|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
10.4.2016 17:56:55   
danery
Pchelitza,mi smo malu sa 2 mj.ostavili baki na cuvanje zbog svatova,ali nasa je bila na ad mlijeku,spavala cijelu noc i mi smo isli samo na veceru....e sad...kalo ce vama biti...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Pchelitza)
Neposredna veza do poruke: 1951
10.4.2016 18:18:55   
Pchelitza
Preostaje da vidimo....user posted image i nadamo se najboljemuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1952
10.4.2016 19:39:15   
subby
Noemaa pa sretan rockas!! user posted image
Uskoro user posted image stize, pa vi cete imat rodjendan svi tu blizu user posted image

Ajme, kako nam je tema zivnula, super je sad pocelo! user posted image
Ja evo jedem zdravije i malo se krecem, cisto da i mali se izvuce u visinu, da ne bude bucko user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

Neposredna veza do poruke: 1953
10.4.2016 22:58:08   
noemaa
Pcelitze, ija mislim, da ako imate kome ostaviti malenu, pa makar se izdojis par dozica, da je to najbolje. Tako je i moja kuma napravila, bila mi je kuma nepuna dva mjeseca nakon sto je rodila. Doduse,mi smo imali malo vjencanje, tako da je oko 2ujutro ona vec bila doma...

Subby, uzbudenje, jelda? A meni je tako brzo sve proslo...

Kako se osjecate, cure?

Meni je trbuh cesto onako tvrd, napet. Danas sam dva sata u komadu stajala/sjedila jer smo bili unekom parkicu s klincem. I kad sam dosla doma, koma. Nisam se mogla ni istusirati od pritiska. Ostavila sam to za ujutro nakon sto se odmorim u horizontali....

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1954
10.4.2016 22:59:05   
noemaa
I, hvala vam curke, svima na cestitkama.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1955
11.4.2016 6:32:53   
Snjeguljica_83
Jutro!

Noema, sretan rođendan
s malim zakašnjenjem!user posted image user posted image user posted image SVE NAJBOLJE!!!user posted image

Kakva je bila torta?user posted image

Mi smo jučer bili cijeli dan u điru... Proputovali smo 40-ak km da dođemo do restorana jer je moja svekrva slavila 60. rođendan pa smo išli na ručak. Do tamo sam crkla, ubiše me putovanja, ovaj zavoj, onaj zavoj.... Ali nakon hrane i savršenog deserta, za nazad nije bilo muke.user posted image Čokoladni souffle. Tko nije probao, ne zna što je izgubio.user posted image

Danery, baš sam htjela pitati za tebe. Ne znam jel kod nas u bolnici stavljaju najlone....?!user posted image Noema?

Pčelice, mi smo isto E. ostavili kod mojih kad je E. imala 2 mj. Podojila sam je, tata ju je uspavao, davao dudu i tako su se borili.... Išli smo MM i ja na koncert, nije nas bilo nekih 3 sata. Sve prošlo ok. user posted image

Osjećam se fine, jedino me zezaju vena, kapilare.... Gadno izgleda, to područje je vruće i tako.user posted image Sinoć je maleni ludovao, doslovno ludovao sat vremena! Zvala sam MM dsa stavi ruku i uživa, nakon minutu je odustao jer mu je to freaky, kao da je alien unutra...user posted image

Dan će biti sunčan i toooooopao, uživajte!!!user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 11.4.2016 6:36:26 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1956
11.4.2016 7:43:37   
noemaa
Joj, stvarno ne znam stavljaju li kod nas plahte. user posted image ali kao da nisam osjetila, valjda bi se čulo šuškanje!!!

