Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 27.1.2017 20:55:49
|
|
|
|
Mimo
|
Zanimljivo Bubi znaci isti problem imamo :) ako mislis na trudnicke hlace koje su kostale 69kn i ja ih isto moram malo uhvatiti. Ja sam kupila svega preko 1000kuna me je sve kostalo jer sam uzela po dva tri primjera svakog broja..plus opremu za krevetic set i posteljine. Nije mi zao jer povoljnije nebi nigdje prosla. Pored h&m-a pogledaj malo i u c&a ima i tamo finih stvarcica.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 27.1.2017 21:12:20
|
|
|
|
bubi0506
|
E bas te hlace, onako fino su mi izgledale al kad sam ih oprala i obukla, 2 puta sjela u njima i gotovo, sad se rasirile. Gledala sam u c&a i uzela super bodice i tamo i pidjamice al za sebe sam slabo gledala, jedino spavacice za rodiliste, ima jako lijepih al nisam naletila na nijednu s botunicima naprijed tako da mi to bas nece sluzit ako nema mada sam stvarno vidila krasne. A u lidla sam i uzela majicu trudnicku medjutim velicinu M a ja sam stvarno krupna trudnica pa mi je velika tako i hlace sam vjerovatno trebala uzet S i ja komad i po zene . U h&m-a je bilo pocetkom 11-tog mjeseca izbora kad sam bila s dragim i tad uzela 2 rebe od kojih su mi jedne sad tijesne a osim njih bas da ima hlaca za trudnice kod nas nema nigdje jer sam pitala na puno mjesta osim sto se sad potrefilo to u lidla nesto al strah me online narucit radi velicina jer sad kako sam cijela uskvasala na sve strane vise ni sama neznam koji sam broj i dali se razlikuju brojevi trudnica od klasicnih brojeva. Ima iz ZG narucit neki ducan mama nova pa se mislim...ako su im hlace ko u lidla a u tog h&m-a tako malen izbor da doslovce nema a ono sitno tajica ta sam vidila su skroz prozirne sto mi je jako ruzno. Ako zelim da mi se dupe vidi onda cu obuc strample i tako hodat a kad kupujem tajice onda ocekujem da pokriju boju mojih gacica...oprostite na izravnosti a i tako maleni brojevi da to ni zena prosjecne gradje koja nije trudna nebi mogla navuc a ne ja sto sam ko kvasac dosla nemogu niti do koljena navuc
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 27.1.2017 21:34:22
|
|
|
|
Mimo
|
hehe bas si me nasmijala. E ja sam ti da ne budem u toj situaciji uzela i onu haljnu u Lidla inace sam i ja krupnija. Udebljala sam se zasada 10kg iako pazim na prehranu. Gin.mi nije bila odusevljena bas s kilazom zadnji pregled pa me je poslala ovih dana da odem izvadit ponovo sve pretrage plus OGTT ... kakvo je stanje kod tebe?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 27.1.2017 21:47:17
|
|
|
|
bubi0506
|
Auhh ako nije s tobom zadovoljna sto bi meni rekla, ja sam dosad 16 a ja sam rekla svojoj da se trudim pazit al kile se lijepe a gladna necu bit al moja je rekla da bi trebala pripazit i napisala u trudnickoj "dijeta" s tim da mi je rekla da to mora napisat al da je sama ona rodila i udebljala se sa prvim djetetom 25 kila a poslije s blizancima 30 tako da sama nezna sta bi mi rekla iskreno, moja nije neka babaroga zena i razumije i to da se kile lijepe a razumijela je i protekle blagdane, nisam nista morala objasnjavat kad sam se pojavila s 4 kila vise pa i meni je bio Bozic . Vidila sam tu haljinu i mislila sam se. Lijepa mi je i ona na prugice al one prugice onako poprecno sire jos vise mene ovako siroku. Imam jednu staru tuniku koja bi mi kao idealna bila sada a nosila sam ju prije trudnoce i nekako ajd a neki dan je obukla i osijecala sam se ko slon u njoj, pruge me bas rasirile jos vise a mislila sam i ja tu crnu, sad se mislim ujutro ic vratit po nju kad si mi ubacila bubu u uho. A jastuk onaj isto ako bude jos cu uzet za dojenje barem jer sad da ce mi posluzit neznam posto da dubim na glavi nebi mogla zaspat i zaspem tek kasno nocu kad se izmorim od prevrtanja jer mi nikako ne pase. A kad je tebi termin tocno? Meni je 04.05. Moj muz se misli samnom da ide samo on ce se srusit cini mi se jer i sad puse i vice "satrala me ova trudnoca"
