Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:24:03
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: piggy pa dobro ti je njanja rekla probaj ju lagano prebaciti pa buš vidjela,ak se ne probudi i ti se legni,treba ti sna,sigurna sam. neeeeeee, meni sna ne treba pogle kak sam seksi!!!
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:27:03
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
došla sam... dok skoknem po temama, pićence molim, znate koje
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:29:39
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: piggy pa dobro ti je njanja rekla probaj ju lagano prebaciti pa buš vidjela,ak se ne probudi i ti se legni,treba ti sna,sigurna sam. neeeeeee, meni sna ne treba pogle kak sam seksi!!! ma imaš ti pravo kaj će tebi san,pa ti si ovak fensi šmensi,rasturaš
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:29:44
|
|
|
|
Wukovarka
|
I ja na kratko....danas ledja bole za poluditi Odoh vidjeti sto se dogadjalo....
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:31:46
|
|
|
|
piggy
|
floki evo ja već pripremila,mislila sam da ne buš ni došla fiona daj se i ti prikljući vidim da će ti trebati
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:32:50
|
|
|
|
FIONA
|
wuki bokić....samo polako da se ne preforsiraš...sigurno bole leđa...o da da bole pa to si i napisala... ...ha, ha malo te podbadam!!! Piggy hvala na komplimentu ali da me vidiš u zbilji pukla bi od smjeha...sjećaš se teme "stigme"...e pa sada je izbio drugi rog a ovaj se taman povukao!!!! ...fakat izgledam za poludit!!!!!
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:33:20
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
pa, svinjice, KRIVO piće ... aj na popravni
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:34:23
|
|
|
|
Lady3
|
Evo cure navratila sam da vas sve pozdravim i poželim lijepu i koliko je to moguće mirnu noć. Danas smo otvorile svoja srca i dušu a bogami i suza.Ali sutra je novi dan.Moram ići muž se žali da ga zanemarujem i već se duri.Idem naskočiti na njega Čujemo se sutra.Laka vam noć.
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:35:37
|
|
|
|
piggy
|
o bože sad sam se sjetila komentara tvog muža kad smo gledale slike sa vjenčanja pa kad je rekao "kad buš ponovo tako lijepa" ovi rogovi su te opako počeli napadati kažem ti ja da je to od previše spavanja
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:35:39
|
|
|
|
FIONA
|
Lady3 pazi kak buš skočila da ga ne zdrobiš... laka ti noć!!! Floki kaj se žališ ......nije ni ovo za baciti!!! ak nečeš daj meni...
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:37:17
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: FIONA Lady3 pazi kak buš skočila da ga ne zdrobiš... laka ti noć!!! Floki kaj se žališ ......nije ni ovo za baciti!!! ak nečeš daj meni... tek je došla već se žali bumo si ti i ja to podjelile floki jel ti vidiš koliko je sati nemrem ja baš funkcionirati i tražiti
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:37:23
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: piggy o bože sad sam se sjetila komentara tvog muža kad smo gledale slike sa vjenčanja pa kad je rekao "kad buš ponovo tako lijepa" ovi rogovi su te opako počeli napadati kažem ti ja da je to od previše spavanja baš si me trebala podsjetiti na izjavu MM, jel!!!! .... mislim da je stvar u disbalansu hormona jer ja u životu nisam ilala ovako loš ten!!! Ovo nisu akne to su bajserice ispod kože...užas.....
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:39:37
|
|
|
|
Candy
|
Prije nego mi Južnjačka zamiriši,samo ću vas pozdraviti i zaželiti vam laku noć... Nisam nešto bila društvena večeras,ali sutra ću sigurno biti bolje volje... Pozdrav svima i laka vam noć ...
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:40:27
|
|
|
|
FIONA
|
Candy bila si super još samo da mi otkriješ kaj sviraš!!! Pusa za laku noć....
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:41:41
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: FIONA wuki bokić....samo polako da se ne preforsiraš...sigurno bole leđa...o da da bole pa to si i napisala... ...ha, ha malo te podbadam!!! Hvala, hvala..... Bude dobro...jos samo malo.... Cekam samo 21.01. jer sam neki dana sanjala da sam taj dan rodila Nije da sam vjestica...
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:43:00
|
|
|
|
FIONA
|
wuki i tvoje je vrijeme u trudnoći meni preletelo...sječam se tebe po ljeti sa malom škembom u Maksaču a pogle sada...joooooj jedva čekam da podjeliš sa nama svoju pričicu!!!
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:45:56
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: FIONA wuki i tvoje je vrijeme u trudnoći meni preletelo...sječam se tebe po ljeti sa malom škembom u Maksaču a pogle sada...joooooj jedva čekam da podjeliš sa nama svoju pričicu!!! I ja se sjecam Budem se sutra slikala....imam osjecaj da cu se raspuknuti... Kissi za Katarincicu Piggy, partijanerice...kak si nam ti?
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:47:50
|
|
|
|
FIONA
|
slikaj se da te vidimo!!!! Anne te bu odmah ubacila među lubenice!!!
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:48:40
|
|
|
|
Wukovarka
|
Vec jesam, ali u manjem izdanju
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:49:36
|
|
|
|
FIONA
|
mato nas ne zanima kak si izgledala prije tri mjeseca...hoćemo friške informacije!! ...sliiikaaaaj seeeee...odmah!!!
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:51:07
|
|
|
|
piggy
|
wuki ja sam ti super samo kaj sam na popravnom kod floki evo floki nadam se da sam prošla
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:51:25
|
|
|
|
Wukovarka
|
nemam sada fotic kod sebe.... Budem sutra...gibam sada kod muzeka...opet ta ljubomora Kisi...puse svima....
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:51:55
|
|
|
|
FIONA
|
Piggy daj pola jegera pa da i mi nazdravimo!!!
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:52:46
|
|
|
|
FIONA
|
wuki laka ti noć....spavaj još dok možeš!!!! pogle mene!!! .....
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 4.1.2009 23:54:16
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Candy Prije nego mi Južnjačka zamiriši,samo ću vas pozdraviti i zaželiti vam laku noć... Nisam nešto bila društvena večeras,ali sutra ću sigurno biti bolje volje... Pozdrav svima i laka vam noć ... vidim otišla si, aha tnx za cugu, piggy
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!