Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 7.2.2017 13:57:37
|
|
|
|
tišina
|
mali anđeo, da rano je, prerano, znam. Ali ovaj mjesec sam baš nešto preusmjerena na to, nezz kako maknuti misli s neočekivane. evo i tvoje mi iskustvo govori da ne ništa prije nije sigurno joj dva dana i čut ćes srce svog bebača! bit će sve dobro, sigurno. a onda maženje trbuha i unutarnje osmjehivanje, vjerujem da će tvoja mrvica uzivati tintin, tvoje strpljenje me nadahnjuje, svako malo se tebe sjetim i kako si fino odlučila da se nećeš zezati s preuranjenim testovima. ako si to dovoljan broj puta ponovim, možda i ja budem tako.. samo daj Bože da nam objema subota bude dobitna! pinky heheh, gledam i ja sada što sam ti to napisala, možda malo trapavo ali "veliki brat će biti čuvar malenE bebicE", mislila sam na jednu bebicu da braco čuva. Hehe, izgleda da te još drži uzbuđenje od testa a ni ja nisam ništa bolja u svom pisanju. Nisam nikada to pomislila za poslijepodnevni test, ali definitivno ima smisla, pogotovo jer ja svaku noć oko 4 idem na wc, i onda se ustajem u 6 pa radim test. Pokušat ću s ovim tvojim savjetom, hvala! Zbilja daješ korisne informacije! daxy, vidiš ti nas, nadamo se uskoro biti poput tebe!! imam hrpu tih testova s ebaya pa ih budem radila, nekako mi to dođe kao terapija, nije baš normalo, no hajd... znam da vas malo tlačim i stvarno se trudim ne zanovijetati previše
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 7.2.2017 14:04:39
|
|
|
|
Hajdi
|
Hvala cure drage svakoj odreda Veselim se nastavku trudnoće i nadam se da će sve proći u najboljem redu i da su blizići Sutra vadim novu betu pa vam javim vjerojatno isti dan. Daxy dobro si mi rekla ovo za duplanje kad je veća beta, znači ne mora ići baš duplo. Mali anđeo navijam da čuješ malo srce u četvrtak i da prođu mukice pa ćeš lako na putovanje. Syringa dobro došla i želim ti puno uspjeha da što prije zatrudniš Papučice hvala i tebi, ne zamaraj se simptomima samo lijepo vi u akciju da nam prijaviš plus Ostale drage trudilice, tintin, Leilani, belina, tišina, trudilica navijam stvarno najjače da što prije prijavite
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 7.2.2017 14:23:46
|
|
|
|
tintin
|
Tišina uf nisam baš strpljiva, jjjaaakkkooo sam po prirodi nestrpljiva, sto se tice testa njega stvarno nebi radila ranije, ali betu bi radila, jer beta već može pokazati, i ja imam osječaj da sviju izludjujem, a to je ovaj ciklus, bude li neuspješan e neću više ovako, bome ću biti uvjerena da nemam šanse prirodnim putem ostati trudna, draga sretno ti u suboti i od srca se nadam da ćeš ugledati plusić.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 7.2.2017 14:34:01
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Trudilice: PinkyFunkyBirdy - 05.02. - ponosna Hajdi - 06.02. - ponosna tintin - 10.02. tišina - 11.02. trudilica88 - 12.02. belina - 16.02. papučica - 22.02.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 7.2.2017 14:50:35
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ahahaha .... draga tišina izgleda da sam već otupila od trudničkih hormona ... ja sam pročitala da će veliki braco čuvat malene bebice. Možda je i zato jer sam to čitala dok još nisam popila jutarnju kavu pa nisam vidjela dobro , a možda i zato jer se MM našalio na tu foru pa mi je to podsvjesno negdje ostalo i kopka me. Syringa, znaš da si uvijek dobrodošla! Ma, pohvatat ćeš sve brzo. Tintin ti si nam ovaj ciklus toliko napucana hormonima da se baš skuži.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 7.2.2017 15:37:08
|
|
|
|
mali andeo
|
hajdi ajme koja beturina imat ćeš pune ruke posla čestitam !! nisam komentirala Lourdess bravo za malog pišalonca nadam se da te neće zezati to što je nisko,miruj i nemoj se forsirati... a ima i onaj pojas za trudnice koje nisko nose.. daxy ma ne smetaju me kile..još uvijek sam u rangu normalne težine ali mislim da ima istine da u drugoj trudnoći trbuh se prije vidi .. jer sa L sam do 4mj bila ravna .. i zato je valjda ginikolog me špotal a kaj mogu ,pa sam trudna ,ne ? pinky danas mi je točno 7 tt,kako sitno... u čet budem 7+2 ...
