|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20...
21.11.2015 8:26:45   
lidac0605
Kaj je ovo nigdje nikog,samo mi dvije ko dve sove tu user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 251
21.11.2015 8:40:58   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Noema,
Jona? Sviđa mi se!user posted image Inače, kod tebe vladaju biblijska imena. Čak ti se i Eva sviđala. Super!user posted image

Lidac,
da ne guglam, pliz objasni mi moguže uzroke tupe i pulsirajuće glavobolje... user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 252
21.11.2015 8:45:53   
danery
user posted image user posted image kako smo krenule,pretvorit će se tema jutros u "PITAJ LIDAC" user posted image user posted image

ja smutila doručak-kajgana,kava,malo sira....
a ono zagoreno nije bio griz,nego je svvkie pekla jaja na maslacu user posted image
neš ti,kad se baci u kuhanje,kak'a mast,ulje....pih....samo deluks verzije na maslacu user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 253
21.11.2015 8:47:27   
lidac0605
Snjeguljo,objasnim ti u jednoj riječi-trudnoća user posted image
Popij si Lupocet...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 254
21.11.2015 9:11:39   
perlica55
Evo i mene user posted image
Noema, ne znam ni jednog Jonu... Al neobično ime, nije loše user posted image
Naša curka će dobiti ime kada je vidimo...
Snjeguljice mene je često oko 12tt bolila glava... Isto mi je ginek reko,
ne se mučiti, uzeti Lupocet 500...
Ovu danery ću zbilja lansirati na Mars, zbog klope...
Sada bi smazal kajganu, uh, al ne smijem... Nedavno sam si spekla
dva jaja, pa su mi danima bjelančevine bile jako visoke user posted image
MM od rane zore cvili po kući da treba u šoping, a kod mene volja jednaka 0...
Idem pod tuš, pa kod frizera, moram se pofarbati user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 255
21.11.2015 9:17:05   
danery
user posted image perlice,da ti mene ne bi blokirala samo zbog jelovnika user posted image
a šta da radim,to mi bilo najbrže za papati,a mama mi donijela 4 kartona domaćih jaja,pa ono....

blago tebi,ti ideš na friz user posted image mogla bi i ja,al lijeno mi sjediti tamo u oblaku boje 2 sata među babama....da bude stvar gora,kupila sam si boju,al ni to mi se ne da mackati user posted image užas....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 256
21.11.2015 22:05:25   
noemaa
Perlice,jesi zadovoljna izasla iz frizeraja? I, je li tm primijetio promjenu? Pitam,jer ja samse ofarbala prije tri sata i moj kralj nije skuzio. Jos. A paradiram mu stalno u blizini.user posted image

Snjeguljice,a vidis,jedno biblijsko ime vanuser posted image (eva), drugo unutra.user posted image hocete vi pitati za spol kad bude vrijeme ili cete si priustit iznenadenje? Imena imate oba,jelda?

Danery,ta tvoja kuca, tj.hotel i babe po njoj su mi famozne. Ja sam mislila da imate posebne kuhinje,pa sam kontala sta sveki cacka po tvojoj kuhinji. Aaaa... Imas ti onda i zivacai strpljenjauser posted image

Lidac nam je katica za sve. Prava kuca informacija.user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 257
21.11.2015 22:12:21   
danery
user posted image user posted image kod mene samo jedna kužina,i to dolje,a baba mm-a preko je sazidala novu,a bome ima i ljetnu vani u dvorištu user posted image

džaba nama toga kad se svi svakom pletu i tentaju kad god stignu,a mene je to prije strađno pilio....hah,imala sam kraće živce i 5 godina manje onda user posted image

sad baba (stara) pili jadnu šogi,cura ima 25 godina i sva je živčana jer jojbaba doslovno svaku žlicu broji i stalno naglašava da ostavi hrane za mm-a,kao da je on jedini u kući....
stalno se oko toga natežu,mala jadna x puta oplače,ovaj moj tupi babi da to ne radi,al ne vrijedi....
i tako....nekad si mislim blago meni,a nekad.....mukomojaaaa user posted image user posted image

evo i kod nas počeo snijeg user posted image a mm sutra ide na fajt,ima da se smrzne ko user posted image user posted image

< Poruku je uredio danery -- 21.11.2015 22:13:55 >

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 258
22.11.2015 8:28:41   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: noemaa

Snjeguljice,a vidis,jedno biblijsko ime vanuser posted image (eva), drugo unutra.user posted image hocete vi pitati za spol kad bude vrijeme ili cete si priustit iznenadenje? Imena imate oba,jelda?

