Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 22.2.2017 20:06:35
|
|
|
|
belina
|
Vecer cure, Pinky kako je prosao pregled? Znas da smo nestrpljive! Tisina pa vi pauzirajte ciklus, a ako se bas odluci uhvatit ovaj mjesec-mislim da nece nista bit! Leilani weeee nema gljiva hvala bogu! A lubrikant-ne znam bas, ali znam da su cure ode daaavno pisale o nekom lubrikantu koji ne steti kad se radi na bebi. Mislim da su narucivale od nekud. Javit ce se valjda pinky, daxy, perlica... bravo za f-metriju! Mozda sta i uspijete zakuhat! Papucice draga zao mi je zbog tvog raspolozenja, volila bih da ti se ostvari zelja vise od icega!😘😘😘 Hajdi di si trudnice nasa? Jesi se preselila na trudnicku temu?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 22.2.2017 20:08:16
|
|
|
|
belina
|
Tisina malo sam se nespretno izrazila: htjela sam reci da nislim i ako ovaj mjesec ostanes trudna da se nebi nista lose dogodilo!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 22.2.2017 22:23:44
|
|
|
|
Hajdi
|
Papučice žao mi je zbog . Neka te trudnička vila posjeti što prije želim ti od srca! Mini Bav nadam se da si ipak trudna, znat ćeš uskoro Pinky jedva čekamo izvješće s prvog pregleda Mali anđeo pridružit ću se i na trudničkoj temi da malo više razmjenimo iskustva . Žao mi je zbog migrena, nadam se da će proći Belina evo me tu sam, u petak 7tt . Kad je tvoja prva f-metrija? Tišina dobro da si obavila rtg pa onda nakon malog pauziranja u akciju Leilani super da nema gljiva . Za lubrikante možda najbolje da pitaš u lijekarni ili tvog gin. Neka vam fm donese sreću idući mjesec Ja sam i dalje dobro, bez mučnina i to me veseli, trbuh se nazire pogotovo kad pojedem
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 0:09:24
|
|
|
|
tišina
|
Belina, shvatila sam na prvu na sto mislis , vjerojatni si u pravu, ali mene kontrol-frika bi izludivalo sto je i kako je i je li se sto lose dogodilo a da sam to mogla spriječiti. Vidim da ste vi krenuli u postupak, nadam se da cete lako uspjeti u tome bez ikakvih komplikacija i da ces nas vrlo brzo razveseliti plusicem Hajdi, kako vrijeme leti, vec si u 7tt, super! Nadsm se ds ce se tako lagano i nastaviti ;) a neka se trbuscic vidi, pa to je bas lijepo!! Cure, ima li na ovom forumu neka tema o svekrvamaaaaa...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 6:30:13
|
|
|
|
belina
|
Hahahaah jutro cure, smijem se-tisina me nasmijala svojim pitanjem ima li tema o svekrvama!!! Ja ne znam, a neka admin (daxy) kaze smije li se o tome pisat na odbrojavanju?! Hajdi vec 7t??? Moja f-metrija u subotu! Danas si dajem i orgalutan ne smijem zaboraviti!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 8:17:57
|
|
|
|
Danira
|
Pinky cekamo izvjestaj
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 8:59:21
|
|
|
|
Hajdi
|
Belina bit će mi sutra 7 tt , ovo je onaj izračun od prvog dana zadnje menstruacije. Naravno da nećeš zaboraviti terapiju Pinky kad ćeš nas razveseliti ?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 9:31:31
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Evo da na brzinu javim da imamo srčeko!!! Vejiki smo 5,5mm i prema UZV je jučer bilo 6+2 tt, a termin bi prema sadašnjem stanju trebao biti na rođendan od M. Naravno da sam plakala kad mi je pokazao kako kucka malo srčeko i još kad je pustio taj slatki zvuk! Ajoooooj nadam se da ćete sve do jedne ubrzo uživati u tom preslatkom zvuku!
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 9:34:51
|
|
|
|
lidac0605
|
Piiiinkkkkyyyyyy čestitam draga od srca...nek i dalje sve bude ok Svaka čast na dobrom tajmingu za roćkase
< Poruku je uredio lidac0605 -- 23.2.2017 9:35:57 >
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 9:37:42
|
|
|
|
Danira
|
Pinky cestitam!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 9:38:08
|
|
|
|
Mini Bav
|
Juhuuuu čestitam Pinkyyy!!!