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 7.2.2017 17:11:17
|
|
|
|
belina
|
Hajdi cestitaaam to su blizanci!!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 9:28:23
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure, ne možemo mi bušaste bez odbrojavanja Tintin draga javi kakvo je stanje??? Pinky jesu se smirili dojmovi? Tamni li druga crta?? Mali andeo vjerujem da će curka biti dobra na testiranju Hajdi jel danas druga beta? Sretno, nek se fino dupla. Lourdes za uredan pregled Tamo nam je tema zbilja puna trudnica i jako je teško pratiti tko je gdje stigao.. Sad mi je jasno zašto se prije nisu spajale teme Pusa svima...
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 9:37:43
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Dobro jutro drage moje! Mali andeo, pa sutra ideš na pregled! Dal si nervozna? Uzbuđena? Sretna? Ajme ja ću valja izluditi od nervoze kad ću ići na pregled. Kako se osjećaš? Dal povraćaš ili imaš samo mučnine? Sretno na testiranju sa svojom princezicom. Dal idete na prick test ili utvrđivanje iz krvi? Hajdi, kako se osjećaš? Navijam za lijepo poduplanu betu! Joj imam pamćenje ribice ... dal mi reci dal ste ikome rekli za trudnoću i kad planirate? Ja vam nisam još svjesna da sam trudna. Malo imam nervozu u želucu, ali srećom pa za sad nije prejako. Kupila sam jučer Elevit i Biolektra Magnezij Direkt + konzumiram probiotik i pijem voćni jogurt nakon ručka pa se nadam da ću smanjiti potencionalne mučnine i žgaravicu. Probava mi se malo izregulirala, ali trbuh je još tu. Vagala sam se jutros i imam 66 kg. Nisam presretna, ali nije ni prestrašno. Perlice, jučer nisam piškila već ću danas popodne, ali dosad mi se činilo da ide ok. Tintin milena, kakvo je stanje? Tišina, dal i dalje utapaš testiće? Dal si probala popodne?
< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 8.2.2017 9:45:55 >
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 9:52:45
|
|
|
|
Hajdi
|
Jutro cure Pinky znaju samo najbliži prijatelji i mama naravno. Ja samo pijem folnu, još ne pijem nešto kao Elevit, mislila sam da to ide tek nakon 12 tt. Mali anđeo sretno s malenom na testiranju, imam dojam da je danas svako dijete na nešto alergično. Ima li kakvih novosti kod trudilica? Jučer popodne me uhvatila mala snaga, pao mi je vjerojatno šećer i tlak, morala sam malo ležati da dođem do snage. Pomoglo mi je kasnije što sam prošetala da uhvatim zrak. Danas opet beta, javit ću vam. Neobično je bilo što mi krv nije htjela ići kako treba, najprije je krenula, a onda je stala. Možda nisam dovoljno pila vode, a vjerojatno je i napetost napravila svoje.
< Poruku je uredio Hajdi -- 8.2.2017 9:56:14 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 10:39:17
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Hajdi, prije prve trudnoće sam valjda 2 g. pila neke prenatale, folnu i sl., da bi se prekjučer sjetila da sad ništa s folnom ne uzimam i da bi možda mogla. Elevit sad uzimam u smislu bolje išta nego ništa pa će valjda organizam izvući što treba. Pitat ću ginića na prvom pregledu što točno da pijem jer više nisam pametna. Oko koliko možemo očekivati rezultate bete? Ma bit će prekrasna! Inače i mene zeza tlak zadnjih dana. Inače imam niski i samo osjetim s vremena na vrijeme kako me smanta i samo da se ne srušim.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 10:49:18
|
|
|
|
tintin
|
Hajdi neka bude lipa beturina i danas, čekamo i veselimo se. Ja sam vam ok danas, nemam nikakvih neuobičajenih simptoma, temp mi je sve ove dane bila 37,2, a jučer 37.1 sad neznam jeli se to sprema pad i menga, vidit ćemo, cicke velike ali me ne bole šta je minus, jer koliko vas čitam sviju vas je jako bolilo kad ste bile trudne, i bole ledja, i to je to od mene, tren nervozna, tren plaćem, tren sritna, i tako, toliko o mojim simptomima. Ostale trudilice, tišina, trudilica, belina i papučica kako ste? Trudnice moje hvala vam što ste uz nas
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 10:50:28
|
|
|
|
Hajdi
|
Pinky danas je nalaz bete od 13-14h, javim čim saznam i vama i dr. Jutros sam vadila i tsh, za to ću sutra dobiti nalaz.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 10:51:00
|
|
|
|
tintin
|
