|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20...
29.11.2015 19:20:20   
Jupiter
Hej cure!

I ovdje sam zaželjela čestitati našoj dragoj Snjeguljici rođendan!
I zato draga moja, sve naj naj ti želim!

Noema, za te presvlake znam samo da koštaju skoro kao i jedna jeftinija kutna garnitura. Moja sveki je kupila materijal pa ga šije po staroj ali je malo zeznuto jer je stara nabrana a nova to neće biti. Puno je tu posla. Ako nađeš gdje, a povoljno, molim te javi mi.

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 276
30.11.2015 7:31:59   
Snjeguljica_83
Jupiter, hvala ti, draga!user posted image

Ahahahahaha, a danas je tebi rođendan! user posted image user posted image Sretan neka bude!!!!!1user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 30.11.2015 7:33:18 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 277
30.11.2015 7:35:08   
noemaa
Jupiter!!! Sretan rođendan! Baš ste se poredale i baš vam je konačno sretan!!! Uživaaaj!user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 278
30.11.2015 7:36:28   
noemaa

Noema, za te presvlake znam samo da koštaju skoro kao i jedna jeftinija kutna garnitura. Moja sveki je kupila materijal pa ga šije po staroj ali je malo zeznuto jer je stara nabrana a nova to neće biti. Puno je tu posla. Ako nađeš gdje, a povoljno, molim te javi mi.
[/quote]

Vidim ja da ćemo se pomučiti s ovim sadašnjim kaučom još koju godinicu da i drugi mali divljak malo odraste i odhopsa po njemu pa ćemo onda nabavljati drugi. jer ako je tako skupa navlaka, stvarno se ne isplati...user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 279
30.11.2015 14:28:28   
hipo
Juliter, sretan ti rodjendan, bas imas dobar pokloncic ove godine!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 280
1.12.2015 7:24:41   
noemaa
Društvance, gdje ste?
Mamice hipo, kako je? Jeste li se svi prilagodili? Malena napreduje? user posted image

Lidac, iščekivanje? jako je brzo i tvoj dan d! user posted image Neka ti prođe što radosnije i brže ako si i tu brzinu želiš. user posted image

Perlice, uskoro u nabavku, jelda? Jesi dobro? Radiš još nešto malo pa na porodiljni?

Ostalim curkama svima šaljem veliki zagrljaj!

Uživajte sve u prosincu... Za ovaj Božić napokon imamo ostvarene najvrjednije želje... Neka se one dogode još i daxy i malom anđelu!!! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 281
1.12.2015 7:53:02   
perlica55
Jutro cure user posted image
Danas sam uranila na posao, imam pregled, pa budem ranije
pobjegla user posted image
Noema, mi smo kutnu htjeli presvući, ne navlakama, nego da nam striček
dođe doma, zamijeni spužvu i materijal... Tražio nam 3500 kn, tak da smo u
Ikei kupili novu za 5000... Ali, konstrukcija stare je neusporedivo kvalitetnija,
tak da MM je ne može prežaliti...
Hipo, kak je curka?
Jupiter sretan rođendan, nek idući pregled prođe po planu user posted image
Vidim na odbrojavanju da su nam daxy i folletto u nekakvim postupcima user posted image
Folletto je vjerojatno išla na FET, za daxy pojma nemam, nek im je objema sa
srećom... Da dobiju najljepši božićni poklon user posted image
Ja sam naručila kolica, stokke crusi - siva, trebala bi stići oko NG...
Za Božić idemo u Beč, pa ću tamo kupiti robicu za curku..
Noema radim do 20.12. pa idem na GO, oko 15.1. budem otvorila rodiljni...
Pusa svima

< Poruku je uredio perlica55 -- 1.12.2015 7:54:07 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 282
1.12.2015 9:33:20   
hipo
Noema, slazem se za daxy i foletto.
Kako si ti, gnjave li kakvi simptomi?

Perlice super plan za Bozic. Hocete u Outlet? Mislim da oko Bozica pocmu popusti, isplati se, bi
bude roba na 70%

Hvala na pitanju, curka je dobro. Sutra idemo na uzv kukova, a u cetvrtak na sistematski.
Dobro papa i vise nije pospana stalno pa hranjenje ide super. Patronazna je zadovoljna koliko dobija pa je rekla da nece sad dolazit mjesec dana. Mi smo ju probali izmjerit izrasla je neka 4,5 cm al tocno cu znat na sistematskom. Jako se voli kupat.
Neke dane ju gnjave grcevi, to bude strasno. Dok ne prducne il se pokaka to su krokodilske suzeuser posted image user posted image
Super mi je sto ujutro jede oko 7:30 i pusti me da popijem kavu i doruckujem s muzem. Navecer isto tako oko 8 posisa i onda se tata s njom igra, a ja se tusiram na dugo i siroko.
Ja ju obozavam, sve one godine zatrudnjivanja ko da su mi dale ogromnu snagu za svo nespavanje i druge izazove, i cesto kad je pogledam sjetim se svih trudilicauser posted image i pozelim im malo cudo sto prije. Rastopis se kad ti se nasmije i gleda te velikim okicama i dugim trepavicama.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 283
1.12.2015 9:36:44   
hipo
Lidac je li prosla vizita, jel mozes doma?

