Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 17.3.2017 11:17:23
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Trudilice: papučica - 17.03. belina - 20.03. Mini Bav - 27.03.
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 17.3.2017 12:26:17
|
|
|
|
tintin
|
Lourdess draga jako mi je žao zbog tate, znam kako ti je, ja sam bila s drobom do zuba kad mi se sve to izdogadjalo s tatom, grozno, ali trudila sam se biti jaka zbog bebe, tako i ti budi jaka, i kad ti dodje loše samo pomisli na bebicu, dat će ti snage, grlim. Evo me cure tu sam, pratim vas, uz vas sam, prvo ću izvaditi sve nalaze, pa onda zovem kbc za naručit se na konzultacije, bit ću spremna kad dodjem Belina, kako si, želim ti svu sriču svita sutra, da nam ugledaš plusić, navijam., sretno sretno
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 17.3.2017 12:27:05
|
|
|
|
tintin
|
Papučice danas je tvoj datum, kakvo je stanje?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 17.3.2017 14:14:16
|
|
|
|
belina
|
Dan cure, opet petak Lourdess draga moja jako mi je zao zbog tvog tate, ne mogu ni zamislit kako ti je naravno da si tuzna i potresena, ali isto tako znam da si borac i da ces vjerojatno napravit sve ispravno za svoju bebu ali i tatu! Samo se cuvaj bolnica i bolesti po njima! Pinky draga rado bi ti rekla koji simptom, ali nazalost nemam sta za prijavit. Grcici su svakodnevni jos od punkcije,grudi lagano bole na pritisak, uobicajeno pred i eto to je to. Pa i tvoj pregled brzo dolazi Hajdi nema spavanja po ovom lijepom vremenu, prosetaj svoju bebicu! Papucice koje je stanje?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 17.3.2017 14:41:26
|
|
|
|
hipo
|
Lourdess draga, zao mi je radi tate! Mora da si u velikom soku. Pisi mi kad god hoces ako se hoces. Drzi se draga. Jedan je tata, znam da je tesko, mi s mojim ne znamo koliko ce jos.
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 17.3.2017 16:46:32
|
|
|
|
Mini Bav
|
Lourdess žao mi je zbog takvih vjesti i grozne situacije! Želim ti puno snage koja ti treba da budeš uz tatu. Svi imamo svoj put, nekako se naučimo nositi sa lošim kada život to od nas traži.. shvatimo da nikakvi konci nisu zapravo u našim rukama. Pinky,Daxy hvala na objašnjenju! Svakako ću sljedeći ciklus početi pratiti od početka. Al još uvijek se nadam plusiću ovaj mjesec
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 17.3.2017 16:57:02
|
|
|
|
Hajdi
|
Lourdess jako mi je žao zbog tate, baš grozne vijesti . Drži se draga najbolje što možeš Veliki je to šok, nadam se da ćete ti i bebica biti dobro. Belina sutra ujutro očekujem lijepe vijesti bez obzira na simptome Mini Bav, papučice nadam se i vašim plusićima ovaj mjesec
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 18.3.2017 0:10:19
|
|
|
|
belina
|
Cure stiga mi muz nismo mogli do ujutro izdrzat- ko kuca!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 18.3.2017 6:53:04
|
|
|
|
lidac0605
|
Čestitam Belina na lijepom plusiću i želim ti urednu trudnoću do kraja!!! Lourdess,žao mi je radi tate,al moraš sad mislit na ono maleno biće koje potpuno ovisi o tebi...eto kaj ti je život
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 18.3.2017 7:15:28
|
|
|
|
Hajdi
|
Belina čestitam od srca i želim ti urednu školsku trudnoću do kraja Znala sam da će biti od prve i baš mi je drago Sad kad si vidjet ćeš kako te vuče krevet unatoč lijepom vremenu vani mada nisam se dala jučer, nego bila u šetnji .
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 18.3.2017 7:39:07
|
|
|
|
Mini Bav
|
Belina čestitam, želim ti predivnu trudnoću!
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 18.3.2017 7:44:44
|
|
|
|
tintin
|
Belina cestitam od srca, uzivaj u trudnoci, juhuhuhu bas se veselim.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 18.3.2017 8:06:11
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: belina Cure stiga mi muz nismo mogli do ujutro izdrzat- ko kuca! Ajme, ajme, ajme! Čestitam, sretno do kraja, draga!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 18.3.2017 8:32:23
|
|
|
|
papučica
|
Draga Belina, ČESTITAM OD SRCA, ma baš sam se obradovala. Želim ti sve najbolje da prođe, trudnoću školsku i bez briga. Divnooooo!!!!! Kod mene stigla na vrijeme, ali neka . Neću da kvarim radost na Raji. Bravo Belina!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 18.3.2017 9:07:24
|
|
|
|
perlica55
|
Belinaaa čestitam od srca ponosna trudnice Sretno dalje Lourdes jakooo mi je žao, znam kako ti je Budite hrabri... Papučice, žao mi je, sretno idući ciklus ...
