Geminice
|
Book moje dame, nisam se dugo javila, ali pratim vas redovito.... Mi smo bili danas na pregledu, svaka je 1900 grama, 33 tjedan. Prije tri tjedna obje su bile okrenute glavom doljei soktor je bio sretan jer je to bila najava za prirodni porod, no danas je jedna na zadak, druga poprijecno, sto ukazuje na carski, a vec su curke velike, pa ne vjerujem da ce se uspjeti obje ponovno nastimati glavom dolje. Ne znam zasto, ali kao da mi je laknulo.... Ipak mislim da je s blizancima sigurnije na carski, u slucaju nekih poteskoca, ili da me uhvate trudovi usred noci, kad je samo jexan doktor dezuran. Ovako ce biti dva pedijatra, baarem dva,tri ginekologa, vise sestara, cijeli odjel uz nas :-) Kontrola za dva tjedna, ako bude sve u redu, carski ce zakazati oko 37, 38 tjedna,dok ne krenu pravi trudovi. Nisam nikad radala, pa i ne znam sto je bolje, ali mi se za bebulje cini ovo brze. Bome sad i osjetim tih 4 kilograma u stomaku i dosta sam pocela oticati, noge i sake, cak i oko koljena. Bas sam sretna sto me nisu vec danas zadrzali u bolnici, ja sam se za svaki slucaj spremila, pripremila sve za curke, oprostila sa svima...... Ali eto jos dva tjedna imam, wuhuuuu... Pozdrav svim otecenim trudnicama naravno i ostalima
|