|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
30.10.2015 6:48:45   
BUMBI
Hej cure evo i mene da vas posjetim.Uspijem vas procitati ali nikako se javiti.
Hipo tvoja bebica uskoro stizeuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 2101
30.10.2015 6:51:24   
BUMBI
Nirvana sretan rodjendanuser posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2102
30.10.2015 7:22:33   
luce 2008
sretam rodjendan nirvanauser posted image
Evo mene sve boli. Od prehlade.i kos su me poceli sad zubi boljet.uzas imam osjecaj da me svi bole.
Sa lucijom hodam svaki dan na inekcije i inhalacije jer ima jaki bronhitis.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2103
30.10.2015 8:47:35   
hipo
Nirvana sretan rodjendan! Kako si?

Katy, vec mjesec dana proslo. Zao mi je sto si bila tuzna na pocetku radi dojenja. Ma kolike beba odraste na dohrani i pravi su zmajevi.Sigurna sam da si dala sve od sebe i da malenoj nista ne fali jer je ti i tata puno volute i pazite.

Bumbi, ma ja se cudim.da se vi mame s.puno djece stignete uopce javit. Pofed muza (otprilike kao troje djece na momente) ja ne stignem ni procitat nekad nista.

Luce, zao mi je radi bronhitisa. Nek se brzo oporavi.

Za dorucak mi sveki vec digla tlak. Nesto nisu dobro shvatili da moram u utorak rodit, pa je stala kenjkat kako nije dobro jer ce beba bit sitna i ovo i ono. I vjecitonse usporedjuje, moju su bili ovoliki, ja sam to ovako i bolje, ma daj oladi i pusti me zivit.
Mislim ko te sta pita. Muz je pricao s njim a sve sam cula iako nije bila na zvucniku. Drugi put cu otic u drugu prostoriju.
Ispalit cu na mozak jednom kad dodje u posjet.user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu luce 2008)
Neposredna veza do poruke: 2104
30.10.2015 9:14:13   
nirvana777
HVALA CURE user posted image

Evo dobro smo, kombiniramo dojenje i adaptirano jer dečko voli papati user posted image muče ga grčevi pa smo kupili one kapi, valjda će mu olakšati.

Ja muku mučim s mužem, uopće se ne snalazi u ovoj situaciji, samo ga tu i tamo ponosa i podraga, eventualno složi bočicu, još nije pelenu promijenio a da ne govorim o ostalom... to mi jako teško pada, osjećam se ko samohrana majka, znam da radi ali uopće nema vremena za nas - jer to ne želi. Na momente mu dođe svijetli trenutak, pa pita dal kaj treba, ali to se odnosi na čišćenje i pospremanje a meni bi dobro došla podrška. Mislila sam da bude prisustvo na porodu dobro utjecalo na njega, da cijeni našu bebu , ali očito sam se prevarila. Gore je nego u trudnoći.

I još sam danas ujutro ,kao šećer na kraju, umjesto "sretan rođendan" dobila porciju prodika koliko koštaju kapi za maloga, strašnih 50 kn, bankrotirati ćemo jadni user posted image

Kakvi su vaši muževi po tom pitanju?user posted image

< Poruku je uredio nirvana777 -- 30.10.2015 9:18:04 >

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2105
30.10.2015 12:31:05   
leptirica111
Sve najbolje i od mene :*
Moj muž je s prvim sinom bio pet puta gori neg si ti
opisala svog :/ bila sam razočarana al sam to propisala njegovoj
nezrelosti imao je samo 22 god..
nažalost sad nije nimalo zreliji tak da vjerujem da će i ovom sinu promijenio
ravno nula pelena user posted image
to je valjda tako kod njih a ja nemam ni vremena ni živaca svađati se
stalno pa tako prolaze dani :/
Hipo nema tih problema xd

20.06.2011 Damjan
...čekamo bracu. ...

(Odgovor članu nirvana777)
Neposredna veza do poruke: 2106
30.10.2015 13:31:48   
luce 2008
nirvana moj suprug je obrnuta prica.
On u trudnoci bas nije zaineteresiran za bebe.tako je uvjek.to nam je 3.beba.uvjek isto.
Kao da nece bas s trbuhom imat posla.niti da bi ga malo pomazil.ali vec mi je to normalno.vise se ne ljutim.
Ali kad se djeca rode cisto drugi covjek.odmah nosi bebu i presvlaci.i bez brige mogu ostaviti bebu s njim.
Drugi covjek je kad se beba rodi.stvarno sve pomogne oko bebe.
Bude se privuknul i tvoj muz.treba malo vremena.user posted image

(Odgovor članu leptirica111)
Neposredna veza do poruke: 2107
30.10.2015 14:09:52   
katy1503

