|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenske bebice 2016
1.7.2016 13:45:08   
Želimbebu
Zene,koliki su vam otkucaji srca? Ja neznam dal je normalno al osjetim ga bas kako kuca i cini mi se brze,posebno kad sam na lijevom boku... Nije uvijek al zna mi doci u danu tako!

(Odgovor članu ertzui)
Neposredna veza do poruke: 676
1.7.2016 16:56:56   
nymeria
user posted image

user posted image Briciola - 08.09.
user posted image ertzui - 27.09. user posted image
user posted image nymeria - 29.09. user posted image
user posted image Tajci66 - 30.09. user posted image
user posted image aries - 17.10.user posted image
user posted image bubulu - 18.10. user posted image
user posted image mama m - 18.10.
user posted image Tea285 - 25.10 user posted image
user posted image ivanaflyc - 04.11.
user posted image vepikica - 11.11. user posted image
user posted image zelimobebu - 12.11.user posted image
user posted image Rotkvica - 18.11. user posted image

user posted image

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 677
1.7.2016 16:58:07   
nymeria

Aries-----------------07.07.
Nymeria-----------11.07.
Zelimobebu------11.07.
Bubulu-------------22.07.
Rotkvica-----------25.07.

user posted image

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 678
1.7.2016 16:59:34   
nymeria
Hej curke ssm da javim da je moj ogtt uspjesno prosao... nalazi si stigli j sve je ispod granica.. jupi..

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 679
1.7.2016 18:11:20   
Tajci66
Super Nymeria, bas mi je drago. Kad nas vec tolko muce nek je onda sve ok user posted image

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 680
1.7.2016 20:57:46   
nymeria
Moj mali je presmjesan.... dakle hopsa li ga hopsa.. i di ja god stavim ruku trkne me.. kazem muzu da stavi ruku mali se umiri.. jel on makne ruku ples pocne nanovo... presmjesno...

Ja umirem od smijeha al mislim da muza to vec ljuti polako.. a nisam mu ja kriva kaj drzi ruku 5 sekundi doslovce

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu Tajci66)
Neposredna veza do poruke: 681
2.7.2016 1:02:03   
di.sak
da se ubacim malo :)
nymeria, isto je s mojom curkom, po cijeli dan me doslovno tuce, trbuh mi skace na sve strane, a mm nis ne vidi, a kad stavi ruku na trbuh, ona nis...mm misli da ga za*ebavam :))) a opet on nema zivaca buljit ili drzat ruku na trbuhu...cak sam mu probala i snimit, al mala ko da zna da ja sad snimam i nis...mogu pikat, lupkat, ma kakvi....ko da mi pokaze srednji prst i veli "e neces" :)))) zivo kino hahahah

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 682
2.7.2016 11:12:56   
nymeria
Zahebanti mali jos u trbuhu... ajd dobro dok nije jedini takav... bit ce nam veselje sa njihovom samovoljom se nosat..😀😀😂😂

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 683
2.7.2016 12:51:05   
bubulu
hej čikite user posted image
Evo me malo, nisam bila baš od volje ni aktivna jer mi je pas bio nešto bubani pa me to uzdrma,zabrine i rastuži x2 sad pod hormonima, danas je puno bolje pa sam i ja super user posted image
Mymeria super na nalazu,i da si se toga rješila, sad si mirna a ja ti zavidim user posted image ja se još psihički pripremam, moram to do pregleda obavit...
Hvala cure, ma pitala sam za te kontrakcije jer opće ne znam kakav je to osjećaj, a niti mogu procjenit dal mene čopi tu i tamo koja kontrakcija ili mi se to mala nagura na površinu ili jednu stranu pa bude pritisak i tvrđi trbuh na minuticu, pogotovo dok šetam al to mislim da bude ona jer je niže pritisak i tvrdo...
user posted image baš mi je smješno kak vam bebolinci muževe zezaju hahah, moja mala lupne tatu ali isto mora mirovat s rukom i čekat, ak krene mazit trbuh umiri se nakratko pa onda bubne user posted image , još ju nismo prokužili na kaj najviše regira ... al ima neki svoj ritam i u koje doba dana su aktivnosti, a kada spava user posted image
Nadam se da se hladite pod klimicom i papate lubenice user posted image

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 684
5.7.2016 12:38:10   
Tajci66
Ola cure. Kak ste? Mi smo jcr dobili kolica i poslali su nam samo 3 kotaca, 4. fali. Sad cekamo da dode za dan, dva user posted image
Inace smo super, malo mi noge oticu, al minimalno i kad pretjeram samo. Jel vi naticete?