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 27.1.2017 22:54:54
|
|
|
|
Mimo
|
Mozda je bila skepticna sto mi beba prednjaci 2 tjedna unaprijed. To mozes vidjeti po bdp na slici. Sad mi je zao sto nisam ni ja multifunkcionalni jastuk uzela. Super je on i za lezanje i sjedenje takodjer. Mozda bi ti bas odgovarao ako je uopce ostaoo od pon. termin 9. 🤗 jel moze muz prisustovati,nisam to ni pitala. Moj sigurno nebi
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 27.1.2017 23:07:58
|
|
|
|
bubi0506
|
Meni su nalazi dobri pa mozda zato nije dizala uzbunu sto se tice kilaze, jedem zdravo al istina malo vise nego prije a krecem se manje iako jesam al ocito nedovoljno i eto kila, dozvolim si ponekad i slatko jer nezelim se nicega sad suzdrzavati, imat cu ja kad mrsavit, meni to nije problem. Ja inace variram puno u kilazi uvijek tako i sad al se ne brinem, neka bebac moj svega ima dovoljno hranjivog i da bude velik i zdrav a posli cu ja lako na dijetu, kolica u ruke i trk, jos ce bit ljeto a tad se inace topim ko sladoled pa se ne sekiram. Muz moze bit na porodu samo kod nas se plati oko 400kn i to je dovoljno al moj je bio hrabar i jos uvjeravao mene da ce on tamo sve postrojit i dovest u red od cega mi je padao mrak na oci kad pomislim jer jednom sam ga vodila na pregled pa je skoro napao doktoricu kako ce ozlijedit bebu kad je gledala koliko sam zatvorena dolje a i jos pita da "kako nemaju nesto deblje nego onu tanku suknjicu zelenu da cu se prehladit" jer je on na televiziji gleda da se zeni preko stavi zeleni lancun deblji i sad mu nije jasno kako ovo jadno maleno i prozirno...tako da sam vec mislila...a kakav ce bit na porodu...i bio je hrabar do nedavno a sad kad ga pitam cini mi se ko da ga malcice i panika hvata...ko da ga strah toga sad...dat cu mu nadimak "hrabro srce" sad kaze da ce ga satrat trudnoca i da on isto osijeca simptome, slabo ide na zahod i da on isto samnom prozivljava sve i to je "garant" zato
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 27.1.2017 23:19:03
|
|
|
|
Mimo
|
preejak je hehehe. Lako je njima dok se stomak ne vidi,poslije tek njih hvata i vjerujem da se vise brinu nego mi. Pazim i ja na prehranu jednostavno sam neke namirnice skroz izbacila ali kao sto si rekla...blagdani su bili,najbolje bi bilo da smo gledale druge i slinile 😆
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 27.1.2017 23:31:48
|
|
|
|
bubi0506
|
Ja jedem puno voca, povrca, meso i ribu doduse manje jer mi nekako nije bas naj naj, mlijecnih proizvoda, rizu, tjesteninu ponekad i integralnu, napravim zdravije verzije ako pravim kolac...al stvar i je jednostavna ako sam pojela vise kalorija nego potrosila kile ce se lijepit taman to u jabukama bilo i tako je al se ne sekiram...sreca sto nije ljeto jer bi me zeznio sladoled jer sam ko hipnotizirana kad sam blizu, ko narkoman a tako i ona madjarica iz lidla, tako da ako i odem sutra po jastuk ne garantiram da cu ga nac al ako ugledam madjaricu ajme i kuku, nemam ja mjeru, dok ne pojedem barem pola nemam mira eto to sta jedem nezdravo priznajem. A moj dragi neznam, sad panika ga hvata vec i bas mi ugadja al vise on kuka nego ja...stalno mi prigovara radi mesa a jednostavno mi neide meso i ponekad uzmem na silu al neide. Kaze da koliko sam blitve pojela ko da zeca uzgajam a ne da nosim dijete... i cokolino, medolino, keksolino, frutolino...toga jedem puno bas i valjda od toga eto kila...a bebac zivahan ako bude ovakav kad se rodi nece mi dijeta trebat, ne staje nikako taj, nemiran, stalno se nesto okrece, prevrce, lupa...neznam kad on spavs uopce...ja nocu zaspem umorna, budim se na zahod a on frajer budan lupa, zaspem ja nakon par sati budim se on budan...pa se pitam kad to moje dijete spava, po danu ni kako nije, nocu nije...