IZVORNA PORUKA: nirvana777
Kakvi su vaši muževi po tom pitanju?user posted image

Nirvana, happy bday :) lijep si si poklon rodila :)
moj muz je the best... da nije bilo njega u početku ne znam kako bih izdurala ... najbitniji mi je bio on da bude s nama ... kad je vidio kako se mucim s dojenjem i nakon hitne na koju smo isli, odmah je rekao da neka idemo na bocicu da on mene ne može tako gledati ... od tada je najbolji tata na svijetu, sve radi..šeta s njom, pelene promijeni žmirečki (a to nam je prvo) a mala ga obožava ... Nekad sam i ljubomorna, ali onda se sjetim koliko ja volim svog tatu pa mi bude lakše...
i mi kombiniramo dojenje i adaptirano i sad je super...

evo gđica spava u kolicima vec dva sata, bili u šetnji, pa je stavili na balkon dok smo mi jeli :)

Hipo, hvala ti na potpori :) .. ne daj se sto se tice sveki :P stavi je na mute :)

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

Neposredna veza do poruke: 2108
31.10.2015 10:27:29   
nirvana777
Hvala na čestitkama user posted image

stvarno je ove godine najbolji poklon user posted image

vjerojatno ste u pravu, bude se s vremenom angažirao, jučer smo pričali o tome i razumije me, a to je već pola rješenja, ne?

Katy, nisam znala da si imala problem, valjda sam preskočila post? meni prvih par dana nikako nije dojenje išlo, bolilo je da sam zvijezde vidjela ali sad je super samo malo fali količinski. U rodilištu su me tako isforsirali da sam plakala od jada user posted image

Hipo, ne daj se user posted image

meni je moja sveki nekidan preko moba vikala : BUDI DOBRA S DJETETOM! user posted image user posted image ko da ga pokušavam ubiti LOL....

evo slike od mojeg žapca.... trbuh nisam slikala jer nije stao u kadar user posted image user posted image

http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=29820

< Poruku je uredio nirvana777 -- 31.10.2015 10:36:46 >

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 2109
31.10.2015 10:51:53   
hipo
Nirvana, super da ste razgovarali, to je vec puno! Htio te saslusat znaci da mu je stalo. Njoma to vecini sjedne kasnije. U nama su rastu i hopsaju pa nam se lakse zblizit.

Frend mi je reko da se on nije mogo povezat s bebom dok nije malo.porasla pa je pocela vise reagirat.

Bude to ok, drzim fige da ti bude veca podeska nego do sad!

Jos dvije noci spavam doma pa bolnica.
Sinoc sam kombinirala spavanje u krevetu, na kaucu i setanje po stanu. Sve bolje od vrpoljenja po krevetu.
Glavno da me muz docekao s turskom kavicom i da ja nisam ko zombi.
Vikend je tu, sunce je, ko moze nek seta, ja cu se izvalit na stolce na balkonu i citat.
Bome bude toplo preko dana,jucer sam izvukla sesir za plazu i kratke rukaveuser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 2110
31.10.2015 14:20:47   
bocika
Hipo sretno ti ako ne budem vise dolazila na forum dok krenes.

Nirvana sretan rodjos i od mene sa zakasnjenjem. Znam da ti je tesko to je osjetljivo razdoblje jos kad imas problema bude katastrofalno, ali cinjenica da ste pricali pridonosi tome da stvari krenu nabolje.

Kod mene je slicno kao kod luce dok sam bila trudna par puta pomilovao stomak i to je to. Ali od porods je zato 100% za nas tu. Uzeo je i godisnji prosli tjedan i stalno se oko malog zanima. Presvlaci ga, nosa ga, u nocj kad podoji on ga drzi da podrigne i presvlaci ja legnem spavat. Stvarno nemam sta reci, jedino nekad moram po dva puta govoriti sta treba uraditi i sve slikati kad ga saljem u trgovinu user posted image .

Mene sike jos uvijek muce nikako da se ureduje stanje ali ide na bolje. Mali dobro napreduje otprilike 50-60 g dnevno dobija. Ja se isto dobro osjecam. Babica mi je cijelu apoteku ostavila kod kuce da se lijecim homeopatijom user posted image nadam se da ce mi uskoro i ova kvrzica ispod ruke nestati. Svi misle da je to neka mlijecna zlijezda i da je sad puna mlijeka pa da ce nestati s vremenom. Moram priznagi da me to malo opterecuje ali mislim pozitivno.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2111
31.10.2015 15:43:46   
hipo
Hvala bocika!
Drzim fige da se ta zlijezda povuce i da te ne gnjavi.

Al me nervira danas ovaj moj. On ko da nosi cetvorke sta se stalno umara. Pritegne dva sarafa pa pada u nesvjest od stresa i umora.
user posted image
Mi danas napunili 37 tjedana
user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 2112
31.10.2015 19:00:17   
Sunshine28
ma nije tako strasno sa vise djece, u mom slucaju dvoje user posted image
barem za sada dok jedno ne moze samo mrdnuti od tamo gdje ga ostavis.....user posted image
primjecujem razliciti pristup novoj bebi u odnosu na prvo dijete.....ne trzam vise toliko na svaki "kme", a nekada, kada je Em na redu da se bavim s njom ni na malo jaci "kme"....jednostavno nema druge...ja sam vecinom sama od svaki dan od 16 do 21.30 sa njih dvije i kada oko 19h krene vecernja špice vecera/kupanje/spavanje uvijek bude trenutaka kada me zapravo trebaju obje, a ja sam samo jedna....ali ide to...L se pomiri i prestane plakati sama od sebe ako nemogu odmah doci do nje, Em kuzi da se nekada moram bavitii sa sekom i to je to....