(Odgovor članu bubulu)
Neposredna veza do poruke: 685
5.7.2016 19:15:51   
bubulu
heloo
ne natičem još, al me noću kak spavam bole nokovi i trne mi ta strana na kojoj ležim user posted image , uglavnom već mi je teže ležat, roštiljat se s boka na bok i tak... najlakše mi je šetat user posted image
Mislim da bi mi najviše pasalo plivanje user posted image , idemo na 3 dana na more i mislim da nebum izlazila iz mora od 8 ujutro do 8 navečer user posted image a kaj kad se vratimo u Zg ne znam, moram nabavit neki bazen da plutam user posted image

(Odgovor članu Tajci66)
Neposredna veza do poruke: 686
6.7.2016 18:15:18   
ertzui
Ni ja jos ne naticem..a spavam ugl na desnom boku pa me i ta noga zna boljet dosta cesto. Meni je pa tesko setat jer mi se trbuh stvrdne ko da imam ciglu, a najlakse mi lezat.user posted image i taj tzv. kolostrum il sta vec, me muci od 20 tt..ugl iz desne, neku noc bila poplava..inace mi je desna malo veca al sad bi rekla da se i na oko vidi razlika user posted image

(Odgovor članu bubulu)
Neposredna veza do poruke: 687
8.7.2016 10:32:26   
bubulu
Heloouu,
di ste žemskice? hehhe
Ja muku mučim sa snovima i bolnim nogama, izgleda da me grčevi po noči love, jučer mi je muž izmasiro i razbio takvu kuglu od grča u listu da sam jauknula, al je odma bilo bolje user posted image
Idući tjedan idem na more nakratko, 3 dana u hotelček, ništa puno al uživancija jer ne moram niš ni radit ni kuhat ni niš...misli muž na mene user posted image ...al prije toga me u ponedjeljak čeka glukoza user posted image , imate neki savjet za mene?
Ste mi dobro?
Pusee

(Odgovor članu ertzui)
Neposredna veza do poruke: 688
8.7.2016 11:53:20   
saki84
bubulu OGGT ti svarno nije nista strasno, vise je dosadno cekat sva ta vadenja...
glukoza je slatka ali meni nista strasno nije bila za popit, ja sam cak ponjela i limun sa sobom ali nije mi trebao...to ti je kao da dobro zaseceris vodu i popijes nista strasno...i ne moras cugnit mozes u gutljajima, tako sam ja i bilo mi je lakse i nije tesko palo na zeludac...Ako imas volje citat ponesi sebi neku novinu, igraj igrice na mob. Meni je receo da se ne set_am jedino do wc-a i bila sam poslusna. A usta bi samo malo namocila vodom kad bi bila malo suha. Zato nakon toga sam se pocas_tila ruckom i kavom user posted image
vezano za trnjenje nogu po noci i grceva...meni su trnule jer maleni nekad oce samo da spavam na jednu stranu i buni se jako ako ga ne slusam, pa sam ja sebi uzela magnezij direkt i navecer ga samo u usta stavim i mogu rec od tada skoro nista ako i bude bude jako malo.
eto cure drzite se jos malo pa ste i vi na redu user posted image

(Odgovor članu bubulu)
Neposredna veza do poruke: 689
8.7.2016 12:27:15   
bubulu
saki hvala ti na opsežnom objašnjenju user posted image , i ja si mislim da mi nebu problem ta pretraga jer mi jako paše slatko u trudnoći user posted image , a za dosadu sam planirala uzet knjigu i čitat...ma jedva čekam da se rješim toga.
Pijem magnezij , a i viš ak jedan dan ne popijem drugo jutro me boli bok i noga, ko da upalu mišića imam... danas sam popila magnezij, navečer budem još jednu dozu suknula user posted image ...počele su mi i kapilare pucat...ah to sam i očekivala, genetski na mamu ih imam i od prije nešto popucanih, al dobro ak bu baš tak grozno onda bum ih kad tad išla uklanjat...

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 690
8.7.2016 12:41:36   
saki84
kapilare su i meni na ljevu nogu i to povise koljena..imam flekicu...ne svidja mi se nikako user posted image ...al sreca dobila sam malo bojice pa se manje vidi, nadam se da ce ostat samo na tome...

(Odgovor članu bubulu)
Neposredna veza do poruke: 691
8.7.2016 16:42:59   
nymeria
Meni je na ogtt receno isto samo do wca i smjela sam pit vode...

Jedino sto mi bilo dosadno a muka mi bilo od knjige i moba jer sam bila samo gladna... inace slatka vodica.. nis strasno..

