Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 2.11.2015 10:32:10
|
|
|
|
Kazimira
|
Hipoooooo
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 2.11.2015 10:34:40
|
|
|
|
Kazimira
|
Nemrem vas sve pohvatati ali kad smo kod Lidla..........JOOOJ.... baš neki dan malo kopam po ormarima da vidim kaj je po kutijama...a ono maloj ko hrčak skupljam hrpa tajica,10 kratkih hlač, 7 novih majici, mali isto pare paketa kratkih hlača...sve u Lidlu kupljeno za nagodinu ....neki dan je mali dobi tene i tak uvijek nešto
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 2.11.2015 10:42:50
|
|
|
|
hipo
|
Evo me, isprepipalo me i pregkledalo, ctg, i sad cekam sobu Bebica ok, kaze dr danas ina 3,3 kg. Danas nam je 37+2.
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 2.11.2015 10:49:08
|
|
|
|
danery
|
oooo,znači još malo,hipo joj,blago tebi,sutra ćeš držati
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 2.11.2015 10:52:11
|
|
|
|
noemaa
|
hipić, odlična bebuška mala slatka! moj je, kad se rodio, imao 3200. sasvim taman za izbacit ga van. hipiććć... znaš li već u koje vrijeme će te stavit u nepovrat??? ups, da ne bi bilo zabune... mislilm nepovrat kaj se tiče duoživota... od uskoro ste u trojeeeeeeeeeee a što se tiče farbaja, kupim si one biljne u apoteci ili olia i farbam se sama, eventualno dođe kuma k meni me pofarbat jer je frizerka. ali u ovomblaženom stanju se ni ne sekiram ko ni lidac. bebuški se bumo svidjele i sijede, a doktori sljedećih mjeseci i onako samo gledaju nešto niže
< Poruku je uredio noemaa -- 2.11.2015 10:58:01 >
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 2.11.2015 10:56:42
|
|
|
|
hipo
|
Noema, mislim da nekad izmedju 9 i 13h, al jos nisam sigurna. To se uvijek moze pomaknut ako uleti nesto hitno.
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 2.11.2015 12:10:35
|
|
|
|
noemaa
|
jejjjj, hipooo!!! pa to je jaaako brzo! mala zamotuljka konačno na svjetlu dana
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 2.11.2015 15:08:39
|
|
|
|
hipo
|
Odgodjenk za srijedu, sutra im je valjda guzva. Ostajem u bolnici do tad. Imam super cimerice, ne moram mislit sta cu kuhat pa se ne bunim
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 2.11.2015 18:17:17
|
|
|
|
perlica55
|
Noema kak si? Dal je bolje kičma??? Hipo, super kaj su cimke dobre curke, sada fino pokušaj odmoriti do srijede Pusa svima ..
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 2.11.2015 20:01:25
|
|
|
|
katy1503
|
Hipo, sretno! jos malo i bebac je tu :)
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 2.11.2015 20:14:33
|
|
|
|
noemaa
|
perlice, punooo bolje je danas. sutra ću biti ko nova, hvala na pitanju. kako si ti? čime se baviŠ? hipo, odlično za super cimereice. koliko vas je u sobi? baš to, ne moraš kuhat, ne moraš prat ni čistiti... uživaj u posljednjim trenucima mirnog sna , a onda uživancija s lidac, stalno da ću te pitat, je li normabel od 7 mg prejaka doza za nespavanje trudnice u 7.mj.? i, zašto ti ih piješ (ili apapurine, ni ne znam je li to jedno te isto ?
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 2.11.2015 20:35:05
|
|
|
|
lidac0605
|
ja pijem od 2 mg,za opuštanje maternice,da se spriječe kontrakcije jer on je i miorelaksans...7 mg?kakva je to doza?imaš 2,5 i 10 mg...
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 2.11.2015 21:14:00
|
|
|
|
danery
|
Ihaj doze,7 mg :O :D ta bi meni trebala da momentalno zaspem,a ne da svijetlim nocima ko sismis
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 3.11.2015 4:56:17
|
|
|
|
noemaa
|
Ok.,budem provjerila dozu moje Eto me,probudila sam se u cetiri i nikako zaspat. Budem to vec ujutro nadoknadila nakon kofi s vama
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 3.11.2015 7:04:53
|
|
|
|
hipo
|
Jutro! Nas probudili u 5:30. Nekom da bi popili krv, meni trazili urin, svima.mjerili temp i provjerili kako bebama lupa srce. Mrzim ove bolnicke krevete, uvijek se ujutro probudim.znojna ko svinja. Uletila sam u tuš prvom prilikom da dodjem sebi. Smazala bananu da prezivim do dorucka. Sad cekam dorucak, vizitu pa se nadam jos malo ubit oko.
