KontesaNina
|
IZVORNA PORUKA: KontesaNina Ribica prestani brinuti. Jer brinut ces do poroda, a onda tek počinje briga. Opusti se i počni uzivati! Uvijek se moze nesto lose dogoditi, ali ne smiješ o tome misliti! Zato mozak na pasu i uživaj u svemu! Uskoro ces osjetiti prve pokrete svojeg djeteta i to ce ti biti najljepše! Zato, uživaj u svemu sto dolazi! I kad se ispričavaš za dugačke postove-pogledaj moje i nek te ne dira koliko su tvoji dugi jer ja se ne znam zaustaviti, hahahaha!!!! Pinky, da, ime određuje osobu za cijeli život i zato treba paziti. Neko je napisao da ga nagovaraju da djete nazovu po mami (iz skroz OK razloga), ali ja to ne bih mogla. Meni je jedno od najljepših ženskih imena ime moje svekrve, ali nema šanse da bih dala to ime! ne zelim da itko priča da je po njemu dijete dobilo ime! A moj sveki bi to siiiigurno pricala do kraja svog života. Zato i jesmo imali tolikih problema oko ženskog imena. Vidim da ako ostanem jos jednom trudna i rodim kci ne gine mi mala Vinka. Danchy, Ah mi smo isli pogledati kako ide carski čisto iz zanimacije i fore, a na kraju me to snašlo. Nisam niti pomislila na epiduralnu, ali, brate, onih par trudova kaj sam imal je toooooliko mene boljelo (imam izrazito niski prag boli) da je CR bio definitivno od Boga izabran način da rodim jer drugačije ne bi išlo kod mene, hahaha! No svemu sam se veselila, i hodanju, i stolčiću, posebno vodi, a kd tamo... palacinke! Snjeguljica, nama je razlika 15 mjeseci i sad su u fazi da se čupaju, tuku, deru svađaju, grizu i stupaju i to vise puta ne treba po ovom redoslijedu! A kad sam rodila, onda je svoju ljutnju iskazivala samo na meni, mene je tukla, radila mi jenproblem, ali bracu nikad nije prionula. Ne znam je li bolje imati veću ili manju razliku, to ovisi od djeteta do djeteta. Sad me za ima kako ce oboje reagirati na novog člana, posebno si je jer je on moj miljenik i stalno se mazimo i ljubimo pa me dosta strah. A i ona činjenica da tjednima nakon poroda necu moć podignuti niti jedno od njih dvoje mi jako tesko pada. Malena je to sve dobro izdržala prvi put, imati ce nepunih 4 godine i jako aktivno pričamo o djetescu, ali bojim se za maloga, sto on misli, cemu se nada i kako ce to na kraju izgledati.