Pitat ću, jedva čekam da pitam!user posted image user posted image user posted image Ime za muško za sada smo uzeli od tvog velikog malcauser posted image , a žensko je ENA.user posted image Ako se do kraja ne predomislimo....user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 259
22.11.2015 8:42:24   
perlica55
Evo kavicaaa user posted image
Danery, vjerujem da život u zajednici nije lak, al isto tak
kad dođem doma s posla u 16:30, dala bi ne znam što,
da imam skuhan ručak...
Kak vele stari, gdje čeljad nije bijesna.... user posted image
Zadovoljna sam frizurom, sada sam tamno smeđa. Noema MM
me ostavio pred frizerom i pokupio, tak da je pohvalio novu boju user posted image
Harali smo po Areni, i bome se fino istrošili... Vjerujete li da nisam
niš kupila za malenu user posted image
Ne znam dal sam luda, al me strah da je još uvijek prerano...
MM je poludio, njega strah da nećemo stići kupiti sve..
Zbilja ću trebati popričati sama sa sobom user posted image

Neposredna veza do poruke: 260
22.11.2015 8:54:07   
danery
jutro i tu user posted image

kod nas zašljivilo,ni ne gleda mi se van koliko je zima user posted image

sad smo si nas 4 skuhale/zgrijale kakao i kavu,pa zjakamo svaka u svoje.....crtiće sam odslušala kroz drijemež od 7 do 8,pa mi se više ne da user posted image

perlice,ima sve svoje prednosti,pa tako i ručak na stoluu 4 sata kad samo trebaš sjesti i pojesti....ali kad te dočeka leden pomfri pečen u 12 sati,meso prepuno ulja od pohanja i takve akcije...jok,onda mi bude muka od takve hrane,pa si ja radije sama nešto skuham brzinski....makar sam se u tome izvještila....

svaka čast što sebaka trudi,mislim ipak ima 83 godine,ali ne mogu ljudi koji rade cijeli dan na terenu kao mm i sveki koja ne stigne na wc od posla,pa ni ne jedu nego što u hodu/pekari kupe,i to ako, preživljavati na popečcima od jabuka i šufnudlama sa vrhnjem....tak da....

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 261
22.11.2015 8:57:32   
noemaa
Perlice, pokusaj se opustiti,bude sve dobro. Sad si blizu 30.tt vec,jelda? user posted image za friz!!!

Da,da, sjetila sam se naknadno, snjeguljice, da imate i musko ime.user posted image i mene bas zanima sto ce bit tvoja bebuska. Premda,za onako njeznu mamu,zaista ide njezna user posted image user posted image user posted image eto,nek se rozi da ti salje roze vibreuser posted image

Danery,dakle tri kuhinje!!! Pa dok ti pukne film,samo ih stjeras svaku u jednui - finitouser posted image

Ja sad mjerim malcu temp.,on jos, zacudo, spava-inace je vec u 6 budan. Mislim ipalda mu je nesto bolje. Nadam se i puno boljeuser posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 262
22.11.2015 9:06:46   
perlica55
Danery, u pavu si... Kad nemaš volje jesti s njima, skuhaš sama user posted image
Joj ja sam vam nekak slaba na starije ljude, iako su često prefrigani, al eto user posted image
Noema, jel ima malac tempicu?
Danas sam ravno 26tt (imam ticker kod imena, inače ne bi pamtila)
Tak sam si nekak i planirala, oko 30tt krenuti u šoping za curu user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 263
22.11.2015 9:09:44   
danery
noemaa super da je malac bolje,nek se naspava samo user posted image

moja je nešto počela kašljucat,bit će red mazati mucoplantom,nos već čistimo,tako da se ne sekiram....

ako zapadne snijeg,moram joj negdje ski hlače makar naći,njene koje je prerasla dali smo dalje,sad nisam po gradu baš vidjela nešto od ponude....

možda se zaletim u sec.hand pa štogod nađem,tamo mi se isplati kupiti tu sezonsku robu koju brzo preraste,a kratko treba....

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 264
22.11.2015 9:18:44   
danery
perlice,dobro je da baka hoće uopće kuhati,al ja to malo drukčije gledam:pa daj za to vrijeme koje ti treba za šufnudle i ine strine (a pretrgne se dok napravi količinu za 8 ljudi) stavi juhu,ubaci makar krilce pileće i povrća,ispeci krumpira ili ga skuhaj,rižu i sl. što je zasitnije,komadić mesa ako ima trkni u rernu (loži na drva,pa ionako gori vatrica,dakle nema troška struje) i amen....a ne potrošit 2 l ulja,plina,2 h na pohanje jabučica,tikvica,što nitko ni ne jede jer se napije ulja kao upijač tinte user posted image i opet svi gladni....

mah.....lako meni,ja sam se navikla imati u ormaru makar koju vrećicu tijesta,juhu od gljiva,njoke u frizu,rižu i ječam,pa onda lako tako,dodaš koje jaje,štogod suhoga iz frižidera i eto ti ručka....ona je stara škola,ako nema kokoš u avliji i svinju u škrinji,to je onda ništa....

a za kupovinu imaš vremena što se tjedana tiče,jedino sad kako je zazimilo malo je nezgodno za hodanje....
ja sam curi isto sa neka 33-34 tj.išla kupovati....

