|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje - veljača 2017.
6.2.2017 9:26:55   
tintin
Hajdi mislim da mi test neće biti pouzdan jer je prije očekivane m, a beta ako i je nešto sigurno će pokazati, ako izvadim ujutro betu bit će gotova isti dan, još ću viditi, test nisam niti kupila još., joj draga možda sam se previše opteretila ovaj mjesec zbog svega, sve je bilo dobro do danas, kad me počinje vatati ludilo.

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 176
6.2.2017 9:34:29   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image Leilani - 05.02.
user posted image PinkyFunkyBirdy - 05.02. - ponosna user posted image
user posted image Hajdi - 06.02. - ponosna user posted image
user posted image tintin - 10.02.
user posted image tišina - 11.02.
user posted image trudilica88 - 12.02.
user posted image belina - 16.02.
user posted image papučica - 22.02.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 177
6.2.2017 10:00:27   
Hajdi
Tintin u pravu si, rano ti je još, ja bi se na tvom mjestu strpila i s vađenjem krvi, ali ako si baš ne možeš pomoći izvadi pa nam javi user posted image

< Poruku je uredio Hajdi -- 6.2.2017 10:01:05 >

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 178
6.2.2017 10:09:19   
syringa
Pinkyce, dragice,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
idemo u drugi krug draga! želim ti krasnu jesensku bebicu.
ostale trudilice i trudnice, "stare" moje ringerajke user posted image
puno sreće ovaj mjesec svima, nadam se da ću vam se uskoro i ja pridružiti.
napokon je istigla i moja prva user posted image nakon poroda.

17.10.2013. user posted image
18.07.2014. user posted image
18.08.2015. stigao naš Lavozmaj!!!user posted image

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 179
6.2.2017 10:22:39   
LourdessPadme
Jutroo

syringa draga pa kako si nam ti?? user posted image user posted image

pinky cekamo potpuni izvjestaj user posted image user posted image

hajdi bas nas zezas user posted image kad ce ti javit rezultat?

tintin ja bi piskila na tvom mjestu user posted image

Mi smo danas pop na pregledu,sva se unervozim na dan pregleda,sto misli po glavi,al nadamo se da se bebac dobro razvija user posted image

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 180
6.2.2017 10:42:15   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje hvala vam puno! Divne ste! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stavila sam slikice u album. Nekako je još slabašna druga crtica, ali je tu i to mi je dovoljno. user posted image Ne planiram raditi betu već ću svaki drugi dan piškiti testić tek toliko da vidim dal ima kakvih pomaka u boji testića (imam ih nekoliko pa da se potroši user posted image ).
MM se ugodno iznenadio, ja još nisam toga u potpunosti svjesna, no oboje smo jako oprezni jer znamo u kojim sve smjerovima može krenuti. Svaka rečenica nam ima dio "ako sve bude dobro". Idemo dan po dan i najprije čekam da prođe tjedan dana jer u tom periodu su najveće šanse za biokemijsku. Ako to prođe čekat ćemo još jedan tjedan pa kod privatnika na pregled. user posted image Nadam se da ću se za ročkas počastiti s jednim jakim titrajućim srčekom. user posted image

E, sad, simptomi. Jedini simptom koji je meni ukazivao da bi stvarno mogla biti trudna je žgaravica koju sam imala 3 večeri za redom (i dalje se pojavljuje, ali pijem popodne probiotik pa je malo blaža). Ostalo sve mi se zna javljati i u PMS-u: velike i bolne sise, napuhnutost, blagi zatvor, blagi grčevi, prištavost, blaga mučnina, osjećaj kao da imam tempicu s vremena na vrijeme (strese me zima), pospanost, glad, živčanost, možda malo više piškim, ... ako se sjetim još nečega javim. user posted image
E, da, ako znate kakav savjet da se malo ispušem recite jer trenutno imam toliki trbuh kao da sam trudna između 4 i 5mj. user posted image Ne znam dal ću tako uspijeti sakriti trudnoću dok ne saznam da je sve ok. user posted image

Hajdi, kako nam se ti osjećaš? Dal te TM počeo maziti i paziti? Moj se odmah u subotu ulovio usisavača, a to nije napravio već mjesecima user posted image .