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 3.11.2015 7:05:42
|
|
|
|
danery
|
aaaaaaahaa,dakle u 4 ujutro se nabada,haaa a sad sabotaža kofija....cccc moji otišli,ja ostala... evo kofi ako netko naleti.... pospana sam,nisam baš bajno spavala,sanjala nekog vražjeg popa i čudesa....a i mala nešto kašljucala noćas,sad razmišljam da pošaljem ranije šogi po nju....
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 3.11.2015 7:45:53
|
|
|
|
noemaa
|
hipo, jesu li ti barem prostojne sobe; zagrijane, strop se ne urušava (niti malta sa stropa i zidova), wc je u sobi - ne moraš po hodniku do wc-a itd...? danery, eto mene još malo prije ponovnog lijeganja... baš si mi zagolicala maštu.. pop i čudesa... hmmm ostale pospanuše, di ste?
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 3.11.2015 8:13:30
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke,evo i mene s kavicom Nešto sam fino noćas odspavala,bez noćnih buđenja,otvorila oči u 7 ...muž sprema juniora u vrtić,ostali se vuku još po kući ko magla(imaju poodne školu),ja u horizontali naravno... Hipo,sve znam,sve sam prošla prije 3 i pol tjedna...sutra dolazi štruca i to je najbitnije
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 3.11.2015 8:26:44
|
|
|
|
danery
|
o hipo,tebe preskočih u čitanju...soriiii uff,mda,bolnica,jutarnji zbor i temperatura....još mi zvoni orkestar oni digitalnih toplomjera ušima,kad počnu pištati po cijelom odjelu,a temperatura ni makac sa 35,5 lidac,pa do kada je vama vrtić otvoren za dovođenje djece,nama u 8 šlus....isss,da ne moram ležuckat,ala bi se moja persa sirota naspavala do vrtića,ovako u 6 zbor,za 15-20 min pokret
< Poruku je uredio danery -- 3.11.2015 8:27:13 >
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 3.11.2015 8:42:35
|
|
|
|
lidac0605
|
Kod nas je do 9 dovođenje...privat vrtić U 9 kreću sa programom i aktivnostima...
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 3.11.2015 8:43:23
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Noema dobar dan Hipo, nakon vizite fino natrag na spavanje Da nam budeš odmorna za CR sutra, joj tak sam uzbuđena Danery, vjeruj mi da ujutro kada ustanem a znam kaj sam snjala, pop*****... Opteretim se snovima - ak su ružni, pa me uhvati strah dal će se što dogoditi... Tak da najviše volim kada pojma nemam kaj sanjam..
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 3.11.2015 8:49:50
|
|
|
|
danery
|
ma perlice,da se snimi koja reklama samo po onome što sanjam zadnjih dana,hit horor bi bio uskoro u kinima aaa,znači lidac,privatluk,haaaa pa super kod nas ima isto dosta privatnih vrtića,ali su grupe miksane,a cijena khm,o programu isto tako....trebala sam raditi u jednom,ajme meni kad sam vidjela što je to.... sreća pa sam dobila job na drugom mjestu
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 3.11.2015 9:00:01
|
|
|
|
lidac0605
|
Naš je super,moji su svi išli u taj vrtić,nešto sufinancira općina,tak da je cijena sitnih 800 kn ,al državni je kod nas 630 pa i nije neka razlika...i tu u ovom u tih 800 kn uče od 4.god engleski,svaki dan imaju sat,sa vanjskim profačem...sad kak ja L već 5 god imaju i knjige-jedna iz engleskog ,jedna za predškolce,tete su sve mlade i strpljive i puno s njima rade... Ovi inače imaju i privatne srednje škole po Zagrebu...
< Poruku je uredio lidac0605 -- 3.11.2015 9:01:02 >
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 3.11.2015 9:03:41
|
|
|
|
danery
|
pa tako je i kod bejb,samo njoj engleski ide dodatno,da je kod mene,imala bi svaki dan njemački....al nema veze,i ovo je dosta,kod kuće dosta toga nauči kroz moje pripreme,kaže jel ti to opet pjesmice za posao tražiš i nije vam neka velika cijena za sve što dobijete
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 3.11.2015 9:11:15
|
|
|
|
hipo
|
Helou! Odradjeno tusiranje, vizita, dorucak, ctg. Kaze glavna doktoric ada sam sutra na tapeti. Noema, strop i zidovi su na mjestu, grijanje radi. Wc i tusevi su na hodniku zajednicki. Ma u dobrom drustvu je sve ok. I kad se operes i najedes Imam neke banane za dohranu, jer mi fali voce. Sve pet. Ja samo moram cekat, sta sve tu covjek vidi, kakve dijagnoze i price.... Hocu moju strucuuuu! Al jos malo
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!