Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 8:46:36
|
|
|
|
lidac0605
|
Cureeeee mojeeee,DAXYYYYY,ANĐELČIĆUUUUU čestitaaaaaaaaam,ajde obje vadit betu da se potvrdiiii!!! Neka vam je sa srećom i nek za 8 mjeseci držite svoje štrucice u rukama (jednu ili više njih ) Kako je lijepo započeo daaaan
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 9:22:26
|
|
|
|
mali andeo
|
cure hvala vam kod nas je bio kaos,pošto sam imala ispade pms grozne,meni su sve lađe potonule i zato se nisam javljala... nisam htjela širiti negativu.. jučer prije spavanja smo se dogovorili da ja pišnem test ,a L bude čekala ia ako se pokaže + da nas zove... a ono ja pišnem to zatvorim i vidim crtice i blejimo u to ko tele u šarena vrata i ne mogu vjerovati... komedije ... veli meni MM da je mislil da to bude pravi debeli + a ne tako bljedo... ja velim vjerojatno sam trebala ipak pričekati još koji dan ... nije s razlogom beta u sri.. još ne vjerujem ..gledam u test svako malo...ne znam ,vjerojatno kad si nešto toliko želiš ... moj jedini simptom koji me uvjeravao u to da sam vruče i hladno u isto vrijeme ...
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 9:45:07
|
|
|
|
anandi
|
Jutrooo curke E bas ste me fino docekale s poz vijestima dok nazor pijem kaficu mali andeo,daxy cestitam vam i zelim ooogromne bete, skolske trudnoce i lagane porode sad ovako malo da zaigram perlice kako si danas? Ja se probudi s mucninom i odmah sam sretna kontajuci mrvica raste Jedva cekam sutra pregled
Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1. 1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1 2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 9:59:12
|
|
|
|
belina
|
Čitam i ne vjerujem!!! daxy i mali anđeo nemate pojma koliko sam sretna!!! Čestitke od srca i NEK budu mirne i školske trudnoće!!!!javite kako su VM reagirali sve nas zanima!!!🍻🍻🎊🎁🍾🍾🍾🍺🍸🍷🍼🍼🍼 kk
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 10:06:34
|
|
|
|
anandi
|
mali andeo mislim da decapeptil ne moze uzrokovat pozitivan test, moze samo stoperica... a crtica je blaga jer si rano odradila i jos je niska beta. Ti se zeno opusti i podi vjerovat u Jesil planirala raditi betu?
Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1. 1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1 2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 10:16:47
|
|
|
|
anandi
|
mali andeo sad vidim kod tebe na ff da si odradila test na 9dpt, pa ti si carica kad si imala snage tako rano pisnut Ja sam ga radila na 13dpt i isti dan betu. Vidjet ces u srijedu ce biti ogromna beta Poznat mi je taj oprez hehehe ista sam ti, nakon 8 godina i ja jos uvijek ne vjerujem i jedva cekam sutra da se uvjerim opet
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 10:24:01
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Daxy i Mali anđeo, napokon!!!! Čestitam od srca! Joj, vjerujem da ne vjerujete! Neka bude doooosadna školska trudnoća! Šaljem puno poljubaca mrvicama! Tko zna koliko ih je!
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 10:32:53
|
|
|
|
perlica55
|
Mali andeo nek te ne brine boja + Imaš kod mene u albumu sliku testica od 10 jedinica, nakon dva dana beta je bila preko 600... Decapeptyl ne utječe na visinu bete, tak da ne brineš Uživajte ponosne
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 10:38:45
|
|
|
|
hipo
|
Ovo je praznik na raji! trudne daxy, mali andeo i perlić!!!!!! cure tako sam sretna radi vas!!!! nekako je moja sreca sad veca i potpunija kad ste i vi trudne! nekako me uvijek pratio glupi osjecaj da sam vas "ostavila". Nek sve bude dobro, trudnoce uredne i bebe zdrave i vesele! Cestitam vam od srca!!!! eternity draga jako mi je zao saljem ti veliki zagrljaj! nadam se da cete se ti i dragi brzo oporavit i nac snage za dalje pa cemo slavit tvoju uspjesnu trudnocu i porod!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 10:40:09
|
|
|
|
Kazimira
|
Drage cure, cestitam od srca .....uzivajte u sreci i svojom bebicama....prekrasne vijesti.....danas na raji sija sunce 🌞🌞🌞🌞🌞🌞
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 10:56:53
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje trudnice daxy i mali andeo cestitam vam od srca na pozitivnim testicima!!! Ajme kako mi je drago zbog vas! Sorry sto se ne javljam ovih dana, ali na BO sam jer mi je M bubani.
