Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 16.2.2017 11:26:19
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Trudilice: PinkyFunkyBirdy - 05.02. - ponosna Hajdi - 06.02. - ponosna belina - 16.02. papučica - 22.02.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 16.2.2017 11:42:51
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Mini Bav, ovo izgleda kao pozitivni testić i da je rozi bila bi sigurna 99%, ali s plavima nisam sigurna. Vjerojatno si trudna, ali najbolje je da ponoviš test. Možeš i popodne pišnuti samo nemoj barem 2, 3 sata piškiti i minimalno uzimaj tekućinu.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 16.2.2017 11:49:09
|
|
|
|
Mini Bav
|
Meni je jako sumnjivo zbog toga sto se bilo preljevalo kad sam ga tek napravila. Svakako javim kad ponovim test, pa cemo vidjeti konacno! Kupit cu danas neki sa crvenim, pa cu sutra ujutro napraviti.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 16.2.2017 12:41:17
|
|
|
|
LourdessPadme
|
Hej curke moje mini bev navijamo za debeli rozi plusic sutra pinkynadam se da ce te ovaj put zaobici povracanje,znas kako kazu,svaka Trudnoca je drukcija. Jedva cekam srijedu Ja mislim da se moja bebica podigla,ima 2-3 dana da osjecam trbuh visocije nego inace,cak me sve manje bolucka,tako da mislim ce sve biti dobro. Sutra sam 17 tjedana jedva cekam Ponedjeljak da vidimo jesan ja to dobro zakljucila,i da potvrdimo spol ♥ daxy cestitam na dvije mamine curke ♥♥ Sretna sam kad vidim koliko se vas dalo u postupak,jos sretnija kad vidim da su uspjesni.Iskreno meni je zao sto smo svoj odgadjali tako dugo. Ostale moje
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 16.2.2017 14:31:55
|
|
|
|
Hajdi
|
Mini Bav meni zvuči kao da bi nam mogla prijaviti sutra plus, navijam
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 16.2.2017 14:49:09
|
|
|
|
perlica55
|
Hajdi, sada i službeno čestitam na mrvici Lourdes, kak vrijeme leti, javi se nakon pregleda, vjerujem da se bebica podigla Pinky još malo izdrži, pa ćeš čuti najljepši zvuk na svijetu Papučice grlim jako, znam da nije lako, al hrabro naprijed Belina, sretno od srca i da odmah bude držim fige.. Nova cura, sretno ujutro s testićem, nek bude Leilani, sretno draga s akcijom, da bude uspješna... Mali andeo mazi bušu i uživaj.. Mi bili na pregledu, sve je ok, cura napreduje super, samo da nam tak ostane.. Pusa svima, ne pratim redovito, pa ak sam nekog preskočila ne zamjerite..
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 16.2.2017 19:32:03
|
|
|
|
belina
|
Mini bav meni to izgleda kao plus, a ti ponovi test pa nam javi obavezno! Sretno! Perlice draga za curu. Nadam se da cete ti i tm ubrzo napokon docekati rodu! Lourdess vec 17 tjedana?? Kako leti kad je neko drugi u pitanju drzi se! Drage cure hvala na podrsci divne ste! Moja jos nije stigla sad kad treba. Ali brzo ce boli me drob jako i pojela bi nekog od bijesa
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 16.2.2017 19:51:30
|
|
|
|
Hajdi
|
Papučice nema veze što si malo bacila pogled na one dvije crtice od prošle godine, barem si se prisjetila lijepog osjećaja . Sad ćeš ti to lijepo ponoviti pa ćemo se zajedno opet veseliti, ovaj put uspješno Hipo mislim da su žumanjci bile naše dvije bebuške s raje, moja i pinky beba Pinky ja i dalje bez simptoma što se tiče mučnina i žgaravica, da barem tako ostane Lourdess nadam se da se beba podigla , javi nam vijesti s pregleda i spol. Već je prošlo 17 tjedana, brzo to ide Tišina ajde napravi rtg pregled pa da možete u akciju nakon toga, ne znam koliko se preporuča napraviti pauzu nakon rtg Perlice bravo za uredan pregled i veselu curku, neka samo nastavi tako Belina sad kad treba doći baš neće , ma hoće sigurno ako te već boli stomak. Sretno s bockanjem i postupkom
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 16.2.2017 20:42:36
|
|
|
|
tintin
|
Perlice za bebicu
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 17.2.2017 8:17:25
|
|
|
|
Viola6
|
Jutro drage moje trudilice stare i nove također pozdrav svim trudnicama.. sve vas pratim i citam.. Belina drzim palceke danas da bude Također navijam za novu curu da joj danas ispadne jedan lijepi Bas mi je drago zbog svih uspjesnih postupaka a one koje jos cekaju svoje plusice sigurna sam da ce ih uskoro ugledati.. Evo mi smo na 38+2 curka se jos neda nikud tako da cekamo Saljem vam puno trudnickih vibrica, necu svaku nabrajt jer vas je puuuno ali svakoj saljem pozdrav od srceka
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 17.2.2017 8:19:55
|
|
|
|
Danira
|
Snjeguljice kupi u ljekarni portolak,zbilja pomaze.sretno
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 17.2.2017 8:32:25
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: Danira Snjeguljice kupi u ljekarni portolak,zbilja pomaze.sretno Hvala na savjetu. Čula sam za to. Međutim, htjela bih bez kemije pokušati, da se.crijeva ne bi naviknula na takve stimulacije.... Dok nije takva situacija, da se bas mora na taj način intervenirati.... Eno ga, nesto se pokrenulo. Izbacio je u vise navrata stolicu, polako napredujemo..
