|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 19.11.2015 12:24:55
|
|
|
|
danery
|
hipo,zato meni bolje da moj niš ne dira po kući,ajme dok bi njega dočekala....znaš koliko dugo već kreči 2 m2 zida?POLA GODINE nego,vidjela sam zgodnu pričicu za muževe: muž prigovara ženi kako je cijeli dan kod kuće s djecom dok on radi,blago njoj,sjedi i odmara.... i tako se jedno večer premoren pomoli:bože,daj da zamijenim mjesto s mojom ženom,njoj je super kod kuće,a ja se lomim na poslu.... ujutro se mužprobudi u ženino tijelu,i ostane kod kuće....spremi djecu u vrtić i školi,pripremi im doručak,užine,torbe,odveze ih,pospremi kuću,opere suđe,ode u trgovinu,skuha uručak,opegla mašinu veša i sjedne da odmori....kad se sjeti da je vrijeme za ići po djecu.... i tako je prošao dan,a muž se skrkan sronda u krevet,gdje ga dočeka pitanje:a bračne dužnosti? nakon nekoliko tjedana,sav izmoren i očajan,muž zavapi: o bože,pa ovo je nemoguće,ja sam mislio da je lako biti žena....molim te vrati me u mojetijelo.... bog odgovori:e,prekasno je....TRUDAN SI
|