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 9:47:49
|
|
|
|
tintin
|
Pinky draga cestitam od srca, kako predivno, sad lipo uzivaj u trudnoci, veliki zagrljaj
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 10:07:22
|
|
|
|
Hajdi
|
Pinky čestitam na junačkom srcu Neka samo tako lijepo nastavi dalje
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 10:29:49
|
|
|
|
perlica55
|
Pinky super za malo srce Sretno dalje uživaj u trudnoći i mazi bušicu
< Poruku je uredio perlica55 -- 23.2.2017 10:30:52 >
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 10:39:37
|
|
|
|
hipo
|
Super pinky jako mi je drago!!!! Meni su se btat i sestra rodili na isti dan, cetiri godine razlike :-)
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 10:49:40
|
|
|
|
enaaa
|
Pinky čestitam Da bude školska Ja evo cekam nalaz krvi i da mi jave sta dalje Vjerujem da ce biti transfer ubrzo, javim vam najkasnije veceras, jer idem pravo na posao
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 13:09:50
|
|
|
|
LourdessPadme
|
pinky
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 13:56:28
|
|
|
|
syringa
|
Pinkice
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 13:59:55
|
|
|
|
belina
|
Pinky za srce!!!! Sad se opusti i uzivaj koliko mozes! Nadam se da im rodendani nece bit na isti dan imam prijatelje brata i sestru kojima je rodendan na isti dAn -mrzili su sta moraju uvijek zajedno slavit hahahaha!! To je uvijek bila komedija! A imam priju kojoj su djeca skoro mjesec dana rodendanske razlike i slavi im zajedno!!! Ja uvela i drugu pikalicu-nikakvih posebnih osjecaja nemam, nekad me malo zicne u jajniku ali nista neuobicajeno. Je li to moguce? Moram li imat nekih izrazenih simptoma ili osjecaja?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 15:18:32
|
|
|
|
Mini Bav
|
Curke, imam jedno pitanje.. nisam nikada vadila betu. Pa ako odem, gdje da odem? Državno-koliko čekam? Privatno- koliko čekam i koliko košta? Gdje? Ja sam u Zagrebu. Paše mi istočni dio i centar.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 17:37:57
|
|
|
|
Hajdi
|
Belina mislim da je to sve ok, ne reagiramo svi isto na stimulaciju. Ja sam jajnike osjećala najviše u prvih par dana bockanja. Bolje da nemaš prejaku reakciju, hiperstimulacija je zeznuta i zna biti neugodna. Meni je bio lagano uvećan trbuh te mi se već onda češće piškilo, ali ne brini ako nemaš nekih naglašenih reakcija. Najvažnije je što će pokazati f-metrija, ako bude potrebno pojačat će ti lijekove. Mini Bav ne znam ti za Zg, ali u St se nalazi bete dobiju isti dan i u bolnici i privatno. Sretno ako ćeš vaditi betu
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 23.2.2017 18:09:59
|
|
|
|
Mini Bav
|
Hajdi hvala! Al skužila sam da sutra nikako ne mogu ići, a ako čekam pon i još ne dobim tu će mi već kasniti 8 dana pa će test valjda pokazati nešto, ako ne dobim M do onda.. strpljen-spašen
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 24.2.2017 0:00:03
|
|
|
|
enaaa
|
Veče Samo da javim kao što sam i obećala, transfer odgođen, čekamo naredni ciklus... Navodno progesteron mi nije ok Ne pitah je li visok ili nizak Prestala sam sa novom terapijom, nastavljen samo estrofen 3x1, folacin i aspirin...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 24.2.2017 7:24:04
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy Evo da na brzinu javim da imamo srčeko!!! Vejiki smo 5,5mm i prema UZV je jučer bilo 6+2 tt, a termin bi prema sadašnjem stanju trebao biti na rođendan od M. Naravno da sam plakala kad mi je pokazao kako kucka malo srčeko i još kad je pustio taj slatki zvuk! Ajoooooj nadam se da ćete sve do jedne ubrzo uživati u tom preslatkom zvuku! Cestitam!!!! Neka do kraja bude sretno! A TM skidam kapu, kako si je to lijepo nastimao.... Sigurno sad sav cvjeta, haha!
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 24.2.2017 8:09:43
|
|
|
|
Mini Bav
|
Jutro curke! Samo da vam javim da me dočekala vještica jutros, tako da se prebacujemo na ožujak za moguću . Malo sam razočarana, ali nije svijet propao, malo sam se bolje upoznala i to je super. Izgleda da je ipak ono bila O, bar sam ustanovila taj dio. da, definitivno nije fer da mi se baš kad počnemo radit na bebi pomakne cijeli ciklus, al jbg - netko je tako htio da bude.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!