|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20...
11.12.2015 9:33:58   
Snjeguljica_83
Hello.user posted image

Perlice, uzivaj na putu i cuvaj se. Svim mobilnim trudnicama zavidim, eto nek se zna.user posted image
Jucer ssm osjecala menstrualne grceve satimaaaaaa......
A mucnine su prestale, koji guuust...user posted image
Da vam se pohvalim, danas mm i ja slavimo.10_tu godisnjicu veze!!!user posted image a jutros se vec uspjeli posvadjati..
user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 11.12.2015 9:40:18 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 301
11.12.2015 9:36:59   
danery
jutro,cure user posted image
joj,lidac,ti već u spremanju,a mi jedva napola user posted image

išla sam do lidlaškicnuti ima li tajica,al jok,sve neke male stvari....sad su se našli imati 501 korpu punu rifli i koječega user posted image

sutra mi dolaze prijatelji iz njemačke u goste,majko mila,što li ću s njima cijeli dan,oni bi lajsali po gradu....samo da ostane ovakvo vrijeme kakvo je sad,nek je hladno,al da nije magla i kišica,inače ću po....it...

ajmo neki prijedlog što da im spakujem da si ponesu user posted image kad osijek nema neki suvenir izvorni,nego je sve strpano pod slavonsko....

ja mislila staviti beljske kobasice,orahe u medu,licitare,ušećerene jabuke i krancle u paketić....al nekako mi to....ne znam....user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 302
11.12.2015 19:51:55   
hipo
vecer, koliko sam puta probala javit se, al nikako da uspijem
il rr izbaci, il moj glupi mobitel zeza il se ona probudi....

vidim da mucnine prolaze, neka, drago mi je

lidac super, jos malo lezarine!

Beba je ok, raste u duzinu ko gljiva, kile stabilno prema gore.
po noci spava dva do tri sata, nakon klopanja i otklanjanja nuklearnog otpada u peleni brzo zaspe
jako je dobra, ne cendra bezveze, kad ju legnem odma zaspe
place tj vristi nekad kad prduckani kaka
to onda bude plac nevjerojatni, suze krokodilske
kad obavi sto ima, ko da nista nije bilo
smjeska se na veliko, glavu dosta dobro drzi sama, papa bez problema
na sistematskom sve proslo ok
jos cemo jednom provjerit hormone stitnjace
ortoped reko da su kukovi ok i da ne povijamo vise sirooko
samo vjezbamo
kontrola kukova i sistematski su u 1. mjeaecu
kontolirali smo urin i to je ok
probala ga ja ulovit u vrecicu i uspjela, al to aam samo za probu
sutra isla ja zapravo, a ono se pokakala sve u sesnaest
i tako dva puta
jutros je upalilo od prve i cak nisam morala cekat nego vim sam zakeljila vrecicu odma je piskila
imamo vec 5 tjedana!
tata je zaljubljen u nju totalno, vrijedilo je cekat je
pozdrav svima, valjda cu vas malo bolje popratit kad se njoj ustali ritam, jednom :-)

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 303
13.12.2015 13:26:09   
noemaa
Hipo,pa je li to kod vas standard da se siroko povijanje drzi samo mjesec dana? I zasto njoj hormone stitnjace??

Lidac,jos jako malo,jako sitnouser posted image

Perlice, ugodan putuser posted image

Danery,pa bas fini poklon. user posted image samo mi nije jasno sto su krancle il kak si vec napisala.

Snjeguljice,lako za svadu,proc ce brzo ko sto je i dosla... Bitno da je ona sedma grozna godina iza vas.user posted image mi ju upravo zavrsavamo.user posted image

Kod mene nis novog,klinac se polako javlja i to je to.user posted image

< Poruku je uredio noemaa -- 13.12.2015 13:28:23 >

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 304
13.12.2015 14:12:03   
hipo
Noema, bili na kontroli sa 4 tjedna pa ortoped rekao da vise ne treba.
Bolnica u kojoj sam rodila svima propise siroko povijanje, neke bolnice ne. Dosta njih vise uopce tako ne previja jer kao nema dokaza da ce pomoc.
Ako se uspostavi problem ionako se moraju koristit remencici.
Odahnula sam od kad tako ne povijam, nju bi to nanerviralo, meni islo na zivce, a i ne izgleda bas lijepo.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 305
14.12.2015 8:51:32   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: noemaa

Snjeguljice,lako za svadu,proc ce brzo ko sto je i dosla... Bitno da je ona sedma grozna godina iza vas.user posted image mi ju upravo zavrsavamo.user posted image

Prošla je. user posted image

Inače, najdraža mi je ona izreka: znat ćeš da si nekog upoznao tek nakon što pojedeš kilu soli s njim.user posted image (tako nekakouser posted image )

A prije udaje, moja mama mi je rekla: kakav cvijet ubereš, takav ćeš mirisati.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 306
14.12.2015 8:53:58   
Snjeguljica_83
IZVORNA PORUKA: hipo

Noema, bili na kontroli sa 4 tjedna pa ortoped rekao da vise ne treba.
Bolnica u kojoj sam rodila svima propise siroko povijanje, neke bolnice ne. Dosta njih vise uopce tako ne previja jer kao nema dokaza da ce pomoc.
Ako se uspostavi problem ionako se moraju koristit remencici.
Odahnula sam od kad tako ne povijam, nju bi to nanerviralo, meni islo na zivce, a i ne izgleda bas lijepo.