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 692
8.7.2016 16:46:39   
nymeria
A sto se ostalog tice nis posebno kod mene... cekam u pon kontrolu.. ispaljujem na zivce... vruce mi je.. noge nisu tolko natecene ali mi trnu pomalo... danas i ledja i rebra bole...

Imam osjecaj da je malki skroz nisko otisao.. jucer me iznad pupka lupkao a dnas skroz u zdjelici nisko..

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 693
11.7.2016 11:17:15   
nymeria
Evo mene sa pregleda... sljedeci nam je 8.8. A uzv je 4.8.. do tad standard UK i KKS... culi smo srce.. bebac je ok.. ja zatvorena al bi trebala malo pripazit i na djetu..

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 694
11.7.2016 12:02:40   
ertzui
Mene je slao samo na pocetku jednom vadit krv..jel to u redu?user posted image sad 26.7 sam narucena i bit cu 32 tt i rekla mi nes sestra da cu morat ic nes jos obavit, nisam skuzila sta u dz baruna filipovica..i tad ce mi dat sve papire jer idu na go cijeli 8mj

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 695
11.7.2016 12:17:16   
Tajci66
Bok cure. Nymeria super da je sve u redu user posted image Radi kilaze moras pazit? Meni nije spominjala ni KKS ni UK user posted image fascinira me kolko se to razlikuje od gina do gina
Ja disem na skrge. Puls mi je preko dana visok, a tlak ok. Kazu da je to normalno za trudnocu, pogotovo s obzirom na ove temp
Kak vi podnosite ove vrucine?

(Odgovor članu ertzui)
Neposredna veza do poruke: 696
11.7.2016 12:33:32   
nymeria
Da radi kila moram pripazit... neznsm kolko bi dobila da ne pazim bas nis... mislim ja inace lako dobivam kile.. sad ne radim.. ogranicena na lagane setnje i normalno da kile idu gore...

A neznsm mene svaki drugi put trazi i uk i kks...

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu Tajci66)
Neposredna veza do poruke: 697
11.7.2016 13:24:35   
bubulu
hej curke,
evo i mene, malo došla k sebi...jedva sam preživila ogtt danas, ne zbog glukoze, ona me čak i spasila nego zbog nesvjestice zbog vručine, gladi, tlaka, tko zna možda sve skupa... jedno 4 puta sam bila na rubu rušenja, samo me oblijao znoj, vručina, crnilo...užas... jedva sam čekala da završi da se mogu najest i napit... Hvala Bogu rješila sam se toga, sad samo da nalazi budu okej...
Joj Tajci podnosim dobro dok sam doma pod klimom, inače tak tak... nemrem ni puno hodat ni dugo jer mi krenu nogice bit teške ko da su drvene, šetam samo navečer, a preko dana sam na kauču i odmaram na ugodnih 25 user posted image
Nymeria ne sekiraj se oko kila, sve bu to otišlo začas, dok je sve ok super ...a i rekla si da natičeš tak da ima i u tome nešto 100%
I ja sam do sada samo jednom vadila krv,urin... baš svaki ginić svoj način ima user posted image

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 698
11.7.2016 14:15:32   
nymeria
Joj draga znam kako ti je bilo sa glukozom.. tako i meni... mogla bi ju pit svaki dan ali to cekanje bez jela pa vrucina... uzas...

Ma necu se sekirat oko kila.. nije da jedem junk food..
Jedem voce povrce variva juhe i sve raznoliko... a i inace sam tako... samo nis ne radim puno.. osnovno po kuci i amen... normalno da kile idu gore a prosle god i na poslu i doma tempo..

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu bubulu)
Neposredna veza do poruke: 699
11.7.2016 14:27:23   
bubulu
baš, bez problema sam ju popila, čak mi je i pasala onako ledena, od nje sam malo došla k sebi dok mi opet nije pao tlak valjda i dok me nije počelo rušit... a i strah me ulovio dok sam čekala drugo vađenje u hodniku na klupi sama, a mene krenuo znoj obljevat i crnit mi se...na kraju sam napola ležala na klupi,bljeda, mašući s papirom u ruci user posted image ... preživila, bravo ja user posted image user posted image

Ma normlno da se nebuš sekirala, bitno je da je zdravo i da ne gladuješ, to je gore od koje kile više... I ja sam na nekih +11 , do 20 tjedna sam ih 8-9 natukla, očito si je organizam tražio da si nadoknadi manjak jer sam bila premršava, sad jedem normalno dok sam u početku trpala u sebe ko da mi je zadnje i bez granice, al nisam si mogla pomoć... to je tak, kak osjetiš da te traži i da ti paše tak papaj ;) , zna organizam šta radi, samo ga treba slušati user posted image

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!