32:25   
leptirica111
Daaa eV već 10 min me probada ko da mi neko metalnu šipku
gura direkt u cerviks :00
I pubicna kost hoće eksplodirati ajme nadam se da će prestati
jer sam panicar i opet ću ic gnjavit sestre u bolnici a ned.je user posted image

20.06.2011 Damjan
...čekamo bracu. ...

Neposredna veza do poruke: 2064
25.10.2015 17:45:42   
luce 2008
daa.jako neugodno.imam osjecaj da ce mi dijete ispastuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2065
26.10.2015 9:16:11   
bocika
Nesto ste mi tihe. Moj L je dobro nije se zarazio bakterijom i ja sam super ozljede 2 stupnja. Danas poslije 16 idemo kuci!!! L doji dobro, mlijeko je doslo. Sve kako treba. A ja se bila ukakila od straha sta ce i kako biti. 😂😂😂😂

Endless kako ti?

Luce ne sikiraj se znas da ne ispadaju samo tako trece ti je. 😁

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 2066
26.10.2015 9:23:11   
danery
bocika,čestitam na user posted image user posted image user posted image
bome si se napatila na porodu kolikosam pročitala user posted image
sretan odlazak kući i brz oporavak ti želim user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 2067
26.10.2015 10:48:29   
luce 2008
znam da ne ispadaju...user posted image user posted image nikad neznas mozda samo ispadne.user posted image
Daj mi reci iskustvo sa epiduralnm Bocika

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2068
26.10.2015 10:55:27   
hipo
KONAČNI OMJER CURE:DEČKI - 7:7

user posted image

user posted image BUMBI - 2.09. user posted image STIGLA ANA!user posted image user posted image
user posted image Atina282 - 21.09. user posted image STIGAO DAVID!user posted image user posted image
user posted image Sunshine28 - 25.09. user posted image STIGLA LEDA!user posted image user posted image
user posted image missy2011 - 04.10. user posted image STIGLA MIA!user posted image user posted image
user posted image ivona - 05.10. user posted image user posted image
user posted image katy1503 - 27.09. user posted image STIGLA KATJA!user posted image user posted image
user posted image nirvana777 - 13.10. user posted image STIGAO LEON!user posted image user posted image
user posted image ruzmarin222 - 13.10. user posted image user posted image
user posted image endless - 24.10. user posted image STIGLA MARIJA EVELYN!user posted image user posted image
user posted image bocika - 24.10. user posted image STIGAO LUKA!user posted image user posted image
user posted image muky - 30.10. user posted image user posted image
user posted image Alex62 - 01.11. user posted image user posted image
user posted image hipo - 3.11. user posted image user posted image
user posted image bebica2 - 14.11. user posted image user posted image
user posted image leptirica111 - 30.11. user posted image user posted image
user posted image luce2008 - 16.12. user posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2069
26.10.2015 11:02:22   
hipo
Valjda nisam opet zabrljala listu s krivim datumima i sl.

bocika super što L. nije dobio bakterijuuser posted image i super što brzo idete doma!!! I mlijeko, super! Zaslužila si da te malo napokon krene, nakon tšo su te navozali s pregledima i sl.

luce i leptirica ja sam takve bolove imala na početku skroz, baš mi bilo neugodno. Onda je nestalo, samo od sebe i sad me naravno rastura od kad se ona spustila, baš me nekad zna probost bilo da me ona opali, bilo da me samo od sebe boli.
Lagano mi je to sijevanje počelo negdje u 25 tjednu, pa me gin. pogledao da se nisam počela otvarat, al nisam, evo prvi put jučer da sam bila malo otvorena, u 36. tjednu.

Nego da pretipkam nalaz od jučer:
Tlak mi je 110/70 (takav mi je skoro uvijek, i prije trudnoće i sad)
Piš trakica: sve ok
F X/3
Sekrecija sluzava
Portio skraćena,
1/3 čl,
cc za 1 prst
CTG: trudovi jok

U pon hospitalizacija s pretragama i predobradom za S.C.

BIla sam si u torbu stavila samo jednu rolu papira pa kao muž će mi donjet poslije, al kako ću tamo visit cijeli dan, strpala sam još jednu user posted image
To mi je bio prvi CTG, bebi je srce bilo oko 130, osim kad bi se makla onda bi skočilo do 160, totalno mi je fora zvuk kad se ona vrti i mrda po trbuhu, zvuči ko ribe u akvariju user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2070
26.10.2015 12:26:04   
leptirica111
O jbmti napisah 15 redova i neće mi poslatttt user posted image user posted image user posted image user posted image

20.06.2011 Damjan
...čekamo bracu. ...

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2071
26.10.2015 12:31:34   
leptirica111
Bocika super da sve ide glatko user posted image
Luce mad ideš ponovo na pregled?
Ja skuzila da ako sam više od dve ure na nogama onda
počne to pikanje I grčevi po par sati
a nemrem si pomoći sad je sunčano i milijun stvari imam uvijek za očistiti xd
jedva čekam sri.da bar mi kaže Gospođo niste otvoreni ali ćemo vas danas poroditi jer
vam se neda više čekati user posted image user posted image
luda sam već, samo blejim u te sve benkice i kapice i...user posted image

20.06.2011 Damjan
...čekamo bracu. ...

Neposredna veza do poruke: 2072
26.10.2015 12:44:41   
luce 2008
user posted image leptirica bas si strasna.ja nebi jos rodila.nek bude beba jos nutra.
Narucena sam 9.11.onda bum 35 tj.

Neposredna veza do poruke: 2073
26.10.2015 13:05:25   
hipo
Leptirice, ta robica je tako slatka da je moj skukirani muz u subotu poludio i morala sam ja njega vuc van iz ducana jer se raspistoljio.isli smo kuoit kompletic za izac iz bolnice na kraju je kupio dva i kombinezon.user posted image

Ja bi rado da se ova moja kuha dok ona oce, al kad mi je tako ispalo radi te prijasnje operacije, ne vrijedi mi kukat.
Ovako bar znam dan kad cemo se vidit, muslim da bi izludila cekajuci.user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 2074
26.10.2015 13:17:05   
bocika
Danery bilo je gadno ali sva sreca kratko.

Luce nisam dobila epiduralnu nisu mi dali na kraju a i kako bi kad sam se otvorila za nepun sat i pol. A trudovi na minutu idu.

Nije valjda da moras ponijet toalet papir u bolnicu? Jbt ovdje sve ima nista ne treba nositi. Od ulozaka do gaca. U kupatilima i samponi i gelovi i dezici jos da biras koji hoces. A jelo da ne spominjem slikala sam vam pa cu vam pokazati.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!