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 17.2.2017 10:04:40
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Mini Bav dal si piškila testić? Lourdess već 17 tt! Pa stvarno vrijeme brzo leti! Ma sigurno se maternica podigla kod tebe. Čekamo dojmove s pregleda u ponedjeljak. Draga Perlice da ti i tu kažem da mi je baš drago da tvoja curkica lijepo napreduje! Mazi bušu! Belina kakvo je stanje danas? Hajdi, ja imam osjećaj da mi se lagano povećava mučnina. Od jučer popodne osjećam neku laganu mukicu, a i sad su mi usta nekako suha, a u želucu kao da sam pojela nešto loše. Idem si napraviti čaj pa možda prođe. Tintin, kako tvoja S? Dal koristite ovo lijepo vrijeme? Viola, još malo i mazit ćeš se sa svojom bebicom! Želim ti brz i lagan porod i naravno kad malo nadođeš da nam javiš dojmove. Snjeguljice, super da je krenulo! Sad će biti lakše maloj bušici! Eto, kao što sam gore napisla - muka mi je. Vrlo je moguće da ću danas odpjevati rigoleto.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 17.2.2017 10:34:30
|
|
|
|
daxy
|
Pozdrav curke! Koja pozitiva na RR. mali andeo kako si? Kupiš li ti ove trudnice za selidbu? hajdi bravo za mrvicu! Čudo maleno! Nije li divan osjećaj vidit te titraje? pinky si dogovorila pregled? hipo Šta kažu jaja? belina vidila sam ti doktoricu u ponedilhak i odmah sam te se sjetila! Sretnoooo! tintin milena,nemoj mi bit tužna. Grlim! čekalicama sretno i da mi popunite ovu listu! Nisam vam se stigla javit jer sam bila nešto u poslu. Al pratim vas. Svima šaljem zagrljaje! Ja sam OK,osim tog iscjedka koji je malko sumnjiv.... Al valjda će i to proći. Curke su,to ste i vidjele. Od sinoć me lupaju toliko da mi se trbuh trza. Snimila sam si to za uspomenu. Moje divljakuše. Ma šta da vam kažem zaljubljena sam u svoje bebe lupkalice. Sad mi je imati jednu bebu u trbuhu baš nezamisliv scenarij.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 17.2.2017 10:43:37
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga moja daxy, idem u srijedu popodne na pregled tako da ću u četvrtak javiti dojmove. Da ti i tu kažem: bravo za živahne curkice!