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 27.1.2017 23:48:06
|
|
|
|
Mimo
|
Takodjer voce i povrce preferiram. Meso mi pase ali samo lešo pa si cesto napravim juhicu. Jedem i ja svasta nesto pa cu se sad samo bazirati na ono sto sam izbacila a to su suhomesnati svi proizvodi,tunjevina,majoneza,ananas,gazirani sokovi odnosno svi...osim svjeze ocjedjenih. Nakon zadnjeg pregleda sam shvatila da su mi kile dale bijeli kruh pa sam ga izbacila bas da vidim jel to to... Neka dragog nek samo pazi i mazi,poslije cemo bit u drugom planu ;)
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 27.1.2017 23:59:47
|
|
|
|
bubi0506
|
Sve je to ok al zasto ananas? Ja ga cesto uzmem i jedem ili napravim smoothie, banana, ananas, mlijeko, jabuka, kruska...sta god imam i smlatim stapnim mikserom? A i kruh sta ja znam...deblja ako se jede puno al ja ga nekad uzmem jer bez njega bi mogla kamion pojest pa cisto samo malo da me zasiti ili kupim svjezi sir i jedem uz rucak, uz bilo sta ga uzmem jer strasno me zasiti jer inace ko bi mi zeleni napripravio, ko se od blitve najeo pa onda bi i zec ima 100 kila nego eto to cokolino i sad se nislim ocu/necu...kasno jest me ubija jer ja nemoram nista po danu al navecer uvijek jedem otkad znam za sebe, a dorucak mi nije poznat pojam. A sokove ni ja ne pijem al skuham puno caja vocnog, maalo meda i ucijedim narancu i to umjesto soka jer nemogu ni samu vodu uvijek pit pa to kemijam, nije lose ni to ko zamjena. Nego jel tko zna, natren u trudnoci...sad navodno ko stetan a ja mislim iskreno da je vise stvar lobija, dogodine ce stevija koja je sad zlatna bit otrovna kad se pojavi neko novo cudo...ma samo kako onda dijabeticari...ja sam ga prije koristila dosta a sad svela na minimum e sad koliko sam ispravna u tome ili ne...? Nekad uopce ga ne koristim a nekad mi fali u caju/kavi makar jedan-dva...
|
|
|
|
RE: Bebe proljeće-ljeto 2017. 28.1.2017 7:14:48
|
|
|
|
kate82
|
Pozz svima..evo ja se nisam prije prijavila na ovu temu...a vec sam u 34 tjednu trudnoce sa ...termin mi je 12.03.2017 ...
|
|
|
|
RE: Bebe proljeće-ljeto 2017. 28.1.2017 7:37:09
|
|
|
|
Mimo
|
Kate pozdrav i dobrodosla i ti 🤗🤗🤗 Bubi sto se tice ananasa bice su misljenja podjeljena al ja sam ga izbacila jer sam cula da sužava maternicu i izaziva krvarenje. Dobro ga je jesti pred kraj trudnoce samo. Kruh probaj neki drugi za promjenu samo da nije bijeli,neces biti zeleni Sto se tice Natren nebi nikad posegnula za tim jer je umjetno sladivo. Radje stavi pola kasicice secera ili samo med i on je dovoljan.
|
|
|
|
RE: Bebe proljeće-ljeto 2017. 28.1.2017 10:32:55
|
|
|
|
bubi0506
|
Kate, dobro nam dosla! Mimo sad si me uplasila, nema ananasa vise nikako prezivila sam dosad par al vise nece i nece sad da je na kraju najbolji na svitu. A natren sta ja znam nisam cesto ni puno al bi mi falio nekad pa bi stavila al cu izbjegavat. Ma sad sam u ovoj trudnoci postala paranoicna jer sam se godinama mucila za bebaca da sve povrce perem toliko da i isperem svo hranjivo kad tocam i prije kuhanja, sve vise gledam, kad hodam to je cudo jer me strah da ne padnem, da se ne prehladim, bas sam mozda i nepotrebno strasljiva, neznam al bojim se jednostavno da nebi di sta skupila.