Leilani, ti si nam sljedeća. Kakvo je stanje? Držim fige i navijam! user posted image user posted image user posted image

Tintin milena, ja bi na tvom mjestu sutra definitivno radila ili test ili betu. Mislim da će sad već svakako pokazati. Joooooj kako bi mi bilo drago da nas obraduješ. Navijam! user posted image user posted image user posted image

Javim se kasnije. Moram danas nešto i raditi na poslu. user posted image
Grlim vas sve još jednom! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 181
6.2.2017 10:46:43   
tintin
Pinky draga kako predivno, pre pre presretna sam zbog tebeuser posted image user posted image
Sta se tiče mene ujutro ću biti pametnija danas nisam user posted image

Neposredna veza do poruke: 182
6.2.2017 10:53:14   
daxy
Jutro!

Pinky čekamo te već 3. dan! user posted image user posted image
Ma super! Probaj sa magnezijem (ako već ne ide Donat onda neki MG direkt u ljekarni).
Meni je pomagao i med ujutro natašte i navečer prije spavanja. Probava mi se uredila u roku 3 dana.
Znaš da sam presretna zbog tebe i želim ti da sve bude kako treba. user posted image

mali andeosuper to tebi ide! Ajde pokupi ove preostale i selite se napokon! user posted image user posted image
Ah,blažene muke! user posted image user posted image

tintin sutra slobodno izvadi betu!
Mučiš nas! 14DPO bi i test trebao pokazati,a beta sigurno!

Hajdi pa tek sutra beta? Jaoooo....
Ajde držim fige debele da bude ogromna!

syringa kako si ti?
Brzo se vraćaš? Pa vidiš kako je krenulo na Raji,nadam se da će se nastavit i dalje ovako!

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 183
6.2.2017 10:59:48   
Leilani
Hej curice, samo da vam javim, moja user posted image jucer stigla tocno u dan.

tintin mila, e ti si sljedeca, ocekujem user posted image kad ja vec nisam nastavila niz.

pinky dobar ti je TM user posted image vjerujem da ste oprezni i da vam je sve sa "ako".. od srca zelim da bude dosadna i skolska i da sve bude dobro i da nas sve razveselis srcekom za rođendan. To ce ti biti najljepsi pokloncic.

hajdi vibre za lijepu veliku betu user posted image
user posted image mada uopce ni ne sumnjam da ces nas razveseliti lijepom brojkicom. A simptomici vec krenuli, neka ih. Uzivaj draga i mislim da smijes mg, čak dapace user posted image .

< Poruku je uredio Leilani -- 6.2.2017 11:04:28 >

Already in my heart, someday in my arms...

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 184
6.2.2017 11:03:56   
daxy
Leilani Baš mi je žao. user posted image user posted image user posted image Drž se!

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Leilani)
Neposredna veza do poruke: 185
6.2.2017 11:32:33   
hipo
Pinky drzim fige da sve bude ok i da ti ovih tjedan dva brzo prodju. Bude se dr. V.razveselio kad te vidi.

Syringa, drago mi je da kreces po drugu benicu, sretno! Nek se brzo primi. Mi cemo nanljeto jesen, ne vjerujem da cemo prije.

Lelani, zao mi je.

mali andeo, imas veselo drustvo za ocekivanje bebe!!!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 186
6.2.2017 11:34:48   
Snjeguljica_83
Syringa, oho i ti ces uskoro u drugi krug! user posted image Puno te pozdravljam? Kako tvoj bebac?user posted image

Leilani, zao mi je, glavu gore!

