Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.3.2019 9:02:26
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Nisam uspjela saznati ništa ni od gin ni od sestre što sad sve to znači, dok se ne ponovi nalaz. Našla sam stare ctg-ove od E, nema ovakvog nešto.Maksimalno 170.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.3.2019 9:03:59
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Čitala sam net, dvije minute su mi bile dovoljne.Plakala sam, bila uznemirena, ne trebam ni reći. Lidac, može mišljenje? Naravno, i vas cure pitam.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.3.2019 10:27:37
|
|
|
|
hipo
|
Joj, nemam pojma sto to znaci, hipici su bili uvijek niski pa su sizili radi toga. Sestre, doktorima je bilo ok.Pa sta te nisu odma stavili na bok 👀, i to puatanje bez informacija, bas su neki, samo te uznemiravaju. Drzim. Fige da je sve ok, i da su visoki otkucaji jer je trcala 😁
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.3.2019 10:36:08
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Da, to i gin veli. Da vidi da je to upravo posljedica pokreta. Mislim ok je da porastu, ali ovo je zbilja too much.😶 Dobro da nije stalno tako, usrala bih se. I ovako, kad se miče, mislim na to... I želim da se malo smiri, a ne da divlja. Navečer, kad čuje E i N, poludi. Onda, mislim na to njeno srčeko..
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.3.2019 10:38:29
|
|
|
|
hipo
|
Joj, sad to cekanje do popodne, drzim fige da sve bude.ok.😘😘
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.3.2019 11:41:53
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: hipo Joj, sad to cekanje do popodne, drzim fige da sve bude.ok.😘😘 Smirenija sam nego jučer. Jučer sam bila užasno.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.3.2019 13:03:16
|
|
|
|
katy1503
|
Snjeguljice, javi sta kaze popodnevni ctg. Ja sutra ujutro imam prvi ctg ikad... Lidac, joj zao mi zbog B i M. Nadam se da ce brzo ozdraviti.. Hipo, odmaraj koliko god mozes... Ja budna svaki sat, hodam po kuci da protegnem noge... Odvela jutros K u vrtic, samo nek potraje... Svaku vecer imam osjecaj da ce me uhvatiti trudoci jer bude koma... Sve boli.. Osim leda... Hahaha... Malac je aktivan jako, doslovno mi pomice trbuh s lijeve na desnu stranu... Sutra pregled u TA s ctg-om pa cemo vidjeti...
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.3.2019 13:38:43
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Katy, ajme, prvi, a skoro ti termin?! Pa gdje ti živiš? 😂
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.3.2019 13:58:58
|
|
|
|
hipo
|
Katy, mene samo ledja bole 😂trbuh ne. Osim kostiju i zglobova. Bolovi su nam se rasporedili, mlao tebi, malo mnei 😂 Uspjela sam odspavat dva sata 🎉🎊🎉🎊🎉 pa sam nadoknadila noc. Idem se istusirat, pa spremat veceru za hipicu. Ako me tusiranj ene umori pa cu trebat pauzu 😂😂
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.3.2019 14:13:16
|
|
|
|
katy1503
|
Snjeguljice, haha.. S K nisan ni uspjela dok nisam bila u radaoni... Hipo, zavidim na 2 sata... Nego, primjetih da od jucer imam cescu i meksu stolicu (oprostite na iskrenosti al tak je)... Mozda se tijelo priprema vec....
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.3.2019 15:08:50
|
|
|
|
hipo
|
Katy, cula sam da zna krenut takva stolica prije. Zagrijavanje pocelo ❤️
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.3.2019 17:34:56
|
|
|
|
hipo
|
Jel ima tko mucnine. Meni ke danas stalno bljak. Sto god da pojedem. Bljak.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.3.2019 19:19:31
|
|
|
|
hipo
|
Snjeguljo javi kako je bebica? Lidac, kako su B i M?
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 6.3.2019 8:56:59
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Lidac, žao mi je zbog bolesne dječice....😞 Kako su? Katy, blizu si. Još malooooo.... Vjerojatno se tijelo priprema. Čula sam za takve slučajeve. Ma na ctg-u bilo sve ok!❤Cijeli dan sam ga smireno čekala, beba je jučer bila mirnija i osjećala sam da će sve biti u redu.Prije mene je bila cura kojoj su ti otkucaji išli do 193. Tu sam se dodatno smirila...