|
|
|
|
RE: Bebe proljeće-ljeto 2017. 28.1.2017 11:57:35
|
|
|
|
Ivana0710
|
Mimo htjela sam se nadovezati na tvoj komentar vezan za košaru. Moja preporuka je da je svakako uzmeš i koristiš bez obzira na termin poroda, bebe se i ljeti vozaju u njoj. Autosjedalica koja ide u auto i na kolica jest prakticna i to je položaj u kojem je beba dok je u stomaku, ali se ne preporuca da dijete u tom položaju bude više od 3, 4h dnevno. Znači beba dok je još mala, cca do 6 mj.života treba biti u što ravnijem položaju, bez potpore kojekakvih jastuka i jastučića zbog pravilnog rasta, tako da ja mislim da je ta košara pun pogodak. Moja čak ima da se može namjestiti i u njoj lagano povišenje za glavu, ali mislim da je sasvim nepotrebno stavljati tako malu bebu u povišene položaje. Ista stvar je i za one ležaljke što sad imaju sa vibracijama, igračkicama itd. u njima se također ne preporuča mala beba da bude više od 1h dnevno. Ja je osobno imam, ali bi je trebalo minimalno koristiti isto zato što nije potpuno ravan položaj. Bubi i Tonks kada sam ja bila u vašim tt, moj je isto tako po cijele dane i noći ludovao, i nakon 30tt se smirio, ima svoje periode spavanja i budnosti, ali zato sad kad udari boli samo tako, pogotovo kad u isto vrijeme udari pod rebra i u zdjelicu i Bubi u vezi učestalosti pregleda meni je tek u 32.tt. uvela preglede na svaka 2 tjedna, sad ne znam kako kod ostalih. Kate dobrodošla evo ti si mi tu najbliže sa terminom, meni je 04.03. Kako se ti osjećaš? Ovaj zadnji mjesec je poprilično težak Ja se evo raspisala, uvijek pišem preko mob.pa ne mogu sve popamtiti, a sad sam se uhvatila laptopa malo
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 28.1.2017 15:23:50
|
|
|
|
Mimo
|
Bubi nemas beda ja mislim ako jedes u granici normale :) izvini ako sam te malo prepala. Uhvati se ti drugog voca sada,ja preferiram trenutno jabuke,kivi i narance :) Ivana hvala ti na savjetu. Kosara mi se dapace i svidja. Morat cu prilagodit neka svom budzetu. Meni su super Graco Evo ali kupujem pored toga i ostalo pa cu potraziti neka malo pristupacnija ili cekati snizenje :)
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 28.1.2017 15:59:49
|
|
|
|
Ivana0710
|
Ja sam kupila bebetto vulcano 3 u 1 i korpa mi se od svih dijelova najvise svidja, najradije bi bebu stalno samo u kosari vozila
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 28.1.2017 17:46:05
|
|
|
|
kiar
|
Evo da se i ja javim redovito vas čitam al mi ljeno a mobitela pisat a laptop na servisu! Ja zadnjih 10dana samo kuham i jedem strah me stat na vagu :-) sad sam 17tt i počinje mi se nazirat stomak i pomalo moram mjenjati garderobu,a tebe spremit do ljeta! Treća je beba al sve moramo kupovat jer smo podijelili,sad samo čekam pregled pa da saznam spol i krećemo sa kupovinom! Kolica ce definitivno biti bebetto 3u1 samo jos moramo odlučiti koji model! Do 20.02 sam na go i onda cu otvoriti komplikacije
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 28.1.2017 19:46:40
|
|
|
|
bubi0506
|
Cure, da vas pitam...jel se vama desava da bebac nekako cudno se mice, meni nekako osjecaj ko da se trese unutra, nije da udara nego bas trese? Evo sam se piknula fragminom i po prvi put mi se desilo da je krv krenula, mozda 2-3 kapi pa valjda nece s krvi i sadrzaj iscurit...zvucim glupo al valjda me razumijete vi pikalice? A jel vas ikad bebac udari dole u dno kako da kazem ko da hoce ispast moj je zadnja dva pregleda bio glavom dolje okrenut a za 20-24 tjedan to je normalan polozaj ako tko zna?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 28.1.2017 21:59:09
|
|
|
|
daxy
|
ivana0710 - 04.03. kate82 - 12.03. Geminice - 04.04. Fiona0802 - 06.04. bubi0506 - 04.05. Lagertha - 20.05. anandi - 22.05. Tonks - 26.05. perlica55 - 30.05. iva0067 - 06.06. Vanja0606 - 06.06. daxy - 18.06. kiar - 13.07. LourdessPadme - 27.07. lotta2017 - 18.08. andy1 - 20.08. Momof5 - 29.08.