Ja sam pila elevit cilu prošlu trudnocu i super su.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 10:54:59
|
|
|
|
Hajdi
|
Tintin ne moraju jako boljeti cice, mene su samo malo bolile i bile lagano napuhnute, sad su se malo više napuhale, bole tu i tamo, najviše ako ih stisnem dok ležim.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 12:09:53
|
|
|
|
tišina
|
pinky, haha i pretpostavila sam da su ti blizanci u podsvijesti kad si vidjela to u množini. Tvoj M je još dobar, moj je jednom prilikom izjavio:" jubi, što misliš mi nemamo bebu, nemamo bebu i onda odjednom TRI!" HAHAH, hladan znoj me oblio lajkam tvoju kilažu! koliko primjećujem samo ti je malo napuhnutost problem, nadam se da će i dalje ostati tako jednostavno a da će se to izregulirati donatom i jogurtićima! utapam ja testiće ali i dalje je ružan, čisto bijeli -. nisam sinoć poslijepodne, nego jutros u 6.-uspjela sam prespavati cijelu noć bez wc-a... hajdi jedva čekamo tvoje vijesti, jakooo volimo dobre vijesti gledati ovdje... a cure moje drage, hvala vam na brizi. ali mislim da kod mene nikakvih dobrih vijesti nema... danas mi je valjda 11dpo, neki se smeđkasti i.pojavio malo na wc papiru, a meni je to znak dolaska M (uvijek bude tako 2-3 dana prije ) tako da se to taman poklapa. grudi su mi tvrdaste, bole manje nego prije 3 dana i tako... ništa ni dobro meni se čini. malo sam se ponadala jučer (iscjedak je bio drugačiji nego ikad prije) ali danas me ovo vratilo na zemlju. ugl.kupila sam toplomjer za bazalnu pa ću pokušati s tim i LH trakicama... p.s. uz to sve, jutros me groznica prolazila nekoliko puta, nikako se nisam mogla ugrijati.. sad mi još samo gripa treba...
< Poruku je uredio tišina -- 8.2.2017 12:12:35 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 13:24:31
|
|
|
|
tintin
|
Tišina nadam se da taj smedji iscjedak neće dovesti m, inače i meni tako bude dva dana prije očekivane krene smedji i, pa te razumim skroz, ako i ne bude ovaj ciklus, od srca ti želim sljedeći ciklus dobitni. Kakav je to toplomjer za mjerenje bazalne, nisam to čula, jeli skup?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 13:27:50
|
|
|
|
Hajdi
|
Cure drage evo me, beta 2.971 dobro je Uzv za 7 dana.
< Poruku je uredio Hajdi -- 8.2.2017 13:28:21 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 13:37:10
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Hajdi beta je prekrasna! Čestitke još jednom i čekamo sad s nestrpljenjem na pregled da vidimo dal su blizanci u buši!
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 13:38:38
|
|
|
|
tintin
|
Hajdi beta je super, Tišina hvala na linku, možda ga i ja kupim
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 14:09:26
|
|
|
|
perlica55
|
Hajdi super beta Sad s nestrpljenjem očekujem tvoj UZV
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 17:21:51
|
|
|
|
mali andeo
|
Hajdi beta za pozeljet sad cekamo uzv ! Pinky bila je prick testu,hvala Bogu nije alericna na nista, Ali ima problem da joj dosta cesto izbijaju onak gube van... Sve zivo probali ,ali ne mozemo otkriti od cega ...danas testirali na 16 grupa uzrocnika,ali sve je u redu... Tako da,ima dijetu od sveg slatkog ne jede mi uopce puno toga,ali nekad mozem joj dati... Sutra u 12h sam narucena na uzv,uzasno uzbudena ,jedva cekam... Nadam se da bude sve ok...ne znam dal cu moci spavati ovu noc
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 19:53:16
|
|
|
|
belina
|
Vecer cure, naporan dan, dosla sam s posla tek u 16,30 izasla iz kuce u 6,30, i evo jos radim za sutra i prekosutra. Veljaca je bogata raznim dogadNjima koja su popularna u skoli, valentinovo, maskare, natjecAnja...ali ne zalim se Hajdi super beta ma to su blizanci garant!!!! Mali andeo draga sretno ti sutra na pregledu Tisina nadam se da spoting nije od ah svi koji ga imamo znamo koliko ga mrzimo. Mada moram priznat da mi se od operacije nije vise pojavljivao Tintin draga ne mogu docekat subotu i tvoj test!!!! Leilani diii siii? Je li prosla ma ti mene cekas znam ja! Mi cemo otvorit zimske bebe (uvijek sAm htjela ljetnu al daj sta das) Pinky trudnice nasa!!!! Ni ja nebi svojoj E rekla odmah za trudnocu , a ona ima 7!!! I ona je lajava!!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!