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 12:42:37
|
|
|
|
Hajdi
|
Daxy, mali anđeo još jednom da vam čestitam što ste postale ponosne Nakon puno godina strpljivog čekanja i truda došlo je i vaše vrijeme Nisam se iznenadila jutros, samo ste me divno obradovale, ovo je prava sreća, ispunjenje sna za ženu Sad samo polako bez straha, nek budu visoke bete da se još malo veselimo
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 14:30:14
|
|
|
|
chrna
|
daxy, mali anđeo curke, čestitam vam i od srca želim da sve bude po ps-u do kraja! Jako sam sretna zbog vas...... Pratim vas sve skupa konstantno, al eto, nisam baš od volje javljati se...... Neke curke znaju što sam prošla, pa mi je malo teško, al jednostavno nisam mogla ne čestitati sad! perilice draga čekamo uzv! Svim ostalim curama pozdrav....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 15:29:43
|
|
|
|
LourdessPadme
|
Ne mogu vjerovatii !! daxy i mali andeo . Pa cestitam vam presretnaa san zbog vas pre pre ❤️❤️❤️❤️❤️ Ja u Utorak idem po hormonceke i nadam se pozitivnom ishodu
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 15:42:00
|
|
|
|
daxy
|
Svima po redu da vas ne nabrajam jedno veliko HVALA! Sinoć ste me utješile,puno mi je to značilo! Sve mi je nestvarno. mali andeo idemo skupa dalje,jesam ti rekla!? I ja sam provjeravala test više puta. U strahu da te crtice ne ispare. perlica nas je malo pretekla. A sad da vam ispričam to o testu. Ja stvarno nisam bila raspoložena za test,al kako je MM sutra odsutan kad vadim betu dogovorili smo se da pišnem ujutro jedan test tako da može bit uz mene barem danas. Iako jučer kad su me sastavili ti grčevi i sve,ja sam htjela odustat od testa,al ne bi bilo fer zbog MM,pa sam jutros onako bezvoljna i natečenih očiju otišla i napravila test. E sad MM u krevetu leži i čeka. Ja pišnula u čašu i umočila onaj test. Nisam ga ni gledala koliko mi se gadio. Onda sam stavila Utriće i otišla do kuhinje popit vode. Cijelo to vrijeme nisam ni krajičkom oka pogledala. Vratim se u WC po test da ga prenesem u sobu i da MM čeka rezultat. Kad na njemu !! Ja još ne vjerujem,kao da spavam,nosim test. MM u krevetu još uvik čeka... Govorim: Mislim da sam trudna. Aj molim te pogledaj jesam li. Pružam mu test,a on: Pa jesu dvi crte al nije prošlo 5 minuta,ne važi ti ovo. Triba proć 5 minuta da bi važilo. I ja sad koliko sam zbunjena i u šoku na sekundu povjerujem u tu blesavu izjavu. Legla ja u krevet: Ma kakvih 5 minuta? Jesi ti normalan? On će: Pa piše da triba čekat 5 minuta. Spustim test kraj kreveta i još uvik ne virujem. Provjeravamo nakon 5 minuta,10 minuta,15 minuta.... MM čita upute,provjerava još jednom. Uspoređuje sa slikama... Crtice još stoje na njemu! Evo i nakon 8 sati! Nije bilo velike sreće skakanja i slično. Oboje smo u nekakvom šoku. Malo smo se mazili,ljubili. Nismo mogli nastavit spavat,pa smo zajedno pili kavu... MM je počeo lagano shvaćati pa se smiješi. A meni još uvik teško povjerovat. Strah me jako, sutra planiram nakon bete nać dr.M da ga pitam šta ću ako mi se ponove oni grčevi. Popodne moram kod svoje gin da skenira nalaz i da mi može pravdat bolovanje. Prvi UZV se radi u MPO klinici 7 dana od bete. Ako sve bude redu to bi trebalo bit sljedeći ponedjeljak. Trebala bih kod njih na kontrole sve dok se na UZVu ne pokaže kucajuće srce. To vam je to,curke. Javim se možda kasnije. Ako ne,čujemo se sutra.