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 18.3.2017 9:08:38
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: belina - 20.03. - ponosna Mini Bav - 27.03.
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 18.3.2017 9:38:54
|
|
|
|
daxy
|
Jao belina pa čestitam! Sve najbolje ti želim i da trudnoća bude najškolskija i porod za poželjeti! Hajdi i meni je inače nizak tlak. Iako se sada u trudnoći drži pravo školski 120/60. Možda se i tebi normalizira. A sve znaš. Šetnjice, mrvu više soli. Bit ćeš ti super. Mini Bav naravno da se nadaš ! Trakice se najlakše poklone,vjeruj mi. papučice žao mi je zbog . Na tebe ćemo bacat prašinu sljedeći mjesec. Vidiš koliko nas ima. Ima da te zaprašimo pa da trojke dobiješ! Lourdess draga,jako mi je žao zbog svega što ti se događa. Ja sam imala incident sa svojim tatom oko nove godine i provela sam cijeli dan s njim na Hitnoj. A i prije sam zbog njega provodila sate na Hitnom prijemu ne znajući hoće li izaći živ. Tako da znaš da te razumijem. Mazi bebu i pokušaj se koliko toliko smiriti. Mi smo tu za tebe. A ti se moraš čuvati. Ako moraš u bolnicu nosi masku i peri ruke stalno. Čuvaj se,draga.
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 18.3.2017 10:32:06
|
|
|
|
LourdessPadme
|
Drage moje hvala vam puno na ljepim rjecima,stvarno ste zlatne. Tata je za sad stabilno,jucer sam ga isla vidit pa mi je doslo slabo. Ipma upalu potrbusice i sve sta su nam doktori rekli je da sad cekamo par dana jer ima mogucnost razvijanja sepse.Nadam se da ce se izboriti jer mi je on jedina obitelj sta imam. belina draga tako sam sretna zbog tebe,uljepsala si mi dan ♥ Ostale moje
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 18.3.2017 10:33:20
|
|
|
|
Mini Bav
|
papučice žao mi je. Ali kao što Daxy kaže imamo sljedeći mjesec za prašenje Daxy vjerujem da se poklanjaju vrlo lako! Mene cicke već 7. dan bole, s tim da sam se jutros probudila i odmah su me podsjetile na bol, danas su posebno darežljive.. al bole me samo nekako sastrane, nisam sigurna jesu li me ili nisu bolile tako i u prethodnim ciklusima haha zapravo znam da su me prije prve trudnoće stvarno jako bolile u PMS-u, ali nakon poroda sve se to nekako smanjilo.. eh, vidjet ćemo za par dana, samu sebe sam već smotala
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 18.3.2017 11:29:57
|
|
|
|
Mini Bav
|
Može savijet kad da napravim test?
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 18.3.2017 11:49:00
|
|
|
|
tintin
|
Papucice draga jako mi je zao, grlim jako. Mini bav ja bi na tvom mjestu radila test na dan ocekivane.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 18.3.2017 11:51:51
|
|
|
|
Mini Bav
|
tintin s obzirom da sam jako nestrpljiva, cice me bole već 7 dana, a ja trebam dobiti tek za 9 dana mislila sam da možda mogu ranije, makar ako sam trudna bit ću trudna i 27.
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 18.3.2017 14:52:01
|
|
|
|
Danira
|
Belina cestitam i zelim ti skolsku trudnocu
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 18.3.2017 15:00:26
|
|
|
|
Leilani
|
belina mica, pa cetitam od srca!!! Nemas pojma koliko mi je drago!! Zelim ti urednu i skolsku do kraja lourdess zao mi je zbog tate draga... Ljubim! Drzi mi se. papucice zao mi je zbog tvoje
< Poruku je uredio Leilani -- 18.3.2017 15:03:09 >
|
|
RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. 18.3.2017 15:07:12
|
|
|
|
belina
|
Drage moje navijacice hvala svima od srca na lijepim zeljama i sto se iskreno veselite sa mnom! Hvala puuno svima da vas ne nabrajam ponaosob! Mi smo danas nekako skroz pogubljeni, a trudnocu skoro da i ne spominjemo. Kao da se to nije dogodilo hahaha. Mm je sretan, ali mi se cini cijeli nesto zabrinut kako cemo ovo kako cemo ono. Kao da nam se slucajno zalomilo hahahaha A dobro, doce to njemu do mozga za koji dan hehe Za sve cure koje zanimaju simptomi-nema ih! Sve sta bi rekla moglo bi bit i od trudnoce i od pms-a i od utrica, znaci apsolutno nista posebno. Vidjet cemo, daj boze da me zaobidu neke stvari sta su me snasle u prvoj trudnoci npr.povracanje ali nemilice. Dosta o mom autu Papucice draga moja jako mi je zao zbog , sta cete sad? Ima li neki plan? Mini Bav mislim da ti je test ok radit dan prije sve prije ces se samo izludit! Lourdess kako si?
|
|
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!