joj, snjeguljice, totalno te kužim za te vožnje autom... meni će biti sad maximum na preglede i doma. otkazala sam i sekama i svekićima. tko želi, neka dođe tu, a svekićima će mm i micek ići sami... ja stvarno nemam volje truckati se i bit u žnj položaju u autu. i kod kuće mi dođe too much kad više sjedim. user posted image

torta je bila super osim glazure - tako se jaaako stisnula i otvrdnula da ju je mm trebao rezati. user posted image danas ili sutra bi nam trebao stići rođendanski poklom. meni i mm-u. dogovorili smo se ove godine ništ posebno si kupovati, već zajedno onu ljuljačku ležaljku za terasicu. to si "kupujemo" već dvije godine i nikako da se odlučimo, em zbog cijene, em zbog izgleda... sad sam ja našla nešto povoljno on line i tako smo se lijepo dogovorili... plus sam si naručila i baš onu ravnu mirnu ležaljku za terasu da se sad lijepo izvalim u horizontalu dok je ovakvo sunce, na zraku. a i kad dođe bebač, budemo zajedno spavali vani po danu. user posted image

danery
, i ja stalno škicam, a sve s nestrpljenjem... mislim, 5 cm nije mala stvar, a opet, bebačica ostaje na sigurnom.user posted image ma to je ona samo htjela tebe skloniti od gungule. user posted image makar ne znam kako bi to išlo kod nas, mislim da bi doktori skurili takvu trudnicu doma.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1957
11.4.2016 8:07:23   
lidac0605
Jutro,proljetnice user posted image

Noema user posted image za ljuljačku,to si i ja želim kupit a nikak pa nikak user posted image

Snjeguljo user posted image baš si me nasmijala,mm je isti ko i tvoj,on se isto grozil diranja skakutajućeg trbuha isto je govoril da mu je to freaky user posted image ehhh,ti muški user posted image

Danery,kaj vele?
Mene su 4. i 5.put na toj otvorenosti inducirali(u Vinogradskoj)-kao vaše kronične dijagnoze,kaj sad tjedan sim il tam,bla,bla,ajte vi u rađaonu user posted image L se rodio za 3h od početka indukcije,M za 2h...sa M sam bila 37+5 tjedana...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1958
11.4.2016 9:37:18   
noemaa
Mozda danery bas sad rjesavaju. Cekali su sluzbenu brojku 37 i sad je na slatkim mukama. Sumnjivo je kad se ne javlja.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1959
11.4.2016 11:43:49   
PinkyFunkyBirdy
Iskrene čestitke na prvoj proljetnoj bebici! user posted image user posted image user posted image Brz oporavak mamici i dug i sretan život bebici! user posted image Kako se zove mala princezica (ako se smije znati)?

user posted image user posted image

user posted image PROLJETNE BEBEuser posted image

user posted image ivchy81 - 25.4.2016. user posted image - stigla 8.4.2016.user posted image

user posted image danery - 2.5.2016.user posted image

user posted image subby - 8.5.2016.user posted image

user posted image Pchelitza - 13.5.2016.user posted image

user posted image noemaa - 16.5.2016. user posted image

user posted image chrna - 29.5.2016.
user posted image user posted image user posted image

user posted image Itsboy - 30.5.2016.
user posted image

user posted image as1403 - 6.6.2016. user posted image

user posted image Snjeguljica_83 - 13.6.2016.user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 11.4.2016 11:44:31 >

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 1960
11.4.2016 11:46:41   
danery
Ma noooo,prosla vizita,kaze doc cekamo jos....
Prebacili su nas u drugu sobu,u nasu staru stavili 3 cure koje bas skroz leze da im je zgodnije oko wc-a,da ne letaju sestre po
cijelom katu uzduz i poprijeko sa patkama....
Cima ce u petak na porod,ima miom uz bebu,pa vjerojatno carski,a mene kad strefi,strefi....nis se ne sekirajte,skicqm ja svaki dan
kak ste mi i kako stvari stoje,al nemam puno novosti za pisati,pa onda nemam bas ni neke volje skrabati...
Odradimo vizite,ctg,klope,koju kavicu,cakulu i to je to....
Al kad ovo moje cudo izleti,ooooo,ne da li cete znati user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1961
11.4.2016 11:48:04   
PinkyFunkyBirdy
Noemaa sretan rođendan s malim zakašnjenjem! user posted image user posted image user posted image
user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1962
11.4.2016 13:48:47   
subby
haha, ja isto provjeravama periodicno da vidim jel ima jos kakvih novosti user posted image
ja sam sad usla u 36.tjedan pa zavrsavam pakiranje torbe za bolnicu.. jos uvijek imam osjecaj da mi nesto fali, ali to je vjerojatno uvijek tako user posted image ah, prvi put mi je, sta cu, ostalo ce sve dragi donijeti ako bas bude trebalo.