Pinky, tm tebe postedio usisavanja, divan je!!! A ja upravo zavrsila s usisavanjem, ruke me bole, tezak je usisavac ko vrag! Nisam dugo njim radila, otkako sam bila trudna, a poslije sam to i dalje ostavila muzu. I dugo ga nije primio pa reko ajde ja cu. Pozalila!!! Jeste rekli M za bebu? Mali je jos, ali bas me zanima reakcija takvih malih bica……. Mislim da ce tebi biti lakse, sto se ljubomore tice, nego meni... Nadam se.user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 187
6.2.2017 11:37:24   
Snjeguljica_83
Tintin, sretno sutra!user posted image user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 188
6.2.2017 11:55:49   
tintin
Leilani draga jako mi je žao user posted image

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 189
6.2.2017 12:16:40   
tišina
tintin, sretnooo!!! kojigod dan izabrala. user posted image user posted image

leilani, baš mi je žao, ali novi ciklus, nova nada. user posted image

pinky, , hehe, hvala ti na ovom opisu simptoma i realnosti. meni puno pomažu da ostanem na zemlji user posted image

meni danas 10dpo, mislim da nemam ništa drugačije za prijaviti osim normalnog pms-a. možda je mala razlika u iscjetku i neki dan osjećaju u donjem dijelu trbuha, ali ništa drugo.
danas mi stizu lh testovi i testovi za trudnoću s ebaya pa mi se sve čini da ću uskoro početi s piškenjem. to mi dođe kao neka terapija user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 190
6.2.2017 12:32:01   
eternity
hajdi user posted image i pinky user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitam vam od srca i želim mirne trudnoće i žive i zdrave bebiceuser posted image user posted image

JA - hiperprolaktinemija,trombofilija,nizak AMH,mozaična trisomija16
MM - trombofilija, nosilac za cf i NN

11/12, 04/13, 09/13, 07/14, 09/16 - biokemijske
11/2016 - zajednička odluka da ne idemo na PGD i da smo završili sa pretragama,terapijama.

(Odgovor članu tišina)
Neposredna veza do poruke: 191
6.2.2017 13:09:29   
PinkyFunkyBirdy
Draga daxy, ti i lidac ste me baš nasmijale s time što čekate od 7h za moj test. user posted image Pa zar ne znate da ja volim duuuugo spavati ujutro? user posted image Hvala za savjete. Sad sam skoknula do dućana (nije mi ljekarna usput) i kupila sam jogurt i šumeće tablete od Mg pa ću vidjeti dal će pomoći. Ako ne pomogne onda ću navratiti do ljekarne po Mg direkt. Nisam baš ljubiteljica Donata Mg. user posted image

Syringa, vrati nam se čim prije. user posted image

Leilani, jako mi je žao zbog user posted image . Držim fige da sljedeći ciklus bude onaj pravi - dobitni! user posted image

Hipo, pitanje je koliko će se dr.V. razveseliti jer kad sam zadnji put bila kod njega sam bila mršava ko štapić pa mi je govorio da je to super i da trebam ostati tako mršava jer će i hormoni biti bolji, a ono ... ja se opet zbucala kao što sam bila ranije. user posted image

Snjeguljice, to je MM sad usisavao i pitanje je kad će opet. user posted image Nismo još ništa rekli M. Ne razumije on to, a strah me da ne zapamti i da ne počne ponavljati pred drugima dok još nismo nikome rekli. Voljela bi opet izdržati sve do 12 tt da nikome ne kažemo, ali nekako sumnjam jer će moj trbuh svojom veličinom sigurno vrištati: trudna sam!!! user posted image Inače, mislim da će M jako teško pasti jer smo i previše vezani i ne znam koliko će biti ljubomoran, ali svakako će htjeti moju pažnju. user posted image

