Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:00:07
|
|
|
|
Puli
|
pa da sam mrtva tri vikenda za redom pazi da ne dobiš trojke nakon toga naravno da može boža kissi kissi
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:00:16
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: božica pored pozornice kak al nema veze i to je nekaj cure mah mah idem ja do kupaone i u horizontuuuuuuuuuuuuu pa tak kad sam bila na koncertu evo slika sa Nedom
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:00:50
|
|
|
|
božica
|
ma vidjela sam to već
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:01:24
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Puli pa da sam mrtva tri vikenda za redom pazi da ne dobiš trojke nakon toga naravno da može boža kissi kissi floki nemoj se zezat stvarno da ne bi stigle trojke
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:01:38
|
|
|
|
Puli
|
anne ne virkaj briši Makiju
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:02:03
|
|
|
|
tiha
|
pet cete se opijat bez mene mislim stvarno.... nama je za valentinovo 5 godisnjica i idemo se negdje mm i ja zajedno opit nadam se nismo vec godinama
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:03:09
|
|
|
|
tiha
|
floki......piggy ova ti je dosad najbolja
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:04:15
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Puli moja ma stat ču ja depri na kraj , sve je super dok mi muž nije doma čim dođe doma i poćne sr ja popi i onda padam u depru . Već mi polako ide na živce , želim malo uživati u životu , valjda to zaslužujem .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:05:25
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: Puli pa da sam mrtva tri vikenda za redom pazi da ne dobiš trojke nakon toga naravno da može boža kissi kissi floki nemoj se zezat stvarno da ne bi stigle trojke ak je to cijena cuganja s RRkama, plaćam ...još da mi pjeva Hari, kao sad na novoj, to bi bio lom samo takav
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:05:57
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: tiha floki......piggy ova ti je dosad najbolja jelda da je zakon nedaj se Floki
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:06:33
|
|
|
|
Puli
|
mamavlatkica zamolit ćemo ružu da nam posudi tavu za muževe pa ti njega lijepo sredi mam bu kroz vrata pobegel
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:07:31
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: Puli pa da sam mrtva tri vikenda za redom pazi da ne dobiš trojke nakon toga naravno da može boža kissi kissi floki nemoj se zezat stvarno da ne bi stigle trojke ak je to cijena cuganja s RRkama, plaćam ...još da mi pjeva Hari, kao sad na novoj, to bi bio lom samo takav ja ti mogu srediti samo Bulića naravno da ti pjeva,da si ne bi nekaj drugo ove žemske pomislile
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:08:09
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ajde se još malo potrudi pa sredi Harija
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:08:13
|
|
|
|
Puli
|
ne daj se floki ostani psina jer ti to još jedini znaš a kad te zazebe u krznenoj duši pred stubište stani i laj
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:08:21
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Puli mamavlatkica zamolit ćemo ružu da nam posudi tavu za muževe pa ti njega lijepo sredi mam bu kroz vrata pobegel tavica uvijek upali
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:09:01
|
|
|
|
Puli
|
he he to sam gledala na tv-u dok sam čekala na boks u merkuru
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:10:11
|
|
|
|
Puli
|
da ne čekamo ružu imam ja jednu pri ruci izvoliš
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:10:33
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: tiha floki......piggy ova ti je dosad najbolja jelda da je zakon nedaj se Floki pre pre pre zakon je odsada je florjanica floki ak se nebu ljutila a nebu ona je prava fensi šmensi
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:10:36
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
av, av, avavav... vau vau vauvauvau
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:11:06
|
|
|
|
mamavlatkica
|
ma neće on sma tako van , trebam ja njemu ali on meni ne treba , šta če mi kad mi nije potpora samo me zaje . Možda mi ova godina donese nešto lijepo ili nekog tko će me poštovati .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:11:06
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov ajde se još malo potrudi pa sredi Harija nije to baš lako,eventualno se mogu dogovoriti sa Joletom,Alka,Bešlić,Zečić i Cetinski.
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:11:44
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: tiha IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: tiha floki......piggy ova ti je dosad najbolja jelda da je zakon nedaj se Floki pre pre pre zakon je odsada je florjanica floki ak se nebu ljutila a nebu ona je prava fensi šmensi kak su me sve zvali i kako me zovu, vi ste još pristojne
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:12:38
|
|
|
|
Puli
|
koga da ti sredi Arija Pottera šala mala
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:12:54
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov ajde se još malo potrudi pa sredi Harija nije to baš lako,eventualno se mogu dogovoriti sa Joletom,Alka,Bešlić,Zečić i Cetinski. u tom izboru nema razmišljanja... Halid je car
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 3.1.2009 23:13:51
|
|
|
|
Puli
|
mama vlatkica opusti se s nama i uživaj i ne misli na puža a tavu ti poklonim pa radi s njom što te volja
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!