Jooj, nadam se da ce kolica stici prije maloga. Sinoc gleda dragi mailove i skuzi da ima jedan mail koji je dobio od firme gdje smo narucili kolica i to od srijede (a mi ih narucili u utorak) i tamo pise da im treba 2-3 tjedna da ih dostave, al nam nude neka slicna po snizenoj cijeni, ta mogu kao odmah dostaviti. Malo sam ih proucila i nisu me zadovoljila i sad me to bas ljuti, znaci da ih jos nisu tamo narucili cekajuci na nas odgovor, a mi smo predali narudzbu skoro prije tjedan dana.. samo se nadam da ce se mali strpiti i da ce kolica stici prije. Mogli su radije nazvati nego mail slati, sta su ga uopce slali kad smo ionako znali da im treba 2-3 tjedna, svasta. Imam onu maramu za nosanje, sto se veze, ali jos nisam dovoljno izvjezbala, nemam cak ni nekog medvjedica da s njim, morat cu uzet neki jastuk pa vjezbat, hjoooj... user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1963
12.4.2016 6:28:41   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

ivchy81 - 13.4. user posted image

noema - 15.4.user posted image

as1403 - 15.4.user posted image

snjeguljica_83 - 19.4.user posted image

pczelitza - 20.4.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1964
12.4.2016 6:31:37   
Snjeguljica_83
Jutro!

Subby, stisni noge dok kolica ne stignu!user posted image Pa da, logičnije je da su nazvali.....user posted image

Noema, user posted image za ljuljačku!user posted image

Eto, jučer sam odlučila ubaciti robicu u mašinu jer je vrijeme bilo savršeno za sušenje... Ubacim i odem na kavu s prijateljicom. Dođem kući i imam što vidjeti . MAŠINA CRKLA!user posted image Robica je oprana, sve neke žute mrlje su otišle, ali nije dobro isprana, osjeti se deterdžent pod rukama.... Morat ću je isprati. Baš je slatka onako dok se suši. user posted image

Zvali smo majstora, vjerojatno je elektronika, to mu je već poznata stvar. Danas ću čekati majstore, nek nešto iskemijaju...

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 12.4.2016 6:33:50 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1965
12.4.2016 7:37:13   
noemaa
subby, ne sekiraj se, kolica će ti stići na vrijeme. ionako nećeš prva dva-tri tjedna biti u stanju za šetkaranje, tako da će taman stići kad budete mogle van. user posted image

snjeguljice, eto, koliko nam pomogne, katkad nam toliko napakosti elektronika.user posted image ajde, neka danas sve riješi majstor!

ja sam koma. zadihana, pospana, umorna, troma, spora... jučer cijeli dan mm bio na poslu. rikla sam tih par sati samo što sam bila popodne s malenim sama doma. još je bio i dobar, ali ja ko.... debela ogromna kornjača. dobro da je kuma išla po njega u vrtić, ne znam kako bih uopće vozila auto po onoj ludoj uzbrdici do vrtića s jednom trakom pa još na kat se verati po njega. blllll. jedva sam čekala da mm stigne.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1966
12.4.2016 8:40:52   
Pchelitza
Joj ženske tak sam ljuta! Cijelu trudnoću nekim problemi s doznakama. I tak,zovem ja jučer da vidim kad će mi otvorit oorodiljni kad mi sestra kaže da mi je njihova zamjena krivo ispisala doznake- po koje sam išla dvbaput jer su moje bile na g.o. pa sam poljubila vrata, i da mi je oorodiljni trebao biti otvoren s 30.3. I da moram doći da sad vidimo kako će se tzo riješiti. Pa baš krasno!user posted image i tako ja danas imam turu opet u zg pa u vg pa i na posel jer i njima trebam objasnit kaj je bilo

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1967
12.4.2016 11:57:26   
noemaa
A joj, pcelitze, bas zezaju. Uffff... Cuvaj svejedno zivce jer oni to moraju znati rijesiti kako tako,njihov je posao i tebe se ne tice ta zavrzlama. Samo polako, bude sve ok.!