nirvana zao mi je zbog tvog muza....ja za mog imam samo rijeci hvale, kako za prvo dijete, tako i za ovo, mozda zato jer ne dojim pa smo skroz ravnopravni....za svako hranjenje po noci dizemo se oboje, on podgrijava hranu, ja presvlacim, jednom hrani on, jednom ja....ujutro uzme L ako se probudi nakon sto je Em vec u vrtici i odnese ju u prizemlje da ja mogu odspavati....mijenja pelene samoinicijativno, pravi hranu, ide u trgovinu, kupuje pelene, meni uloske, ne pita za cijenu.....sve nam je super dok je kuci....e, ali bad je sto, kao sto sam vec rekla, on uvijek radi posljepodne pa vecer moram odraditi sama a to je zapravo najveci izazov...ali sa ces....sve iam svoje prednosti i nedostatake.....

hipo ta tvoja sveki ti bas ne da mira! uh! ne daj se!

I + G = E & L

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2113
31.10.2015 20:29:14   
luce 2008
nirvana.beba je preslllatka.jedva cekam svoju vidjet

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 2114
1.11.2015 9:44:41   
nirvana777
Luce hvala user posted image znam da si nestrpljiva, i ja sam bila... začas će i tvoja bebica.

Bocika hvala na čestitkama!

MM je u trudnoći dirao trbuh jedino kad bi mu ruku stavila da osjeti ritanje. Inače stav ko da furam ruksak a ne bebu user posted image Polako kreće na bolje, vidim da se više trudi oko maloga... teško nam je biti ravnopravni ali dok ja dojim, on složi bočicu i slično... čak se i na pelene polako usmjerio user posted image

Jučer je mali imao cijeli dan grčeve, jadan... svi smo bili premoreni.

Neposredna veza do poruke: 2115
1.11.2015 12:02:43   
hipo
Nirvana super za napredak kod muza.
Ovaj moj je reko da ce danas radit samo ono sta mu kazem, bas me zanima do koliko ce izdrzatuser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 2116
1.11.2015 14:18:14   
luce 2008
brqvo za supruga nirvana.bude on priviknuo.treba vremena.
Joj grcevi su strasni .moja djeca ih nikad nisu imali.
Ovu noc mi se lucija cijelu noc budila i plakala.ima upalu uha.jadna.user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2117
1.11.2015 14:37:33   
hipo
Joj luce upala uha je koma, bas boliuser posted image nek joj brzo prodje.

Ja u pidjama raspolozenju. Najradije bi tako u bolnicu bez da se presvlacim user posted image user posted image user posted image
Mislim moram se presvuc za izac iz stana do auta i za izac iz auta do zgrade bolnice, sve skupa 20 koraka necu napravit user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 2118
2.11.2015 10:48:03   
hipo
Jutro!

Evo me zaprimili, za sada je sve po planu.
Ctg ok, beba 3,3kg, otvorena za prst kao i zadnji put, tlak 120/75.
Nisu me vagali, a ja zabiravila jutris doma pa ne znam tocnk koliko sam sve skuoa dobila.
Pred tri tjedna je bilo+11 kod dr, doma sam sd vagala pred tjedan dana bilo je +12.
Valjda im ne izgledam ko tenk pa mi je upisala tezinu sa zadnjeg pregleda.
Pozdravila se s muzem, vidit cu ga jos malo popodne.
Izvadili mi par ampula krvi, cekam jos dejt s anesteziologom.
Toliko sad znam user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2119
2.11.2015 11:20:29   
nirvana777
Drži se Hipo user posted image , i sretno user posted image user posted image user posted image !

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2120
2.11.2015 14:37:39   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Hipo, želim ti svu sreću svijeta da sve prođe super i da čim prije maksimalno uživaš sa svojom bebicom! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Znaj da si mi u mislima i da ti moj hahar M i ja šaljemo puno pusa! user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 2121
2.11.2015 15:10:08   
hipo
Hvala cure,
Pinky, saljem puse malom M!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 2122
2.11.2015 15:47:24   
bocika
Hipo sretno jos jednom! Uskoro ste ti i tvoja curka zajedno! Javi se cim budes mogla.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2123
2.11.2015 16:00:49   
hipo
Cula se s mojim dr. imaju za sutra hrpu operacija, ja najmanje hitna pa ce mene u srijedu osim ako se nesto ne izdogadja.
Ostajem na promatranju, ponovili uzv i ctg.
Trudova nema, bebica super.
Cekam da budu posjete da vidim muza.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 2124
2.11.2015 19:59:38   
luce 2008
super hypo,user posted image zeli ti da ti ave prode u najljepsem sjecanju.
Kad cu ja ...uzasno se bojim,..a opet jedva cekam..user posted image
Jucer mi poceo porodiljni..
Moram poceti s pripremama za bebu i porod.a nikako da se uhvatim posla.samo mislim da ima jos vremena

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!