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 284
1.12.2015 10:31:53   
lidac0605
Idem doma,daaa,Hipo user posted image
Otvorena sam još malo više,2-3 cm,preksutra smo punih 33 tjedna...al tu se baš ne opterećuju fest s tim mojim otvaranjem čim čuju da sam peterotka.Samo da se strpi još 3 tjedna,pa onda ak mu se tolko žuri,nek ide van user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 285
1.12.2015 11:31:16   
noemaa
hipo, pa curka ti je za pet! user posted image tako mala, a već shvaća da i mama i tata žele malo druženja i odmora.user posted image

lidac, juhej za doma!!! ajd, još mrvu pa je i tvoja mrva s tobom! user posted image bude brzo prošlo, a i ti već jako iskusna...user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 286
1.12.2015 11:49:09   
Jupiter
Hej cure!

Hvala na čestitkama! Bio je to neki penzionerski ročkasuser posted image ali najljepši poklon je u trbuhu!

user posted image Lidach za odlazak doma! Doma je ipak najljepše :) Kad sam bila u bolnici, prvih 2 dana sam bila sama i Sretna jer zbog utrića si napuhnut i sviraš trube sve u šesnaestuser posted image , poslije je bilo svašta heheh.
U sobi do mene je bila jedna i pretekla te...naime ovo je njoj 8ma trudnoća....Ja bila..ono...Vaauuu i sve mi je znala reći i objasniti..prava mama :)

Hipo, i ja zatrepćem okicama dok ti tako nježno opisuješ malenu...ahh. ..

Također se nadam da će nam se stare trudilice, pogotovo Daxy, Mali anđeo, Foletto i Irchy pridružiti na ovim temama....molim se..user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 287
3.12.2015 8:47:32   
danery
juhu,ima koga?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 288
3.12.2015 10:09:35   
hipo
Danery, jesi popila kavu?
Ja jesam, mala i dalje kooperativna u doba dorucka user posted image osim po noci kad tulumari user posted image
Sad se spremamo za sistematski. Nadam se da necemo vjecnost provest u cekaoni.
Samo da pohvalim Klaicevu, bili na uzv kukica, naruceni u 14, dosli na red u 14.05, gotovi za pet minuta, dok smo jr obukli, nalaz gotov.
Ljubazni dr i muska sestra.

Lidac kako si?
Jupiter, da nam beba da doruckujemo al nam ne da da se pipamouser posted image Malo smo se grlili po krevetu i odma protest. user posted image
Slatkis mali, koja je to tvornica dreka. Svaki drugi dan napunimo veliku kantu pelena, za otegnut ruku koliko je teska user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 289
4.12.2015 9:09:56   
danery
oj hipo user posted image dok se pohvatamo.... user posted image
mene neka prehlada hapila,sva sam šmrkava,komaaaa....a mala još kod kuće,sad kad i ona pokupi,aaaa,pa poludit ću...

sad lagano moram pod tuš,u pola 11 idem kod doca na uzv,a moram na pun mjehur....pa sve rastežem čaj,mada sretno mu bilo ako ja to izdržim user posted image

neko gadno vrijeme kod nas danas,magla,neka vlaga u zraku,baš je za spavanje....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 290
4.12.2015 9:35:06   
lidac0605
Ola,cure user posted image

Hipo,imam još 17 dana ležanja user posted image ,22.sam naručena u trudničku na kontrolu i odlučila sam iza toga više ne ležat,onda bumo 35+5 user posted image ...osim ak me ne pošalju direkt iz ambulante u rađaonu,ono tipa "odite gospođo hitno u rađaonu,dete bu vam ispalo u gaće"user posted image user posted image user posted image ,mislim s obzirom da sam sad već 2-3 cm otvorena...bumo zdurali do tad valjda user posted image

user posted image za malu kakalicu user posted image ,javi kolko nam je napredovala user posted image

Danery,zakaj ideš na pun mjehur na uzv user posted image pa sad si već puno trudna...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 291
4.12.2015 10:16:55   
Jupiter
Jutro!

I kod nas e još od jučer nekako tmurno, magla i bzvze. Ali mi još nismo počeli grijati jer ja ne dam. Imam osjećaj da ću se ugušiti u toplom..a to je sve zbog tih mučnina koje će, nadam se, nestati ulaskom u 2go tromjesečje.

Znači Lidač još sitno brojimo, jooj, samo da znaš da sam baš uzbuđena! S čime si se zabavljala ležeći? Ja inače obožavam knjige ali ne mogu se skoncentrirati na slova, odmah mi muka, kao ono kad se voziš otraga..
Nadam se da ćeš na noge lagane :) A bebač će kao za inat ostati do kraja, hehe.

Hipo, kažeš tvornica, hehehehe neka neka, samo da ju grčići ne muče.