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 15:45:54
|
|
|
|
daxy
|
Lourdess hvala ti! I sretno! Nadam se da ćeš nam javljat novosti! Evo, curke, stavila sam sliku u album. Test je iz DMa First Sign Duo.
< Poruku je uredio daxy -- 9.10.2016 15:57:48 >
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 16:15:32
|
|
|
|
perlica55
|
Chrna drago mi je da je sve dobro, samo gurajte dan po dan Lourdes pa sretno s pikanjem, da nam se pridružiš u vlakiću pozitivnih beta Daxy, super priča s testićem, TM je šou s 5 min Sretno sutra s betom, nek bude fina trocifrena. Mi stigli domeka, imam tremu nevjerojatnu od pregleda.. Sutra popodne sam kod gina, pa vam se javim.. držite fige
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 16:45:22
|
|
|
|
belina
|
asti daxy nasmija TM, da 5 minuta hahahahhah!! Ne može vjerovat čovik pa sebe uvjerava da to nije to! hahahahha! Trebat će još vremena da to sjedne na mjesto. Nekoliko puta sam danas čitala tvoj i Mali anđeo post. Nedjelja je tako lijepa danas! mali anđeo kako je TM reagirao? perlice jedva čekamo tvoj UZv sutra? Bi li se već moglo čut malo ? Sretno sutra javi odmah!!!! Lourdes sretno s pikalicama, vidiš kakav je ovaj mjesec, ne može bit neseretan! Bilo je i vrijeme! eternety bez riječi sam, život stvarno nekada nije pošten. Nadam se da ćeš se ubrzo pridružit našim trudnicama. Znam da je rano, imate li ikakav plan za dalje? chrna drži se! ostale cure big kiss!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 17:07:00
|
|
|
|
Leilani
|
Pa drage moje mali andeo i daxy sve sam sad procitala u jednom dahu i prosla suze od tuge i suze od srece. Cestitke najvece i neka bude sve super do kraja i za 8 mj dvije štrucice u vašim rukama. Ne mogu vam objasniti koliko sam sretna zbog vas!!! daxyc i prica tebe i TM me bas raznjezila. perlice draga moja, sretno sutra na UZV i anandi draga i tebi isto i da nam pisete lijepe vijesti. eternity mila, zao mi je bas zbog toga sto si prosla... doci ce i nase vrijeme. U to nikad nisam cvrsce vjerovala nego sad ovih zadnjih dana nakon nase cetiri novopecene trudnice. tinast a zao mi je bas ako dolazi tako podmuklo...
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 19:42:02
|
|
|
|
perlica55
|
Belina sutra sam 6 tt + još koji dan i srce mora kucati, ak je sve kak treba biti.. Fino sam se uredila za pregled idem nešto papati i na spavanac, premorena sam.. Anani sretno draga moja, javi nam se obvezno nakon pregleda.. Moj izvještaj stiže tek popodne... Pusa svima
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 20:20:13
|
|
|
|
lidac0605
|
Daxy,Anđele sretno sa betom!! Perlić,sutra ću nestrpljivo čekat tvoj izvještaj...ja sam uvjerena da su kod tebe blizići,ne znam zakaj ..bumo vidli sutraaaaa,sretno!
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 20:36:17
|
|
|
|
Jupiter
|
Daxy, Anđeoooo čestitam na plusićimaa!! Ovo će biti jako lijep Božić, zar ne? Perlice, sretno sutra! Da čujemo i to srculence 😍❤❤❤
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 9.10.2016 22:09:14
|
|
|
|
Hajdi
|
Chrna drago mi je da si se javila i da si dobro! Želim ti od srca da sve bude dobro do kraja Perlice, Anandi sretno sutra na pregledu, da obje čujete mala srca Daxy, mali anđeo danas vam je bio jako uzbudljiv dan zbog testa Mislim da će ostati upamćen Lourdess javljaj nam kako ide u postupku. Želim puno sreće Nadam se da je na pomolu novi val Sve druge cure veliki hug
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!