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 28.1.2017 21:59:21
|
|
|
|
daxy
|
Naši pregledi: Fiona0802 30+5 01.02. Vanja0606 22 01.02. andy1 ? 02.02. Lagertha ? 02.02. lotta2017 11 02.02. LourdessPadme ? 06.02. Ivana0710 36+4 07.02. bubi0506 28+1 10.02. kiar 18 10.02. daxy 22+1 13.02.
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 28.1.2017 22:47:10
|
|
|
|
daxy
|
Večer;curke. Jao što ste mi se raspisaleeee..... Pa tko će vas uhvatit? Dajte bacite oko na listu pregleda pa mi javite jesam li što pobrkala... anandi malac očito voli više pokazivat pišu nego lice. Nek je sve u redu. Suuuper za kolica! Pa ti si prošla ko da si nagradu dobila! momof5 ja sam malo s mobitela,malo s laptopa.. Ja ti imam dugi staž na ovom forumu pa imam neke svoje trikove za objavljivanje postova. Nije baš da dobro pamtim. Fiona pa dobro si dogurala,ja sam od samog početka slobodna,pa više ne znam šta ću sa sobom... Ivana žao mi je zbog infekcije. U principu se rijetko prenosi infekcija na bebu,al se može dogoditi. Zaboravila sam,koja bakterija je u pitanju? Jao,sretno s brisevima. Ti si kao i ja,mene je turbo strah da ne bih proizvela kakav neugodan zvuk pri samom UZVu,a kamo li da mi uzima briseve. andy hvala ti. Za lijepe želje nikad nije kasno. Uh,šta ti se zaredalo! Jel miruješ zbog hematoma? Sretno s nalazima! Vanja tata se srami. Super je kad bebica odgovori. Ma nešto najljepše na svijetu. Lourdess evo,datum sređen. Ma super su naši M. I moj isto ljubi trbuh,mazi. Samo što on mora ljubit dva puta,da ne bi bilo ljubomore. bubi fora sa postom je da ti istekne vrijeme u kojem ga moraš objaviti onda se jednostavno sve izbriše. Pokušaj sve što si napisala negdje kopirati ili samo označi sve i klikni na copy,pa kad se ponovno prijaviš onda paste (zalijepi). Svaki ginekolog ima svoju politiku glede učestalosti pregleda,al u jednom trenutku svi počinju naručivati na 2 tjedna... Budući sam tek u 20om tjednu rekla bih da su moje bebice dosta mirne, Osjetim ih uvijek kada jedem. Al valjda je to tek početak,tko zna kakve će biti kasnije. Nemam posebnih želja. Nekad mi se jede slatko ili slano i to je sve. ne vjerujem u te bapske o tragovima želja na koži beba... Mimo dobrodošla! Reci mi termin poroda,pa te dodam na listu. Jel vam ovo prva beba? Ovo za ananas prvi put čujem. I zapravo me buni jer je on dobar za zadebljanje i prokrvljenost endometrija! Ja sam ga tamanila u postupku i imala sam odličan endometrij. Ne tvrdim da je to presudilo,al opčenito se on i cikla preporučuju kad pokušavaš ostat u drugom stanju. A ja sam jela minimum jedan ananas tjednu u prvom tromjesečju. Omilio mi se. Na preskoke sam čitala vaše dopisivanje (bubi i Mimo),al da se nadovežem. Prava stevia je zdrava,al je problem što se u svim proizvodima koji se nalaze na tržištu nalazi stevia koja je proizvedena u laboratoriju,odnosno njen ekstrakt. Ona je u principu slatko-gorka biljka i rijetko bi ju tko koristio jer ostavlja gorki priokus nakon konzumiranja. Tako da je bubi upravo,nema nikakvih dokaza da stevia (odnosno ekstrakt stevie u proizvodima za široku potrošnju) nije štetna za ljude! A znate kako kažu,zlo koje poznaješ je bolje od onog kojeg ne znaš.... kate82 dobrodošla i ti! Slobodno se raspiši,napiši više o sebi... kiar ja ni ne znam koliko ima vremena da sam spremila sve rebe duboko u ormar,a sad sam u 20tt. Još malo pa ćeš znati spol. Ima te li želja? Uh,valjda sam pokrila šta ste sve pisale.