Danery, Sretno na pregledu! Da izdržiš sa punim mjehurom!
I mene zanima zašto pun mjehur bas sada..

Neposredna veza do poruke: 292
4.12.2015 10:23:05   
lidac0605
Jupiter,i ja baš nisam nekak ležećki za knjige,pročitala samo 2 user posted image ...al sam štrikala,gledam serije i filmove na internetu,malo tu s vama ,malo spavam i ode dan...
Zadnja 2 dana je meni tak vruće da je to nenormalno,metabolizam mi radi 100 na sat valjda...muž me samo gleda user posted image ja inače zimogrozna,noge stalno ledene.a sad spavam razotkrita cijelu noć i još se švicam ko prasica user posted image

Jupiter,imaš mučnine?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 293
4.12.2015 10:31:44   
Jupiter
Grozne mučnine. Kako dan prolazi meni bude sve lošije. Uspjela sam to sad malo dovesti pod kontrolu stalnim grickanjem i kad osjetim onaj nagon za wc školjkom popijem u malim gutljajima limun sa jako malo vode. I pomaže. To sam našla na internetu kad sam mislila da ću dušu ostaviti u wc-u :(

Neposredna veza do poruke: 294
4.12.2015 10:36:41   
lidac0605
Aj još malo pa budu prestale,vidim da si ušla u 10.tjedan user posted image user posted image
Ja sam ih imala samo tam 6 i 7.tjedan i prestale su,sad u ovoj trudnoći,a u prve četiri ih nisam ni imala...

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 295
4.12.2015 11:08:25   
noemaa
curke, hello!

lidac, dakle manje od tri tjedna ležanja i šefovanjauser posted image prošlo je brzo, ha? jesi dosta toga naštrikala?

danery, i mene zanima kao i sve druge cure - warum?

hipo, nek mala obavlja sve biološke potrebeuser posted image znači da je lijepa zdrava curka! user posted image

jupiter, neka mučnine brzo prođu. ali i neka ih, znamo koji slatki razlog je u njihovoj pozadini, ne?! user posted image

perlice, kako si ti?

ja sam ok., pregled idući tjedan. danas glancam kuhinju. a sutra kitimo bor. jeste vi već ukrasile?

< Poruku je uredio noemaa -- 4.12.2015 11:09:14 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 296
4.12.2015 15:26:25   
danery
ola user posted image
na pun mjehur jer mi je maternica ajme zabačena,pa da lakše vidi....sve je ok,bebuljak je malo veći....
ajme mene ubi šmrkanje,oči me peku od suza user posted image mala navalila da se igramo,a iz mene sve curi user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 297
11.12.2015 7:55:28   
noemaa
curke, debeljuškice, gdje ste, kako ste?

perlice, otputovala već?

lidac, još malo ležanja? e, što misliš o prepisivanju risseta (ili risetta) trudnici u zadnjem tromjesečju od strane liječnika?

hipić, kako vi, curke, i kako tm sa ženama?

Moj se gospon počeo mrduškati. to je jedina novost, drugo je po starom... izležavanje, majušno čišćenje kuće, šetnjice, čitanje...
pusa svima!!!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 298
11.12.2015 8:37:06   
perlica55
Noema super za kretanje dečka, nek nastavi tak...
Moja se curka sasvim umirila, uopće ne lupka više..
Samo se migolji, vidim kvrge po trbuhu, malo lijevo malo desno..
Hipo, javi nam detalje kad stigneš user posted image  Sluša li curka???
Čekam da folletto u graf upiše rezultate FETa, al drži me na vatrici...
Žao mi je kaj se ni ona ni daxy ne javljaju, baž bezveze user posted image
Putujemo u srijedu, imamo oboje još sitno pozavršavati na poslu,
tak da nas ne zivkaju dok smo na odmoru...
Oabrali smo za vikend sobu za curicu u Ikei, kolica nam danas stižu
na adresu, tak da putujem mirne duše user posted image
Šoping budem obavila na odmoru, tak kad se vratim imam samo
kupiti kaj mi treba za bolnicu, eventualno za curku koju dudu i bočicu
i sve je spremno user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 299
11.12.2015 9:22:29   
lidac0605
Ola,trudničice user posted image

Noema,user posted image za dečka,nek se samo javlja user posted image ...čemu takve teške droge u trudnoći user posted image jel baš tak neophodno?Mislim,ok znam da i epileptičarke i psihijatrijske pac piju tu svu svoju terapiju jer moraju,al baš ak nije neophodno...

Moja ležarina-još cca 10 dana user posted image ,22.12.imam kontrolu u Vinogradskoj i više ne ležim user posted image tak sam si zabezecirala,onda bu već 36.tjedan i dosta...može i van ak oće user posted image
Jedino me strah da ne bum sve stigla,jer nisam još niš ni oprala oblekicu,muž obećao ovaj vikend skinut s tavana prematalicu i kindić i složit ih...

< Poruku je uredio lidac0605 -- 11.12.2015 9:24:41 >

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!