ivchy81
|
Ej curke Danery, čestitam na curici , a što se imena tiče, meni se nekako više sviđa Ana , makar ni Hana nije loše. Subby, Elijah mi je malo neobično, ali moram priznati da mi se baš sviđa As1403, tvoja imena su mi isto malo neobična, posebno za dečke, ali lijepa Imat ćeš dosta posla za biranje Ja sam isto mislila za curku Mia kao i ti, ali sam ipak odustala i odabrala Tia, a i mužu se sviđa, jer smo tražili neko kratko ime, pošto je prezime dugo ko srijemska kobasica Subby i As1403 za preglede, drago mi je da je sve u najboljem redu sa Joj ja jedva čekam više ljepše vrijeme, od ove kišurine i ovog sivila ima da čovjek poludi , nemam volje za ništa, a baš sam mislila ovaj tjedan oprati svu posteljinu i robicu za , posušiti vani na dvorištu i popeglati, a ono šipak nikaj od toga, a već mi je vrijeme da to sve polako sredim da nas slučajno nebi iznenadila. Noemaa, opet kupuješ online , dobila budeš od muža špotanciju ma zezam te malo, jer ni ja nisam ništa bolja kaj se tiče te kupovine preko neta Dobra ti je ta ideja za poklon za dan žena onda budeš bila pošteđena prigovora Ja imam isto taj sjecko i jako mi je dobar, puno stvari nemam potrebu više sjeckat 3 gladne godine na neke kockice, nego on to sve lijepo nasjecka, a ja samo ogulim il narežem na veće komade i poklapam sa njim Subby, ja također se isto tako dogovorim sa mužem da si nađem što hoću, kupim to i onda sam to dobila od njega za neku prigodu, jer po njemu nisam baš sigurna da bi pogodio i kupio što hoću, osim ako mu baš točno na nos to ne nabijem
|