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 28.1.2017 22:52:50
|
|
|
|
bubi0506
|
Daxy kapa do poda kako nas sve pohvatas...kazes imas staz...ma ja da ga imam stoljece nebih sve pohvatala ko ti. Mene pricalicu i sta uvijek nadjem pitanje si ostavila bez teksta. Svaka cast
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 28.1.2017 23:15:52
|
|
|
|
daxy
|
A sad o mom autu. O kolicim neću jer sam na tanke živce došla od njih,al mislim da ću na kraju uzeti neka "kišobran" kolica koja imaju ajmo reći 0 položaj. Ovo s kolicim i s blizancima je koma! Da ne duljim treba mi nešto što mogu i sama koristit,a ne da moram moljakat ljude da mi pomažu ili čekat MM da izađemo negdje... mah... Upalio mi se zub ispod krunice,izbacila fistula između 2 zuba. Zubarica moja to otvorila i poslala me doma. Da se posavjetujem s ginekologom i da mi ona ne smije davati antibiotike,bla bla... Ja u nadi da će to proći samo čekala i u srijedu mi se javi nova fistula,odem opet do nje i nije mi to ni pogledala nego mi dala popis antibiotika i da doktor izabere najmanje zlo od toga. Užas!!! Isprepadala me s tim i da ne smijem na RTG! Ja kontaktirala ginekologa i on mi govori da RTG lokalno samo na zub ne smeta ni najmanje u trudnoći i da mi slobodno da Klindamicin i da ne brinem. Ja sva sretna nazovem zubaricu i ova će meni samo: Dođite u ponedjeljak! Tako da sad čekam hebeni ponedjeljak! Da nisam u sred trudnoće otišla bih od nje isti čas! Kako sam se samo razočarala. Eh sad,izgleda da sam pokupila kakvu virozu. Jučer me počeli sinusi zezati,a jutros nos pun! Kišem,a kao da ću počet i kašljati... Za sad nemam temperature. Odem na WC prvi jutarnji urin skoro pa florescentno žut!!! Iscjedak jako jako slabašan (ko 2 zrna riže količinski) i proziran,ali na žuto,skoro pa zelena boja. Ja nemam pojma jel mi urin obojio taj iscjedak il se treba zabrinuti? Nemam nikakvih tegoba ni peckanja ni svrbeža ni išta. Al opet strahujem da nije kakva bakterija? Ako mi bude opet sutra tako otić ću kod svoje gin ili ću banut ranije u KBC i tražit dr.M da me pregleda. Panika me hvata,a MM govori da sam opsjednuta i da svaku sitnicu analiziram do beskraja. Eto,tjedan mi je bio grozan. Cijeli tjedan brinem nekog vraga. Valjda će biti bolje...
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 28.1.2017 23:52:07
|
|
|
|
Mimo
|
Pozz daxy zao mi je zbog toga sto te je snaslo. Cuvaj samo bebice. Imala sam neku slicnu prehladicu i uspjela sam je rijesiti i vratit sve u normalu. Uzimala sam u ljekarni caj od brusnice uz limun i med. Dnevno sam pila 4-5 cajeva tako da sam uspjela brzo i izmokriti to. Termin 9.5. Sto se tice ananasa,misljenja su ocito podjeljena glede toga. Ja sam isla za tim da nebi dzabe pricali da nema neke istine u tomu. Bubi,beba isto okrenuta bila tako i dole udarce imala. Tako ne brini se. Kiar i ostale iskusne mame,mene zanima jel itko od vas se susreo da je veci bdp od tjedna? Drugacije receno da bebina velicina prednjaci od tjedna u kojem je?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe 2017. 29.1.2017 5:56:51
|
|
|
|
kate82
|
Pozz..hvala na prijemu u grupu..evo znaci vec sam mama ..imam 2 djece..sina od 6 godina..a curu od 5..sad ocekujem blizanke ..termin mi je 12.03...sad zavisi kad one odluce doc ...super sam podnosila ovu trudnocu..radila do Bozica..al sad malo odmaram 😀...mada je postalo dosta naporno sad pred kraj..leda me bole uzasno. .pogotovo nocas ,ne mogu se vise namistit u krevetu....e da i ja kazem na pregled me 01.02 kod ginekologice..a iduci tjedan 07.02. idem na kontrolni pregled u St jer cu u St ic rodit😀😀....Daxy..ja cu uzet Maclarenova kisobran kolica za blizance..jer svi mi ih hvala..a najvaznije je da su lagana i da idu od 0 polozaja 😊
< Poruku je uredio kate82 -- 29.1.2017 6:01:42 >
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!