Čula sam da se kod nas to propisuje jer Balkanci imaju više sklonosti nepravilnostima u području kukova od drugih naroda..... pa eto, predostrožnosti radi.

Hipo
, ne znam kome je više smetalo to široko povijanje, meni ili Emi. Isto sam itekako odahnula kad je to prošlo...... Drago mi je što je sve u redu kod malene!!!!user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 14.12.2015 8:54:31 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 307
14.12.2015 9:12:19   
Kazimira
jutro curke....nemrem vas pohvatati ali vidim da pišete o širokom povijanju.....

Imam već dvoje i nikad mi nitko, ni doktori u Petrovoj, ni ortoprd, ni pedijatar, ni patronažna nisu spomenuli duplo ili'ti široko povijanje......valjda sam naletila na takvu ekipu.....a čula sam još davno davno da je za kukiće dobro škakljati bebe po tabanima i da tako sami vježbaju......user posted image user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 308
14.12.2015 9:18:27   
lidac0605
Ja sam pak svoje sve široko povijala do mjesec dana i onda prestajala-ja sam valjda stara škola user posted image tak smo i u školi učili iz pedijatrije...a i meni je to zgodno zato kaj novorođenče teško samo regulira tjelesnu temperaturu,pa im je toplije tak ubundanima user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 309
15.12.2015 7:43:34   
noemaa
meni je to široko povijanje taman fino došlo kad je bio mrvični da ga imam za što uhvatiti. pa i bila je zima pa mu nije smetalo. mi smo nosili 2 mjeseca, kod nas se išlo nakon dva mj na kontrolu kukića. tako mi je user posted image da u istoj državi, u istom gradu čak (zg) kažu ne treba uopće, treba mjeseca dana, a eto kod nas i dva mjeseca!!!

kazimira, ti dakle, nikad nisi povijala ni jedno svoje??? a ti, lidac, sama od sebe prestala?

snjeguljice, ima pravo tvoja mama. jao onim curama koje se udaju i misle da će sad promijeniti svog princa. koja zabluda. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 310
15.12.2015 8:54:20   
Snjeguljica_83
Noema, cini mi se da sam ja Emu siroko povijals 1.5 mj, al uzv je pokazao kao neku nepravilnost pa je imala to jos 2-3 tjedna. Isli smo na kontrolu u Porec i bilo je dobro. Radili smo vise vjezbi u medjuvremenu koje sam nasla na netu. Glupa patronazna mi je pokazala samo pocetne, osnovne vjezbe, zato je ispalo da nesto nije ok. Nakon vjezbi sve ok.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 311
15.12.2015 9:11:33   
lidac0605
Jutro,mamice user posted image user posted image

Noema,ja prestala sama povijat user posted image ,a i troje mi ih je bilo baš ono 6.mjesec kad je već vruće i bilo mi ih žao u sve te krpetine motat pa da se znoje unutra..

Snjeguljo,pravi blagdanski avatar user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 312
16.12.2015 7:14:45   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Vadila sam TSH i iznosi 1,5! user posted image Uz to, T3 je 2,08 i T4 je 13,8 - oba su u zadanim intervalima.

Za sada ne treba terapija, nadam se da će se takvo stanje nastaviti.....user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 16.12.2015 7:15:58 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 313
16.12.2015 8:02:23   
Kazimira
Jutrooo...

Noema nisam ni jedno široko povijala niti mi je itko savjetovao......user posted image

Snjeguljice user posted image user posted image user posted image  za nalaze.....

Mi smo evo 29 1/7 i baš je bebolina aktivna...čak se giba i kad hodem ili peglam......nisam još svjesna da nam stiže pojačanje......user posted image

Kako ste vi curke???

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 314
16.12.2015 14:00:18   
noemaa
kazimira, je li curka ili dečkić?

lidac, tvoj avatar govori sve... bebač samo čeka da iskoči. user posted image

snjeguljice, zavidan TSH! user posted image

moj se i dalje mrduška, ufuravam se u to da ću živjet s trrima mušketirima i razmišljam si što će ovaj mali miš reći kad vidi da bebač cica NJEGOVU cicu!!! Samo se nadam da mu neće štogod sličnoga pasti napamet... user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 315
16.12.2015 15:01:38   
Jupiter
U kojem tjednu ste saznale za spol?
Muški se vidi prije zbog pišonje? user posted image
Sad kad budem išla na pregled nn i mjerenje, bit ću 11+5, pa da ne ispadnem smiješna ako pitam user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 316
16.12.2015 15:46:09   
lidac0605
Ja prije 20. ni ne pitam...mislim da samo na 4d možeš vidjet dok je tak mala trudnoća za sigurno

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 317
16.12.2015 21:03:04   
noemaa
Ja sam u 12tt doznala za spol jer sam radila nifty test. I onda iz djetetova dnk oni otkriju spol. Inace se vidi tek oko 20tt koliko sam upucena.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 318
16.12.2015 23:11:01   
hipo
Snjeguljice,tsh je super. Neknbude i dalje takav.