Tišina, sretno! user posted image user posted image user posted image

Draga eternity, hvala ti puno! user posted image Jako mi je drago vidjeti da nas još uvijek pratiš i da se povremeno javiš. Kako si nam? Grlim te puno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 192
6.2.2017 13:39:35   
belina
Pa pinky zeno bozja ja jos ne mogu vjerovat mogu mislit kako je tebi!!!! Nek se i tm mali prihvatio usisavacauser posted image moze slobodno i druge stvari!
Hajdi sretno sutra s beton, mislim, samo je pitanje jesu li blizici ili neuser posted image
Leilani a hebemu sta da ti kazem. Koliko mi je drago zbog trudnica toliko mi je zao zbog tvoje user posted image i ti ces brzo bit ponosna trudnica!!!to ti od srca zelim!
Tintin pa dajjj sutra piski!!! Ko ce docekat!!!

Neposredna veza do poruke: 193
6.2.2017 13:43:46   
belina
Tisina i trudilice vi popiskite user posted image odmah iza tintin i sve se lijepo selite na trudnicku temu. A nakon vas to zelim i nasoj papucici koja ce nam na najljepsi moguci nacin zakljuciti veljacu!
Lourdess sretno na pregledu javi i nama sta je bilo!!!
Perlice i daxyce svi se veselimo sta je sve uredu kod vas! Nek su cure Aktivne i nek budu tako aktivne i vani!!!

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 194
6.2.2017 14:14:36   
tintin
Belina a sebe si zaboravila, prvo tisina i trudlilica, pa onda Belina, pa šečer na kraju Papučica, od nas 5 nakon Hajdi i Pinky mora biti koji plusić, neću sigurno piškit, ali možda odem sutra po betu, vidit ću kad prespavam user posted image sve vam javim.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 195
6.2.2017 14:17:50   
daxy

IZVORNA PORUKA: belina

Hajdi sretno sutra s beton, mislim, samo je pitanje jesu li blizici ili neuser posted image

Mislim da je hipo dala odgovor na to pitanje. user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 196
6.2.2017 15:03:56   
belina
Tintin ja sam realna zena, ajde ja cu neki od narednih mjeseci prijavit user posted image nije bed! Samo ti daj ispred mene user posted image
Daxy ma znam eto cisto cekamo potvrdu. Potvrdi li se to zelim Hipo u svom timuuser posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 197
6.2.2017 15:38:52   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje tintin i Hajdi, navijam da nam sutra prijavite veeeeeeeeelike bete! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 198
6.2.2017 17:12:01   
Hajdi
Leilani žao mi zbog user posted image , ali sigurna sam da je jedan od sljedećih mjeseci tvoj user posted image

Eternity hvala draga na čestitkama user posted image

Pinky definitivno Mg, ja uzimam u tbl. Solgar 400 mg svaki dan jednu uz ručak. Osim napuhnutosti mene su već mučili grčevi u stopalima, ali primjećujem da Mg pomaže.

Mali anđeo znači krenule mučnine, nadam se da će se uskoro smiriti.

Od simptoma imala sam još jednu noć s probadanjem i zatezanjem u maternici, opet u 3h preksinoć. Čini mi se da mi je stomak manje napuhan, cice lagano jesu punije i na momente bole.

Betu ću dobiti sutra oko 10h ujutro pa vam javim user posted image Meni ovako draže, nekako opuštenije jer skoro pa zaboravim da je čekam user posted image

Tintin jel vadiš sutra betu?

Neposredna veza do poruke: 199
6.2.2017 17:23:47   
tintin
Hajdi ujutro kad se probudim odlucit cu, Sutra mi 28 dan ciklusa I 14 dpo, mislim da mogu, vidit cu, ali ako ujutro izvadim, popodne cu vam javiti.
Veselimo se ujutro u 10 tvojoj beti, javi nam cim saznas, znas da smo nestrpljive, a pogotovo ja, to bi volila prominit kod sebe ali nemogu user posted image

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!