Hajdi
|
Pozdrav cure Konačno su se smanjile vrućine pa se lakše spava. Čitala sam vas, ali nikako da se javim. Kontesa N drago mi je da si bolje, trebalo je izdržati ležanje i svaka čast tvom mužu što je uskočio da ti pomogne. Slika tvog zlata je premedena, nevjerojatno kako je to već potpuno formirana bebe . Bebe je već velika i lijepe težine, baš dobro što znaš već datum poroda. Mali anđeo moje saučešće zbog djeda . Nadam se da nisi išla na sahranu, ne treba ti dodatan stres sada. Nadam se da se kontrakcije smiruju, ne bi valjalo da ideš prerano u rodilište. Niti ja se ne uspjevam najbolje naspavati, ali to pripisujem najviše ovim vrućinama. Teice i za tebe su napale kontrakcije, nadam se da su se ublažile i da si dobro. Nema daljenjeg otvaranja? Nadam se da ti se tlak popravio, uf baš nezgodno kad si se onesvjestila . Super za dobar GUK. Danchy super za dobar pregled štitnjače, jel popustila bol koja te mučila? Najbolje bi bilo plivanje da si sad na moru. Jel ti muž uspio dati injekciju? Pinky kako provodiš dane bez posla, vjerujem da sad imaš drugog posla i preko glave? Belina super za izlet u Istru . Jesi pronašla neke dobre tetra pelene? Ja sam kupila prve tetra u baby centru, čine mi se mekane, ali nemam iskustva pa ne mogu reći jesu li baš najmekanije. Neke na pandice, bež-biljele kombinacije. Kupit ću sigurno još neke. Znaš li možda treba li za splitsko rodilište nositi svoje spavaćice ili dobiješ tamo njihove? Četiri sreće hB da su bebice dobro , samo neka se očisti hematom, trebalo bi biti sve u redu nakon toga. Liliki dobrodošla , za mučnine probaj sodu bikarbonu iz bio dućana, pola žličice u čaši vode. Kod mene je smeđi iscjedak nestao, povremeno se kupam u moru i u tome zaista uživam jer mi je stomak sad već poprilično velik. Preksinoć sam se bojala da imam preuranjene kontrakcije, ali to je bio samo početak trbušne viroze koja me jučer ujutro napala, ali srećom nije puno namučila. Sad još skupljam snagu da se vratim u normalu. Počela sam pripremati sve za bebu i porod. Gledam po internetu razne proizvode pa sam dosta zbunjena kad pokušavam odlučiti što je najbolje, npr. kad gledam hranilice, ležaljke-njihalice, nosiljke... Kupila sam polovna kolica Peg Perego Book Plus kao nova, malo korištena, čine mi se skroz ok. Oprat ću sve što se da skinuti, a i ostale dijelove koliko se bude dalo. Čitam o platnenim plelenama i sve više naginjem da se odlučim za njih mada vjerujem da ima posla oko njih. Jedan je dućan bio pred zatvaranjem s 80% popusta pa sam nakupovala robice, nešto za 6, za 12 i 18 mjeseci. Sve preslatka i kvalitetna robica. Kupila sam odjelce za krštenje i tuticu za izlazak iz rodilišta.
|