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1968
12.4.2016 11:57:53   
Jupiter
Pitanje za cure iz Pu:
Sad za 30tt sam narucena kod gin Grdinica. Kakav je on? Hoce li mi dopustiti kao i zadnji put da udje i mm? Htjela sam kog Gattoni ali nje nema ko pocetka 5mj.
Kad su vas stavili na ctg? Da li i tamo znaju pustiti partnere da i oni poslusaju srce male mrve?
On je tako uzbudjen zbog cijele trudnoce i spava sa rukom na mojem trbuhu, prica sa njom kao da je vec tu..ja vam to ne mogu docarati...

< Poruku je uredio Jupiter -- 12.4.2016 11:59:07 >

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

Neposredna veza do poruke: 1969
13.4.2016 6:27:45   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: Jupiter

Pitanje za cure iz Pu:
Sad za 30tt sam narucena kod gin Grdinica. Kakav je on? Hoce li mi dopustiti kao i zadnji put da udje i mm? Htjela sam kog Gattoni ali nje nema ko pocetka 5mj.
Kad su vas stavili na ctg? Da li i tamo znaju pustiti partnere da i oni poslusaju srce male mrve?
On je tako uzbudjen zbog cijele trudnoce i spava sa rukom na mojem trbuhu, prica sa njom kao da je vec tu..ja vam to ne mogu docarati...

Ja sam cijelo vrijeme kod Grdinića. Čovjek je odličan, smiren, uvijek za pitanja. Sa mnom MM u prvoj trudnoći nije bio ni na jednom CTG-u, ali jer nije išao sa mnom, radio je. Ne znam jel dopuštaju. Moraš pitati. Slobodno ga pitaj jer je čovjek drag. Mene su već s 28 tt stavili na CTG jer sam stalno u bolnici pa su valjda zato i ranije počeli.

Muž ti je divan!user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1970
13.4.2016 6:28:46   
Snjeguljica_83
Cure, niste skužile!user posted image

Na listi za preglede je Ivchy koja je rodila.... user posted image

Subby, tebe nema. Kad je pregled?

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1971
13.4.2016 7:48:14   
noemaa
jupiter, ja sam bila jednom u bolnici kod dr.belcija, i prije mene je neka trudnica ušla na uzv s mamom. tako da vjerujem da puštaju blisku osobu pogledati bebu, a kamoli ne muža!!!

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1972
13.4.2016 8:13:23   
lidac0605
Jutro,proljetnice user posted image

Gdje nam je Danery?Đe si ženo,javi se user posted image kaj ima,jel su te pregledavali kaj?
Snjeguljo,Noema kod vas stalno zanimljivo user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1973
13.4.2016 9:06:55   
Pchelitza
Možda se Danery maziuser posted image

Evo ja jučer otišla u 9 i vratila se u 3. Obišla i ginicku i hzzo i poslodavca. Žene u hzzo su prvo popizdile al su fakat ispale super i obećale mi sve riješiti.čak su mi odmah dale in papirologiju za naknadu koju grad daje nakon što se beba rodi. Na poslu sam malo procakulala s kolegama i doma. Vratila se crknuta.
Noćas opet Niš od spavanja zbog bolova u ruci user posted image
Sad gustamo u pticicama i kavici

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1974
13.4.2016 10:44:41   
Jupiter
Kako je danas cudno vrijeme kod nas..skoro pa jezovito
Ma, Danery je sigurno ili u jeku akcije ili je onaj happy end user posted image user posted image Garant!!

Hvala Snjeguljice i Noema na odg.. user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

Neposredna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!