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 6.3.2019 8:59:28
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Pričale smo, i malo pomalo, došle do godina.Ona 25, a ja 35. Prvi put u životu sam se osjećala postiđeno.👄 A opet... Čekam jučer E ispred škole, a tamo neki ne tako star deda čeka svoju unuku. U Uka veli da čeka moju E, čovjeku nije jasno, gleda mene pa služi i izvali: aaa tu je njena sestra ili možda mama.😂
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 6.3.2019 9:01:02
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Ja trudna do zuba i lijepo se čovjeku s osmijehom zahvalim. 😂 Kaže on meni da izgledam mladoliko. Pa hvala mu!No, kad kažem naglas godine, nije mi svejedno.😛
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 6.3.2019 9:01:36
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, još malo i dolazi Hipić!!!!!🙆🙆🙆
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 6.3.2019 9:13:16
|
|
|
|
hipo
|
Snjeguljice, super da je sve dobro, nel tako i ostane. Zanimljivo za godine, ja sam okruzena sve roditeljima s malom djecom mojih godina, znaci oko 40, kad je netko u parku ili vrticu ispod 30 to je jako čudno i rijetko 😂😂😂Tako da cesto zaboravim da je vjerojatno dio tegoba koje osjecam mozda vezan za godine jer sam okružena "starcima" koji jos planiraju imat djece. Nocas se nikako nisam mogla namjestit, pa odlucila probat kauc i spavala do 4.onda od 4-6 hipica mijaukala sa svojim snovima. Neki brod, neka macka, vamo tamo, samo nesto vikala. Idem se tusirat, sredit kaos koji su jutros napravili i prat i mijenjat posteljinu.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 6.3.2019 9:55:08
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Odvela sam djecu u školu i vrtić, prošla tri trgovine i sad sam osjetila oštru bol nisko dolje desno.😕 Ležim na boku i ok je.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 6.3.2019 9:56:59
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
I tvoja priča u snu. 😂Moj malac noćas rekao: mama, jaja, to su jaja.😂 A zna se i svađati, spominje E i viče: pusti me, daj mi to...
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 6.3.2019 11:19:18
|
|
|
|
hipo
|
Tako i meni bude. Kad se probudim nisam toliko umorna, onda krenem radit i samo se skljokam od umora il me nesto boli. Joj da prica, al bar je razgovjetno pa saznam sta se dogadja u vrticu. Jucer se svadjala s tetama, nije htjela crtat sto su one zadale mego tatu i mamu 😂😂
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 6.3.2019 11:44:04
|
|
|
|
katy1503
|
Jutrooooo Ja doma, bila na sv duhu, ctg uredan, nema trudova, dovoljno plodne vode.. Kontrola za 7 dana... Danas 38+3Vegetiram na kaucu, K u vrticu, ..muz na posl. Putu... Samo da me nitko nista ne trazi... Snjeguljo, bravo za ctg!!! Lidac, kako klinci? Hipo,odmaraj i ti. Ja imam srece s K, spava mirno bez budenja, sama... Ljubi je majka.. Idealno kad bi i ja mogla spavati... Haha
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 6.3.2019 11:49:50
|
|
|
|
hipo
|
Katy, super za dobar pregled! Ja zvala rodiliste da provjerim jel ima.posjeta, kaze sestra da se moze doc 🎉Dogovorila se i s patronaznom. Danas opet muka cim nesto pojedem. Bljak, bljak. Morala bi sad nesto rucat pa spavat malo da izdrzim hipicu do navecer.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 6.3.2019 22:55:50
|
|
|
|
belina
|
Vecer zene moje hvala na cestitkama! Lidach molim te kako to dreniras sekret iz grla? Znaci upravo sad sjedim naslonjenana krevet jer me strah zaspat bojim se doslovno da se malenane udavi sekretom. Tocno to sta si rekla- ne u nosu nego u grlu. Ja je inhaliram stavljam fiziolosku sto puta ali to jednostavno ne ide van. Mislim izvucem ja iz nosa ali toga ima toliko u grlu da stalno kaslje i budi se. Volila bi da povrati majkemi samo da izbaci to. Hipo nemos vjerovat jos koji dan i stize brat!savrseno! Sta se tice godina ja sam kao snjeguljica,a ugl sam okruzena svojim vrsnjacima i nesto cak i starijima. Ima dosta starijih parova s malom djecom. Pa evo i sestra mi ima 37, zet44. Snjeguljice ajd nek je drugi ctg bio dobar nisam mogla docekat iscitat do kraja sta je bilo! Uf! Godine😂 Kati ajme blago ti se kako spava lijepo sama malecka. Ja mislim da preko dvije godine nisam odapavala noc. Otkad sam ostala trudna. Mala sad ima skoro 16 mjeseci.
|
|
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 7.3.2019 9:03:10
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Ja ne spavam cijelu noć gotovo tri godine!🙀 Još sad novih tri... 🙊
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!