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 17.2.2017 10:55:14
|
|
|
|
daxy
|
Sretno,draga! Tko će mi sad dočekati taj četvrtak? Ima da se sve praši od trudničke prašine,pa da zajedničkim snagama otjeramo i preostale trudilice na ljepše teme.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 17.2.2017 11:32:13
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ma kad saznam da je sve ok onda ću i bacati prašinu i prijaviti se tamo na trudnički dio i srediti tracker. Samo da bude sve ok. Iskreno, nemam pojma kako ću uspijet raditi na poslu u srijedu od nervoze.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 17.2.2017 11:38:27
|
|
|
|
Mini Bav
|
Evo da se javim. Ponovila test i negativan je. Tako da su ipak moje sumnje opravdane, ili je prerano ili jednostavno nismo još uspjeli. 1 test je stvarno izgledao pozitivno. M treba doći prekosutra. Tako da mi još uvijek preostaje čekanje da ne stigne pa da opet ponavljam.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 17.2.2017 11:51:16
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Mini Bav, a kakav si testić radila danas? Pričekaj još dva dana - još ništa nije izgubljeno. Navijam da dobiš plusić za koji dan! I opet su se testići s plavim crtama pokazali kao sr**e. Eto, to je razlog zašto ih ne volim. No nemojte me krivo shvatiti - kad M kasni par dana bit će dobar bilo koji testić, ali za razdoblje do M nikako ih nebi nikome preporučila.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 17.2.2017 12:21:10
|
|
|
|
Mini Bav
|
Da, definitivno nema smisla, al nestrpljivost cuda radi. Radila sam cyclotest. Tak se valjda piše. Stvarno ne mogu vjerovati da je Clearblue tako nevjerojatno lažno pozitivno reagirao.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 17.2.2017 12:35:37
|
|
|
|
daxy
|
mini bav nažalost događa se. Veliko je sranje ta evaporacijska! Pričekaj dan očekivane i ponovi test (dobar je gravignost duo i onaj iz DM dupli jer imaju roze crtice i jeftini su a pouzdani). Sretno! pinky čekam četvrtak ko ozebli sunce! Ma mora bit sve ok! Pa nije moja prašina pokvarena. Veselim se seobi vas novopečenih trudnica na vesele teme! Sad idem sredit kuhinju. Moram napravit nekakvu generalku doma dok još mogu. MM će mi pomoći, a kad budem pred kraj trudnoće zadužit ću mamu da mi sredi ono što ne budem mogla ja. Prije bih sredila kuću u 2 dana,a sad svaki dan imam neki zadatak (razbila sam si poslove na puno manjih zadataka) i čim završim moram ispočetka. Vama želim iste ovakve muke.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 17.2.2017 12:46:48
|
|
|
|
anandi
|
Cao curke, evo me malo da vidim sta ima kod vas i vala sam se pozitivno iznenadila. pinky drago mi je zbog tebe i sto si se pridruzila hajdi. Zelim ugodnu i skolsku trudnocu. Ostale zelim vam do zadnje da sve budete uskoro bebele Ja sam dobro, guramo 26+4 i malac vec ne slusa mamu svoju. Unistava me uzduz i poprijeko pa dijete mi je hiperaktivno, cini mi se samo da spava po 3-4 sata ostalo vrijeme se druzi sa mnom a mene pretvara u zombija koji jedva funkcionise. Ali neka, izdrzat cu...samo neka on meni raste
Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1. 1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1 2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 17.2.2017 13:51:49
|
|
|
|
Mini Bav
|
IZVORNA PORUKA: daxy mini bav nažalost događa se. Veliko je sranje ta evaporacijska! Pričekaj dan očekivane i ponovi test (dobar je gravignost duo i onaj iz DM dupli jer imaju roze crtice i jeftini su a pouzdani). Sretno! Da, ma nije samo do evaporacijske, znam kako ona izgleda, donji dio je bas bio obojan plavo kao kad je pozitivno. Gravignost sam trazila ali nisu ga imali pa sam odabrala bilo koji drugi koji nema plave crte. 😁 Javim i pozitivne i negativne novosti!
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 17.2.2017 14:09:02
|
|
|
|
belina
|
Pozdrav Moja nikako da krene, a na vratima je. Danas imam uzasnu glavobolju i svaki cas mi se cini da sam procurila ali nista. Ima jos fore do 5 sa se racuna da je danas. Ma vidite vi kako sad zeza kad ne treba. A uvijek tocna. To je bice malo psiholoski Kad bi bar dosla danas tako da ova prva dva-tri dana preko vikenda bila doma. Nema gore stvari nego bit na poslu s , pogotovo sad kad pocmem primat lijekove pa ne znam sta ocekivat. A sta je tu je, ne mogu glavom kroz zid. Pinky ko ce docekat srijedu?! Mogu mislit uzbudenja! A mucnine, ah...kad se sjetim... Viola hvala na lijepim zeljama, nece bit plusic, ali ovaj mjesec se spremam u postupak pa zato cure navijaju! A tebi zelim srecu na porodu, neka cure bar jos desetak dana u maminom trbuhu! Daxy znaci cure tulumare mogu mislit kako to izgleda! Mm ne bi moga ni gledat kako bi se drob izoblicio hahahaa. Je doktorica radi, sta ce bit dalje ko zna. Sta mislis o mojim lijekovima? Jel to neka uobicajena kombinacija? Laksa/jaca stimulacija? Nemam veze i iskreno nekako mi se neda istrazivat po intenetu. Vidila sam na onom papiru kao reakcije na stimulaciju: koje ste vi cure imale reakciju i sta ocekivat?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!