Mi smo saznali da je cura u 16. Tjednu na kanti od uzv-a, a potvrdili nam na 4d u 20. Tjednu.

Danas 6 tjedana od carskog. Bila na pregledu. Sve ok. Nego mi je ugledao fokikul na lijevom jajniku. Pa kud prije.
Tako da imamo bit opfezni, da ne bi isla na porodiljni prije nego potrosim ovog.
Mala je ok. Skocila iz robe 54 u 56 preko noci. Rastu pred ocima, strasno.
I to joj je vec pomalo malo.
Ima epizode deranja od 12-3 ujutro, al joj opfostim jer je pocela spavat po 4,5 sata.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 319
17.12.2015 8:08:08   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Hipo
, a jesi plodna!user posted image

Jupiter
, za za Emu sam saznala tamo negdje kad sam bila cca 19 tt. Stalno je stiskala noge pa se skrivalo, jelte.user posted image Obično su cure sramežljivije, a kad su dečki u pitanju, prije se vidi, nekako ta jajca iskoče!user posted image Tako sam načula....

Evo, sad na pregledu 29. ću biti 15+6 pa ću pitati doktora vidi li što. Možda budem Hipine sreće pa saznam kad i ona. user posted image Toliko je dobar doktror, otvoren za sve pa nije bed pitati. user posted image

Jupiter
, u 12. tjednu mislim da je rano za spol na običnom uzv-u... a opet, nikad ne znaš.... Pitaj.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 320
17.12.2015 8:54:18   
lidac0605
Jutro user posted image

Opa,Hipo,mašina se sad razdelala izgleda user posted image ...sad bi išli jedan za drugim user posted image

Snjeguljo,dečki se lakše vide jer te mošnje jelte plutaju u plodnoj vodi,pa ginić može odma skužit,ko moj kad mi je sad u ovoj trudnoći reko na uzv"malo preveć toga ima tu med nogama,dečko 100%"user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 17.12.2015 8:55:15 >

Neposredna veza do poruke: 321
17.12.2015 14:42:31   
noemaa

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

Evo, sad na pregledu 29. ću biti 15+6 pa ću pitati doktora vidi li što. Možda budem Hipine sreće pa saznam kad i ona. user posted image Toliko je dobar doktror, otvoren za sve pa nije bed pitati. user posted image

Koji doktor? Nije tvoja gđa.G?

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 322
17.12.2015 14:44:25   
noemaa

IZVORNA PORUKA: lidac0605

Jutro user posted image

Opa,Hipo,mašina se sad razdelala izgleda user posted image ...sad bi išli jedan za drugim user posted image

Snjeguljo,dečki se lakše vide jer te mošnje jelte plutaju u plodnoj vodi,pa ginić može odma skužit,ko moj kad mi je sad u ovoj trudnoći reko na uzv"malo preveć toga ima tu med nogama,dečko 100%"user posted image

Cijeli me post nasmijao!!!

Bome, da, hipo. Nemoj se ništa paziti, nek se ulovi još bar jedno pa onda miruj... Šta je sigurno, je sigurno, a i riješiš dvije muhe u kratkom roku. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 323
17.12.2015 17:12:20   
Jupiter
Hej drage!

Ma i mislila sam da je prerano ali kako čitam one stranice u kojem tjednu raste što tako sam pročitala da su u 12tom već formirana spolovila ali zaboravljam da mrva ima 5,6 cm i da je to još minijatura user posted image
Nisam mislila ići na mjerenje nn ali sam pristala iz razloga da netko stručan na kvalitetnom uzv pogleda, tj da i ja vidim malo više ♡♡♡ a na 4d ćemo ići tamo, poslije 22 tjedna.

Hipo i ja se slažem sa Noemom. Ne bi se čuvala. Jedino kaj sam čula da gubiš neku naknadu, valjda imaš samo prvih 6 mj plaćeno a onda nešto manje ili ništa ??? Nisam sigurna. Jer kao, trebala bi raditi bar 6 mj prije sljedeće trudnoće. Tako sam nešto načula ali i brzo zaboravila..

Kod kojeg si gin Snjeguljo? Tvoj sigurno ima bolji uzv..
I da, koliko si visoka kad imaš 50kg? Osjećam se tako debelo...
user posted image user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 324
17.12.2015 18:20:13   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: Jupiter

Kod kojeg si gin Snjeguljo? Tvoj sigurno ima bolji uzv..
I da, koliko si visoka kad imaš 50kg? Osjećam se tako debelo...
user posted image user posted image

Evo, kupila bateriju. Znači, u 1. tromjesečju sam dobila 1 kg!
Visoka sam 1,62 m....

A inače sam kod Cukerić Kotige, ali ići ću na uzv uu bolnicu. Taj uzv je tako oštar, stvarno je dobaruser posted image Na pregledu će mi biti gospodin dr. Zoričićuser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!