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 265
22.11.2015 9:37:21   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Joooj,Danery,to je popizdikus totalni tolko generacija skupa,kaj god ko reko...user posted image
Ja bi rađe tesala kruh i vodu i imala svoj mir nego tak,meni je to grozno...sa mnom su samo u dvorištu zajedničkom svekar i svekrva,pa mi da prostite znaju ić na živce,a vidim ih ono-1/2 sata na dan user posted image

Snjeguljo,onda i mi navijamo za Enu kad si ju tolko želiš user posted image

Noema,user posted image za malca,nek mu je bolje user posted image

Perlice,ja već jedva čekam kad ću smjet ustat da krenem kupit kaj mi još treba user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 266
22.11.2015 9:40:55   
danery
oooo,lidac,đe's,sovo user posted image user posted image uspavala se ili te tvoja mućkalica omela u jutarnjem javljanju user posted image

mah....vo je sad mila majka kako mi je bilo prije,možda se sjećaš kad sam pisala prije par godina....
e bome sad kad čitam stare postove,ala sam ja živaca izgubila na gluposti user posted image

blago vama,iako neke na mirovanju,još koji tjedan,pa su user posted image u vašim rukama user posted image
mada je meni i ovih 17 tjedana profurilo nabrzinu,sa bejb je to traaajaloooo user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 267
22.11.2015 9:48:24   
lidac0605
user posted image user posted image user posted image nisam se uspavala,prvo ujutro idu seanse sa mućkalicom i wcom user posted image

Ajd Danery,proletjet će vrijeme,meni sad nekak brže ide,makar ležim...doć će proljeće i dobit ćeš i ti svog tvrdoglavog bikića user posted image user posted image user posted image -imam i ja bikicu,a i ja sam bik-znam kaj je tvrda glava user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 268
22.11.2015 9:51:11   
danery
da bikića....kakve sam sreće,i kako je mm rekao za malu da je pokupila na mene najbitnije-spol i karakter...
ako budem i ovaj put te sreće pa pokupi na njega spol i karakter,gotova sam user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 269
22.11.2015 11:32:31   
noemaa
Danery,lidac,bikiceeeuser posted image evo i meni stize bikonja.user posted image mada ja bas nisam zena od horoskopa,budemo vidjeli znace li ti rogovi stouser posted image

Perlice,a imasvremena,da. Ja sam ipak za mrvu ranije spremanja,cisto jer mi je fizicki to lakse kad sam i ja laksa.user posted image

Evo,malcu postupno se smanjuje temp.,al iducih dana ce bit doma. Dok se ne dovede skroz u red. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 270
23.11.2015 12:34:45   
danery
ola,ima koga?
ja se bacila kao na spremanje,danas nam dovoze novu kutnu,deda je rasturio neki stari kauč iz njihve sobe,pa pravi mjesta za našu staru kutnu,prenijet će ju kod njih....

gladna sam,pravila sam zapečenu tjesteninu sa svačim...

bila malo u gradu,dobro mi je došao svježi zrak user posted image
kako ste vi,kakvoje vrijeme kod vas?

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 271
23.11.2015 12:41:57   
lidac0605
Ojla,Danery user posted image
Ja maloprije došla iz bolnice s pregleda,bole me prepone sad i stidna kost od tih par koraka user posted image
Nisu me baš razveselili,u ponedjeljak moram doć opet ležat na 2,3 dana opet da mi rade profil šećera,makar je zadnji bio uredan,eto da se sad opet to mora prekontrolirat user posted image
Grlić i dalje isti-skraćen,smekšan,za prst otvoren..ležarina i dalje...

Di ste sve danas?Kak ste?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 272
23.11.2015 12:53:23   
danery
no krasno,opet bolnica....buahhhh,ne lajkam user posted image

no ajd,bar nije na dugo vrijeme pa da moraš tamo do kraja ležati....

ja upravo uzela ručati,fino se ispeklo ovo čudo user posted image

kupila sam si danas neki ludi ribež sa posudicom,sad se ko kakva baba veselim user posted image

nema danas nikoga na kavu user posted image nadam se da bar uživaju cure negdje u dobrom društvu user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 273
23.11.2015 15:15:12   
perlica55
Lidac žao mi je kaj trebaš u bolnicu, srećom na 2/3 dana...
Držim fige da GUK bude uredan...
Lidac super za kutnu, samo nek je udobna user posted image
Gladna sam ko vuk, jedva čekam zagrijati grah, prava zimska hrana user posted image
Gibam malo ranije domeka, pusa svima..

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 274
23.11.2015 18:22:45   
noemaa
Lidac,nek ti brzo produ bolnicki dani,s urednim nalazima.user posted image

Cure,ja trazim navlaku za kutni kauc. Prodaje lu se to uopce gdje? Ni ne znam kamo bih strpala ovaj kauc da ga izbacimo,a grozim se ljudi koji ga samo fino ostave na ulici kod kante za smece,user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!